PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نشناختن هارد اکسترنال usb2 با پورت usb1

mehdi313
15-04-2012, 18:49
سلام
هارد اکسترنال سیگیت 512 گیگ usb2 رو وقتی به پورت usb مادربرد که البته usb1 هست رو میزنم نمیشناسه.
این در صورتی است که همه نوع فلش رو میشناسه و قبلا هم این هارد اکسترنال رو هم میشناخته ولی الآن نمیشناسه.
لازم بذکر است این هارد رو به یه مادر برد دیگه (البته از نوع usb2) میزنم میشناسه.
چکار کنم؟
با تشکر فراوان

EXTREME
15-04-2012, 22:16
سلام
هارد اکسترنال سیگیت 512 گیگ usb2 رو وقتی به پورت usb مادربرد که البته usb1 هست رو میزنم نمیشناسه.
این در صورتی است که همه نوع فلش رو میشناسه و قبلا هم این هارد اکسترنال رو هم میشناخته ولی الآن نمیشناسه.
لازم بذکر است این هارد رو به یه مادر برد دیگه (البته از نوع usb2) میزنم میشناسه.
چکار کنم؟
با تشکر فراوان
اگه هارد روی یه سیستم دیگه شناخته میشه پس هارد سالمه
این مشکل میتونه از نرسیدن ولتاز کافی از طرف یو اس بی به هارد باشه
حالا یا پورت ولتاژ کافی به هارد نمیرسونه یا اینکه پاور ممکنه ضعیف باشه
بهتره هر دومورد چک بشه یعنی هم پورت ولتاژ گیری بشه و هم پاور چک بشه
اگه همه موارد درست بود بهتره کارت یو اس بی 2 بخرید

mehdi313
16-04-2012, 06:59
اگه هارد روی یه سیستم دیگه شناخته میشه پس هارد سالمه
این مشکل میتونه از نرسیدن ولتاز کافی از طرف یو اس بی به هارد باشه
حالا یا پورت ولتاژ کافی به هارد نمیرسونه یا اینکه پاور ممکنه ضعیف باشه
بهتره هر دومورد چک بشه یعنی هم پورت ولتاژ گیری بشه و هم پاور چک بشه
اگه همه موارد درست بود بهتره کارت یو اس بی 2 بخرید

چک کردن پاور کار سختی نیست و قابل انجام.:31:
ولـــی پورت رو چطوری ولتاژگیری کنم؟ من این حرف شما رو قبلا تو یه جای دیگه هم دیده بودم ولی پورت که دو تا سیم نداره که دو سرشو اندازه بگیرم. کجاش رو باید چک کنم. اگر لطف کنید و یه عکسی بذارید و نشون بدید ممنون میشم.:41:
کارت usb2 جدا وجود داره و اگر مادربرد که قدیمیه و پورتهاش usb1 باشه اونو بعنوان usb2 میشناسه و مشکلی نداره؟:41:
باز هم تشکر فراوان:11:

EXTREME
16-04-2012, 08:18
چک کردن پاور کار سختی نیست و قابل انجام.:31:
ولـــی پورت رو چطوری ولتاژگیری کنم؟ من این حرف شما رو قبلا تو یه جای دیگه هم دیده بودم ولی پورت که دو تا سیم نداره که دو سرشو اندازه بگیرم. کجاش رو باید چک کنم. اگر لطف کنید و یه عکسی بذارید و نشون بدید ممنون میشم.:41:
کارت usb2 جدا وجود داره و اگر مادربرد که قدیمیه و پورتهاش usb1 باشه اونو بعنوان usb2 میشناسه و مشکلی نداره؟:41:
باز هم تشکر فراوان:11:
کارت یو اس بی به اسلات pci میخوره و مربوط به پورت های مادربورد نمیشه
لازم نیست برای ولتاژ گیری دو تا سیم داشته باشید
شما باید سیستم رو روشن کنید و با مولتی متر تست ولتاژ بگیرین پورت رو یک سر پروپ میخوره به گراند و سر دیگه پروپ میخوره به پایه ولتاژ پورت یو اس بی که با تست اتصال میتونید پیدا کنید

faramo
09-05-2012, 00:21
کارت یو اس بی به اسلات pci میخوره و مربوط به پورت های مادربورد نمیشه
لازم نیست برای ولتاژ گیری دو تا سیم داشته باشید
شما باید سیستم رو روشن کنید و با مولتی متر تست ولتاژ بگیرین پورت رو یک سر پروپ میخوره به گراند و سر دیگه پروپ میخوره به پایه ولتاژ پورت یو اس بی که با تست اتصال میتونید پیدا کنید

با سلام
برا من هم چنین مشکلی پیش اومده هارد سی گیت گرفتم ولی یو اس بی سیستم اون رو نمیشناسه مشکل از هارد نیست اون رو جای دیگه امتحان کردم . علت رو پرسیدم گفتن یا مشکل از ولتاژ یو اس بی هست یا ویندوز باید عوض کنی
می تونید راهنماییم کنید من در مورد چگونگی تست پاور و اندازه گیری ولتاژ یواس بی تجربه ای ندارم
ممنون