ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Adobe Flash Player

join me
16-04-2012, 14:02
سلام

سیستم من با فلش پلیر مشکل داره ... 2 تا نسخه آخر که جدید هستن رو نصب کردم بعد نصب سیستم سریع میره تو حالت صفحه مرگ آبی ... با نسخه های قبلتر مشکلی نبود ... بعد اینکه نسخه های جدید رو آنیستال کردم الان دوباره نسخه قبیل رو نصب کردم ولی فلش داخل یاهو مسنجر کارنمیکنه ... حتی چند بار ریجستری رو هم تمیز کردم ولی مشکل همچنان باقیه ... در ضمن هیچ نرم افزار رو باز نگذاشتم موقع نصب که بخواد تداخل نرم افزاری پیش بیاد ... /

jafarian
16-04-2012, 23:30
ابتدا برنامه Adobe Flash Player Uninstaller از لینک پایین دانلود کنید فلاش پلایر روی سیستم با این برنامه پاک کنید بعد از نوع نصب کنید درضمن فقط ورژن فینال نصب کنید که به این شماره Flash Player 11.2.202.233 بعدشم اگر بازم به اون صفحه آبی برخورد کردین به پوشه ویندوز برین بعدشم پوشه minidump پیداکنید فایلهای داخل اون پوشه رو داخل تاپیک پایین آپلود کنید:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ALHO777
03-08-2012, 10:42
سلام به همه ی دوستان....کلیپ ها و فیلم ها رو فیس بوک چطوری باز کنم......قبلا میتونستم بازشون کنم ولی الن نمیشه...
در واقع پلی میکنم رو ویدیو و بعد میگه باید فلشتون رو اپ کنین
من هم اپ میکنم ولی بازم نمیشه....خیلی ممنون میشم اگر به داد من برسید........

jafarian
04-08-2012, 08:13
سلام به همه ی دوستان....کلیپ ها و فیلم ها رو فیس بوک چطوری باز کنم......قبلا میتونستم بازشون کنم ولی الن نمیشه...
در واقع پلی میکنم رو ویدیو و بعد میگه باید فلشتون رو اپ کنین
من هم اپ میکنم ولی بازم نمیشه....خیلی ممنون میشم اگر به داد من برسید........

با اون برنامه Adobe Flash Player Uninstaller که تو پست بالا لینک کردم فلاش پلایر خودتون پاک کنید بعدش از نوع فلاش پلایر مربوط به مرورگر خودتون نصب کنید اگر که ie مربوط به ie رو نصب کنید اگر که فایر فاکس مروبط به فایرفاکس.