PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که مرورگر را بالا می آورد

mkh-n71
08-04-2012, 08:37
دوستان یه چند وقته فکر کنم سیستم ویروسی شده خود به خود مروگر بالا میاد هر چند دقیقه و 4 الی5 تب رو همزمان باز میکنه وقتی مرورگر رو پاک میگنم مثلا فایر فاکس اینترنت اکسپلورر بالا میاد وقتی همشون رو پاک میکنم دیگه مشکلی نیس !4 بار ویندوز عوض کردم سه بار 7 یک بار هم ایکس پی همشون بعد از چند روز اینجوری میشن با آنتی ویروس هم چک کردم فایده نداشت:19: (نود.آویرا و..)
لطفا کمک کنید:11:

akbarrahemi
08-04-2012, 09:47
سلام
بهتراست سیستمتان را اف دسک کنیددرضمن هراطلاعاتی لازم داری قبلا درروی دی وی دی یاهاردسیارذخیره کنید چون دراف دیسک کردن کل اطلاعات ازبین می رود.:31:

pcsoft
08-04-2012, 10:25
با MalwareByte's Anti Malware آپدیت شده اسکن کنید. ببینین چیزی پیدا می کنه یا نه.

A M ! N
08-04-2012, 11:30
سلام
بهتراست سیستمتان را اف دسک کنیددرضمن هراطلاعاتی لازم داری قبلا درروی دی وی دی یاهاردسیارذخیره کنید چون دراف دیسک کردن کل اطلاعات ازبین می رود.:31:
چرا FDISK دوست من ؟ مشکل به این سادگی حل میشه نیازی نیست !!

مث این میمونه بگیم که من مدیا پلیرم خراب شده بعد بخوایم کل سیستم رو FDISK کنیم !!

alimahboobi
24-05-2014, 19:41
آقا منم همین مشکلو دارم تو رو خدا کمک کنید دیگه گگیج شدم نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟ :n03:

ALI16437
25-05-2014, 17:21
با سلام ،
چند تا کار رو توصیه میکنم انجام بدید مشکلتون تاحد زیادی حل میشه .
1- یک سی دی بوت ترجیحا کسپر یا نورتون یا دیگران دو تای اولی بهترن تهیه کنید با ویندوز انها بوت کنید بالا بیاید انتی رو اپدیت کنید بعد کل هارد
رو اسکن کنید هرچی پیداکرد پاک کنید .هر چند وقت یکبار این کارها رو بکنید.
2- اصلاعات حساستون رو رمزنگاری کنید مثلا با TrueCrypt یا هر ابزار که میشناسیدمثل BitLocker خود ویندوز7 و حتما از پسوردهاش جای
خارج از هارد بک اپ بگیریر .
3- تا جای ممکن از نرمافزارهای کرک شده استفاده نکنید ونرمافزارهای متن باز رو جایگزین انها کنید یانرمافزارهای که رایگان هستند یا حداقل با
سریال فعال میشوند نه باکرک ،
4- به هیچ وجه انتیویروس یافایروال رو کرک نکنید و نسخههای رایگان حدالمقدور استفاده کنید
5-از هر ویندوزی استفاده میکنید اپدیتهاشو ذخیره کرده و بعداز نصب مجددا دوباره انها رو نصب کنید
6- همیشه ie ,firefox .chrom رو اپدیت نگه دارید و انتی ویرس رو اپدیت نگه دارید از اخرین ورژن
نرمافزارهای نصبیتون استفاده کنید و جلوی اتصال انها به اینترنت رو بگیرید .
7- هیشه حداقل نرمافزارهای Adobe Reader XI نسخه رایگان Adobe Flash Player , Java رو
اپدیت نگه دارید چون این چند نرافزار باگهای زیادی دارند .
8- بصورت دورهای کل هارد رو اسکن کنید نرمافزارهای فوق بسیارمفیدهستند
Malwarebytes Anti-Malware
norton
کسپر
Avira Antivirus
HitmanPro
SUPERAntiSpyware Free
Skype به جای Yahoo! Messenger
CCleaner برای تمیزکاری

البته من نمیگم چند انتی ویروس رو کنار هم نصب کنی فقط میگم اینها
برنامههای خوبی هستند.

واخر از همه از Sandboxie برای گشت وگذار در اینترنت استفاده کنید.

موفق باشید.

alimahboobi
27-05-2014, 13:12
با سلام ،
چند تا کار رو توصیه میکنم انجام بدید مشکلتون تاحد زیادی حل میشه .
1- یک سی دی بوت ترجیحا کسپر یا نورتون یا دیگران دو تای اولی بهترن تهیه کنید با ویندوز انها بوت کنید بالا بیاید انتی رو اپدیت کنید بعد کل هارد
رو اسکن کنید هرچی پیداکرد پاک کنید .هر چند وقت یکبار این کارها رو بکنید.
2- اصلاعات حساستون رو رمزنگاری کنید مثلا با TrueCrypt یا هر ابزار که میشناسیدمثل BitLocker خود ویندوز7 و حتما از پسوردهاش جای
خارج از هارد بک اپ بگیریر .
3- تا جای ممکن از نرمافزارهای کرک شده استفاده نکنید ونرمافزارهای متن باز رو جایگزین انها کنید یانرمافزارهای که رایگان هستند یا حداقل با
سریال فعال میشوند نه باکرک ،
4- به هیچ وجه انتیویروس یافایروال رو کرک نکنید و نسخههای رایگان حدالمقدور استفاده کنید
5-از هر ویندوزی استفاده میکنید اپدیتهاشو ذخیره کرده و بعداز نصب مجددا دوباره انها رو نصب کنید
6- همیشه ie ,firefox .chrom رو اپدیت نگه دارید و انتی ویرس رو اپدیت نگه دارید از اخرین ورژن
نرمافزارهای نصبیتون استفاده کنید و جلوی اتصال انها به اینترنت رو بگیرید .
7- هیشه حداقل نرمافزارهای Adobe Reader XI نسخه رایگان Adobe Flash Player , Java رو
اپدیت نگه دارید چون این چند نرافزار باگهای زیادی دارند .
8- بصورت دورهای کل هارد رو اسکن کنید نرمافزارهای فوق بسیارمفیدهستند
Malwarebytes Anti-Malware
norton
کسپر
Avira Antivirus
HitmanPro
SUPERAntiSpyware Free
Skype به جای Yahoo! Messenger
CCleaner برای تمیزکاری

البته من نمیگم چند انتی ویروس رو کنار هم نصب کنی فقط میگم اینها
برنامههای خوبی هستند.

واخر از همه از Sandboxie برای گشت وگذار در اینترنت استفاده کنید.

موفق باشید.

آقا همه ی این راه ها رو رفتم جواب نمیده :(