ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفي فروشگاه براي خريد فن ؟

internet-forum
15-04-2012, 22:21
سلام دوستان
قصد خريد فن مارك DeepCool دارم , در سايزاي 14,12 و 8 همرا با فيلتراي گردوغبار .جايي رو پيدا نكردم كه همرو داشته باشه,فقط توي ايران طبقه سوم يكي بود كه اونم فقط سايز 12 رو داشت,حالا جايي سراغ دارين كه نمايندگيش باشه يا همرو داشته باشه؟
ممنون

The Jok3r
15-04-2012, 23:40
توی chare.ir هست.

hadi_en
26-05-2012, 10:24
یه سیستم می خوام ببندم مادربرد AMD ASrock با سی پی یو AM3 - FX-6100 - 3.3GHz - X6 سوکت +AM3 قصد اورکلاک ندارم قصد گیم و کارهای گرافیکی ندارم و کار سنگین محاسباتی می خوام باهاش انجام بدم (شبیه سازی تجهیزات شبکه)

از توی سایت چاره فن های deep cool موجود هست که لینکش اینه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدوم از این فن ها به درد کار من می خوره(با در نظر گرفتن هزینه) کلا deepcool آیا فن های خوبی هست ؟

sadegh-sg
26-05-2012, 17:25
یه سیستم می خوام ببندم مادربرد AMD ASrock با سی پی یو AM3 - FX-6100 - 3.3GHz - X6 سوکت +AM3 قصد اورکلاک ندارم قصد گیم و کارهای گرافیکی ندارم و کار سنگین محاسباتی می خوام باهاش انجام بدم (شبیه سازی تجهیزات شبکه)

از توی سایت چاره فن های deep cool موجود هست که لینکش اینه

کدوم از این فن ها به درد کار من می خوره(با در نظر گرفتن هزینه) کلا deepcool آیا فن های خوبی هست ؟
سلام
چقدر میخوای هزینه کنی؟

hadi_en
27-05-2012, 09:35
سلام
چقدر میخوای هزینه کنی؟

هزینه اش مهم نیست فقط نمی خوام پول بیخود بدم اندازه ای که واقعا نیازه می خوام خرج بکنم فرض کن اگه واقعا فن 50 تومنی کافی هست نمی خوام صدتومن پول براش بدم و همچنین مدلی که معتبرتر هست و کارایی بهتر داره

sadegh-sg
27-05-2012, 11:06
به نظر من شما یک تا÷یک جدید ایجاد کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد اینجا ممنکنه این دوستومون ناراحت بشه تا÷یکش رو شلوغ میکنیم