PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل افت ضریب cpu

hossein3d
15-04-2012, 20:14
درود .
من یه مشکلی دارم با سیستمم. وقتی از سیستم کار می کشم مثلا داخل بازی . با hwmonitor که چک میکنم وات cpu از 95 به 70 میرسه. تویه همین موقع افت فریم شدید دارم . مثلا از 50 فریم به 10 فریم! چند ثانیه اینطور هستش و دوباره میره بالا و هی تکرار میشه. البته بگم که multiplier cpu از 11 به 5.5 تویه این زمان میرسه.
cpu : Amd Phenom x4 9550
Gpu: GTX 560 ti OC
Power: Green 530w
به نظرتون مشکلش چیه؟ مشکل از پاور نیست؟ اگر از پاور هستش خواهشن یک پاور خوب بهم معرفی کنید. (البته بگم که ایران نیستم)

Vaioman
15-04-2012, 20:31
نه دوست عزیز مشکل از پاور نیست.شما سیستم رو در High Performance قرار بده و کارکرد CPU رو هم در MIN و هم MAX رو 100 درصد قرار بده،مشکلت حل خواهد شد.از اینجا:
Control Panel/Power Option

hossein3d
15-04-2012, 20:45
نه دوست عزیز مشکل از پاور نیست.شما سیستم رو در High Performance قرار بده و کارکرد CPU رو هم در MIN و هم MAX رو 100 درصد قرار بده،مشکلت حل خواهد شد.از اینجا:
Control Panel/Power Option
من این گرینه را ندارم که Min o max تعریف کنم! مشکل از چیه؟ چرا ندارمش؟!!!

Lord_theOne
16-04-2012, 10:44
Cool n Quiet توی مادربرد رو غیر فعال کن وقتی داری کارهای سنگین میکنی

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------

البته قبلش کاری که Vaioman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان گفتند رو انجام بدبد بعد این کار رو انجام بدید

hossein3d
16-04-2012, 12:00
Cool n Quiet توی مادربرد رو غیر فعال کن وقتی داری کارهای سنگین میکنی

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------

البته قبلش کاری که Vaioman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان گفتند رو انجام بدبد بعد این کار رو انجام بدید
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز.
ولی Cool n Quiet غیر قعال هستش. این کاری هم که دوستمون گفتند تویه این سیستمم ندارمش!!

Vaioman
16-04-2012, 12:14
دوست عزیز شما برو تو power option . در قسمت وسط صفحه 2 گزینه balance , power saver داری و زیر اینها سمت راست یه فلش کوچک که وقتی روش کلیک کنی گزینه high performance ظاهر میشه.اونو فعال کن و بعد جلوش change plan رو بزن و تو صفحه بعد هم change advance power در صفحه بعد هم علامت مثبت کنار processor power رو بزن و min و max رو تغییر بده.

hossein3d
16-04-2012, 20:53
دوست عزیز شما برو تو power option . در قسمت وسط صفحه 2 گزینه balance , power saver داری و زیر اینها سمت راست یه فلش کوچک که وقتی روش کلیک کنی گزینه high performance ظاهر میشه.اونو فعال کن و بعد جلوش change plan رو بزن و تو صفحه بعد هم change advance power در صفحه بعد هم علامت مثبت کنار processor power رو بزن و min و max رو تغییر بده.
دوست من ، این گزینه را ندارم! با لپ تاپ که چک می کنم هستش. ولی برای pc ندارم!!!!!

Vaioman
16-04-2012, 21:00
یعنی تو control panel گزینه power option نداری؟

hossein3d
16-04-2012, 23:59
یعنی تو control panel گزینه power option نداری؟

داخل power option گزینه Processor Power Management داخل این گزینه ای که شما میگید باید باشه ولی فقط این هست: System Cooling Policy داره!

Vaioman
17-04-2012, 00:18
همچین چیزی امکان نداره:18: مگر اینکه ویندوز یا این قسمت مشکل داشته باشه.یکی از مزیت های ویندوز 7 همین تغییر کارکرد CPU است که شما میگی موجود نیست.شما حتمآ عنایتی به تعویض ویندوز داشته باشین.

hossein3d
17-04-2012, 01:22
همچین چیزی امکان نداره:18: مگر اینکه ویندوز یا این قسمت مشکل داشته باشه.یکی از مزیت های ویندوز 7 همین تغییر کارکرد CPU است که شما میگی موجود نیست.شما حتمآ عنایتی به تعویض ویندوز داشته باشین.
اتقاقا به همین دلیل دیروز ویندوز عوض کردم! هیچ فرقی نکرد!!!!!!! چیییییییییی کار کنم؟! مشکل از مادربورد نیست؟!

Vaioman
17-04-2012, 08:12
من فقط یه نکته به ذهنم میرسه.اونم اینه که این ویندوزی که داری استفاده میکنی ایراد داره.با یه ویندوز دیگه امتحان کن اگه درست شد که هیچ اگه نه که من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.

ali2424
20-04-2012, 20:57
شما در بایاس همه چیز رو روی حالت اتو بگذارید