مشاهده نسخه کامل
: طراحی power point
baninavid
18-04-2012, 11:04
سلام دوستان
میخاستم بدونم آیا نرم افزاری با افکتهای قویتر از microsoft powerpoint برای طراحی پاور پوینت یا انیمیشن سازی برای پرزنتیشن وجود داره؟ یا حتی در همون سطح
من یکی پیدا کردم که فوق العاده قویه اما فعلا نمیخام این برگ برندمو رو کنم :31:
ممنون میشم اگه کمکم کنید
amir323b
19-04-2012, 00:38
سلام دوستان
میخاستم بدونم آیا نرم افزاری با افکتهای قویتر از microsoft powerpoint برای طراحی پاور پوینت یا انیمیشن سازی برای پرزنتیشن وجود داره؟ یا حتی در همون سطح
من یکی پیدا کردم که فوق العاده قویه اما فعلا نمیخام این برگ برندمو رو کنم :31:
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با سلام و تشکر . دوست عزیز برا هر سوالی یه تاپیک باز نکنید ، توی بخش مربوطه بپرسید حتما دوستان شما رو راهنمایی می کنند....
خود پاور پوینت خیلی تمپل و نمونه کار و تم داره.... کافیه شما به لینک که می ذارم بیای و دانلود کنی ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
baninavid
19-04-2012, 19:59
با سلام و تشکر . دوست عزیز برا هر سوالی یه تاپیک باز نکنید ، توی بخش مربوطه بپرسید حتما دوستان شما رو راهنمایی می کنند....
خود پاور پوینت خیلی تمپل و نمونه کار و تم داره.... کافیه شما به لینک که می ذارم بیای و دانلود کنی ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fen-us%2Ftemplates%2F)
ممنون
اما بحث من جدا از microsoft powerpoint هست
یه سری نرم افزارهایی جدیدا ارائه شده مخصوص پرزنتیشن که اساس کارش با آفیس فرق داره
افکت های 3D داره
اگه نه که خودمم بلدم تمپلیت درست کنم
بازم ممنون
amir323b
21-04-2012, 11:07
ممنون
اما بحث من جدا از microsoft powerpoint هست
یه سری نرم افزارهایی جدیدا ارائه شده مخصوص پرزنتیشن که اساس کارش با آفیس فرق داره
افکت های 3D داره
اگه نه که خودمم بلدم تمپلیت درست کنم
بازم ممنون
اگه ارائه شده توی بخش نرم افزار معرفی کن دیگه..... تشکر . :20:
vidarambod
04-08-2014, 18:32
سلام دوست من
من هم دنبال یک نرم افزار قوی تر و با امکانات بیشتر هستم برای پرزنتیشن دفاعم
اگر امکان داره منو راهنمایی کنید البته متاسفانه من زیاد زمان ندارم
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.