ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از کابل DVI

2008mozilla
19-04-2012, 16:32
سلام
من یه lcd دارم از مدل samsung p20700 و کارت گرافیک ati 3600 که دو تا ورودی DVI داره .مشکلی اینجاست که وقتی من lcd رو گرفتم مشکل تصویر داشتم یعنی هیچ تصویری نداشتم و برای این که تصویر بیاد باید کابل رو میکشیدم بعد از چند دقیقه باید کابل رو می زدم پشت LCD تا تصویر میومد البته یه حالت دیگه هم داشت بعضی وقت ها کابل روی مانیتور که بود تا welcome screena هیچ چیز نمیومد بعد می یومد .
کابلی که روی خود مانیتور بود از نوع DVI ولی داخلش چند تا فیش بیشتر نبود من امروز رفتم یه کابل که هر دو سرش DVI بود و فیش های بیشتری داخلش بود رو خریدم که باز هیچ تصویری نیومد می خواستم بدونم ایا روشی هست یا تنظیماتی هستش که باید انجام بدم تا تصویر باید یا خیر .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 7
در ضمن من قبلا برای کارت گرافیک تبدیل DVI [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده می کرد.
اگر میشه راهنمایی کنید
با تشکر

EXTREME
19-04-2012, 18:15
سلام
من یه lcd دارم از مدل samsung p20700 و کارت گرافیک ati 3600 که دو تا ورودی DVI داره .مشکلی اینجاست که وقتی من lcd رو گرفتم مشکل تصویر داشتم یعنی هیچ تصویری نداشتم و برای این که تصویر بیاد باید کابل رو میکشیدم بعد از چند دقیقه باید کابل رو می زدم پشت LCD تا تصویر میومد البته یه حالت دیگه هم داشت بعضی وقت ها کابل روی مانیتور که بود تا welcome screena هیچ چیز نمیومد بعد می یومد .
کابلی که روی خود مانیتور بود از نوع DVI ولی داخلش چند تا فیش بیشتر نبود من امروز رفتم یه کابل که هر دو سرش DVI بود و فیش های بیشتری داخلش بود رو خریدم که باز هیچ تصویری نیومد می خواستم بدونم ایا روشی هست یا تنظیماتی هستش که باید انجام بدم تا تصویر باید یا خیر .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 7
در ضمن من قبلا برای کارت گرافیک تبدیل DVI [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده می کرد.
اگر میشه راهنمایی کنید
با تشکر
خروجی گرافیک از نوع dvi - d است یا dvi - a ؟
اگه مانیتور ورودی vga داره با تبدیل dvi to vga هم یک تست بکنید
کابلی که استفاده میکنید باید dvi -i باشه که هم آنالوگ و هم نوع دیجیتال رو ساپورت کنه

2008mozilla
20-04-2012, 13:40
سلام چجوری باید بفهمم که خروجی گرافیکم از نوع dvi - d است یا dvi - a ؟
در ضمن مانیتور من فقط یه DVI داره!

EXTREME
20-04-2012, 14:08
سلام چجوری باید بفهمم که خروجی گرافیکم از نوع dvi - d است یا dvi - a ؟
در ضمن مانیتور من فقط یه DVI داره!
کابل باید از نوع dvi -i باشه
معمولا تو مشخصات گرافیک اینارو مینویسه
وقتی درایور گرافیک رو پاک کنید باز هم مشکل دارین ؟

2008mozilla
20-04-2012, 17:23
سلام من روی ویندوز 7 درایور نصب نمی کنم
خودش شناسایی میشه و ویندوز 7 نصب می کنه!

EXTREME
20-04-2012, 18:13
سلام من روی ویندوز 7 درایور نصب نمی کنم
خودش شناسایی میشه و ویندوز 7 نصب می کنه!
همیشه اینطور نیست و ممکنه درایور گرافیک رو حالت استاندارد شناخته شده باشه
شما یک عکس از دیوایس مینیجر از قسمت displaye driver بزارین
اگر هم نصب بود درایور فعلی رو از سیف مود پاک کنید و آخرین ورژن درایور رو نصب کنید و دوباره تست کنید
علاوه بر کابل این نوع مشکلات از درایور هم میتونه باشه همچنین درایور مانیتور رو هم باید نصب کنید بعضی مشکلات میتونه از این مورد هم باشه
اگه مانیتور ورودی vga میداشت با تبدیل dvi to vga میشد فهمید مشکل از کجاست