مشاهده نسخه کامل
: پیکان وانت
king of the kings
14-04-2012, 15:07
سلام .
کار با مکس و وی ری و فتوشاپ هست .
زمان رندر هم یک ساعت و نیم .
پاینده باشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Forgotten*
23-04-2012, 09:45
خیلی خوشم اومد خیلی باحال شده :31:
مدلینگ هم کار خودته
خوبه عزیز ولی یه نکته در مورد تکسچر
توجه کن Specular هم رو قسمت رنگ خودت هست هم زنگ زدت در صورتی که آهن زنگ زده Specular نداره یا اگه داشته باشه هم به این صورت نیست.
شما فقط تو photoshop کل تصویرت رو سیاه سفید کن بعد layer فلز های زنگ زدت رو بیگر و تیره کن آخرش هم یه lavel بده و کنتراست map رو ببر بالا یعنی سفید ها سفیدتر و تیره ها تیره تر و آخرش هم که خودت حرفه ای هستی اگه ماشین Specular داره میدی به Specular این map جدیدت رو اگه هم ref داره میدی به ref.
شرمنده فضولی کردم.
به احتمال زیاد خودت این کاره ای ولی من خواستم عقده بازی در بیارم بگم آره منم بلدم :31:
king of the kings
25-04-2012, 09:19
خیلی خوشم اومد خیلی باحال شده :31:
مدلینگ هم کار خودته
مرسی :11: آره
خوبه عزیز ولی یه نکته در مورد تکسچر
توجه کن Specular هم رو قسمت رنگ خودت هست هم زنگ زدت در صورتی که آهن زنگ زده Specular نداره یا اگه داشته باشه هم به این صورت نیست.
شما فقط تو photoshop کل تصویرت رو سیاه سفید کن بعد layer فلز های زنگ زدت رو بیگر و تیره کن آخرش هم یه lavel بده و کنتراست map رو ببر بالا یعنی سفید ها سفیدتر و تیره ها تیره تر و آخرش هم که خودت حرفه ای هستی اگه ماشین Specular داره میدی به Specular این map جدیدت رو اگه هم ref داره میدی به ref.
شرمنده فضولی کردم.
به احتمال زیاد خودت این کاره ای ولی من خواستم عقده بازی در بیارم بگم آره منم بلدم :31:
مرسی :11:
دقیقآ این نظرتو بچه های دیگه تو مجید انلاین هم بهم دادن . حتما سعی می کنم تا چند روز آتی کار رو آپدیت کنم .
مرسی از توجهت استاد :31::10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.