ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساختن کد امنیتی در برنامه ویژیال بیسیک

matin_847
08-04-2012, 19:28
سلام مجدد خدمت دوستان و استادان گرامی
من می خوام برنامه ای با ویژیال بیسیک بسازم که مثل کد امنیتی سایت ها عمل کنه
فرض کنید برنامه ی من شامل یه تکس باکس و یه دکمه می باشد حالا می خوام هر وقتی روی دکمه کلیک کردم یه همچین چیزی در تکس باکس به صورت متغییر نشون بده arv5-4th8-c89g-23l6
یعنی هر بار روی دکمه کلیک میشه عدد ها و حروف ها با هم فرق داشته باشن به طوری که این کد قرمز رنگ هیچ بار تکراری نباشه
لطفاً منو راهنمایی کنید

Payman_62
19-04-2012, 10:14
سلام.
من متوجه نشدم که شما میخوای از کپچا استفاده کنی یا کد امنیتی به صورت رندم تولید کنی.

برای تولید کد کپچا کامپوننت آماده هست.
برای تولید عدد رندم هم میتونی از دستور rnd استفاده کنی.

sosani2007
25-09-2012, 08:19
سلام مجدد خدمت دوستان و استادان گرامی
من می خوام برنامه ای با ویژیال بیسیک بسازم که مثل کد امنیتی سایت ها عمل کنه
فرض کنید برنامه ی من شامل یه تکس باکس و یه دکمه می باشد حالا می خوام هر وقتی روی دکمه کلیک کردم یه همچین چیزی در تکس باکس به صورت متغییر نشون بده arv5-4th8-c89g-23l6
یعنی هر بار روی دکمه کلیک میشه عدد ها و حروف ها با هم فرق داشته باشن به طوری که این کد قرمز رنگ هیچ بار تکراری نباشه
لطفاً منو راهنمایی کنید

من منظورت رو متوجه شدم شما برای اینکه سریال ها تکراری نباشند باید اول بلاک دستورتون عبارت
Randomize timerروتایپ کنید و بعد در خود برنامه نویسیتون از دستور رندم استفاده کنید
این دستور سبب می شه که اطلاعاتی که از قبل تکرار شده حتی بعد از بستن برنامه این اطلاعات دیگه تکرار نشه یا به ندرت این اتفاق بی افتد

برای قسمت دوم سوالتون شما باید یک الگوریتم تعریف کنید و این دستوری رو که گفتم بهش بدید تا هر دفعه سریال های تصادفی به شما بده :11: