ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوت نشدن ویندوز لپ تاپ DV6 6070

en-com
17-04-2012, 11:34
سلام

دوستان من یه مشکل خیلی بد برای ویندوزم به وجود اومده ... مشکل از این قراره که ویندوز من مدام هنگ می کرد بعضی موقع ها موقع بوت شدن بعضی موقع ها هم وسط کار تو ویندوز و وقتی که موسم رو هم که تنها جزء قابل حرکت بود زیاد تکون می دادم اون هم قفل می کرد و مجبور بودم که دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش شه و ..... حالا آخرین باری که این کار رو کردم وسطه کارم این مشکل پیش اومد و از اون به بعد موقع بوت شدن یک هزارم ثانیه این تصویری که گذاشتم میاد و کامپیوتر ریست میشه :( یعنی اینکه کلا دسرسی به ویندوزم حتی از طریق Safe mode قطع شده .... جالبیش به اینه که وقتی سی دی ریپیر که ازش بکاپ گرفتم می ذارم ویندوز رو نمیشناسه که هیچ درایو C رو هم وقتی تو تنظیماتش چک کردم میزان فضای خالی و پر رو کلا 0 نشون میده ! قبلا این مشکل توی لپ تاپ 1525 دلم هم پیش اومده بود که بعدا متوجه شدم که حالت Sata operation من به حالت AHCI برگشته بود که وقتی برگردوندم به حالت ATA درست شد و صفحه Blue screen دیگه نمیومد.... اما مشکل اینه که تو این لپ تاپ این گزینه وجود نداره :(

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر

en-com
18-04-2012, 21:13
کسی نیست به من کمک کنـــــــــــــــــــــــ ــــه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Farshid72
20-04-2012, 00:15
ببینید دوسته عزیز شما با برنامه hdd regenerator هارد خودتونو چکش کنیدو بدسکتور های اونو از بین ببرید
در ضمن توصیه میکنم که بایوس خودتونو هم آپدیت کنید
در صورت لزوم ویندوز رو روی یه هارد اکسترنال نصب و اجرا کنید