ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اذیت شدن چشم در مقابل نور

Amin4All
16-04-2012, 08:47
سلام.
چشم من مدتیه در مقابل نور محیط کلاس و جلوی رایانه خیلی اذیت میشه.
با اینکه خواب شبم خوبه و 8 ساعتی میخابم .
چشمهام ضعیف نیست . دکتر هم رفته بودم گفت ضعیف نیست فقط یکم تنبله و خودکار رو جلوی چشات جلو عقب کن.
یه عینک فتو کروم هم نوشت. عینک تاثیر داشت و بیرون و جلوی کامپیوتر میزنم خوبه . ولی باز اکثر اوقات اذیت میشم. الان که تابستونه بیشتر . زمستون خیلی کمتر بود.

CRIS Joon CR7
16-04-2012, 09:19
سلام.
چشم من مدتیه در مقابل نور محیط کلاس و جلوی رایانه خیلی اذیت میشه.
با اینکه خواب شبم خوبه و 8 ساعتی میخابم .
چشمهام ضعیف نیست . دکتر هم رفته بودم گفت ضعیف نیست فقط یکم تنبله و خودکار رو جلوی چشات جلو عقب کن.
یه عینک فتو کروم هم نوشت. عینک تاثیر داشت و بیرون و جلوی کامپیوتر میزنم خوبه . ولی باز اکثر اوقات اذیت میشم. الان که تابستونه بیشتر . زمستون خیلی کمتر بود.
از چه نمایشگری استفاده میکنی؟
از چه نوری واسه مطالعه استفاده میکنی؟

Amin4All
16-04-2012, 11:53
مانیتور که از این قدیمی هاست .
FLATRON ال جی .
نور کلاس فکر کنم یکم نامیزانه. لامپ ها آویزان شده میزنه تو چشم .

CRIS Joon CR7
16-04-2012, 12:19
مانیتور که از این قدیمی هاست .
FLATRON ال جی .
نور کلاس فکر کنم یکم نامیزانه. لامپ ها آویزان شده میزنه تو چشم .
خب همون دیگه
مانیتور رو که گویا نمیتونی عوض کنی:31:
لامپ ها هم لابد نمیشه کاریشون کرد :31:
یک کار میتونی بکنی از یک عینک آفتابی جنس خوب با UV بالا(400 خوبه) استفاده کنی و برایتنس مانیتور رو هم بیاری پایین:11:

Arrowtic
03-05-2012, 21:50
دوستان منم مدتیه مشکل چشم دارم.امروز که داشت کار دستم میداد!
صبحا از ساعت 8 تا 11 یا 12 فقط کافیه نور آفتاب به چشمام بخوره!سردرد شدید + اشک فراوون از چشمام میاد و میسوزه چشمم.امروز یعنی من نیم ساعت تمام داشت از چشام اشک میومد و سرمم داشت میترکید!جلوی نور آفتاب اینطور میشم!بقیه روزم همین طوره ولی به شدت کمتر.
چشم پزشکم که رفته بودم مدتی پیش(که البته این مشکلو به این شدت نداشتم و چیزی نگفته بودم بهش) گفتش که چشمت از چشم منم سالم تره : دی

کلا مشکل دیگه ای هم دارم که همون اشکه.گاه و بیگاه در طول روز از چشام اشک میاد شدید طوری که میسوزه چشمم و نمیتونم متوفق اشکو و بعدشم چشام سرخ میشن.البته این خیلی کمتر پیش میاد جدیدا.الآنا 3 روزی یه بار اینطور میشم.
خیلیم پای مانیتور و TV نیستم.(LED هستن هر دو)