مشاهده نسخه کامل
: HP Probook 4530S Vs Acer Aspire 5755G
سلام
تا چند ماه پیش که دلار قیمتش بالا نرفته بود این دو لپتاپ بهترین لپتاپ های زیر یک میلیون تومن بودند ولی خوب بعد گرون شدن دلار و ... قیمت هر کدوم 300 تا 400 تومن گرون شد ولی خوب بازم تو رنج زیر یک میلیون و سیصد بهترین لپتاپ های موجودند
من خودم واسه 4530 خیلی سرچ کردم و دقیقا لپتاپی بود که مورد نظرم بود ولی خوب صبر کردم واسه خریدش به امید ارزون شدن که برعکس گرون شد و تو این مدت علاوه بر 4530 تعریف های زیادی هم از این مدل acer شنیدم که باعث شد روش زوم کنم
من میخوام یه مقایسه از این دو لپتاپ داشته باشید در هر مورد مثه صفحه نمایش و زیبایی و کیفیت صدا و دوام باطری و ...
( اگر دوستانی که با هر این دو لپتاپ کار کرده باشند میتونند نظر بهتری بدند) . در اخر هم با دلیل ذکر کنید که کدوم در کل بهتر هست ؟ ( البته بدون در نظر گرفتن قیمت و با در نظر گرفتن config یکسان )
پردازنده :
Intel 2430M 2.4GHz Core i5
حافظه:
4 GB DDR3
هارد :
640 GB
کارت گرافیک:
MB1024
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza ziaee
16-04-2012, 22:26
سلام دوست عزیز
من خودم فروشنده ام و با هر دوی این دستگاه ها کار کردم
اچ پی 4530 که خیلی عالیه مخصوصا اینکه گرافیکش DDR5 هستش و کلا دستگاه خوبیه ولی اکثرا با گارانتی شرکتی موجوده که واقعا پاسخگو هم نیستن(برای خودم پیش اومده).اگه مادیرانی شو پیدا کردی خوبه.
ولی در مورد ایسر باید بگم که فوق العاده دستگاهه خوبیه(توی رنج قیمت خودش)
مخصوصا اینکه گرافیکش GT630 2G شده و گارانتی سازگار هم داره که عالیه واقعا.(باید بگم که با دو سال سازگار هم هست توی بازار که کیف و موس و آنتی ویروس اورجینال هم داره)
در کل من 5755 رو توصیه می کنم
Manager_66
17-04-2012, 09:16
سلام .
من 4530 دارم و داداشم 5750 . هر کدومشون یک سری خوبی و بدی دارن که میگم . البته نمیدونم همه شون اینطورین یا نه ولی این مدتی که من باهاشونن کار کردم اینا رو دیدم :
اچ پی 4530 :
مزایا :
-صفحه کلید خوب
-ظاهر شیک
-تاچ پد خوب
-مونیتور مات
-وب کم 2 مگا پیکسل
معایب :
- کوچکی دکمه بالا و پایین کیبرد
- مشکل در سوییچ کردن خودکار کارت گرافیک در برنامه ها و بازی ها
- داغ کردن موقع اجرای بازی و زیاد شدن صدای فن
ایسر 5750 :
مزایا :
- کارت گرافیک خوب
معایب :
- تاچ پد ضعیف
- بدنه بی کیفیت
- لک گرفتن زیاد
طبیعا من با 4530 خودم بیشتر کار میکنم واسه همین بیشتر دربارش میتونم نظر بدم ولی مدتی که با ایسر کار کردم بنظرم زیاد جالب نیست . من خوودم بین این دو اچ پی رو انتخاب میکنم . ولی واسه بازی ایسر بهتره ...
behrouz206
17-04-2012, 10:42
سلام
اون مدل اچ پی سری بیزینس هست و یه جورایی حالت صنعتی داره ! محکمه ولی صفحه نمایشش فوق ماته ! به نظر من صفحه نمایشش خیلی تو ذوق میزنه . نظر من روی ایسر هست. همچنین samsung np300e5z هم گزینه بسیار خوبی هست
موفق باشید.
ممنون از هر سه عزیز
در مورد صداش چیه صدای hp4530 بهتره ؟
صفحه نمایش مات مگه بهتر نیست ؟
linkinpark20
17-04-2012, 21:42
hp یک بدی دیگه هم داره وقتی به برق وصل هست چون پریز های برق ایران اتصال زمین ندارن حس میکنی دستت مورمور میشه که اذیتت میکنه در دراز مدت
Manager_66
18-04-2012, 15:31
صدای اچ پی از ایسر خیلی بلندتره . کلا لپ تاپهایی که بدنشون فلزیه وقتی به برق وصل میکنی همینطوریه حس میکنی برق دارن که مشکلی نداره . من بشخصه مونیتور مات رو میپسندم و اتفاقا جزء خوبیای این لپ تاپه مونیتورش ولی باز هم سلیقه است دیگه ...
صدای اچ پی از ایسر خیلی بلندتره . کلا لپ تاپهایی که بدنشون فلزیه وقتی به برق وصل میکنی همینطوریه حس میکنی برق دارن که مشکلی نداره . من بشخصه مونیتور مات رو میپسندم و اتفاقا جزء خوبیای این لپ تاپه مونیتورش ولی باز هم سلیقه است دیگه ...
من بیشتر تو خونه کار دارم با لپتاپ حتی شاید کل روز بخوام روشن باشه باتریشو در بیارم بزنم با برق کار کنم
4530 که از این نظر مشکلی نداره ؟
========
در کل اون طور که من تحقیق کردم به جز گرافیک acer تو بقیه موارد 4530 سرتره و میچربه به 5755
Manager_66
18-04-2012, 20:01
نه مشکلی از این بابت نداره . تنها حسن 5750 و 5755 گرافیکشونه وگرنه تو سایر موارد 4530 سرتره . البته گارانتی ایسر بهتره .
در کل این سه لپ تاپ کانفیگ مشابهی دارن تقریبا شما باید ببینید با ظاهر کدوم یکی حال میکنید :10: (بگو اچ پی - با اچ پی حال کن :40:)
ظاهر که دیگه مشخصه عمرا به پای خوشگلی و با کلاسی hp برسن :دی
چون یکم پروسه خرید لپتاپ ما هم طولانی شد ( از ابان پارسال قصد خرید داریم هنوزم نخریدیم :دی) زمان که گذشت یه کم دو دلم کرد رو مدلای دیگه هم نظر بندازم این مدل ایسر هم اومد تو گود ولی بازم چیز قابل توجهی ندیدم که بخوام به خاطرش از 4530 بگذرم
حالا از این قضیه بگذریم یه نکته جالب من رفتم سایت hp امروز قیمت اینو دیدم
Starting at: $ 534.00*
البته طبعا به بسته به کانفیگ بالاتر قیمت میره بالاتر ولی باز هم تا درصد بالایی مطمئنم همین cori5 ش 400-500 تومن ارزونتره کاش میشد یدونه از همونجا بخریم بدون گمرگی خیلی حال میداد
تو بازار رضا هم یکی از فروشگاه هاش قیمت زده فیت یک میلیون :
نمیدونم اپدیت هست یا نه قیمت ولی اگه به قیمت الان باشه خیلی عالیه یه ایمیل زدم ببینم چی جواب میدن
Highbury
19-04-2012, 19:56
انتخاب خیلی راحته . چرا کارو سخت میکنی :دی
اولا این عکسی که گذاشتی مال لبتاب زشت 5750 هست نه 5755 که خیلی شیکتر شده
با این حال
اگه اهل گیم هستی ایسر 5755 ، در ضمن این به این معنانیست که گرافیک 4530 ضعیف باشه. بازیهای معمول و حتی بازیهای روز رو با رزولیشن کمتر راحت اجرا میکنه
در غیر این صورت اچ پی 4530 لبتاب بسیار خوبیه .
مزایا:
کیبورد خوب
صدای خوب
ظاهر شیکتر
صفحه نمایش بهتر و از همه مهمتر مــات
تاچ پد خوب
انتخاب خیلی راحته . چرا کارو سخت میکنی :دی
اولا این عکسی که گذاشتی مال لبتاب زشت 5750 هست نه 5755 که خیلی شیکتر شده
با این حال
اگه اهل گیم هستی ایسر 5755 ، در ضمن این به این معنانیست که گرافیک 4530 ضعیف باشه. بازیهای معمول و حتی بازیهای روز رو با رزولیشن کمتر راحت اجرا میکنه
در غیر این صورت اچ پی 4530 لبتاب بسیار خوبیه .
مزایا:
کیبورد خوب
صدای خوب
ظاهر شیکتر
صفحه نمایش بهتر و از همه مهمتر مــات
تاچ پد خوب
والا ما بی تقصیریم از سایت دیجی کالا برداشتیم :دی
نه اهل بازی نیستم اخرین بازی هم که تو سیستم خودم ریختم و بازی کردم شورش در شهر سگا و قارچ خور میکرو بود
emulator شو گرفتیم اجراش کردیم خاطرات کودکی زنده شد ::27:اخرین بازی کامپیوتری هم که نصب کردم و بازی کردم 4 سال پیش بود pes2008 بود که اونم dvd بازیشو تو یه سایت قرعه کشی بود برنده شدم و نصب کردیم بازی کردیم یکی دو ماهی:دی بعد اون دیگه هیچ بازی نکردم رو سیستم خودم
ولی خوب لپتاپ دو سه تا بازی مثه همین pes2012 یا gta ای فقط بخوام بازی کنم اونم سرچ کردم دیدم مشکلی نداره
من بیشتر سروکارم با اینترنت و وبگردی و دانلودو برنامه نویسی هست که از صبح تاشب بخوام با لپتاپ کار کنم که از این نظر 4530 مشکلی نداره
راستی کاظم جان این 4530 cor i7 ش ایران وارد نمیکنن ؟ تو سایتش دیدم زده بود cori7 هم داره ولی هیچ جا ندیدم تو سایت های ایرانی cori7 زده باشن واسه فروش البته واسه ما همون i5 هم بسه همینطوری سوال پیش اومد
Highbury
19-04-2012, 20:43
والا ما بی تقصیریم از سایت دیجی کالا برداشتیم :دی
نه اهل بازی نیستم اخرین بازی هم که تو سیستم خودم ریختم و بازی کردم شورش در شهر سگا و قارچ خور میکرو بود
emulator شو گرفتیم اجراش کردیم خاطرات کودکی زنده شد ::27:اخرین بازی کامپیوتری هم که نصب کردم و بازی کردم 4 سال پیش بود pes2008 بود که اونم dvd بازیشو تو یه سایت قرعه کشی بود برنده شدم و نصب کردیم بازی کردیم یکی دو ماهی:دی بعد اون دیگه هیچ بازی نکردم رو سیستم خودم
ولی خوب لپتاپ دو سه تا بازی مثه همین pes2012 یا gta ای فقط بخوام بازی کنم اونم سرچ کردم دیدم مشکلی نداره
من بیشتر سروکارم با اینترنت و وبگردی و دانلودو برنامه نویسی هست که از صبح تاشب بخوام با لپتاپ کار کنم که از این نظر 4530 مشکلی نداره
راستی کاظم جان این 4530 cor i7 ش ایران وارد نمیکنن ؟ تو سایتش دیدم زده بود cori7 هم داره ولی هیچ جا ندیدم تو سایت های ایرانی cori7 زده باشن واسه فروش البته واسه ما همون i5 هم بسه همینطوری سوال پیش اومد
برای کاربر معمولی در عمل تفاوتی بین i5 و i7 نیست!
در واقع شما حدود 200-300 تومان هزینه اضافه میکنید بابت چیزی که نه میتونید ببینید و نه میتونید ازش استفاده کنید
تفاوت اینا (حالا بستگی به نوعش) حدود 15 درصده که قسمتی از اون به مسائل امنیتی برمیگرده.
یه مثال دیگه بزنم که ملموس تر باشه. فرض کنید شما مقداری جنس دارید، یه انبار 70 متری کار شما رو راه میندازه، همچنین یک انبار 120 متری در بالاشهر هم کار شما رو راه میندازه. حتی اون انبار 70 متری هم برای شما بزرگه
برای شما hp4530 مناسبتره
وزن کمتر، ظاهر بهتر، صفحه نمایش بهتر و مات،کیبورد بهتر و تا حدودی قیمت پایینتر، کفه ترازو رو برای کاربرد شما به نفع 4530 سنگین تر میکنه. در کل از خرید جفتشون پشیمون نمیشی
پیشنهاد میکنید رم6 گیگ بگیرید :31:
برای کاربر معمولی در عمل تفاوتی بین i5 و i7 نیست!
در واقع شما حدود 200-300 تومان هزینه اضافه میکنید بابت چیزی که نه میتونید ببینید و نه میتونید ازش استفاده کنید
تفاوت اینا (حالا بستگی به نوعش) حدود 15 درصده که قسمتی از اون به مسائل امنیتی برمیگرده.
یه مثال دیگه بزنم که ملموس تر باشه. فرض کنید شما مقداری جنس دارید، یه انبار 70 متری کار شما رو راه میندازه، همچنین یک انبار 120 متری در بالاشهر هم کار شما رو راه میندازه. حتی اون انبار 70 متری هم برای شما بزرگه
برای شما hp4530 مناسبتره
وزن کمتر، ظاهر بهتر، صفحه نمایش بهتر و مات،کیبورد بهتر و تا حدودی قیمت پایینتر، کفه ترازو رو برای کاربرد شما به نفع 4530 سنگین تر میکنه. در کل از خرید جفتشون پشیمون نمیشی
پیشنهاد میکنید رم6 گیگ بگیرید :31:
ا واقعا ممنون ازت از همون 6-7 ماه پیش تا الان هر موقع تاپیکی یا پستی زدم واسه خرید و سوال از لپتاپ اومدی و با مشاوره های خوبت کارمو راحت تر کردی
بازم خیلی خیلی ممنون :40:
دوست عزیز Greedy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میخواستم بدونم بالاخره لپ تاب و گرفتی؟ کدوم شد؟ acer or hp؟؟؟
منم میخوام یکی از این دو مدلو بگیرم ممنون میشم خبر بدی.
فقط یه چیز دیگه، این دو مدل با کانفیگ مشابه تفاوت قیمت زیادی دارن (HP خیلی گرون تره) این طور نیست؟؟
دوست عزیز Greedy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میخواستم بدونم بالاخره لپ تاب و گرفتی؟ کدوم شد؟ acer or hp؟؟؟
منم میخوام یکی از این دو مدلو بگیرم ممنون میشم خبر بدی.
فقط یه چیز دیگه، این دو مدل با کانفیگ مشابه تفاوت قیمت زیادی دارن (HP خیلی گرون تره) این طور نیست؟؟
نه عزیز :دی این برادر ما کلا سرکار گذاشته مارو از پارسال هی گفت میارم میارم اخرم نیورد منم دیگه به کل بیخیالش شدم و دیگه حرفی از لپتاب باهاش نزدم میخواست بیاره تا حالا اورده بود از یکی پول طلب داشت قرار بود به جاش لپتاب بگیره که خبری نشد
تو این یکی دو ماه هم باز با افزایش دلار کلی رفت رو قیمت
از قیمت روز این مدل Acer خبر ندارم ولی دو سه ماه پیش هم هم کانفیگ مشابه 50-60 تومن ایسر ارزونتر بود که عادیه مثلا شما یه کرم ضدافتاب مای میگیری 7 تومن همون مشابهش از برند الارو رو 18 تومن در حالی که هر دو هم یه کار میکنن این که دیگه لپتابه
حالا باید دید چی پیش میاد ببینم میتونم بخرم یا نه ولی اگرم بخرم نظر قطعیم رو همون hp 4530 هست
نه عزیز :دی این برادر ما کلا سرکار گذاشته مارو از پارسال هی گفت میارم میارم اخرم نیورد منم دیگه به کل بیخیالش شدم و دیگه حرفی از لپتاب باهاش نزدم میخواست بیاره تا حالا اورده بود از یکی پول طلب داشت قرار بود به جاش لپتاب بگیره که خبری نشد
تو این یکی دو ماه هم باز با افزایش دلار کلی رفت رو قیمت
از قیمت روز این مدل Acer خبر ندارم ولی دو سه ماه پیش هم هم کانفیگ مشابه 50-60 تومن ایسر ارزونتر بود که عادیه مثلا شما یه کرم ضدافتاب مای میگیری 7 تومن همون مشابهش از برند الارو رو 18 تومن در حالی که هر دو هم یه کار میکنن این که دیگه لپتابه
حالا باید دید چی پیش میاد ببینم میتونم بخرم یا نه ولی اگرم بخرم نظر قطعیم رو همون hp 4530 هست
امیدوارم هرچه سریع تر جور شه همون HP رو بگیری.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.