مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد انتخاب زبان بین c# و Java
سلام دوستان
میخوام به طور جدی برنامه نویسی رو دنبال کنم و تمام وقت و انرژیمو بزارم روش
از این نظر تا به حال بین تمام زبان های برنامه نویسی بین این 2 در 2 راهی قرار گرفتم
هدفم آینده کاری و ساپورت زبان از طرف شرکت ارائه دهندس
سخت یا آسون بودن زبان برام مهم نیست ، حتی زمان یادگیری هم مهم نیست
با زبان c++ یکم آشنام و دارم یادش میگیرم ولی نه به طور جدی
ویژوال بیسیک هم در حد ساختن یه ماشین حساب و دفترچه تلفن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید و دلیل برتری رو نسبت به زبان دیگه شرح بدید + معایب و محاسن هر 2
ps: توی انجمن pt هم مطرح شد ولی جواب ها راضی کننده نبود
سلام من چند تا از برتری ها زبان برنامه نویسی جاوا رو میگم در مورد سی شارپ اطلاعات زیادی ندارم من خودم جاوا می خونم .
1. هر نرم افزاری که به این زبان نوشته شود به یک سیستم عامل خاص تعلق نخواهد داشت شما بدون نیاز به این که در سورس کد نرم افزار دست ببرید می تواند این نرم افزار را در دیگر سیستم عامل های نیز اجرا کنید (نظیر ویندوز و لینوکس و ...)
2. این نرم افزار خاصیت OOP را داراست (ابجکت اورنتد) شما می تواند کلاس های متععد جدا از هم بسازید ولی از این کلاس های به وسیله ابجکت از انها در جاهای مختلف متععدی استفاده کنید بدون تغییر سورس.
3. جاوا یک زبان قدرتمند است جاوا میتواند مشکلات برنامه را در زمان کامپایل شناسایی کند و کل برنامه مختل نشود.
4.یکی از دلایل پرطرفدار بودن جاوا این است که یک زبان ایمن است . این ویژگی مخصوصا به خاطر طبیعت توزیع شده ی آن بسیار مهم است .بدون وجود امنیت شما قطعا نمیخواهید که یک کد را از یک سایت تصادفی اینترنت بارگذاری کنید و به آن اجازه اجرا شدن روی کامپیوتر خودتان را هم بدهید . این دقیقا همان چیزی است که مردم هرروز با یک کد جاوا انجام میدهند . جاوا به صورت ایمن طراحی شده و چندین لایه کنترل امنیت به وجود می آورد که شما را در برابر کد های خطرساز محافظت می کنند و به کاربر اجازه میدهد که برنامه های ناشناخته را با خیال راحت اجرا کند .
ـJAVAـ
شاهزاده خانوم
21-06-2012, 18:04
جاوا زبان قویی هستش ولی سی شارپ بازارش عالیه
کارهای دولتی و بزرگ فقط جاوا قبول میکنن ( هرچقدر کار بزرگتر و جایی که میری مهمتر باشه این تاکید بیشتره ) از طرفی سی شارپ تو بازار تجاری و عامه خیلی خیلی سرتر ازجاوا هست و بازارش خیلی عالیه .
از طرفی بازار موبایل و غیره هم با جاوا خیلی گسترده تر از سی شارپ و ویندوز فون هست . ببین شخصا در اینده چیکار میخوای بکنی یا علاقه خودت بیشتر به کدومه .
اینم بگم که هیچ IDE یی قویتر و زیباتر از ویژوال استودیو وجود نداره - نت بینز جاوا خیلی قوی و فوق العاده است اما به ویژوال استودیو نمیرسه .
اینم بگم که سی شارپ رو یاد بگیری میتونی خیلی سریع دنبال asp.net رو بگیری و تو زمینه برنامه نویسی تحت وب هم کار کنی .
mehrdad_joon
28-06-2012, 20:44
کارهای دولتی و بزرگ فقط جاوا قبول میکنن ( هرچقدر کار بزرگتر و جایی که میری مهمتر باشه این تاکید بیشتره ) از طرفی سی شارپ تو بازار تجاری و عامه خیلی خیلی سرتر ازجاوا هست و بازارش خیلی عالیه .
از طرفی بازار موبایل و غیره هم با جاوا خیلی گسترده تر از سی شارپ و ویندوز فون هست . ببین شخصا در اینده چیکار میخوای بکنی یا علاقه خودت بیشتر به کدومه .
اینم بگم که هیچ IDE یی قویتر و زیباتر از ویژوال استودیو وجود نداره - نت بینز جاوا خیلی قوی و فوق العاده است اما به ویژوال استودیو نمیرسه .
اینم بگم که سی شارپ رو یاد بگیری میتونی خیلی سریع دنبال asp.net رو بگیری و تو زمینه برنامه نویسی تحت وب هم کار کنی .
باید اضاف کنم که برنامه نویس های حرفه ای م با بهترین کامپایلر جهان یعنی jcc کار میکنن ویژوال استادیو رو بچه بازی تلقی مکنن.
سلام
دوستان به نظرتون بهترین منبع واسه شروع یادگیری برنامه نویسی جاوا چیه؟
از برنامه نویسی خیلی تعطیل نیستم و با ویژوال بیسیک برنامه هایی در حد ماشین حساب و .... نوشتم
کتاب آقای جعفرنژاد قمی به نظرتون خوبه؟
راستی این درسته که سی شارپ ترکیبی از سی ++ و جاواست و با بلد بودن این دو تا میشه سی شارپ رو خیلی ساده یادگرفت؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
سلام...
خوبه که شما سی پلاس رو بلدین.... این دو تا زبون با هم بسیار نزدیکن(شارپ و جاوا....) ....
یکی از دوستان، در مورد ویژگی های جاوا صحبت کرد، پس من همونها رو در مورد سی شارپ براتون میگم:
هر نرم افزاری که به این زبان نوشته شود به یک سیستم عامل خاص تعلق نخواهد داشت
اکثریت مطلق کاربران دنیا از ویندوز استفاده میکنن!! بنابراین برنامهی سی شارپی شما، روی هر سیستم عاملی کار نمیده، ولی روی اکثر کامپیوتر های دنیا کار میده.... در نهایت، با استفاده از مونو، میتونین با سطح بسیار کمی از تغییرات، برنامهی نوشته شده رو برا لینوکس هم پورت کنین!! با همین مونو، میشه برای کلیهی سیستم عامل های موبایل از اندروید و ios گرفته تا بلک بری ها و قطعا! ویندوز فون برنامه نویسی بکنین!!
این نرم افزار خاصیت OOP را داراست
کلا سی شارپ فقط oop کار میکنه! البته ایرانی ها رو دست کم نگیرید!! حاظرم شرط ببندم که شخص طراح سی شارپ نمیتونه با سی شارپ ساخت یافته برنامه نویسی کنه، ولی تو دانشگاه های ایران اکثرا با سی شارپ ساخت یافته درس میدن!!!! به هر صورت سی شارپ یه زبان کاملا شی گراست!!
3. جاوا یک زبان قدرتمند است جاوا میتواند مشکلات برنامه را در زمان کامپایل شناسایی کند و کل برنامه مختل نشود.
خوب اعتراف میکنم که سی شارپ به خودی خود هیچی نیست!! ولی اکثر ماها سی شارپ دات نت استفاده میکنیم با IDE visual studio که این یعنی گرفتن خطا های کد ها چند ثانیه بعد از نوشتن اونها!!!! شما ممکنه برید به خط بعدی و VS بهتون اطلاع بده که خط قبلیتون همراه با ارور هستش!!!!
یکی از دلایل پرطرفدار بودن جاوا این است که یک زبان ایمن است
خوب، سی شارپ همون قدر امن هست که ویندوز!! البته اگر طراح باهوشی باشید، میتونید نرم افزار های امن طراحی کنین!!
کارهای دولتی و بزرگ فقط جاوا قبول میکنن
این جمله رو به این صورت اصلاح میکنم که معمولا پروژه های بزرگ یا با جاوا نوشته میشن یا با سی پلاس!! سی شارپ یه زمانی خدای رابط کاربری بود! شاید wpf این مقام رو میتونست تثبیت هم بکنه!! ولی وقتی میشه با سی پلاس رابط کاربری رو با wpf پیاده کرد، شخصا یبن جاوا و سی شارپ، سی پلاس ویژوال انتخاب میکردم!!
البته عضویت تو گروه های برنامه نویسی جاوایی هم کار حضرت فیل هستش!! و شرکت های ایرانی معمولا همون سی شارپ رو استفاده میکنن...
باید اضاف کنم که برنامه نویس های حرفه ای م با بهترین کامپایلر جهان یعنی jcc کار میکنن ویژوال استادیو رو بچه بازی تلقی مکنن.
شما IDE رو با کامپایلر مقایسه کردین؟! تعریف این دو تا رو بلدین؟
میشه مثلا 2 نفر از این برنامه نویس های حرفهای که IDEایی مثل ویژوال استودیو 2010 رو چیزی کمتر از شاهکار مهندسی میدونن رو معرفی کنین؟!! دوست عزیز اون بیرون ملت از IDE اکلیپس استفاده میکنن که شاید از لحاظ امکانات حرفی نداشته باشه!!
اینتلسنس!خودش امکانی هستش که اکثر IDE ها دارن میگردن که چیزی کمی شبیه به اون درست کنن!! مثلا کل سیستم کودا(بهترین IDE در محیط مک) توانایی ساجست ادامهی کد رو نداره و در بهترین حالت، کدهای نوشته شده رو کامل میکنه!! اونوقت اینتلسنس 10 ساله که داره ادامهی کل رو مینویسه!!!).....
چرخش بین کلاس ها و توابع، پیدا کردن سریع متد ها و ....!! امکاناتی مثل کامنت/انکامنت کردن دستهای کد ها!! زیر نظر گرفتن خطوط کدها هنگام اجرا!! ساخت نرمافزار نصب به صورت خودکار و... مهم تر از همه، حالت تیم ورکش اینا همه و همه ویژگی هایی هستش که معمولا IDE های دیگه بویی ازش نبردن!!!
تکنولوژی های همراه هم بسیار مهمه که باید بهش توجه بشه.... من تجربهی چندانی توی جاوا ندارم... ولی دوستان بگن که ایا برای سرویس ها و تکنولوژی های دات نت و زبان های ماکروسافتی، همتایی برای جاوا هست یا نه؟
wpf: سیستم حرفهای و بر اساس xaml برای طراحی رابط کاربری های بسیار پیشرفته و مدرن با سرعت و راحتی بسیار بیشتر!!
wcf: سیستم حرفه ای برای طراحی و پیاده سازی سیستم های وب سرویس و سیستم های تحت شبکه ای(سوکت ها به خاطره ها سپرده شدن!!) و...
entity framework : برای مپ ابجکت ها ودسترسی به داده ها و حافظه! البته نمونهی NHibernate هست که نمیدونم برا جاوا کار میده یا نه!!
LINQ: که برای ارتباط راحت تر با انواع و اقسام دیتا بیس و فایل ها به بعنوان دیتابیس استفاده میشه!
Silverlight: که برای طراحی رابط کاربری و ابزار های خفن تحت وب و موبایل و کلا اینجور چیزاست!! چیزی مثل فلش!
XNA: برای طراحی بازی و ....!!!
Azure: برای کارهای کلاد هاستینگ اینا....!!!
سایت های بسیار زیادی هم برای یادگیری هستن...... همچنین کتاب ها! به هر حال باید برنامه نویسی رو یاد بگیرید دیگه.... هر دو زبان معمولا کتاب های انگلیسی و سایت های انگلیسی دارن و تو فارسی زیاد منابع دلچسبی براشون نیست!!(یعنی کتاب جعفر نژاد رو اگر خریدین، به صورت دست دوم سریعتر بفروشید قبل از اینکه برنامه نویسی یادتون بره!!) .... انتشارات های Apress,Wrox,Deitel و اورایلی!!(املای این دوتای اخری یادم نبود!! من هیچوقت دیکتم خوب نبوده!!).....
برای سی شارپ و تکنولوژی های مرتبط، ماکروسافت یه سایت داکیومنت بسیار قوی به نام MSDN داره که در کنار سایت های تکمیلی، plursight,appdev , .... میشه خیلی راحت اموزش های مربوطه رو گیر اورد...
اگر جاوا رو انتخاب کردین، حتمی یه نسخه از لینوکس رو هم نصب کنین و شروع به کار با اون بکنین....لذت برنامه نویسی با لینوکس دو چندان خواهد بود!! مخصوصا اگر بخواید به سمت وب هم برید که دیگه هیچکس از لینوکس ها بهتر نیست!
کتاب آقای جعفرنژاد قمی به نظرتون خوبه؟
منابع انگلیسی.... جعفر نژاد کتاب هاش رو میده دانشجو هاش بنویسن و برای ترجمهی هر کتاب، یه نمرهی قلمبه بهشون میده....علاوه بر اینکه وقت یا هزینهی بسیار زیادی از دانشجو میگیره ترجمهی کتاب 1000صفحهای و مشخصا اذار دانشجو هست، خودش سواد چندانی در خصوص این کتاب ها نداره و خوب، زیاد قابل اتکا نیستن کتاب هاش!! کلا منابع فارسی چندان جالب ترجمه نشدن!! بهتره برید به سراغ کتاب های انگلیسی.....
توی یوتوب، فیلم های اموزشی به صورت سریال وار هست...سایت کدپراجکت هست که بخش جاوا داره احتمالا!!(اگر داشته باشه عالیه!!) ....حیفه که جاوا سایتی مثل کدپلس نداره، ولی سرچ کنین اگر چنین سایتی باشه، بسیار عالی خواهد بود!!!
ولی همونطور که گفتم، از منابع فارسی دوری کنین بهتره!! اینو تجربهی 4-5 ساله داره بهتون میگه!!
راستی این درسته که سی شارپ ترکیبی از سی ++ و جاواست و با بلد بودن این دو تا میشه سی شارپ رو خیلی ساده یادگرفت؟
ترکیب؟ نه کی گفته؟!! سی شارپ و جاوا هر دو در دههی 90 به بعد!! از سی پلاس به دنیا اومدن و هر کدوم توسط یه غول تکنولوژی نرمافزاری گسترش داده شد!!! در نتیجه هردو سی پلاس هستن!!! PHP هم سی پلاسه تقریبا و ASP هم به همچنین....یعنی کسی که سی پلاس بلد باشه( بلد باشه نه پاس کرده باشه!!!!) میتونه سریع به هر یک از زبان های دیگه مهاجرت کنه و سریع یاد بگیره...حتی غولی مثل سی رو!!!!
به نظر من:
شما محدوید نیستید که 1 زبان و انتخاب کنید. جفتشو انتخاب کنید. اول یکی شروع کنید و تموم . بعد دومی.
جفتش.
khoshgelafi
21-07-2012, 18:06
منم موندم بین این دو زبان کدوم رو یاد بگیرم..
بازار کارش برام مهمتره...
خودم یه مقدار ++C بلدم........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.