ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای مشکل xperia mini

ali4561m
15-04-2012, 12:26
حسته نباشد
گوشی من اکسپریا مینی هستش که بعد از چند دقه کار کردن تاچش قاطی میکنه و اصلا نمیشه باهاش کار کرد
گوشی نو هست
روش برطرف کردنش چیه؟

سهراب مموتی
26-04-2012, 05:05
دوست عزیز من یه راهی به نظرم می رسه، گوشی من هم گاهی اینطوری میشه ولی نه زیاد. وقتی این اتفاق می افته دکمه ی قفل بالای گوشی را بزن تا صفحه سیاه بشه (یعنی اسکرین خاموش بشه) چند ثانیه صبر کن و قفل را باز کن. امیدوارم این روش کمک ات کنه

kaveh_d
02-05-2012, 17:35
سری 11w46 به پایین این مشکلو داره. باید روتش کنید تا درس شه!

o.dragon
16-05-2012, 12:50
کاملا درسته باید روتش کنی:20:

DJ.Mamal
16-05-2012, 13:17

کاملا درسته باید روتش کنی:20:

آقایون شما تست کردید؟
من روت هم کردم درست نشده
روش های دیگه م رفتم..حساسیت تاچ هم کم کردم
اما فرقی نکرده..چطور با یک روت ساده حل کردید؟

matr!x_2008
16-05-2012, 13:38
سلام

گوشی شما مشکل back داره و دما که از 30 درجه بیشتر بشه شروع میکنه به back کردن. برای حل این مشکل باید گوشیتونو روت کنین و بعد از روت با یه اسکریپت کوچیک میشه این مشکل رو برطرف کرد. برید به لینک زیر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

آقایون شما تست کردید؟
من روت هم کردم درست نشده
روش های دیگه م رفتم..حساسیت تاچ هم کم کردم
اما فرقی نکرده..چطور با یک روت ساده حل کردید؟

اره خودم ایکسپریا مینی دارم تست کردم و کاملا جواب داد. نیاز به کم کردن حساسیت تاچ نیست، شما اول باید گوشی رو روت کنین برای فهمیدن اینکه گوشی روت شده یا نه، وقتی بعد روت کردن برنامه سوپر یوزر نصب شده باشه رو گوشی این به این معنی هست که گوشیتون روت شده. بعد با یه اسکریپ چند خطی کوچیک میشه این مشکلو برای همیشه از بین برد. به پست قبلیم مراجعه کن:46:

DJ.Mamal
16-05-2012, 13:51
سلام

گوشی شما مشکل back داره و دما که از 30 درجه بیشتر بشه شروع میکنه به back کردن. برای حل این مشکل باید گوشیتونو روت کنین و بعد از روت با یه اسکریپت کوچیک میشه این مشکل رو برطرف کرد. برید به لینک زیر

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

اره خودم ایکسپریا مینی دارم تست کردم و کاملا جواب داد. نیاز به کم کردن حساسیت تاچ نیست، شما اول باید گوشی رو روت کنین برای فهمیدن اینکه گوشی روت شده یا نه، وقتی بعد روت کردن برنامه سوپر یوزر نصب شده باشه رو گوشی این به این معنی هست که گوشیتون روت شده. بعد با یه اسکریپ چند خطی کوچیک میشه این مشکلو برای همیشه از بین برد. به پست قبلیم مراجعه کن:46:

میدونم...جی اسکریپت رو میزنی..بعد فایل متنی رو تبدیل میکنی و...
اون روش رو رفتم..حل نشد..
روت هم میدونم چیه :21:

matr!x_2008
16-05-2012, 14:31

بیلد نامبر گوشیت چنده؟ 42؟ یا 62؟ پوشه تو مموری کارت دست شد؟ پوشه که درست بشه باید از قسمت منو برنامه به این ادرس بری option>new script>add script
و فایلی رو که در مموری کارت با فرمت sh ذخیر کردی رو انتخاب میکنی و بعد اجرا حدود چند ثانیه طول میکشه که گوشی ریست میشه و تمام!

DJ.Mamal
16-05-2012, 15:02

بیلد نامبر گوشیت چنده؟ 42؟ یا 62؟ پوشه تو مموری کارت دست شد؟ پوشه که درست بشه باید از قسمت منو برنامه به این ادرس بری option>new script>add script
و فایلی رو که در مموری کارت با فرمت sh ذخیر کردی رو انتخاب میکنی و بعد اجرا حدود چند ثانیه طول میکشه که گوشی ریست میشه و تمام!
42 بود 62 هم زدم فرقی نداشت
اجرا شد اسکریپت هم زدم..درست نشد

yamil
29-11-2012, 18:07
حسته نباشد
گوشی من اکسپریا مینی هستش که بعد از چند دقه کار کردن تاچش قاطی میکنه و اصلا نمیشه باهاش کار کرد
گوشی نو هست
روش برطرف کردنش چیه؟

سلام
منم گوشیمو تازه گرفتم و این مشکلو داشت
از اونجایی که دوست نداشتم زیاد گوشیمو دست کاری کنم (روت بشه) به اندروید 4 اپدیتش کردم که مشکلش کاملا حل شد
مطمین ترین راهه به نظرم
موفق باشی