مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای ایجاد فروشگاه لوازم ساختمانی
mortezaon
18-04-2012, 07:59
سلام
من می خواستم یه فروشگاه لوازم ساختمانی
نظیر پارکت کاغذ دیواری و وسایل دکوراسیون داخلی راه بیاندازم ولی نمی دونم از کدام فروشگاه ساز استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
.
با سلام
دوست عزیز من پست شمارو دیدم و خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم.
اینکه دقیقا بگیم کدوم فروشگاه بهتر از همه است که ممکن نیست این بستگی به شما داره که چه درخواست و ایده ای برا فروشگاهت در نظر داری.
ولی من درمورد یکیشون که خودم ازش خیلی راضیم میتونم راهنماییت کنم،فروشگاه ساز ویرچو رو بهت پیشنهاد میکنم بد نیست که یه تحقیقی روش انجام بدی. هم از نظر کادر فنی و هم پشتیبانی خیلی قوی هست و در اسرع وقت به سئوالات و مشکلات پاسخگو هستندوحتما میدونی که پشتیبانی قوی یکی از مهمترین معیار ها برا انتخاب فروشگاه ساز هست.
من آدرس سایت ویرچو رو برات مینویسم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که تونسته باشم یه کوچولو راهنماییت کنم...
teddy.team
03-08-2012, 05:26
جهت تکمیل توضیحات دوستمون باید بگم که من اول فکر کردم منظورشون ویرچومارت که یک کامپوننت سایت ساز جوملا هست... اما با رفتن به لینک دیدم که نه...
من هم توصیه میکنم اگه جزئیات خیلی خاصی مورد نظرت نیست خیلی روی انتخاب فروشگاه ساز فکر نکن...
بین وردپرس و جوملا یکی رو انتخاب کن.... مخصوصا اگر بخوای روی سایتت فعالیت های دیگه ای به غیر از فروشگاه اینترنتی داشته باشی...
اینها پشتیبانی فارسی زیادی دارن و در حوزه های مختلفی هم قابل گسترش هستن...
سوالی داشتی در خدمتم
موفق باشی
e.kazemzadeh
21-08-2012, 10:37
سلام
اگه دنبال راه اندازی کسب و کار حرفه ای هستی دنبال یه فروشگاه ساز مطمئن باش ولی اگه نه فقط می خوای امتحان کنی برو دنبال جولا یا ورد پرس یا ویرچوی رایگان یا سبد خرید رایگان
فروشگاه ساز مطمئن هم به نظر من چند تا هستن که می تونی انتخاب کنی طرفه نگار که یه شرکت معتبر و حرفه ای نرم افزاری (سیستم حسابداری هلو) هستش خودش ویرچو رو انتخاب کرده
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.