مشاهده نسخه کامل
: از کدام کامپایلر استفاده میکنید + توضیحات اولیه در مورد هر کدام
سلام
از دوستانی که با زبان C ++ برنامه نویسی میکنن میخوام بدونم با کدوم یک از کامپایلر ها کار میکنن
اگر میشه برای ما مبتدی ها یک توضیحات مختصر در مورد شروع کار با هرکدوم از اونها رو بگید
مثلا اگر کسی در مورد گزینه های موجود در برنامه Borland C++ Builder 6 یا نسخه 5.02 توضیحاتی همراه با تصاویر بگه ممنون میشم
البته تاپیکی هست در مورد سوالات عمومی و ابتدایی ولی خواستم همراه تصاویر اینترفیس نرم افزارها رو دراینجا مورد بحث و بررسی قرار بدیم
مرسی دوستان
Arrowtic
15-04-2012, 18:20
بهتر بود Dev C++ رو تو نظر سنجی میذاشتی اکثرا از اون استفاده میکنن.
من از ویژوال استودیو استفاده میکنم چون هم با محیطش از قدیم آشنام هم چون C#م کار میکنم و اون C# داره
M0hsen3D
15-04-2012, 18:48
بهترین کامپایلر در ویندوز Visual Studio هست و در لینوکس GNU C++ Compiler
Aryana_b
18-05-2012, 16:41
میشه بگید یه برنامه رو که تو vim نوشتم چجوری باید کامپایل کنم؟
مرسی:20:
vim همین ادیتور لینوکس دیگه ؟
اول باید 1 فایل بسازید . بعد کد بزنید توش . بعد سیو کنید . بعد کامپایل کنی .
دستوراش هم ایناست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بازم اوکی نشدی بگو برات عکس بذارم.
Aryana_b
24-05-2012, 18:18
vim همین ادیتور لینوکس دیگه ؟
اول باید 1 فایل بسازید . بعد کد بزنید توش . بعد سیو کنید . بعد کامپایل کنی .
دستوراش هم ایناست :
اگه بازم اوکی نشدی بگو برات عکس بذارم.
ممنون اره همون ادیتور لینوکس
اگه تو خود ویندوز بخوام استفاده کنم (vim رو نصب کردم) با چه دستوری باید برنامه رو کامپایل و اجرا کنم؟
باید به جز خود vim برنامه ی دیگه ای رو هم نصب کنم؟
مرسی:20:
من از کامپایلر Gcc در لینوکس و در ویندوز هم از همین استفاده میکنم در محیط نت بینز!
دستوراتش که همینا باید باشه . حقیقتش من رو ویندوز تست نکردم. اخه برا ویندوز این همه ادیتور خوب هست چرا این حالا ؟
نرم افزار vim یک نرم افزار ادیتور معمولی هست و برای کامپایل باید وقتی برنامه رو نوشتید و ذخیره کردید، فایل cpp خودتون رو توسط کامپایلر کامپایل کنید. البته فکر می کنم برای vim پلاگینهایی باشه که این قابلیت رو به این ادیتور اضافه میکنند تا برای کامپایل خیلی وقت نبره.
فرض میکنیم شما برنامه تون رو با vim نوشتید و ذخیر کردید و حالا میخواید اون رو کامپایل کنید... کامپایلر GCC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو میتنید توسط Cygwin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و MinGW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در ویندوز داشته باشید و از اون برای کامپایل کردن برنامه ها استفاده کنید. روش کامپایل هم خیلی ساده در خط فرمان انجام میشه:
اگر MinGW نصب باشه در هر جایی از ویندوز که به cmd دسترسی داشته باشید میتونید برنامه تون رو کامپایل کنید ولی در Cygwin باید از طریق MinSys ، همون cmd ای که خودش در اختیارتون قرار میده اینکار رو انجام بدید (فایل cpp باید در فولدر home/user قرار بگیره. بجای user باید نام user خودتون رو قرار بدید)
اگر هم Visual C++ رو دارید، میتونید از لینکی که در این تاپیک قرار داده شده کمک بگیرید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره قسمت کامپایلرها رو در این تاپیک مشاهده کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
Aryana_b
26-05-2012, 19:28
دستوراتش که همینا باید باشه . حقیقتش من رو ویندوز تست نکردم. اخه برا ویندوز این همه ادیتور خوب هست چرا این حالا ؟
اینو 2 -3 نفر توصیه کرده بودن چون میخوام acm کار کنم گفتن از الان با این کار کنم بهتره
مرسی :20:
Aryana_b
26-05-2012, 19:30
اگر MinGW نصب باشه در هر جایی از ویندوز که به cmd دسترسی داشته باشید میتونید برنامه تون رو کامپایل کنید ولی در Cygwin باید از طریق MinSys ، همون cmd ای که خودش در اختیارتون قرار میده اینکار رو انجام بدید (فایل cpp باید در فولدر home/user قرار بگیره. بجای user باید نام user خودتون رو قرار بدید)
اگر هم Visual C++ رو دارید، میتونید از لینکی که در این تاپیک قرار داده شده کمک بگیرید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره قسمت کامپایلرها رو در این تاپیک مشاهده کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
ممنون خیلی لطف کردید Mingw رو نصب کردم:20:
اینو 2 -3 نفر توصیه کرده بودن چون میخوام acm کار کنم گفتن از الان با این کار کنم بهتره
مرسی :20:
برای acm معمولا چندتا کامپایلر به عنوان کامپایلرهای استاندارد از طرف داوران اعلام میشه. ولی من تا بحال این و ندیدم تو لیستشون. شاید هم من اشتباه کنم.
گفتی acm ، اخریش همینی بود که از طرف دانشگاه علمی کاربردی برگزار کرده بود. همین 1شنبه بود. کرج. حدودا 25 تیم بودن ، 3تیم از امیرکبیر اومدن جایزها رو جارو کردن رفتن .
Aryana_b
30-05-2012, 21:49
برای acm معمولا چندتا کامپایلر به عنوان کامپایلرهای استاندارد از طرف داوران اعلام میشه. ولی من تا بحال این و ندیدم تو لیستشون. شاید هم من اشتباه کنم.
گفتی acm ، اخریش همینی بود که از طرف دانشگاه علمی کاربردی برگزار کرده بود. همین 1شنبه بود. کرج. حدودا 25 تیم بودن ، 3تیم از امیرکبیر اومدن جایزها رو جارو کردن رفتن .
فکر کنم کامپایلر باید g++ باشه حالا از هر ادیتوری بشه استفاده کرد
من تازه اول راهم میخوام تازه شروع کنم خوش به حال بچه های امیر کبیر:19:
به اینا سر بزن برای شروع عالیه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(لینک اول و اگه خواستی ادامش بدی منم پایم.)
و 2تا کتاب
Art_of_Programming_Contest_SE_for_uva
Programming_Challenges
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.