مشاهده نسخه کامل
: ساپورت باس رم
Karistias
15-04-2012, 21:19
باسلام
اگردر قسمت ساپورت رم مادر بورد به حالت زیر نوشته باشه میتونم رم با باس 1600و1866 رو بدون اور کلاک میتونم بر روی مین ببندم.
DDR3 1066/1333/1600*/2133*(OC
بله.البته از تو setup باید ضریب مالتی رم رو تنظیم کنید.
MAGIDIYUM
17-04-2012, 07:57
به فرکانس ها توجه داشته باشید...... فرکانس هایی که بالاش ستاره داره دارای یک نوت یا توضیحات است که میگه این فرکانس با اور به دست میاد یا چیز دیگه ای...(حتما نوت مربوط به این ستاره ها رو مطالعه کنید)....اگه دقت کنی بعد از اون ستاره دار ها oc نوشته که منظورش اینکه فرکانس 1600 به بالا با اور به دست میاد....به قول دوستمون شما باید ضریب رم رو افزایش بدید و اگر با مشکل بلو اسکرین مواجه شدید مجبورید به رمتون مقدار کمی ولتاژ بدید...
MAGIDIYUM
17-04-2012, 08:03
در بعضی از مین ها هم که میشه گفت بدترین وضعیت رو دارن مثلا برای همین مینی که خودتون گفتید......مثال: ممکنه ضریب رم بیشتر از 1333 وجود نداشته باشه و در واقع سقف ضریب مثلا x6 باشه و x8 نداشته باشه.... مجبور بشید با اور و افزایش ضریب مالتی پلیر پردازنده به فرکانس های بالا در رم برسید.....لطفا دقت داشته باشید...چون من تجربش رو داشتم و واقعا ضد حالی میشه که....:31:
Karistias
26-04-2012, 20:03
بله.البته از تو setup باید ضریب مالتی رم رو تنظیم کنید.
یعنی از قسمت Dram Ferecuency از حالت auto که فابریکشه باس 1600 رو انتخاب کنم؟
بعد این کار تبعاته خاصی که نداره (مثل افزایش حرارت و مصرف وفشار اوردن به cpu) وکلا برای رم ضرر نداره که ؟
Karistias
28-04-2012, 19:44
کسی اطلاع نداره از سوال اخرم ؟
یعنی از قسمت Dram Ferecuency از حالت auto که فابریکشه باس 1600 رو انتخاب کنم؟
بعد این کار تبعاته خاصی که نداره (مثل افزایش حرارت و مصرف وفشار اوردن به cpu) وکلا برای رم ضرر نداره که ؟
بله باید این کار رو انجام بدید.برای مثال اگه رم شما 1600 است برای اینکه 1600 هم کار بکنه باید 1600 انتخاب کنید چون اکثر مین بوردها در حالت auto رمهای DDR 3 رو 1333 میشناسند.یعنی شما رم با باس 1600 داری اما داره با باس 1333 فعالیت میکنه.در ضمن هیچ تبعاتی هم نداره و بلکه بهتر هم میشه.
Karistias
01-05-2012, 11:46
بله باید این کار رو انجام بدید.برای مثال اگه رم شما 1600 است برای اینکه 1600 هم کار بکنه باید 1600 انتخاب کنید چون اکثر مین بوردها در حالت auto رمهای DDR 3 رو 1333 میشناسند.یعنی شما رم با باس 1600 داری اما داره با باس 1333 فعالیت میکنه.در ضمن هیچ تبعاتی هم نداره و بلکه بهتر هم میشه.
با تشکر از پاسختون
یه سوال دیگه اینکه در قسمت SETUP مادربرد بالای همون گزینه ی DRAM FERECUENCY یه گزینه دیگه به نام EXTERIM MEMORY PROFILE هستش میخواستم بدونم اون چیه؟ وبرای این گزینه هم باید فرکانس 1600 رو انتخاب کنم؟
با تشکر از پاسختون
یه سوال دیگه اینکه در قسمت SETUP مادربرد بالای همون گزینه ی DRAM FERECUENCY یه گزینه دیگه به نام EXTERIM MEMORY PROFILE هستش میخواستم بدونم اون چیه؟ وبرای این گزینه هم باید فرکانس 1600 رو انتخاب کنم؟
خواهش میکنم.
این گزینه برای اور از پیش تعیین شده است.شما از اونجا هم میتونی.البته شما سعی کن که همون Dram Fer رو تنظیم کنی.چون معمولآ قسمت های از پیش تعیین شده به کل سیستم ممکنه که فشار بیاره.مثلآ ممکنه که fsb و یا ... رو تغییر بده که تو کارکرد کل سیستم اثر میکنه.همون DRAM FER رو تنظیم کن کفایت میکنه.
Karistias
01-05-2012, 20:14
خواهش میکنم.
این گزینه برای اور از پیش تعیین شده است.شما از اونجا هم میتونی.البته شما سعی کن که همون Dram Fer رو تنظیم کنی.چون معمولآ قسمت های از پیش تعیین شده به کل سیستم ممکنه که فشار بیاره.مثلآ ممکنه که fsb و یا ... رو تغییر بده که تو کارکرد کل سیستم اثر میکنه.همون DRAM FER رو تنظیم کن کفایت میکنه.
اگر از لحاظ توان مصرفی مشکلی یعنی واته پاور بالا باشهمیتونم دو تا گزینه رو هم رو باس 1600 بزارم ؟
برای توضیح بیشتر اینکه در DRAM FER:حالت پیش فرض auto هستش که تا 2133هم میشه انتخاب کرد
ودر extrem memory profile : حالت پیش فرض disable هستش که وقتی این حالت باشه در فیلد پایینش به نامAdjusted Dram Frecuency روی 1333 هستش و وقتی که enable میکنم فیلده پایینش یعنی Adjusted Dram Frecuency هم میشه 1600
حال میخواستم نظر شما رو بدونم
با تشکر
اگر از لحاظ توان مصرفی مشکلی یعنی واته پاور بالا باشهمیتونم دو تا گزینه رو هم رو باس 1600 بزارم ؟
برای توضیح بیشتر اینکه در DRAM FER:حالت پیش فرض auto هستش که تا 2133هم میشه انتخاب کرد
ودر extrem memory profile : حالت پیش فرض disable هستش که وقتی این حالت باشه در فیلد پایینش به نامAdjusted Dram Frecuency روی 1333 هستش و وقتی که enable میکنم فیلده پایینش یعنی Adjusted Dram Frecuency هم میشه 1600
حال میخواستم نظر شما رو بدونم
با تشکر
نه ربطی به پاور نداره.شما همون Dram fer رو از Auto در بیار بذار رو 1600.ببین در این مین شما میتونی که از extreme هم تنظیم کنی ولی مطمئنتر همون حالت اوله که گفتم.حالت های extreme معمولآ به غیر از ضریب میان و تغییرات دیگه هم اعمال میکنن که دلخواه شما ممکنه نباشه.البته ممکنه همیشه اینطور نباشه.شما باز هم تاکید میکنم که فقط DRAM Fer رو تنظیم کن.:46:
Karistias
02-05-2012, 21:57
نه ربطی به پاور نداره.شما همون Dram fer رو از Auto در بیار بذار رو 1600.ببین در این مین شما میتونی که از extreme هم تنظیم کنی ولی مطمئنتر همون حالت اوله که گفتم.حالت های extreme معمولآ به غیر از ضریب میان و تغییرات دیگه هم اعمال میکنن که دلخواه شما ممکنه نباشه.البته ممکنه همیشه اینطور نباشه.شما باز هم تاکید میکنم که فقط DRAM Fer رو تنظیم کن.:46:
این Adjusted Dram Frecuency وقتی که از طریق disableبودن exterem memory profile روی 1333 باشه محدودیت ایجاد نمیکنه برای Dram Frecuency که نذاره بیشتر از 1333 فعالیت کنه ؟
این Adjusted Dram Frecuency وقتی که از طریق disableبودن exterem memory profile روی 1333 باشه محدودیت ایجاد نمیکنه برای Dram Frecuency که نذاره بیشتر از 1333 فعالیت کنه ؟
سیستم شما بر مبنای اینتل است یا ای ام دی این دو در نحوه تنظیم رم با هم فرق دارند و میشه به طور کلی گفت پردازندهای اینتل با فرکانس بالتر رم و پردازندهای ای ام دی با زمان تاخیر پایینتر رم هماهنگترند
Karistias
03-05-2012, 11:02
سیستم شما بر مبنای اینتل است یا ای ام دی این دو در نحوه تنظیم رم با هم فرق دارند و میشه به طور کلی گفت پردازندهای اینتل با فرکانس بالتر رم و پردازندهای ای ام دی با زمان تاخیر پایینتر رم هماهنگترند
cpu: 2500k
main :msi z68 gd65
cpu: 2500k
main :msi z68 gd56
پس من به شما پیشنهاد میکنم که فرکانس رو بالاتر ببرید مثل 1866 در تایمینگ 9 9 9 33 حتی اگه چیپ رمها مرغوب باشه میشه در سندی بریج روی 2000 با 10 10 10 با ولتاژ 1.75 ست کرد
Karistias
03-05-2012, 15:18
مدل رمم اینه :CL8 1600 CRUSIAL BALLISTIX 2X4GB
اگه بخوام بدون اور کلاک رم , DRAM FERECOENCY رو روی 1866 بذارم که جواب نمیده
چرا در پلتفرم اینتل مموری کنرلر بسیار بهتر از ای ام دی هست شما کافیست که ولتاژ رو 1.7 بکنید همچنین تایمینگ رم رو هم روی 9 9 9 ست کنید بعد از تست پایداری روی 8 8 8 ست کنید ببینید چی میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.