PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوق ممتد

مهندس الهه
15-04-2012, 12:00
سلام
مادربردم گیگا هستش
سیستم رو که ریست کردم دیگه بالا نیومد
سیستم بوت میشه
اون چهار گوی رنگی ویندوز سون هم میان ، ولی در همون صفحه چهار گوی رنگی سیستم ریست میشه و دوباره روز از نو و روزی از نو !

رفتم به بایوس و قسمت health
هر چهار گزینه رو enable کردم
cpu warning temperature
cpu fan fail warning
system fan fail warning
cpu smart fan control

بعد که تغییرات رو سیو کردم و سیستم ریست شد ، سیستم شروع کرد به یه بوق ممتد (به همراه همان ریست سیستم)
و وقتی گزینه system fan fail warning رو disable کردم بوق ممتد قطع شد

من فکر میکنم این ریست شدن پی در پی سیستم و این بوق ممتد از سیلیکون پردازنده است و پردازنده م نیاز به سیلیکون داره
فکرم درسته ؟ یعنی ممکنه این مشکل از دمای بالای سی پی یو باشه ؟

اصلا گزینه system fan fail warning کارش چیه و به کجا ربط داره ؟ به دمای سی پی یو ؟

مهندس الهه
15-04-2012, 13:29
سیلیکون هم زدم به پشت سی پی یو
ولی همون ریست باقیست
و همچنین وقتی گزینه system fan fail warning رو فعال میکنم سیستم بوق ممتد میزنه (با وجود سیلیکون !)

EXTREME
15-04-2012, 13:44
سیلیکون هم زدم به پشت سی پی یو
ولی همون ریست باقیست
و همچنین وقتی گزینه system fan fail warning رو فعال میکنم سیستم بوق ممتد میزنه (با وجود سیلیکون !)
معمولا بوق ممتد چه کوتاه چه طولانی از رم و مدار رم است حالا شما از تو بایوس ببین دمای سی پی یو و مین چقدره ؟ ببین به صورت صعودی بالا میره یا نه

مهندس الهه
15-04-2012, 20:01
معمولا بوق ممتد چه کوتاه چه طولانی از رم و مدار رم است حالا شما از تو بایوس ببین دمای سی پی یو و مین چقدره ؟ ببین به صورت صعودی بالا میره یا نه
رمها رو روی سیستم دیگه ای تست کردم و مشکلی نداشت
همچنین رم دیگه ای روی سیستم خودم تست کردم و مشکلی نبود

میخوام ویندوز رو عوض کنم ببینم مشکل از ویندوزه یا نه !
فقط لنگ این هستم که از چند کلید رجیستری بتونم یه جوری بکاپ بگیرم :13:

soroosh_cz
15-04-2012, 20:07
اگر سیستمت رو تازه بستی و اینجور شده، مشکل 90% از رم هست که به مادربردت نمیخونه، اگر جدیدا اینجوری شده، ممکنه سیستمت ویروسی شده باشه.

مهندس الهه
15-04-2012, 20:13
اگر سیستمت رو تازه بستی و اینجور شده، مشکل 90% از رم هست که به مادربردت نمیخونه، اگر جدیدا اینجوری شده، ممکنه سیستمت ویروسی شده باشه.
سیستم تازه نیست
مطمئن هستم ویروسی نشده !

یکی از برنامه ها رو آنیستال کردم و احتمال میدم مشکل از همین باشه

مهندس الهه
17-04-2012, 21:50
مشکل ، نرم افزاری بود که حل شد :20:

فقط نمیدونم این بوق ممتد چیه !!

arashjan97
21-07-2012, 11:17
سلام این اولین مطلب بنده تو این سایته.
بوق ممتد ایشون واسه اینه که فن سیستم که پورت برقش روی مادر بورد هستش، وجود نداره واسه همین بوق ممتد می ده.
دوباره فن سیستم رو غیرفعال کنه درست میشه.