PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشي هاي دست دوم...

zeynal
09-07-2006, 02:34
سلام
آقا يه سئوال؟؟؟؟
بنظر شما چقدر ميشه به گوشيهاي استوك يا دست دوم توي بازار اعتماد كرد و با خيال راحت خريداري كرد؟ يه سري گوشي هست كه باسم قاچاق مياد !!!! قاچاق كه چه عرض كنم يه سريا ميگن گوشيهاي سرقتي هستش... حالا بماند كه از كدوم دسته هستند.... كلي ميخوام بدونم نظر شما در اينمورد چيه؟
اگه مركزي براي فروش اين قبيل گوشيهاي هست ممنون ميشم دوستان معرفي كنند....

WooKMaN
10-07-2006, 00:52
به نظر من اگه گوشي رو از دست يه نفر بگيري كه بهش اعتماد داري خوبه اما در غير اين صورت ريسك هستش !!!!!!!!

x-boy
10-07-2006, 01:13
اين گوشي هاي قاچاقي كه مياد يه ان 91 نداري به ما بدي؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

metal_militia
10-07-2006, 01:27
من يه دونه داشتم وقتي گفتم هيشكي گوش نكرد و حالا رفت!!!!

تو دست دوم رو قابش كه نو يا تعويضي دقت كن
قيمت كم بي دليل نيست
دكمه ها و صدا و دوربين و... تست كن
يه مهلت 1 هفته اي هم بگير كه اگه خراب شد...

andyan
14-07-2006, 01:01
اگر با جعبه و ساير متعلقاتش آورد و گارانتيش هم تموم نشده بود يا كمي از گارانتيش گذشته بود و سالم بود بخرش ولي اگه گرفته بود دستش و ميگفت فلانه و بهمانه و كارتنش گم شده و از اين حرفا اصلا طرفش نرو. در ضمن يك تجربه هم دارم كه ميخواهم بهت بگم. يك بار يك گوشي n80 دست دوم گرفتم. با اينكه سالم بود و گارانتي داشت و همه وسايلش باهاش بود ولي بازم يك مقدار سرم كلاه رفت. آخه وقتي خواستم بخرمش به باتري نگاه نكردم كه ببينم اصله يا نه. اون هم نامردي نكرده بود و يك باتري تقلبي روش گذاشته بود. چون باتري اصل زياد ارزون نيست. بايد در موقع خريد گوشي چه نو و چه دست دوم هشتا چشمت را باز كني.