مشاهده نسخه کامل
: مشکل mode not supported در بالارفتن رزولوشن
Ehsanpark
15-04-2012, 15:22
با عرض سلام خدمت تمامی اساتید بزرگوار
دوستان من یه lcd-tv 22 اینچ سامسونگ رو به کامپیوترم وصل کردم ولی هر کاری می کنم رزولوشن تصویر رو بزارم رو بالاترین حد ممکن که 1536*2048 هست نمیشه و پیغام میده
MODE NOT SUPPORTED.می خواستم ببینم مشکلش از کجاس؟از کابل VGA ابی اتصال PC به مانیتوره؟
با عرض سلام خدمت تمامی اساتید بزرگوار
دوستان من یه lcd-tv 22 اینچ سامسونگ رو به کامپیوترم وصل کردم ولی هر کاری می کنم رزولوشن تصویر رو بزارم رو بالاترین حد ممکن که 1536*2048 هست نمیشه و پیغام میده
MODE NOT SUPPORTED.می خواستم ببینم مشکلش از کجاس؟از کابل VGA ابی اتصال PC به مانیتوره؟
مگه ریرولیشن خود lcd چنده ؟
با این اینچ باید ریزولیشن 1080*1920 باشه !
این پیغام هم یا به دلیل نصب نشدن درایور گرافیک است یا ساپورت نشدن این ریزولیشن از طرف lcd
ویندوزت سون هست یا xp؟
کاری که اینجا گفته رو انجام بده ببین خوب میشه یا نه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب داد یا نه خبرمون کن
Ehsanpark
16-04-2012, 11:55
مگه ریرولیشن خود lcd چنده ؟
با این اینچ باید ریزولیشن 1080*1920 باشه !
این پیغام هم یا به دلیل نصب نشدن درایور گرافیک است یا ساپورت نشدن این ریزولیشن از طرف lcd
نه،این اینچ باید رزولوشنش 1050*1680 باشه.درایور کارت گرافیک نصب هست و اخرین آپدیت 296.10 روش نصبه.مانیتور هم این رزولوشن رو ساپورت می کنه چون قبلا رزولوشن رو روی 1050*1680 گذاشته بودم ولی کابل قبلیم که روی کارت گرافیکم خریدم گم شد رفتم یکی دیگه خریدم که روی این کابل نمیتونم رزولوشن رو از 768*1024 بالاتر ببرم :(
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
ویندوزت سون هست یا xp؟
کاری که اینجا گفته رو انجام بده ببین خوب میشه یا نه
جواب داد یا نه خبرمون کن
نه داداش جواب نداد.این که یه تنظیمات سادس!خیلی راهها رفتم جواب نداد.فک می کنم مشکل از کابلم باشه.شما جایی میشناسید که کابل vga(دو سر آبی) اصل بفروشن؟خود سامسونگ به نظرت اصلشو داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.