مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن ناگهانی
alinasrollahi
17-04-2012, 00:35
با سلام
من یه لپ تاپ اچ پی دارم که جدیدأ خودش خودبخود وسط کار خاموش میشه و برای راه اندازی مجدد باید دوباره روشنش کنم و همه چی از نو شروع میشه حالا با توجه به این توضیحات کسی میتونه بگه مشکل از کجا میتونه باشه
ممنون
مشکلات زیادی میتونه وجود داشته باشه ، مثلا در برخی از سری dv6 به علت داغ شدن بیش از حد این مشکل وجود داره
مشکل اصلی از GPU هست و کاریش نمیشه کرد
این یک احتماله ! نظر اصلی رو باید کارشناسی که لپتاپ رو چک میکنه بده
hamid_m6070
19-04-2012, 17:04
سلام
من هم به همچنین مشکلی بر خوردم که وقتی باطری ر و شارژ می کنم ؛100% می شه و آداپتور رو می کشم شروع به خالی شدن می کنه در درصد های مختلفی مثل 30% و 12 % 18 % و غیره یک دفعه لپ تاپ خاموش می شه .
البته در بعضی مواقع هم درست کار می کنه
ویندوز هم تازه عوض کردم که اگه تنظیمات رو جا بجا کرده بودم برگرده سر جاش.
مدل لپ تاپ Asus k52JT
اگر کسی از مشکل ما سر در می آره کمک کنه اعصاب نمونده
Farshid72
19-04-2012, 23:24
دوسته عزیز شما میتونید برنامه battery bar رو نصب کنید و درصد wear شدن سیستم خودتون چکش کنید و در ورت لزوم باتری رو تعویض یا اینکه اونو فری کنید
در ضمن ممکنه کالیبریشن باتری شما هم بهم خورده باشه پس بهتره وقتی شارژ 100 هست اونو جدا کنید و اجازه بدید که به 10 درد برسه بعد دوباره اونو شارژش کنید
باتری حتا چک بشه سیستم ویروس یابی بشه
دمای سیستم رو هم چک کنید
siyamaksama
13-06-2012, 17:37
با سلام
من یه لپ تاپ اچ پی دارم که جدیدأ خودش خودبخود وسط کار خاموش میشه و برای راه اندازی مجدد باید دوباره روشنش کنم و همه چی از نو شروع میشه حالا با توجه به این توضیحات کسی میتونه بگه مشکل از کجا میتونه باشه
ممنون
موقع روشن شدن دستگاه ببنید فن دستگاه کار میکنه یا نه اگه کار کنه وخاموش شه چیپ ها ویا هدسینگ دستگاه مشکل داره اگر کار نکنه فن دستگاه مشکل داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.