مشاهده نسخه کامل
: سوال های مبتدیانه خود را اینجا بپرسید
DJ.Mamal
16-04-2012, 11:57
سلام
برای جلوگیری از سردرگمی و شلوغی انجمن این تاپیک رو ایجاد کردم
تو بهترین فروم هایی که میشناسم و عضوشونم همچین روشی هست
به نفع همه س و بهتر و زودتر به نتیجه دلخواه میرسیم
به امید همکاری
و اما سوالات و رفع مشکلات
راجع به نرم افزار و سخت افزار گوشی ها
مشکلات و سوالات مبتدیانه که باعث ایجاد تاپیک اضافه و دردسر نشه
مسایل مربوط به لوازم جانبی و ....
:10:
Reza31001
17-04-2012, 19:04
به عنوان دشت اول تاپیک :31:
حافظه فلش، حافظه داخلی گوشی هست یا کارت جداگانه؟
آخه تو توضیحات c2-06، -که جافظه فلش 2 داره- نوشته بود یه کارت 2 گیگ به همراه فلش به خریدار تحویل میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد در مورد خرید و روش تست گوشی هنگام خرید 2-3 خط توضیح بدین که گوشی خراب بهم ندازن ممنون میشم :11:
Majid393
17-04-2012, 19:14
حافظه فلش، حافظه داخلی گوشی هست یا کارت جداگانه؟
آخه تو توضیحات c2-06، -که جافظه فلش 2 داره- نوشته بود یه کارت 2 گیگ به همراه فلش به خریدار تحویل میشه
اینو نوشته تو آدرسی که دادی :
حافظه داخلی این گوشی ها 10 مگابایت است و امکان استفاده از کارت حافظه microSD تا ظرفیت 32 گیگابایت در این گوشی ها وجود دارد. یک کارت حافظه 2 گیگابایتی به همراه گوشی به خریدار داده می شود.
حافظه داخلی گوشی : 10 مگ
مموری کارت که روی گوشی هست : 2 گیگ - تا 32گیگ هم مموری میخوره.
Reza31001
17-04-2012, 19:27
آره ولی بیشتر منظورم این بود که حافظه فلش داخلیه یا خارجی؟
چون از یه طرف اینجا اینو نوشته ولی تو gsm.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])زده 2 گیگ حافظه فلش
احتمالا gsm اشتباه زده
DJ.Mamal
18-04-2012, 10:56
همون مموری کارت منظورشه!!!
اگه میخوای بخری از نمایندگی نوکیا بخر ...
محتویات داخل جعبه
در این محدوده ی قیمتی ، نباید انتظارات زیادی از محتویات داخل جعبه داشت و معمولا لوازم ضروری و مورد احتیاج گوشی قرار داده می شود . این جعبه ی کوچک و جمع و جور ، حاوی یک شارژر و هدفون یک تکه و نیز کارت حافظه ی MicroSD 2 گیگابایتی که به صورت پیش فرض داخل گوشی قرار داده شده است ، می باشد . داخل جعبه کابل MicroUSB تعبیه نشده است که البته تهیه و خریداری آن کار چندان دشواری به نظر نمی رسد .:31:
Reza31001
18-04-2012, 15:11
قربون دستت
لیست نمایندگی رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ (مشهد)
من برای گوشی خودم اول از اینترنت مدل دلخواهم رو پیدا کردم و بعد رفتم بازار
اول فروشگاه لوازم خانگی سامسونگ و گفتم گوشی میخوام آدرس نمایندگی گوشی فروشی رو داد و مستقیم رفتم و ازش خریدم بدون دردسر :20:
ولی صبح که رفتم c2-06 بگیرم مغازه دارهای محترم که میگفتن اصلا نوکیا تو مشهد نمایندگی نداره! بعد میگفتم گارانتیش چیه که باز میگفتن c2-06 گارانتی نداره!! می گفتم لوازم جانبیش چیه می گفتن شارژر و هندزفری از مموری میپرسیدم می گفتن نداره!
البته بحث یه رم دو گیگ نیست نمی خوام خود گوشی مشکل داشته باشه چون یکی دو تا مغازه که جعبه رو هم آورد پلمپ نبود و کاملا تابلو بود قبلا باز شده
خلاصه که یکی دو ساعت علاف شدم و آخرش نخریدم حالا یکی یه نمایندگی یا لااقل فروشنده خوب و منصف معرفی کنه راه دوری نمیره :11:
DJ.Mamal
19-04-2012, 12:50
قربون دستت
لیست نمایندگی رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ (مشهد)
من برای گوشی خودم اول از اینترنت مدل دلخواهم رو پیدا کردم و بعد رفتم بازار
اول فروشگاه لوازم خانگی سامسونگ و گفتم گوشی میخوام آدرس نمایندگی گوشی فروشی رو داد و مستقیم رفتم و ازش خریدم بدون دردسر :20:
ولی صبح که رفتم c2-06 بگیرم مغازه دارهای محترم که میگفتن اصلا نوکیا تو مشهد نمایندگی نداره! بعد میگفتم گارانتیش چیه که باز میگفتن c2-06 گارانتی نداره!! می گفتم لوازم جانبیش چیه می گفتن شارژر و هندزفری از مموری میپرسیدم می گفتن نداره!
البته بحث یه رم دو گیگ نیست نمی خوام خود گوشی مشکل داشته باشه چون یکی دو تا مغازه که جعبه رو هم آورد پلمپ نبود و کاملا تابلو بود قبلا باز شده
خلاصه که یکی دو ساعت علاف شدم و آخرش نخریدم حالا یکی یه نمایندگی یا لااقل فروشنده خوب و منصف معرفی کنه راه دوری نمیره :11:
والا من تو مشهد نیستم...اما یه سرچ زدم اینو پیدا کردم
فراز موبایل مشهد خیابان احمد آباد, نبش خیابان بهشت, مجتمع تجاری هشت بهشت واحد 106 0511-8453060 8417000
Reza31001
19-04-2012, 13:19
ممنون
خودم دیشب همین رو پیدا کردم و صبح زنگ زدم و نکته جالب این بود که اول گفت ندارم و بعدا زنگ بزن دوباره که زنگ زدم گفت شب بیا بدون گارانتی برات گیر میارم!
منم بی خیال شدم و رفتم بازار اولین جایی که دیدم تو ویترینش داره خریدم
5 تومن ارزونتر از نمایندگی و در کمال تعجب خودم مموری هم رو گوشی بود :31:
به هر حال ممنون
DJ.Mamal
19-04-2012, 17:01
ممنون
خودم دیشب همین رو پیدا کردم و صبح زنگ زدم و نکته جالب این بود که اول گفت ندارم و بعدا زنگ بزن دوباره که زنگ زدم گفت شب بیا بدون گارانتی برات گیر میارم!
منم بی خیال شدم و رفتم بازار اولین جایی که دیدم تو ویترینش داره خریدم
5 تومن ارزونتر از نمایندگی و در کمال تعجب خودم مموری هم رو گوشی بود :31:
به هر حال ممنون
:18:
عجب!!!!
بعضی وقتا پیش میاد دیگه...بنظرم تو مشهد نمایندگی فروش نداره
مبارکه
Reza31001
21-04-2012, 06:30
تقویم گوشی رو نمی تونم شمسی کنم
چجوری میشه که بشه؟
DJ.Mamal
21-04-2012, 12:36
تقویم گوشی رو نمی تونم شمسی کنم
چجوری میشه که بشه؟
اگه خود گوشی نداره باید نرم افزار جاوا رو نصب کنی
بخش نرم افزار مراجعه کن..قسمت جاوا
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من n95 8gig دارم هربار هکش میکنم یا میدم بیرون هکش کنند بعد از چند وقتی قسمت refresh مزوزیکش دیگه آهنگهای جدیدو پیدا نمیکنه و وایرلسشم زود زود شبکه رو گم میکنه حتی پیدا هم نمیکنه.
چیکار کنم؟
ممنون
باسلام
اقا من وقتی یه فایل برام از طریق بلوتوث میاد میره به این باکس حالا من میخوام فایلهایی که کوشه نمیشناسه روی ممریم کپی کنم ولی از این باکس گوشی نمیشه چطوری این کاررا انجام دهم ویا اچط.ری از طریق فایل منجر به فایل ارسال شده دس بیابم
web walker
15-07-2012, 19:34
با سلام به شما دوستان کسی هست که به من بگه چطور میشه صدای دوربین رو تو نوکیا ان۸ خاموش کرد دیگه صدای شروع و پایان فیلم برداری نداشته باشه. ممنون
DJ.Mamal
20-07-2012, 02:18
سلام من n95 8gig دارم هربار هکش میکنم یا میدم بیرون هکش کنند بعد از چند وقتی قسمت refresh مزوزیکش دیگه آهنگهای جدیدو پیدا نمیکنه و وایرلسشم زود زود شبکه رو گم میکنه حتی پیدا هم نمیکنه.
چیکار کنم؟
ممنون
احتمال قوی روش هکش ناسازگاره...و ایراد نرم افزاری..یبار ریست کارخونه بزن و ببین مشکلاتی که گفتی داری یا نه..اگه مشکلات بود روش -- رو عوض کن..اگه نه گوشی رو آپدیت یا فلش کن و بعد --
باسلام
اقا من وقتی یه فایل برام از طریق بلوتوث میاد میره به این باکس حالا من میخوام فایلهایی که کوشه نمیشناسه روی ممریم کپی کنم ولی از این باکس گوشی نمیشه چطوری این کاررا انجام دهم ویا اچط.ری از طریق فایل منجر به فایل ارسال شده دس بیابم
با فایل منیجر برو تو قسمت مسیج هات...مثلا تو xplore اگه درست یادم باشه دکمه 4 رو تو منو اصلی میزدی میرفت تو اینباکس و میتونستی جابجا کنی
با سلام به شما دوستان کسی هست که به من بگه چطور میشه صدای دوربین رو تو نوکیا ان۸ خاموش کرد دیگه صدای شروع و پایان فیلم برداری نداشته باشه. ممنون
با -- و پچ مورد نظر میتونی انجام بدی...البته الان وقت سرچ ندارم اما اگه وقت و اینترنتم بذاره بهت آموزش میدم
سلام، وقتی ریست تو فکتوری میکنم همه چی درستهبهترین روش برا -- n95 8gig چیه؟ممنون dj.mamal
DJ.Mamal
30-07-2012, 11:02
سلام، وقتی ریست تو فکتوری میکنم همه چی درستهبهترین روش برا -- n95 8gig چیه؟ممنون dj.mamal
روش جدید -- بدون نیاز به سرتیفیکیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ariaei_tabar
25-08-2012, 00:10
گوشی رو وصل کردم و زون رو نصب کردم
لطفا بیشتر راهنمایی کنید که چطوری می تونم گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و اطلاعات(عکس آهنگ)بریزم
سلام... گوشی من nokia supernova 7310 هستش... من نمیتونم بهش پسورد کنم ... هر کاری میکنم هر پسوردی که میدم code error میاد... من چهطوری باید به این پسورد بدم؟:23:
DJ.Mamal
25-08-2012, 13:41
گوشی رو وصل کردم و زون رو نصب کردم
لطفا بیشتر راهنمایی کنید که چطوری می تونم گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و اطلاعات(عکس آهنگ)بریزم
اگه گوشیت وین فونه گوشی رو که وصل کردی برو تو قسمت تنظیمات زون بخش سینک و چیزایی که میخوای با گوشیت سینک کنی رو انتخاب کن... سینک کن
سلام... گوشی من nokia supernova 7310 هستش... من نمیتونم بهش پسورد کنم ... هر کاری میکنم هر پسوردی که میدم code error میاد... من چهطوری باید به این پسورد بدم؟:23:
دقیقا مشکلت کجاس؟
اول پسورد فابریکی که 12345 هست بهش میدی بعد رمز جدید رو وارد و یکبار دیگه برای تایید وارد میکنی..تمام
ariaei_tabar
25-08-2012, 22:18
اگه گوشیت وین فونه گوشی رو که وصل کردی برو تو قسمت تنظیمات زون بخش سینک و چیزایی که میخوای با گوشیت سینک کنی رو انتخاب کن... سینک کن
دقیقا مشکلت کجاس؟
اول پسورد فابریکی که 12345 هست بهش میدی بعد رمز جدید رو وارد و یکبار دیگه برای تایید وارد میکنی..تمام
سینک؟
:41:میشه یکم واضح تر بگی
قضیه رو بازش کن:31:
navid_ir
25-08-2012, 23:34
سلام...... گوشيم c1-01 هستش....تنظيمات چي پي ارس وقتي واسم ارسال ميشه نصب كه ميكنم پين كد 1234 رو كه وارد ميكنم ميگه sistem discarded ..مشكلش چيه ؟؟؟
دقیقا مشکلت کجاس؟
من قسمت security keyguard رو on میکنم بعد هر کدی که میزنم حتی 12345 رو قبول نمیکنه و code error میده...
DJ.Mamal
26-08-2012, 11:37
سینک؟
:41:میشه یکم واضح تر بگی
قضیه رو بازش کن:31:
متاسفانه الان گوشی ندارم تست کنم...خب وقتی گوشی رو وصل کنی یه دکمه به اسم Sync زیرش میاد(اگه درست یادم باشه)..مدل گوشیت چیه؟
سلام...... گوشيم c1-01 هستش....تنظيمات چي پي ارس وقتي واسم ارسال ميشه نصب كه ميكنم پين كد 1234 رو كه وارد ميكنم ميگه sistem discarded ..مشكلش چيه ؟؟؟
یبار ریست کارخونه بزن...بعد تست کن
من قسمت security keyguard رو on میکنم بعد هر کدی که میزنم حتی 12345 رو قبول نمیکنه و code error میده...
خب یا قبلا کد دادی یادت رفته یا نفر قبلی کد داده...اگه بهش دسترسی داری ازش بپرس اگه نه باید فلش کنی گوشیتو تا به حالت اولیه برگرده
navid_ir
26-08-2012, 12:02
اگه ريست بزنم تمام تنظيماتم به حالت اوليه برميگرده...بعدش سخت ميشه برش گردونم......به نظرت مشكل از چيه؟؟
DJ.Mamal
28-08-2012, 10:31
اگه ريست بزنم تمام تنظيماتم به حالت اوليه برميگرده...بعدش سخت ميشه برش گردونم......به نظرت مشكل از چيه؟؟
اشکال نرم افزاریه...وقتی تنظیمات به حالت اول برگرده بهتره...
قبلش بک آپ بگیر که اگه نشد دوباره تنظیماتت رو برگردونی
navid_ir
28-08-2012, 16:30
ببين داداش اينترنت هم نميره ها اصلا...حتي با مرورگره خودش...
navid_ir
28-08-2012, 16:51
بك آپ چطوري ميگيرن؟؟
DJ.Mamal
29-08-2012, 09:45
ببين داداش اينترنت هم نميره ها اصلا...حتي با مرورگره خودش...
تنظیمات اینترنتت ایراد داره...احتمالا پورتش عوض شده یا ------ داره...یبار دیگه تنظیمات رو ست کن
بك آپ چطوري ميگيرن؟؟
تو فایل منیجر دکمه Option رو بزن و Back up phone memory
سلام
اگه قبلا گوشی رو ه ک کرده باشیم و مشکل پیدا کرده باشه به خاطر -- میشه بدون ریست کردن دوباره ه ک کرد؟
DJ.Mamal
01-09-2012, 10:35
سلام
اگه قبلا گوشی رو ه ک کرده باشیم و مشکل پیدا کرده باشه به خاطر -- میشه بدون ریست کردن دوباره ه ک کرد؟
الان این سوالت چی شد؟ :9:
مشکلی نداره ...ریست کن دوباره ه ک کن..
navid_ir
01-09-2012, 20:57
سلام داداش......ريست كردم ولي الان كه تنظيمات چي پي ار اس رو ميگيرم..ميزنه unable web setting web setting discard ....چيكارش كنم..هر كاري ميكنم وصل نميشه......ممنون
الان این سوالت چی شد؟ :9:
مشکلی نداره ...ریست کن دوباره ه ک کن..
آخه یه چیزای روش نصب کردم برا همین نمیخام پاک بشن برا همین میخوام بدونم بدون ریست میشه یا نه؟
مرسی
DJ.Mamal
03-09-2012, 10:33
سلام داداش......ريست كردم ولي الان كه تنظيمات چي پي ار اس رو ميگيرم..ميزنه unable web setting web setting discard ....چيكارش كنم..هر كاري ميكنم وصل نميشه......ممنون
اگه ایرانسله زنگ بزن به شماره 700 و مشکلتو بگو..اگه همراه اوله فکر کنم 09990 بود..زنگ بزن مشکلتو بگو
آخه یه چیزای روش نصب کردم برا همین نمیخام پاک بشن برا همین میخوام بدونم بدون ریست میشه یا نه؟
مرسی
اگه ریست کنی بهتره...چون ممکنه یسری فایلات باقی بمونه و نتونی دوباره ه ک کنی
سلام جمیعا یه سوال داشتم
شنیدم یه سری از گوشیا برای استفاده از جی پی اس باید به اینترنت وصل باشی چه گوشیایی اینطورین؟
DJ.Mamal
04-09-2012, 18:01
سلام جمیعا یه سوال داشتم
شنیدم یه سری از گوشیا برای استفاده از جی پی اس باید به اینترنت وصل باشی چه گوشیایی اینطورین؟
علیک سلام جمیعا :10:
مدل گوشیت چیه؟
درسته بعضیا آنلاینن و بعضیا قابلیت آفلاین هم دارن
علیک سلام جمیعا :10:
مدل گوشیت چیه؟
درسته بعضیا آنلاینن و بعضیا قابلیت آفلاین هم دارن
گوشی من نوکیا5230 هست افلاین کار میکنه میخواستم بدونم کدوم گوشیا انلاینه یعنی به سیستم عامل بستگی داره مثلا کلا اندوریدها باید انلاین باشن یا به شرکت سازنده بستگی دارن مثلا کله اچ تی سی ها اینجورن؟
DJ.Mamal
06-09-2012, 13:25
گوشی من نوکیا5230 هست افلاین کار میکنه میخواستم بدونم کدوم گوشیا انلاینه یعنی به سیستم عامل بستگی داره مثلا کلا اندوریدها باید انلاین باشن یا به شرکت سازنده بستگی دارن مثلا کله اچ تی سی ها اینجورن؟
اندرویدی ها هم آنلاین و آفلاین دارن...بستگی به نرم افزارش داره
شما میتونی از مپ نوکیا استفاده کنی...نرم افزار خود گوشیت
اگه نقشه ها رو داری نیازی به اینترنت نیست
اگه نداری میتونی با نوکیا سوییت دانلود کنی و افلاین استفاده کنی
روش سومی هم هست
توضیحات
سلام
گوشی من 5800 هستش مشکلی با gps اون دارم اینکه تو فضای باز ماهواره رو پیدا می کنه ولی نمیتونه کانکت بشه 20 دقیقه هم منتظر شدم ولی هیچ اتفاقی نمی افته. راهنمایی بفرمایید
DJ.Mamal
08-09-2012, 12:28
سلام
گوشی من 5800 هستش مشکلی با gps اون دارم اینکه تو فضای باز ماهواره رو پیدا می کنه ولی نمیتونه کانکت بشه 20 دقیقه هم منتظر شدم ولی هیچ اتفاقی نمی افته. راهنمایی بفرمایید
با اینترنت تست کن اگه نشد یبار تنظیمات رو بحالت کارخونه برگردون
navid_ir
09-09-2012, 00:16
مشكل از گوشيمه.....چون توي گوشي هاي ديگه با همين سيم كارت وصل ميشه...واقعا عجيبه ها ...هيچكي نميدونه واسه چي اينطوريه.....
DJ.Mamal
09-09-2012, 10:33
مشكل از گوشيمه.....چون توي گوشي هاي ديگه با همين سيم كارت وصل ميشه...واقعا عجيبه ها ...هيچكي نميدونه واسه چي اينطوريه.....
گوشیتو فلش یا آپدیت کن..احتمالا حل بشه
دوست عزیز برنامه نوکیا مپ گوشی من با اینترنت بیسیمم وصل میشه ولی برنامه لوکیشن گوشی که مختص موقعیت یابی هستش نمی تونه به ماهواره کانکت بشه با اینکه تمام پارامترهای مربوط به gps فعال هست ولی باز اتفاقی نمی افته. در ضمن من نمی خوام با اتصال به اینترنت gps گوشی فعال بشه چون این گوشی قابلیت اتصال مستقیم به ماهواره رو داره. بازم تشکر تشکر
DJ.Mamal
09-09-2012, 19:57
دوست عزیز برنامه نوکیا مپ گوشی من با اینترنت بیسیمم وصل میشه ولی برنامه لوکیشن گوشی که مختص موقعیت یابی هستش نمی تونه به ماهواره کانکت بشه با اینکه تمام پارامترهای مربوط به gps فعال هست ولی باز اتفاقی نمی افته. در ضمن من نمی خوام با اتصال به اینترنت gps گوشی فعال بشه چون این گوشی قابلیت اتصال مستقیم به ماهواره رو داره. بازم تشکر تشکر
اگه تو مپ موقعیت خودتو نشون بده (بدون اینترنت ) پس کانکت شده اگه نه
پس دو راه داری..
1-بازیابی تنظیمات کارخونه
2-فلش یا آپدیت گوشی
دوباره سلام
چندین بار گوشیم رو ریست کارخانه کردم فرقی نکرده. ولی دقیقا این موضوع بعد از اپدیت نسخه گوشیم به وجود اومد، قبلا در عرض کمتر از یک دقیقه وصل می شد میشه نسخه گوشی رو به قبل برگردوند؟
راستی امکان داره بخاطر تحریم ماهواره ها درخواست رو رد کنند و متصل نشند؟
DJ.Mamal
08-10-2012, 15:19
دوباره سلام
چندین بار گوشیم رو ریست کارخانه کردم فرقی نکرده. ولی دقیقا این موضوع بعد از اپدیت نسخه گوشیم به وجود اومد، قبلا در عرض کمتر از یک دقیقه وصل می شد میشه نسخه گوشی رو به قبل برگردوند؟
راستی امکان داره بخاطر تحریم ماهواره ها درخواست رو رد کنند و متصل نشند؟
داونگرید زیاد توصیه نمیشه
در مورد تحریم هم بعید میدونم به این صورت بشه کاری کرد
مپ رو اپدیت یا دوباره نصب کن ببین فرقس میکنه
سلام من یک برنامه ساده میخوام که بتونه بخش های مختلف گوشی مثلا بخش عکسها و گالری رو رمز بگذاره .گوشی هم نوکیا از این مدل های ساده که جاوا هستند هستش
ممنون میشم که راهنمایی کنید و اسم همچین برنامه ای رو بگید
YAHYA-PRO
16-10-2012, 21:28
دوستان یه X6 دارم که یه برنامه مسخره ردیابی گوشی روش نصب کردم الان پسوردش رو یادم رفته و سیم کارتهای دیگمو که میزارم پسورد میخواد و آزیر میزنه:sq_10:
چیکار کنمش ؟ پاک بشو نیست!
باید فلشش کنم ؟:sq_3:
اقا مثل اینکه حافظه سیم کارت من پر شده است وعلامت پیام درکنار ساعت روشن وخاموش میشه
برای حل این مشکل شماره تلفن ها را از سیم کارت حذف کردم ولی علامت پیام و اینکه حافظه پر است نمیره
DJ.Mamal
24-10-2012, 11:21
سلام من یک برنامه ساده میخوام که بتونه بخش های مختلف گوشی مثلا بخش عکسها و گالری رو رمز بگذاره .گوشی هم نوکیا از این مدل های ساده که جاوا هستند هستش
ممنون میشم که راهنمایی کنید و اسم همچین برنامه ای رو بگید
فکر نکنم نرم افزاری واسه سری 40 به این صورت باشه یا من ندیدم...سرچ میکنم اگه چیزی بود همینجا خبرشو میدم
دوستان یه X6 دارم که یه برنامه مسخره ردیابی گوشی روش نصب کردم الان پسوردش رو یادم رفته و سیم کارتهای دیگمو که میزارم پسورد میخواد و آزیر میزنه:sq_10:
چیکار کنمش ؟ پاک بشو نیست!
باید فلشش کنم ؟:sq_3:
اگه پاک نمیشه باید ریست فکتوری کنی
اقا مثل اینکه حافظه سیم کارت من پر شده است وعلامت پیام درکنار ساعت روشن وخاموش میشه
برای حل این مشکل شماره تلفن ها را از سیم کارت حذف کردم ولی علامت پیام و اینکه حافظه پر است نمیره
شما باید اس ام اس هایی که تو سیم کارت داری پاک کنی
سلام
من یک گوشی N73 قدیمی دارم و متاسفانه دچار مشکل خوندن sms ها از روی memory هستم، به این معنی که اصلی باز نمیشن! حتی Folder ها نشون داده می شن ولی به هیچ شکلی باز نمیشن. با نصب آنتی ویروس KMS9.0 و اسکن تمامی memory و phone memory هم این مشکل حل نشد. با توجه به اینکه او sms ها مهم هستند میتونم خواهش کنم اگه کسی قبلا برخوردی با این مشکل داشته و راه حلی در این مورد داره به من کمک کنه؟
خیلی ممنون
معذرت می خوام. سوالمو توی محل پاسخ نوشتم.
DJ.Mamal
10-11-2012, 11:24
سلام
من یک گوشی N73 قدیمی دارم و متاسفانه دچار مشکل خوندن sms ها از روی memory هستم، به این معنی که اصلی باز نمیشن! حتی Folder ها نشون داده می شن ولی به هیچ شکلی باز نمیشن. با نصب آنتی ویروس KMS9.0 و اسکن تمامی memory و phone memory هم این مشکل حل نشد. با توجه به اینکه او sms ها مهم هستند میتونم خواهش کنم اگه کسی قبلا برخوردی با این مشکل داشته و راه حلی در این مورد داره به من کمک کنه؟
خیلی ممنون
خب یا پی سی سوییت امتحان کن ببین نشون میده
داونگرید زیاد توصیه نمیشه
در مورد تحریم هم بعید میدونم به این صورت بشه کاری کرد
مپ رو اپدیت یا دوباره نصب کن ببین فرقس میکنه
از شما ممنونم بخاطر راهنماییتون. من کل برنامه ها رو از گوشیم حذف کردم، مموری رو هم فرمت کردم، گوشیم رو ریست فکتوری کردم و دست اخر مجددا فقط برنامه های مورد نیاز رو از طریق نرم افزار Nokia_Suite_webinstaller_ALL نصب کردم. خوشبختانه کل مشکلات گوشیم برطرف شد و ظرف سه سوت به ماهواره کانکت میشه و موقعیتم رو نشون میده. بازم تشکر از دوستان.
omid-p30
28-11-2012, 12:46
سلام.
من نوکیا 5320 دارم.
یه سری فایل صوتی زبان دارم که میخوام بریزم تو گوشیم ولی نمیخوام وارد music player بشه. بلکه هر وقت خواستمشون از خود file manager برم و اجرا کنم.
ولی هر کار میکنم و هر جا که کپی میکنم باز هم خودکار میره توی پلیر، قاطی فایل های موزیک.
راه حلی نداره ؟
omid-p30
28-11-2012, 17:50
سلام.
من نوکیا 5320 دارم.
یه سری فایل صوتی زبان دارم که میخوام بریزم تو گوشیم ولی نمیخوام وارد music player بشه. بلکه هر وقت خواستمشون از خود file manager برم و اجرا کنم.
ولی هر کار میکنم و هر جا که کپی میکنم باز هم خودکار میره توی پلیر، قاطی فایل های موزیک.
راه حلی نداره ؟
متوجه شدم که اگر تگ پادکست رو به اون فایل ها اضافه کنم، میرند تو قسمت پادکست و قاطی موزیک ها نمیشند.
فقط یه اشکال داره که در قسمت پادکست ها ، امکان رندم یا ریپیت برای فایل ها نیست. نمیشه این امکان رو اضافه کرد یا برنامه ای نیست که این امکان رو بده ؟
aliomidvar
07-12-2012, 15:36
سلام من تمام اطلاعاتم ازروی رم گوشیم پاک شده نرم افزاری برابازیابی اس ام اس ها میخام گوشیم c5 هستش
Agame.Arash
07-12-2012, 16:16
سلام من تمام اطلاعاتم ازروی رم گوشیم پاک شده نرم افزاری برابازیابی اس ام اس ها میخام گوشیم c5 هستش
خیر...فک نمیکنم برا پیاما کاری بشه کرد...اگه عکس و فیلم بود یه چیزی....
متوجه شدم که اگر تگ پادکست رو به اون فایل ها اضافه کنم، میرند تو قسمت پادکست و قاطی موزیک ها نمیشند.
فقط یه اشکال داره که در قسمت پادکست ها ، امکان رندم یا ریپیت برای فایل ها نیست. نمیشه این امکان رو اضافه کرد یا برنامه ای نیست که این امکان رو بده ؟
فایلو تغیرر نام بدید آخرش. Mp4 یا یه چیزی اضافه کنید تا با ویدیو پلیر بخونه....شاید به نظرت عجیب بیاد ولی میخونه!
سلام
خیلی ممنون
از nokiasuite استفاده کنید!
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
سلام
من n95 8g دارم دیر GPS وصل میشه، شنیدم با روشن کردن وایرلسش و gprs سریعتر وصل میشه، با وایرلس تست کردم فرقی نکرد ولی زمانی که با وایرلس به gprs تبلت وصل شدم خیلی سریع وصل شد، اگه بخوام با gprs کمک بگیرم از خود گوشی چیکار کنم؟
راه بهتری هم هست؟
Antigirl
03-02-2013, 23:48
سلام از شما
چند وقتیه با فلت 5800 م مشکل پیدا کردم. اول فکر میکردم مشکل از ال سی دیشه و به روزای آخرش رسیده و تعمیرگاها هم میگفتن که باید ال سی دیش عوض شه
ولی با تحقیق تو نت متوجه شدم فلتش مشکل داره به صورتی که آهنربا رو ال سی دی میزاری صفحه میاد
از دوستان کسی هست که به من نحوه باز کردن گوشی و نکات مربوط به اون رو بگه
و اینکه آهن ربا مخصوص فلت قیمتش چنده و از کجا میتونم تهیه کنم.
Drug Man
04-02-2013, 00:36
فراموش کردن کد امنیتی گوشی نوکیا 1110 ساده؟میشه بگین چکار کنم
omid-p30
04-02-2013, 23:56
سلام.
نوکیا 5320 ، امکان وصل شدن به اینترنت با وایرلس داره ؟
لاک کد گوشی 5800 رو فراموش کردم چطوری می تونم بازیابیش کنم؟
aydin_eb7777
18-02-2013, 18:21
لاک کد گوشی 5800 رو فراموش کردم چطوری می تونم بازیابیش کنم؟
آموزش پیدا کردن Lock Code گوشی های نوکیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abismo Negro
17-03-2013, 08:41
سلام .یه سوال از دوستانی که به تعمیرات وارد هستند دارم. من یک گوشی نوکیا n97 دارم ولی روی صفحه نمایشم چند تا خش جزئی دارم که تو نور دیده میشه خواستم بدونم هزینه ی تعویض صفحه نمایش این گوشی حدود چقدر هستش.با تشکر
mojtabaest
11-05-2015, 19:31
salam gooshim nokia c5 03 ramzshoo gom kardam ba nss har kari kardam Nashod eror mideh bayad chikar conam
:n13:
mojtabaest
11-05-2015, 19:33
komak konid
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.