ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب مجدد آنتی ویروس nod32!

A_2010
14-04-2012, 17:21
سلام،من قبلاً آنتی ویروس نود 32 رو سیستمم نصب بود و مشکلی نداشتم حتی بعد تعویض ویندوز (الان xp نصبه) دوباره نصب شد ولی چند وقت پیش یه ورژن جدید آنتی ویروسو اومدم نصب کنم مشکل داشت و نصب نشد وحالا الان که میخوام همون ورژن قبلیو نصب کنم نمیشه و errorمیده،به نظر شما مشکل چیه؟
errorزیرو میده
installer information
could not write value name to key\software\eset\eset security\current version\scheduler\1.
verify that you have sufficient access to that key,or contact your support personnel
بعد پایینش سه گزینه میادcancel,retry,ignoreکه فقط گزینه کنسل جواب میده!

amir_70
14-04-2012, 20:12
سلام دوستان

اقا هر کی که به این دوستمون کمک کرد یه گوشه چشمی هم به ما عنایت داشته باشد خوبه واسه او دنیا:دی

من ویندوز سون پروفشنال دارم و همین امروز هم نصب کردم ولی هر چی انتی ویروس نود 32 دانلود میکنم (تا حالا 10 تا شده) همش یه ارور میده موقع اجرای فایل نصب عکسش الان دم دستم نیست ولی متنشو میاریم هر چند شنیدن کی بود مانند دیدن:دی

this installing package can not install on this version of windows please contact the ... f حالا به نظرتون من چیکار کنم بابا هزار نسخه از 5 و 4 رو دانلود کردم همشون همین یه ارور رو میدن

*Batman*
15-04-2012, 17:54
سلام.
لطفا مشکلات خودتون رو در تاپیک اختصاصی ESET مطرح کنید :

تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر