ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سینمای خانگی فوری لطفا ارزان قیمت و خوب

jojonice
10-04-2012, 01:08
سلام
لطفا راهنمائی کنید
از دوستان میخواد سینمای خانگی بخرید و بهم گفت که مدلی را معرفی کنم برایش اما گفتم اینجا بپرسم
میخواهد که هم آسون باشه و کیفیت صداش برایش خیلی مهمه و میخواهد صدای طبیعی و خوب داشته باشد
و بتواند فیلم ظبت کند و اکثر فایلهای صوتی و تصویری را ساپورت و پخش کند
و میخواهد حدودا 200 حد اکثر 300 تومن باشد
مدل تلویزیونی هم که داره اینه sony ex720
خواهش میکنم راهنمائی کنید
خداحافظ

alilosting
14-04-2012, 15:40
سلام
لطفا راهنمائی کنید
از دوستان میخواد سینمای خانگی بخرید و بهم گفت که مدلی را معرفی کنم برایش اما گفتم اینجا بپرسم
میخواهد که هم آسون باشه و کیفیت صداش برایش خیلی مهمه و میخواهد صدای طبیعی و خوب داشته باشد
خداحافظ
با توجه به بودجت مدل CN9300DVW شارپ که حدود 300 تومنه به نظرم گزینه خوبیه . اگه بیشتر میتونی هزینه کنی سینماهای پاپونیر هم خیلی خوبن .
مشخصات CN9300DVW :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mmf66
14-04-2012, 16:15
سلام
لطفا راهنمائی کنید
خداحافظ
دوست عزیز شما هم خدا رو میخوای هم خرما رو با این بودجه شما یکی از گزینه ها رو میشه براورده کرد
سینمایی که با این قیمت هم کیفیت داشته باشه هم فرمت ها رو ساپورت کنه نداریم با این قیمت یه سینمای 2.1 کانال ارزون که صدای بسیار بدی داره میتونین بخرین که پول دور ریختنه
پیشنهاد بنده edifier s530digital با قیمت 300 هزار تومان حداقل کیفیت صدا رو داره

panther99
16-04-2012, 00:28
پايونيير با قيمت 450 تا 500 پيدا ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميشه مدل معرفي كنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون .

alilosting
16-04-2012, 09:25
پايونيير با قيمت 450 تا 500 پيدا ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميشه مدل معرفي كنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون .
والا تا جائیکه من میدونم برای خرید یه پایونیر خوب باید حداقل حدود 600 تومن هزینه کنی ولی اگه 500 تومن بودجه داری یه مدل خوب شارپ هست که امکانات و کیفیت صدای خوبی داره . مدل HT-CN9900DVW با مشخصات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 500 تومنه .