ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

صفحه ها : 1 [2]

hojjatinho
28-04-2012, 14:50
پست های بعضی از عزیزان رئالی به نظرم فقط ملتهب کردن جو تاپیک هست و بس ...
جواب این دوستان رو نمی دم ، چون می دونم پست هاشون فقط و فقط برای ناراحت کردن بایرنی هاست و بس و البته دوستان بایرنی به اندازه کافی جواب این عزیزان رو دادند ...
این تاپیک هم احتمالا ناظران قفل خواهند کرد چون تکلیف نیمه نهایی مشخص شده و حالا باید برای فینال اماده بشیم .
فقط خواهشی که که از دوستان دارم اینه که تاپیک بعدی رو جوش رو ملتهب نکنند ..
این همه رئال قهرمان شد حالا هم بزارید طرفداران تیم کوچک و مظلوم و بی نوایای بایرن حداقل تا فینال کمی خوش باشیم :دی !

ولی این قسمت :

فکر کنم تو کل ایران یک نفر طرفداره دورتمند هست به خودت افتخار کن

قطعا یوسف جواب شما رو خواهد داد ولی به عنوان یک هوادار فوتبال المان :
می دونم که کاملا احساسی و از روی عصبانیت نوشتید ...
توی ایران هم مثل بقیه جاهای دنیا هوادارای دورتموند کم نیستند ( کافی سری به وب سایت های هواداری المانها بزنید . ) همین جوری که الان بارسلونا تونسته کلی هوادار جذب کنه .. دورتموند هم زمانی غول اروپا بود و در ضمن اون قدیما ! به جای هر شب نشون دادن بازی های رئال و بارسلونا، لیگ المان رو زیاد پخش می کردند ..

همین چند وقت پیش فینال 97 رو بین دورتموند و یووه دیدم که دورتموند بزرگان یووه رو از پای در اورد . امسال هم که برای دومین سال متمالی قهرمان بوندسلیگا شدند . پیشنهاد می کنم کمی از شبکه 3 فاصله بگیرید و به جز بازی های رئال و بارسلونا بازی های دیگه ای رو هم ببینید .

hadishi
28-04-2012, 15:11
دوست عزیز hojjat جان اتفاقا اصلا از روی عصبانیت نبود از 1000 نفر یکی هم تو ایران طرفدار دورتموند نیست منم به این دوست عزیزمون بی احترامی نکردم منظور بد نگیرن خیلی خوبه طرفدار تیمی باشی که خیلی هوادار نداره و یک چیز دیگه من اصلا شبکه 3 نگاه نمیکنم با اجازتون از sky sport , nova , jsc نگاه میکنم بازی های دورتمند و بایرن هم دنبال کردم نمیگم همشون اما خوب دیدم Eurosport بیشتر لیگ المان میزاره بیشتر اون جا مینیم به جز بایرن و دورتمند بازی های شالکه هم دنبال میکنم اینا رو گفتم فکر نکنی فوتبال المان ندیدم یا شبکه 3 فوتبال دنبال می کنم من بدون تعصب گفتم 2 تیم رئال و بارسا سطحشون از بقیه تیم ها بالا تره کافی بازی این دو تیم رو ببنید بازی تیم های دیگه هم ببنید .

Arash4484
28-04-2012, 15:14
دوستان من جهت رفع یک سو تفاهم وارد حرفتون بشم:
اگر بگیم رئال بین لالیگا و چمپیونز لیگ انتخاب کرد، بطرز وحشتناکی غلطه. رئال نخواست جفتشون رو از دست بده ، اما خستگی اولی مانع رسیدن به دومی شد.
اگر بگیم انتخاب خوب کامل مسلمه هوادار بایرن ناراحت میشه چون یعنی رئال از پیش بی خیال بازی شده!
در ضمن اگر قرار به انتخاب باشه مطمئنن هر مربی و تیمی جام بزرگتر رو انتخاب میکنه.
+من در چند پست قبلترم هم گفتم : پس این تیم های که سالی چند جام میگیرند(از اسپانیا-انگلیس-آلمان-ایتالیا-هرجا و با هر سطح لیگی شاهدش بودیم) که از بازیکنهاشون دوپینگی نبودند، اونها هم خسته میشدند.رئال امسال چنین نبود: خودشون میگن خسته شدیم: چه کار اضافه ای داشتند؟ زمانی که همین رئال دوران شکوه (با زیدان و فیگو و...) سه جام میگرفت خسته نمیشد؟
+اگر به یک تیمی میگیم کهکشانی و میلیارد یورو پاش خرج میشه باید از لحاظ توان بدنی و مهره های جایگزین فرقی با تیم های دیگه داشته باشه...باز هم میگم مورینیو بعد بازی کمی فرافکنی کرد. همیشه نمک کارش این بوده ولی تبدیلش به یک استدلال منطقی شدنی نیست.

yuseph
28-04-2012, 15:28
دوست عزیز Yuseph در اینکه لیگ المان از اسپانیا صطحش پایین تره هیچ شکی نیست رنک بندی لیگا هست یک نگاهی به رنک لیگ کن ببین المان چندومه بعد فکر کنم تو کل ایران یک نفر طرفداره دورتمند هست به خودت افتخار کن صحبت های D3vil_A رو یکم دقت کن بایرن میاد به بازیکناش استراحت میده چون به صورت تحقیر امیزی لیگ رو از دست داده و امیدی نداشت اما رئال اگر به بارسا میباخت اصلا معلوم نبود لالیگا رو هم میبرد پس امسال بدن جام میشد و در اخر احتمالا شما خستگی بازیکنا رو نمیبینید یا کلا فوتبال بازی نکردین که بفهمین. برای همه تیم ها احترام قائل هستیم اما منطق میگه رئال و بارسا از همه تیم ها سطحشون بالا تره یکم تعصب بزار کنار بازی های رئال و بارسا هم دنبال کن بعد با تیم های دیگه مقایسه کن .

مرسی رفیق اما:

آبی: بحث شده!برگرد چند صفحه قبل خودت میبینی.
قرمز:خب این که خیلی خوبه:31:حداقل من طرفدار تیمی هستم که پرطرفدارترینه توی قاره خودش!در مورد ایران هم بگم قبل از نوشت یه سرچ کن توی نت ببین چه خبره بعد بیا ببینم چی میگی...
صورتی:منطق؟بی تعصب؟
خودت که بریدی ودوخت دادا؟
خدارو شکر نمردیم ومعنی بالا بودن سطح رو هم فهمیدیم.
بهرحال بازم جواب رو دادیم قبلش..برو بخون بدردت میخوره!

بقیه بحث ها و نوشته های شما هم فرافکنی و بر هم ریختن جو تاپیک هست.. شاید خسته شدن بازیکنان شما قابل مطرح باشه اما دلیل نمیشه!؟چرا تیمی مثل رئال با اون نیمکت باید از نظر بدنی کم بیارن و نیروشون تحلیل بره؟
بهرحال من قصد توهین نداشتم.اما جواب معمای رئال درون افکار واعمال مربیان رئاله وبس!نه بازی با بارسا...یه سوال اگر شما بایرن رو میبردین چی؟اون وقت بحث خستگی و....مطرح میشد؟یا از فوق کهکشانی بودن خودتون شعرها می سرودین؟
....

hadishi
28-04-2012, 15:53
دوست عزیز نیاز به سرچ نست اما به خاطر شما سرچ هم کردم گفتم که از 1000 نفر 1 نفر شاید طرفدار دورتموند باشه که اونم بعیده البته تو ایران منظورمه بهتر دیگه بحث ادامه پیدا نکنه چون با تعصب نمیشه بحث کرد و یک چیز دیگه شما اصلا خستگی رو در نظر نمیگیرین بایرن میاد به بازیکناش استراحت میده چون اصلا امیدی نداره توی لیگ اما رئال بازی رفت با بایرن بازی بعدش با بارسا که اگه میباخت به بازیکناش استراحت میداد احتمال که لالیگا از دست بده هم کم نبود بعد با همون بازیکنا میاد تو زمین حالا نیمکت زخیره رئال اسمو رسم دارن دلیل نمیشه خوب باشه کدوشون اماده بودن نمیخوام برد بایرن رو کم ارزش کنم مبارکتون باشه من فقط گفتم یک دلیلش این بود که رئال باخت همین و در اخر نیاز نیست برم بحث های صفحه قبل ببینم شما لطف کن برو سایت یوفا رنک بندی لیگ ها رو ببین کافیه تو نت هم سرچ کن طرفداران دورتموند رو بشمار ببین به 20 نفر میرسن موفق باشید دیگه ادامه پیدا نکنه بهتره

L.A.M.P.A.R.D
28-04-2012, 17:44
اینقدر بدم میاد از کسایی که حتی یک بازی از تیمی مثل دورتمند ندیدند ولی با تیم های دیگه مقایسش میکنند ! دورتمند جزو بهترین ها بوده و هست ! تیم با ارزش و با شخصیتیه که ----- ------- ----. فقط یه فوتبالی میفهمه که دورتمند چه تیمیه !

همینطور کسیایی که از چلسی بدشون میاد ! چون فکر میکنند فقط چند ساله اومده ! از تاریخچه ی تیم هیچ اطلاعی ندارند متاسفانه !

D3vil_A
28-04-2012, 17:49
دوستان من جهت رفع یک سو تفاهم وارد حرفتون بشم:
اگر بگیم رئال بین لالیگا و چمپیونز لیگ انتخاب کرد، بطرز وحشتناکی غلطه. رئال نخواست جفتشون رو از دست بده ، اما خستگی اولی مانع رسیدن به دومی شد.
اگر بگیم انتخاب خوب کامل مسلمه هوادار بایرن ناراحت میشه چون یعنی رئال از پیش بی خیال بازی شده!
در ضمن اگر قرار به انتخاب باشه مطمئنن هر مربی و تیمی جام بزرگتر رو انتخاب میکنه.
+من در چند پست قبلترم هم گفتم : پس این تیم های که سالی چند جام میگیرند(از اسپانیا-انگلیس-آلمان-ایتالیا-هرجا و با هر سطح لیگی شاهدش بودیم) که از بازیکنهاشون دوپینگی نبودند، اونها هم خسته میشدند.رئال امسال چنین نبود: خودشون میگن خسته شدیم: چه کار اضافه ای داشتند؟ زمانی که همین رئال دوران شکوه (با زیدان و فیگو و...) سه جام میگرفت خسته نمیشد؟
+اگر به یک تیمی میگیم کهکشانی و میلیارد یورو پاش خرج میشه باید از لحاظ توان بدنی و مهره های جایگزین فرقی با تیم های دیگه داشته باشه...باز هم میگم مورینیو بعد بازی کمی فرافکنی کرد. همیشه نمک کارش این بوده ولی تبدیلش به یک استدلال منطقی شدنی نیست.
اینجا یک مشکلی به وجود میاد...
درسته که هر مربی جام بزرگتر رو انتخاب میکنه ولی میخواد حداقل ریسک رو انجام بده.
اگر رئال تو لالیگا جولی بارسا یک مساوی هم میگرفت فهرمان بود ، ولی اگر میباخت به خاطر استراحت دادن به بازیکن ها ، شاید بایرن رو شکست میداد به فینال هم میرسید ولی ازکجا معلوم فینال رو هم فتح میکرد و میبرد؟ :دی
پس مورنیو نزدیک ترین و بهترین راه رو انتخاب کرده ! 1-گرفتن کاپ آسان تر که به یک مساوی یا برد احتیاج داشت ، جامی که 38 تا بازی براش زحمت کشیده و اون رکورد فوق العاده رو به جای گذاشته + انجام یک بازی ریسکی مقابل بایرن ....!
صحبت از نیمکت شد باید بگم که انتظار نداشته باشید که مورنیو از بازیکنان تراز اولش بگذره و بیاد بازیکنان پایین تر از اونها رو بازی بده ، چر چقدر هم خسته باشند بلاخره ستاره های تیم تاثیر خودشون را تا حدودی میذارند.
مثلا به جای اوزیل ار کاکا استفاده میکرد؟ یا راموس پپه رو بیرون مذاشت و از واران و آلبیول استفاده میکرد؟ یا جای ژابی از نوری شاهین و جای خدیرا از لاس یا گرانرو؟ خوب قطعا شدنی نیست و یک تیم در هر قسمت باید دارای تعادل باشه...!

اینکه چرا زمان زیدان سه جام میگرفت و خسته نمیشد بر میگرده به خوده بازیکنان اون دوره + سطح بقیه تیم ها حاضر در لالیگا - اروپا....! و همچنین زمان برگزرای مسابقات که هیچوقت بین سمی فینال اورپا ، یک الکلاسیکوی تعیین کننده لالیگا اتفاق نمی افتاد :دی :27:

Lord Farshad
28-04-2012, 19:36
درود

آقا اینم لینک مستقیم اون صحنه های پنالتی ضیط شده از هوادار رئال که دوستان گذاشته بودند :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیشنهاد میکنم حتما حتما دانلودش کنید و ببینید ؛ واقعا فوق العاده هست.

2 تا نکته هم در موردش بگم :
- به نظرم سانتیگو اصلا جهنم نشده بود موقع پنالتی ها (البته تا حدودی به جز موقع پنالتی لام)
- اینکه بلافاصله بعد از بردن بایرنی ها، شروع کردند به دست زدند ؛ برای من واقعا تعجب برانگیز بود. اینی که ما تو کشورمون میبینیم هم فوتباله و فرهنگ فوتباله !؟ واقعا صحنه ی جالبی بود برای من.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

Stream
28-04-2012, 20:09
این ال کلاسیکو اون وسط به ضرر رئال و بارسا شد، به خاطرش در بازیهای رفت به خودشون خیلی فشار نیاوردن و باختن، در ال کلاسیکو به خودشون فشار آوردن به خاطر حساسیت و در نهایت برای بازی برگشت کم آوردن، از اون سمت چلسی و بایرن وسط هفته اکثر بازیکن هاشون رو استراحت دادن. اگه بازی اون بین ال کلاسیکو نبود قطعا رئال و بارسا بازیکن هاشون رو استراحت می دادن و نمی گم قطعا در اون صورت صعود می کردن، ولی بازیهای متفاوتی رو از هر دوشون در CL می دیدیم.

شاید اگه اختلاف رئال و بارسا همون 10 امتیاز باقی مونده بود و هیچ وقت به 4 امتیاز نرسیده بود، ال کلاسیکو برای هر دو تشریفاتی می شد و یه مسابقه بین رزرو هاشون می دیدیم، و در نهایت در CL به نفع هر دوشون بود!

پی نوشت: من قبلا گفتم بایرن و چلسی که به فینال رسیدن کاملا لایقش بودن، سوء برداشت نشه از حرف هام :20:

Rastin.
28-04-2012, 20:19
با تاخیر زیاد تبریک میگم به هوادارای چلسی...

این چند روزه خیلی ها از دفاع بی نقص چلسی گفتن..حتی گواردیولا!
اینجا هم صحبتهایی شده در مورد بستن تمام روزنه های بارسا و....

دفاع جزئی از فوتباله و خوب دفاع کردن یک هنر بزرگ...کاری که مدافعین چلسی با وجود دوندگی و تلاش ستودنی در انجام اون کاملا موفق نبودن. اونها در طول دو بازی موقعیتها زیادی در اختیار بارسا گذاشتن, میشه گفت بیشتر از اونی که برای صعود نیازه! (مقایسه کنید با عملکرد میلان در بازی رفت دور حذفی)
در واقع بدشانسی و بی دقتی بارسلون روی ضربات آخر به اندازه سرسختی دفاع چلسی در نتیجه بدست اومده سهم داشت.

این بازی با وجود پایان تلخش , از اون فوتبال های خاص و بیاد موندنی بود...از تک به تکها و تیرکهای بارسا (مخصوصا پنالتی مسی که با اون شدت به تیر خورد!) تا سه موقعیت چلسی که همگی تو گل رفت!! و عملکرد بی نظیر چک مخصوصا در بازی رفت و..

--------------

در مورد دیدار بایرن-رئال...حرفی نمی مونه جز احترام و تحسین برای تیم آلمانی.

امروز چلسی به دفاع موفق جلوی بارسلون می باله...و بایرن به این افتخار میکنه که در مقابل تیمی مثل رئال علاوه بر دفاع در حمله هم برتر بود, موقعیتهای بیشتری بدست آورد و با سزاواری کامل صعود کرد!
تبریک به بایرنی ها بابت ارائه این بازی شجاعانه و رو به جلو در مقابل یکی از هجومی ترین تیمها... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمایش بایرن می تونه پاسخ کاملی باشه برای کسانی که ادعا میکنن دفاع مطلق تنها راه مقابله با بارساست و حمله کردن برابر این تیم خودکشیه....بایرنی که رئال رو در زمین خودش وادار به عقب نشینی میکنه با همین بازی جسورانه نمیتونست بارسا رو متوقف کنه؟؟...امیدوارم فصل بعد شاهد این تقابل باشیم.

پ.ن: خدا رو شکر با حذف تیمای اسپانیایی تمام صحبتها در مورد توطئه یوفا و فینال از پیش تعیین شده یک شبه پایان گرفت! :31:..ایکاش همیشه تاپیک این آرامش رو داشت و بیشتر در مورد فوتبال صحبت میشد تا دستهای پشت پرده و..
احتمالا با شروع فصل بعد خیلی زود این روزها فراموش میشه و دوباره بعضی دوستان صحبت در مورد این فرضیه ها رو از سر میگیرن.

Masoud King
28-04-2012, 20:29
اگر رئال تو لالیگا جولی بارسا یک مساوی هم میگرفت فهرمان بود ، ولی اگر میباخت به خاطر استراحت دادن به بازیکن ها ، شاید بایرن رو شکست میداد به فینال هم میرسید ولی ازکجا معلوم فینال رو هم فتح میکرد و میبرد؟
اگر اگر اگر اگر
ما یه ضرب المثل در مورد همین اگر داریم که زشته و نمیشه گفت

پس مورنیو نزدیک ترین و بهترین راه رو انتخاب کرده ! 1-گرفتن کاپ آسان تر که به یک مساوی یا برد احتیاج داشت ، جامی که 38 تا بازی براش زحمت کشیده و اون رکورد فوق العاده رو به جای گذاشته + انجام یک بازی ریسکی مقابل بایرن ....!
رئالی که چارتا چارتا از بارسا می خوره اونوقت گرفتن مساوی از این تیم نسبت به بایرن لو لول راحت تر بود؟
می تونست جلو بارسا ریسک کنه و استراحت بده بازیکناش چون احتمال باختش زیاد بود ولی جلوی بایرن که اصلا سطحی نداره بازی خودشو بکنه بجای یه بازی ریسکی..
معمولا آدم جاهای حساس ریسک میکنه نه جلو بایرنی که اصلا در حد رئال نیست
رئال با اون نیمکت عجیب و غریبش نمی تونه از پس بازی تو دوتا جام بر بیاد ... به نظر شما مشکل از مدیریتش نیست؟!
+
بازی برگشت خسته بودین... بازی رفت هم الکلاسیکو داشتین؟
بایرن قبلش یه بازی حساس با دورتموند داشت .. اما با اینکه خسته بود بازم رئال رو برد

خلاصه آمار بازی رفت و برگشت نشان برتری واضح بایرن بود
بیشتر اوقات بایرن از پس رئال بر اومده .. اون برد های قبلی هم دلیل خستگی رئال بود؟
+
جالبه اول داوری بود
حالا شد خستگی
خدا بهانه بعدی رو بخیر کنه!

کلا انصاف و واقع نگری خیلی چیز خوبیه که معمولا یه سری چیزا جلوش رو میگیره

سعی کنید موفق باشید ;)

D3vil_A
28-04-2012, 21:25
رئالی که چارتا چارتا از بارسا می خوره اونوقت گرفتن مساوی از این تیم نسبت به بایرن لو لول راحت تر بود؟
می تونست جلو بارسا ریسک کنه و استراحت بده بازیکناش چون احتمال باختش زیاد بود ولی جلوی بایرن که اصلا سطحی نداره بازی خودشو بکنه بجای یه بازی ریسکی..
عزیز من چرا پست من رو کامل نمیخونی؟
گفتم بر فرض اگر برئال به بازیکناش برای الکلاسیکو استراحت میداد لالیگا میپرد و فوقش به فینال CL میرسید...از کجا معلوم فینال برنده و قهرمان میشد؟! ریسک که میگم اینجاست...! فقط جواب این سوال رو بده...!
خوب قطعا یک مربی ازبین بد بدتر ، بد رو انتخاب میکنه دیگه...حالا که شرایط پیش اومده چه بهتر که قهرمانی لالیگا که بهش نزدیک تر هستیم رو بدست بیاریم...حرف غیر منطقی نمیزنم که...! + منکر بازی عالی بایرن مقابل رئال هم نیستم ! گفتم اگر هر دو تیم اسپاینایی در شرایط بهتری بودند شاید ، شاید نتایج کمی متفاوت تر بود..!

بردیا
28-04-2012, 21:39
رئال تقریبا مقابل تیم بزرگی تست نشده بود این 2سال زمان مورینیو
شکست دادن با گلای زیاد در مقابل امثال ختافه و خرز و خیخون باعث شده بود یه جوری حتی میون خود بازیکنای رئال پیش بیاد که توی مصاحبه هاشون همه با اطمینان کامل از حذف کردن بایرن و رسیدنشون به فینال میگفتن
اما
To Be The Best,You've got to beat the best

پی نوشت:ما ادعای برترین بودن نداریم ولی مهم ترین آزمون رئال زمان مورینیو،بایرن بود(به جز بارسا)که توش به هر دلیلی رد شد.
امیدوارم در آینده مسئولین فدراسیون اسپانیا هم دقت بکنن که یه وقت ال کلاسیکو بین یه مرحله مهم نیفته که باعث خستگی و در نهایت شکست رئال یا بارسا بشه.

Actros
28-04-2012, 23:41
دوست عزیز Yuseph در اینکه لیگ المان از اسپانیا صطحش پایین تره هیچ شکی نیست رنک بندی لیگا هست یک نگاهی به رنک لیگ کن ببین المان چندومه بعد فکر کنم تو کل ایران یک نفر طرفداره دورتمند هست به خودت افتخار کن صحبت های D3vil_A رو یکم دقت کن بایرن میاد به بازیکناش استراحت میده چون به صورت تحقیر امیزی لیگ رو از دست داده و امیدی نداشت اما رئال اگر به بارسا میباخت اصلا معلوم نبود لالیگا رو هم میبرد پس امسال بدن جام میشد و در اخر احتمالا شما خستگی بازیکنا رو نمیبینید یا کلا فوتبال بازی نکردین که بفهمین. برای همه تیم ها احترام قائل هستیم اما منطق میگه رئال و بارسا از همه تیم ها سطحشون بالا تره یکم تعصب بزار کنار بازی های رئال و بارسا هم دنبال کن بعد با تیم های دیگه مقایسه کن .

بابا طرفدارای رئال بسه دیگه !!!
خسته بودیم فلان بودیم . زمین کج بود ! 2 تا گل زدین هر کدوم از هر کدوم نا حق تر !!
هزار تا اشتباه داوری به ضرر بایرن گرفته شد در هر دو بازی !! در هر دو بازی تو قوطی بودین !! نکنه بازی رفت هم خسته بودین ؟ ؟!!
دم ار منطق نزنین لطفا هم کسی که این پست رو زده هم D3vil_A
بازی برگشت خسته بودین ؟ 20 دقیقه که میتونستین رئال واقعی باشین !! نبودین آقا !! 14 دقیقه تونستین فوتبال بازی کنین ! ضمنا بالاترین سطح فوتبال دنیا حتما بالاترین سطح بدن سازی رو هم داراست ! حداقل به اندازه 1 نیمه ریکاوری نکردین یعنی ؟ !!بابا از همون اول بازی روبن تک به تک خراب کرد !! تازه بعد از گرفتن پنالتی نا حق و خراب کردن روحیه بازیکنان بایرن .
به قول ژنرال الیور کان غول رئال بعد از بارسا بایرن هست . آمار هم همینو میگه .
چیزی که مونده اینه که با وجود اون همه اشتباه داوری ( اشتباه داوری که چه عرض کنم !!) بایرن رئال رو حذف کرد .
مورینیو زانو زد شکست رو قبول کرد !! خیلی راحت شما هم بیخیال بشین خواهشا !!
خلاص !!

Arash4484
29-04-2012, 00:20
اینکه چرا زمان زیدان سه جام میگرفت و خسته نمیشد بر میگرده به خوده بازیکنان اون دوره + سطح بقیه تیم ها حاضر در لالیگا - اروپا....! و همچنین زمان برگزرای مسابقات که هیچوقت بین سمی فینال اورپا ، یک الکلاسیکوی تعیین کننده لالیگا اتفاق نمی افتاد

در اون دوران(حرف همین چند سال پیشه) هم سطح بازیها بسیار بالا بود و ضمن اینکه در همین سه سال اخیر برای مثال تیمی مثل بارسا 10-12 جام گرفته. چیز غیرعادی نیست و بازم اتفاق می افته[ قول میدم:46::31:]

در کل نظر من اینه که گرفتن چند جام ناممکن نیست و خیلی هم معموله و رئال اگر امسال قدرتشو(فیزیکی یا هر چیزی) نداشت، چیزی از شایستگی تیم های مقابلش کم نمیکنه.

آرش-19
29-04-2012, 00:54
من هی صبر کردم جو داغ طرفدارای تیم ها خنک بشه با لباس مناسب بیام دیدم نه هنوز داغه داغه
با رکابی اومدم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید :31:

اول- تبریک خیلی بزرگ به طرفدارای بایرن و چلسی, از نمایش هر دوتا تیم واقعا لذت بردم و مچکرم که فینالی
که من دوست داشتم رو بهم هدیه کردن. امیدوارم بازی فینال هم به اندازه بازی های نیمه نهایی جذاب و دیدنی باشه.

دوم- زیباترین جمله ای که از مرحله نیمه نهایی به این طرف از بچه های انجمن شنیدم "فوتبال یک فینال چمپیونز لیگ به چلسی
بدهکار بود" از گویندش بسیار سپاسگذارم.
شاید اشاره به همین جمله بهترین شروع برای حرفهام باشه. فوتبالی که همیشه با بی عدالتی هاش, بی رحمی هاش و البته
گاهی با مهربانیهاش غیر منتظره ترین هدیه ها رو به ما داده, شاید داشت آرام آرام از خاطرمون می رفت. خیلی وقت بود که تیرهای
خلاص دقیقه +90 , تیرک های بی مرووت, پنالتی های روباه صفت, اخراج های پست در مرتفع ترین بازیها, اشک ها و شادی های
بی اندازه از شنیدن صدای صوت رو ندیده بودیم. داشتیم به روندی تکراری خو میگرفتیم و فکر می کردیم که فوتبال مثل دو 100 متر
شده, اینجا هم حسین بولت هایی ظهور کردند که نمی خواهند جام را دست کسی بدهند.
اما فوتبال یک بار دیگه نشان داد که همچنان توپ گرد است, هرچقدر هم پول به پایش بریزی, هرچقدر هم مدرسه ای مثل لاماسیا
داشته باشی باز هم گرد خواهد ماند. زیبایی فوتبال تو مرحله نیمه نهایی اینقدر زیاد بود که اصلا مجالی برای صحبت از جزئیات بازی
برای منی که بدون تعصب و دلبستگی بازی ها رو دیدم نمیزاره. برای کوتاه کردن سخن و بستن بحثم همین بس که بگم فوتبال با
این نتایج نور امیدی در دل دوستدارانش دمید, فکر می کنم مهمترین نتیجش هم همین بود و ثابت کرد که موفقیت هیچ وقت در
انحصار یک سبک و یا استراتژی خاص نخواهد بود. فوتبال موفقیت رو با هر کسی میتونه قسمت کنه.

yuseph
29-04-2012, 08:35
گفتم بر فرض اگر برئال به بازیکناش برای الکلاسیکو استراحت میداد لالیگا میپرد و فوقش به فینال CL میرسید...از کجا معلوم فینال برنده و قهرمان میشد؟! ریسک که میگم اینجاست...! فقط جواب این سوال رو بده...!
خوب قطعا یک مربی ازبین بد بدتر ، بد رو انتخاب میکنه دیگه...حالا که شرایط پیش اومده چه بهتر که قهرمانی لالیگا که بهش نزدیک تر هستیم رو بدست بیاریم...حرف غیر منطقی نمیزنم که...! + منکر بازی عالی بایرن مقابل رئال هم نیستم ! گفتم اگر هر دو تیم اسپاینایی در شرایط بهتری بودند شاید ، شاید نتایج کمی متفاوت تر بود..!
ببین فدات بشم:
رئال تیمیه که تاریخ بزرگی رو یدک میکشه!
رئال تیمیه که از هرنظر بگیری جزوTOPهای اروپا به حساب میاد!
با تفاصیل فوق و +میزان هزینه کرد بر بازیکنان،مربیان،و....داشتن بهترین های اروپا در خطوط مختلف زمین،انتظارها از این تیم یکمی میره بالا.
اگه ما قبول کنیم رئال بین بدوبدتر یکی رو انتخاب کردو مجبور بود!.سوال اساسی اینه که چرا کار تیمی با امکانات فوق الذکر به اینجا کشیده بشه که نتونه حداقل توی2تا جام معتبر موفق عمل کنه؟
...............

Masoud King
29-04-2012, 10:14
بازم همون اگر و اگر و اگر ...
شما حرفات رو اما و اگرهاست.. این اگر ها برای همه تیم ها می تونه باشه
+
پس رئال هنوز اون تیمی نیست که بتونه از پس دوتا جام بر بیاد
عجیبه با این همه بازیکن...و عجیبه از تیمی مثه رئال که قهرمانی اروپا رو فدای لیگ داخلیش کنه
+
ولی من فکر میکنم رئال هر دوش رو می خواست و مطمئنا هیچ کدوم رو فدای دیگری و یا ترجیح به دیگری نداد
قهرمانی لالیگا بدون برد بارسا نمی تونه براشون زیاد دلچسب باشه واسه همین مورینیو حتی برای خودش هم سنگین میومد باخت دوباره به بارسا.
قهرمانی تو اروپا هم آرزوی هر مربی و باشگاهی هست ...اونم رئالی که نزدیک ده سالی از آخرین قهرمانیش میگذره

AMIR-AIRGUNNER
29-04-2012, 11:16
خب یه چیزی کاملا مشخص شد ! ادم نه تنها باید جنبه برد و باخت داشته باشه بلکه مهتر از همه باید جنبه بعد از برد رو داشته باشه !! اونهم برد 3-1 تو ضربات پنالتی و تساوی تو کل بازی! حالا نمیدونم این برتری قاطع و زانو زدن از کجا میاد !! فکر کنم یکمی به امار دو بازی دقت کنیم همه چیز مشخص میشه !
تو کل بازی از 30 تا شوت رئال 12 تو چارچوب بود از 35 تای بایرن 10 تا !
55 درصد توپ رو بایرن داشت و 45 درصد رئال !
9تا سیو بایرن داشت و 7 تا رئال !
47 تا خطا بایرن داشت و 26 تا رئال !
و غیره !!

حالا نمیدونم بر چه اساسی دوستان میگن که شوت روبن که 4 دوازه بالاتر رفت موقعیت خطرناک تری از شوت رونالدو به سمت دورازه بود که نویر گرفت !

در ثانی یعنی واقعا اینقدر براتون سخته که قبول کنین رئال به خاطر بازی الکلسیکو (که مسئله مرگ و زندگی بود بعد از نتایج ضعیف گرفتن مقابل بارسا ) 2 تا بازی نیمه نهایی رو فدا کرد ؟! بازی اول بعد از زدن گل بهترین ها رو به خاطر الکلسیکو بیرون کشید و بازی برگشت به علت اون بازی سنگین خستگی مفرط داشتن
متاسفانه نمیدونید که بازی مقابل بارسا چقدر سخته !! و فکر نکنم کلا 90 دقیقه تو این فصل بوندس لیگا زیر فشار همانند حملات بارسلونا باشید !

در مورد داوری هم هی ما میگیم به ضرر هر دو تیم بود بعد بعضی ها انگار بازی رو ندیدن !!
کی گفت داوری باعث شده که رئال بازی رو ببازه که میگید ما بهونه میاریم ؟!
طبیعی هست که رئالی ها خطاهای که به ضررشون شده رو میگن همانطور که بایرنی ها خطای هایی که به ضرر خودشون هست رو میگن !!

گل بایرن تو بازی اول اصلا افساید نبود !!!! اما گل رونالدو حتما افساید بود !
خطای نویر رو گرانرو اصلا پنالتی نمیتونست باشه !!! اما خطای البا مسلما پنالتی نبود !
ریبری تو بازی اول اصلا تمارض نمیکرد !!! اما په په مسلما داشت تمارض میکرد !
10 تا خطای گوستاوو با فن ایکیدو روی بازیکن های ما کارت نداشت !! اما تک تکل دقیقه +90 مارسلو حتما کارت قرمز داشت !

D3vil_A
29-04-2012, 12:04
و عجیبه از تیمی مثه رئال که قهرمانی اروپا رو فدای لیگ داخلیش کنه
اقا باز جواب سوال رو ندادی...!
باز میگی فدا کردن...میگم رئال 5-0 به بارسا به خاطر استراحت دادن به بازیکنای اصلیش میباخت وبایرن رو با قاطعیت حذف میکرد.
از کجا معلوم قهرمان CL میشد؟ یک فینالی هم وجود داره ها..حواستون باشه ما داریم در رابطه با سمی فینال صحبت میکنیم..!
بزار یک مثال ساده تر بزنم..! جلوی شما 3 تا کیف میزارند که داخل یکی از اونها یک میلیون / داخل دیگری دو میلیون / داخل آخری هم خالی..! به شما میگند که داخل اولین کیف یک میلیون هست ولی اگر شما اینرو انتخاب نکنید باید بین دو تا کیف بعدی که دو میلیون و خالی هست یکی رو انتخاب کنید...! ولی اگر هم اینو انخاب کنید هم بعدی رو اگر داخل کیف بعدی دو میلیون بود ما 500 هزار تا ازش کم میکنیم...معلومه آدم عاقل کیف اول رو بر میداره و برای 1/5 میلیون میجنگه..!
و اینکه میگند داوری داوری...والا تا اونجایی که یادم میاد گل اول بایرن به رئال 100% آفساید بود که واقعا هم نگرفتن آفساید نمیتونه عمدی باشه ! چیزی نگفتیم..! ولی توی تمام زوایا مشخصه که بازیکن بایرن مقابل ایکر قرار داره..! این از این..!
دوما باز هم اینجا اما اگر به وحود میاد که اگر اون گل مورد قبول واقع نمیشد بازی 1-1 میشد ( که البته استدلال صحیحی نیست! ) رئال تو بازی برگشت 2-1 کرده بود و بایرن حذف میشد...! (البته اینا همه اما و اگر هست)

چرا کار تیمی با امکانات فوق الذکر به اینجا کشیده بشه که نتونه حداقل توی2تا جام معتبر موفق عمل کنه؟
یک تیم هر چقدر هم قوی باشه به قول تیتر یکی از خبر ها سایت گل ماشین که دیگه نیستند ! آدمن هر آدمی هم در بهترین وضعیتش یک ظرفیتی داره...!
اینکه میگید ضعیف عمل کنه دوتا بازی سنگین به فاصله 3 روز خوب پدر تیم رو در میاره دیگه...! :دی حالا هر چقدر هم ریکاوری....کنند !
اگر خیلی به خوده بایرن اعتقاد دارید چرا به تمام بازیکن هاش تو بازی قبل استراحت داد؟ برای اینکه کادر فنی تیم میخواست بازیکن ها برای بازی با رئال در وضعیت 100% باشند ...! نه 99% !

City 17
29-04-2012, 13:15
ولی من فکر میکنم رئال هر دوش رو می خواست و مطمئنا هیچ کدوم رو فدای دیگری و یا ترجیح به دیگری نداد
قهرمانی لالیگا بدون برد بارسا نمی تونه براشون زیاد دلچسب باشه واسه همین مورینیو حتی برای خودش هم سنگین میومد باخت دوباره به بارسا.
قهرمانی تو اروپا هم آرزوی هر مربی و باشگاهی هست ...اونم رئالی که نزدیک ده سالی از آخرین قهرمانیش میگذره

موافقم ... اصولا واسه رئال بین لالیگا و CL اهم و مهم وجود نداشت , هر دو در یک رده از اهمیت بودن , لالیگا به خاطر رقابت از همیشه شدیدترش با بارسا و CL هم که نیاز به توضیح نداره ... و مورینیو هم توی هر دو بازی از بهترین هاش استفاده کرد که گواه همین قضیه بود ولی به هر صورت توی آزمون اول رو به بهترین شکل موفق شد ولی توی آزمون دوم موفق نشد , دلیل اصلی عدم صعودش هم مسلما شایستگی بایرن بود (اینو نمیشه انکار کرد!) ... توی موارد حاشیه ای میشه از این نام برد که اگه توی ال کلاسیکو به بازیکنای بیشتری استراحت داده میشد( حتی به این قیمت که اختلاف در لالیگا مثل الان نباشه ). خصوصا اونایی که چندین ماهه بی وقفه فیکس هستن می تونست در بازی برگشت با بایرن با شادابی بیشتری بازی کنه و نمونش مارسلو بود که شنبه استراحت کرده بود و از اکثر بازیکنا سر حال تر به نظر می رسید. البته هیچ لزومی نداشت که این باعث بشه نتیجه دیگه ای رقم بخوره ولی به هر حال یک تصمیم مهمی بود به عهده ی سرمربی ... و نهایتا هم همه ی اینا هم , درست یا نادرست بر می گرده به خود سرمربی , واسه همین هم به هیچ وجه نمیشه ازش به عنوان بهانه برای شکست استفاده کرد.

Actros
29-04-2012, 18:49
خب یه چیزی کاملا مشخص شد ! ادم نه تنها باید جنبه برد و باخت داشته باشه بلکه مهتر از همه باید جنبه بعد از برد رو داشته باشه !! اونهم برد 3-1 تو ضربات پنالتی و تساوی تو کل بازی! حالا نمیدونم این برتری قاطع و زانو زدن از کجا میاد !! فکر کنم یکمی به امار دو بازی دقت کنیم همه چیز مشخص میشه !
تو کل بازی از 30 تا شوت رئال 12 تو چارچوب بود از 35 تای بایرن 10 تا !
55 درصد توپ رو بایرن داشت و 45 درصد رئال !
9تا سیو بایرن داشت و 7 تا رئال !
47 تا خطا بایرن داشت و 26 تا رئال !
و غیره !!

حالا نمیدونم بر چه اساسی دوستان میگن که شوت روبن که 4 دوازه بالاتر رفت موقعیت خطرناک تری از شوت رونالدو به سمت دورازه بود که نویر گرفت !

در ثانی یعنی واقعا اینقدر براتون سخته که قبول کنین رئال به خاطر بازی الکلسیکو (که مسئله مرگ و زندگی بود بعد از نتایج ضعیف گرفتن مقابل بارسا ) 2 تا بازی نیمه نهایی رو فدا کرد ؟! بازی اول بعد از زدن گل بهترین ها رو به خاطر الکلسیکو بیرون کشید و بازی برگشت به علت اون بازی سنگین خستگی مفرط داشتن
متاسفانه نمیدونید که بازی مقابل بارسا چقدر سخته !! و فکر نکنم کلا 90 دقیقه تو این فصل بوندس لیگا زیر فشار همانند حملات بارسلونا باشید !

در مورد داوری هم هی ما میگیم به ضرر هر دو تیم بود بعد بعضی ها انگار بازی رو ندیدن !!
کی گفت داوری باعث شده که رئال بازی رو ببازه که میگید ما بهونه میاریم ؟!
طبیعی هست که رئالی ها خطاهای که به ضررشون شده رو میگن همانطور که بایرنی ها خطای هایی که به ضرر خودشون هست رو میگن !!

گل بایرن تو بازی اول اصلا افساید نبود !!!! اما گل رونالدو حتما افساید بود !
خطای نویر رو گرانرو اصلا پنالتی نمیتونست باشه !!! اما خطای البا مسلما پنالتی نبود !
ریبری تو بازی اول اصلا تمارض نمیکرد !!! اما په په مسلما داشت تمارض میکرد !
10 تا خطای گوستاوو با فن ایکیدو روی بازیکن های ما کارت نداشت !! اما تک تکل دقیقه +90 مارسلو حتما کارت قرمز داشت !
شوتهاي رئال 10 تاش فقط ضربات الكي و بي هدف رونالدو بود كه صاف ميزد تو دستاي نوير:20:
باز كاغذ بازي كردين ؟ فوتبال رو ببين . تو زمين چي داشتين ؟ 14 دقيقه اونم به خاطر سرمست بودن از پنالتي كه داور تقديمتون كرد. كه به هيچ عنوان نميشد اسمش رو پنالتي گذاشت . تازه دفاع چپ ما رو هم محروم كرد ! خدا بر اش نسازه !!
در مورد گل بايرن در بازي رفت احتمال وجود داره . ولي پنالتي كه داور تقدمي شما كرد جاي هيچ بحثي نداره داداش!
يه عكس از پشت ريبري قبل از زدن گل وجود داره رو نت ببين ميبيني كه گوستاوو اصلا جلو كاسياس رو نگرفته و 2 ميتر اونور تره . ضمنا نوازش نوير رو گرانرو در دقيقه 120 نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا رو هيچكس پنالتي نميگيره !!
زانو زدن مربي گراميتون هم عكساش رو نت هست والا ! ما از خودمون در نياورديم

اقا باز جواب سوال رو ندادی...!
باز میگی فدا کردن...میگم رئال 5-0 به بارسا به خاطر استراحت دادن به بازیکنای اصلیش میباخت وبایرن رو با قاطعیت حذف میکرد.
از کجا معلوم قهرمان CL میشد؟ یک فینالی هم وجود داره ها..حواستون باشه ما داریم در رابطه با سمی فینال صحبت میکنیم..!
بزار یک مثال ساده تر بزنم..! جلوی شما 3 تا کیف میزارند که داخل یکی از اونها یک میلیون / داخل دیگری دو میلیون / داخل آخری هم خالی..! به شما میگند که داخل اولین کیف یک میلیون هست ولی اگر شما اینرو انتخاب نکنید باید بین دو تا کیف بعدی که دو میلیون و خالی هست یکی رو انتخاب کنید...! ولی اگر هم اینو انخاب کنید هم بعدی رو اگر داخل کیف بعدی دو میلیون بود ما 500 هزار تا ازش کم میکنیم...معلومه آدم عاقل کیف اول رو بر میداره و برای 1/5 میلیون میجنگه..!
و اینکه میگند داوری داوری...والا تا اونجایی که یادم میاد گل اول بایرن به رئال 100% آفساید بود که واقعا هم نگرفتن آفساید نمیتونه عمدی باشه ! چیزی نگفتیم..! ولی توی تمام زوایا مشخصه که بازیکن بایرن مقابل ایکر قرار داره..! این از این..!
دوما باز هم اینجا اما اگر به وحود میاد که اگر اون گل مورد قبول واقع نمیشد بازی 1-1 میشد ( که البته استدلال صحیحی نیست! ) رئال تو بازی برگشت 2-1 کرده بود و بایرن حذف میشد...! (البته اینا همه اما و اگر هست)

یک تیم هر چقدر هم قوی باشه به قول تیتر یکی از خبر ها سایت گل ماشین که دیگه نیستند ! آدمن هر آدمی هم در بهترین وضعیتش یک ظرفیتی داره...!
اینکه میگید ضعیف عمل کنه دوتا بازی سنگین به فاصله 3 روز خوب پدر تیم رو در میاره دیگه...! :دی حالا هر چقدر هم ریکاوری....کنند !
اگر خیلی به خوده بایرن اعتقاد دارید چرا به تمام بازیکن هاش تو بازی قبل استراحت داد؟ برای اینکه کادر فنی تیم میخواست بازیکن ها برای بازی با رئال در وضعیت 100% باشند ...! نه 99% !

تو ام كه همش ميخواي بگي رئال خسته بود به خاطر لا ليگا انصراف خودشو اعلام كرد از ليگ قهرمانان.
11 بار باختين اين يه بارم روش ديگه . كوتاه بياين خواهشا !

arashsard
29-04-2012, 20:50
چلسی 6 کوئیک پارک رنجرز 1 اینم پاسخ به دوستانی که میگن چلسی دفاعی بازی میکنه... این تیم رویایی بازی میکنه...

D3vil_A
29-04-2012, 22:06
تو ام كه همش ميخواي بگي رئال خسته بود به خاطر لا ليگا انصراف خودشو اعلام كرد از ليگ قهرمانان.
11 بار باختين اين يه بارم روش ديگه . كوتاه بياين خواهشا !
امیر داریم منطقی بحث میکنیم کل کل نیست !
هر تیمی هر چند دفعه در سال های گذشته به یک تیم باخته باشه دلیل نمیشه دوباره ببازه..! این قضیه هیچ ارتباطی نداره...چون نه اون کادر فنی روی کار هست و نه اون بازیکن ها..! فقط اسم تیم که از روی یک سری بازیکن و مربی به یک سری بازیکن و مربی دیگه منتقل شده...!

Actros
29-04-2012, 22:51
امیر داریم منطقی بحث میکنیم کل کل نیست !
هر تیمی هر چند دفعه در سال های گذشته به یک تیم باخته باشه دلیل نمیشه دوباره ببازه..! این قضیه هیچ ارتباطی نداره...چون نه اون کادر فنی روی کار هست و نه اون بازیکن ها..! فقط اسم تیم که از روی یک سری بازیکن و مربی به یک سری بازیکن و مربی دیگه منتقل شده...!

آرمان خان
اگر منطقی بحث می کردید تعداد شوت های الکی خودتون رو نمیکوبیدین تو سر ما . خداییش تو بازی برگشت راحت رونالدو 4 تا شوت زد قشنگ تو دست نویر . و شما از این به عنوان آمار بالای شوت و مقعیت خطرناک استفاده میکنین . آخه این منطقه برادره من ؟
اگر منطقی و بی طرف بحث می کریدن قبول می کردین به هیچ وجح من الوجوح پنالتی شما پنالتی نبود .
اگر منطقی بحث می کردین یکیتون میگفت آقا جون ما بعد از دقیقه 14 دیگه موقعیتی رو دروازی بایرن ایجاد نکردیم. حالا به هر دلیلی . مثلا به قول خودتون خستگی بعد از 14 دقیقه دوندگی !!
والا منطقی بحث نمیکنید و حرف حرفه خودتونه:20:

AMIR-AIRGUNNER
29-04-2012, 23:07
شوتهاي رئال 10 تاش فقط ضربات الكي و بي هدف رونالدو بود كه صاف ميزد تو دستاي نوير:20:
باز كاغذ بازي كردين ؟ فوتبال رو ببين . تو زمين چي داشتين ؟ 14 دقيقه اونم به خاطر سرمست بودن از پنالتي كه داور تقديمتون كرد. كه به هيچ عنوان نميشد اسمش رو پنالتي گذاشت . تازه دفاع چپ ما رو هم محروم كرد ! خدا بر اش نسازه !!
در مورد گل بايرن در بازي رفت احتمال وجود داره . ولي پنالتي كه داور تقدمي شما كرد جاي هيچ بحثي نداره داداش!
يه عكس از پشت ريبري قبل از زدن گل وجود داره رو نت ببين ميبيني كه گوستاوو اصلا جلو كاسياس رو نگرفته و 2 ميتر اونور تره . ضمنا نوازش نوير رو گرانرو در دقيقه 120 نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا رو هيچكس پنالتي نميگيره !!
زانو زدن مربي گراميتون هم عكساش رو نت هست والا ! ما از خودمون در نياورديم

حتما اون 10 تا شوت های بایرن هم همشون تو کنج دروازه بودن ؟!
کاغذ بازی هر چه قدر هم ناقص باشه خیلی بهتر از حرف های تعصبانه و جانب دارانه هست !
باز در مورد داوری صحنه های به نفع ما جای بحث داره اما به نفع شما همشون درسته ؟!
گوستاوو که کاملا مشخصه ! موقع شوت جلوی دروازه بوده و در افساید بوده . حالا حتما اگه 2 متری اینطرفتر بود میگفتی نه باز 1 میلیمتر اونطرفتره پس جای بحث داره !
پیراهن کشیدن هم اگه جزو نوازش محسوب میشه که دیگه حرفی ندارم !
در ضمن زانو زدن مربی منظورم نبود ! مهم اینه که رئال مقابل بایرن زانو نزد و بازی با وجود خستگی بازیکنها بعد از الکلسیکو کاملا متعادل بود ولی در نهایت به علت ضربات بد پنالتی باخت :46:

B3HZ@D
30-04-2012, 08:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باسابقه ترین بازیکنان لیگ قهرمانان اروپا

رائول در صدر

در این فهرست نام جمعی از بهترین های اروپا دیده می شود که سابقه بیش از 100 بازی در لیگ قهرمانان را به خود اختصاص داده اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، تنی چند از بازیکنان مشهور در فوتبال اروپا، سابقه بیش از 100 بازی در این رقابت ها را دارند، به همین منظور قصد داریم با سابقه ترین بازیکنان تاریخ این رقابت ها را مورد بررسی قرار دهیم.

1- رائول گونزالس اسپانیایی با 144 بازی از سال 1995 با تیم های رئال مادرید و شالکه 04 با سابقه ترین بازیکن تاریخ این رقابت هاست. پسر طلایی سانتیاگو برنائبو در این رقابت ها 71 گل یعنی 49 صدم گل در هر بازی به ثمر رسانده است.

2- رایان گیگز ولزی فقط با منچستریونایتد از سال 1993، 139 بازی سابقه در این رقابت ها را دارد و 29 گل یعنی 21 صدم گل در هر بازی را به ثمر رسانده است.

3- پائولو مالدینی ایتالیایی از آث میلان از سال 1985 تا 2009، 139 بازی با روسونری ها، سابقه درخشان را ثبت کرده و با وجود پست تخصصی تدافعی 3 گل هم به ثبت رسانده است.

4- کلارنس سیدورف هلندی با تیم های آژاکس، رئال مادرید، اینترمیلان و آث میلان از سال 1992، سابقه 130 بازی در این رقابت ها را دارد و 12 گل در این بازی ها یعنی حدود10 درصد گل در هر بازی را به ثمر رسانده است.

5- روبرتو کارلوس از سال 1996 تا 2010 با تیم های اینترمیلان، رئال مادرید و فنرباغچه سابقه 128 بازی در این رقابت ها و به ثمر رساندن 17 گل را دارد.

6- پل اسکولز نیز سابقه 128 بازی از سال 1994 فقط با منچستریونایتد تاکنون و به ثمر رساندن 25 گل را دارد.

7- ژاوی سابقه 124 بازی با بارسلونا از سال 1998 و به ثمر رساندن 9 گل در این رقابت ها را دارد.

8- ایکر کاسیاس دروازه بان اسپانیایی رئال مادرید از سال 1999 سابقه 123 بازی در این رقابت ها را دارد.

9- کارلوس پویول مدافع باتجربه بارسلونا، از سال 1999 سابقه 123 بازی و به ثمر رساندن 2 گل را در کارنامه دارد.

10- آندره شوچنکو مهاجم سرشناس اوکراینی از سال 1994 با تیم های دیناموکیف، آث میلان و چلسی، سابقه 116 بازی و 58 گل در کارنامه دارد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بردیا
02-05-2012, 20:21
میبینم که همه ساکت شدن
دوباره یه پست بزنم همه به جون هم بیفتیم:دی
.........................................

این یوفای فلان فلان شده اخرشم قبول نکرد که محروما رو ببخشه
بابا حداقل آلابا رو که سوتی داور بود میبخشیدی.
اونورم فکر کنم رامیرز بود یا ایوانویچ که الکی کارت گرفتن.

شنیدم کیهیل و لوئیز جفتشون مصدومن،یعنی میرسن به فینال؟
فن بویتن هم که مسابقه گذاشته با زمان که بتونه به فینال برسه
امیدوارم هر جوری هست که بازی کنه چون فن بویتن با یه پای شکسته هم مدافع بهتری نسبت به تیمو هستش.

vahidgame
03-05-2012, 17:37
میبینم که همه ساکت شدن
دوباره یه پست بزنم همه به جون هم بیفتیم:دی
.........................................

این یوفای فلان فلان شده اخرشم قبول نکرد که محروما رو ببخشه
بابا حداقل آلابا رو که سوتی داور بود میبخشیدی.
اونورم فکر کنم رامیرز بود یا ایوانویچ که الکی کارت گرفتن.

شنیدم کیهیل و لوئیز جفتشون مصدومن،یعنی میرسن به فینال؟
فن بویتن هم که مسابقه گذاشته با زمان که بتونه به فینال برسه
امیدوارم هر جوری هست که بازی کنه چون فن بویتن با یه پای شکسته هم مدافع بهتری نسبت به تیمو هستش.

خب یه جورایی قابل پیش بینی بود که بخشیده نشن و یه دفعه همچین قانون هایی رو عوض نمی کنن!

در مورد کیهیل و لوئیز با توجه به تحقیقاتی که من کردم لوئیز که حتما می رسه و شاید حتی توی فینال جام حذفی انگلیس هم بازی کنه ولی در مورد کیهیل هنوز نمیشه صد در صد گفت که می رسه و فعلا دارن سعی می کنن اونو برای فینال برسونن
امیدوارم کیهیل برسه چون اگه اون نباشه هیچ دفاع وسط تخصصی دیگه باقی نمی مونه که جایگزینش بشه!

Masoud King
09-05-2012, 21:13
بدون شرح : دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcforlife
15-05-2012, 22:54
|| قفل ||
لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | فینال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])