ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : English Resume

aseman1985
08-04-2012, 00:41
سلام

من مدت 4 سال تو یه موسسه زبان خوندم
حالا میخوام الان توی هر موسسه ای که بشه برم تدریس کنم و بیشتر دلم میخواد تدریس برا بچه ها باشه
با توجه به اینکه مدرک دانشگاهم کلا یه چیز دیگه هست و ربطی به زبان نداره و تا به حال هم جایی کار نکردم اصلا نمیدونم چه جور رزومه ای باید بنویسم(به زبان انگلیسی)

اگه میشه کمکم کنید
به نظرتون امیدی هست که جایی بتونم تدریس کنم خوشحال میشم اگه تجربه ای دارین بگید:11:

.

sajjad1973
08-04-2012, 09:09
سلام

من مدت 4 سال تو یه موسسه زبان خوندم
حالا میخوام الان توی هر موسسه ای که بشه برم تدریس کنم و بیشتر دلم میخواد تدریس برا بچه ها باشه
با توجه به اینکه مدرک دانشگاهم کلا یه چیز دیگه هست و ربطی به زبان نداره و تا به حال هم جایی کار نکردم اصلا نمیدونم چه جور رزومه ای باید بنویسم(به زبان انگلیسی)

اگه میشه کمکم کنید
به نظرتون امیدی هست که جایی بتونم تدریس کنم خوشحال میشم اگه تجربه ای دارین بگید:11:

.

سلام

به نظر من که حتما امید هست - ممکنه اولین جا یا دومین جایی که میرید جواب مناسبی نگرید ( از تجربه ای که در اون چند جا به دست میارید حداکثر استفاده رو بکنید) حتما به نتیجه میرسید. برای شروع هم دنبال موسسات نامی و خیلی معروف نباشید.

اینجا رو هم یه مطالعه بکنید ضرر نداره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fp%3D5558)

موفق باشید

aseman1985
15-04-2012, 00:22
با تشکر از شما sajjad1973 عزیز

2 تا رزومه پیدا کردم گفتم لینکش رو بذارم شاید کسی خواست استفاده کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mjorh
15-04-2012, 17:41
مگه واسه تدریس نوشتن رزومه لازمه ؟

sajjad1973
15-04-2012, 19:47
مگه واسه تدریس نوشتن رزومه لازمه ؟

بله که لازمه - تو اکثر جاها همین که شما از در بری تو بگی اومدم برا تدریس - اولین کاری که میکنن یه برگه میدن دست میگن رزومت رو به انگلیسی بنویس

mjorh
19-04-2012, 23:23
ک اینطور...
اما مهمترینش داشتن مدرک تدریس TTC هسش ..درسه ؟

sajjad1973
20-04-2012, 10:21
ک اینطور...
اما مهمترینش داشتن مدرک تدریس TTC هسش ..درسه ؟

بله خب . ولی کلا شما بعد از نوشتن رزومه میری برا مصاحبه بعدش اگه تو مصاحبه ( امتحان) پذیرفته شی - اگه TTC داشته باشی که بهتر - اگه نداشته باشی خود اون موسسه برات میزاره ( اکثرا که اینطوریه)

aseman1985
23-04-2012, 22:47
بله خب . ولی کلا شما بعد از نوشتن رزومه میری برا مصاحبه بعدش اگه تو مصاحبه ( امتحان) پذیرفته شی - اگه TTC داشته باشی که بهتر - اگه نداشته باشی خود اون موسسه برات میزاره ( اکثرا که اینطوریه)

سلام
من تا حالا فکر میکردم که TTC رو هر موسسه ای برای خودش جداگانه میذاره .مگه کلا جایی هست که ادم بره TTC رو به طور کلی بگیره؟من شنیده بودم که اول رزومه ای از خودت میدی بعدش یه امتحان کتبی میگیرن و بعدش اگه قبول شدی برات یه دوره TTC میذارن که اگه اونجا رو هم قبولت کردن استخدامت میکنن.

.

sajjad1973
24-04-2012, 08:31
سلام
من تا حالا فکر میکردم که TTC رو هر موسسه ای برای خودش جداگانه میذاره .مگه کلا جایی هست که ادم بره TTC رو به طور کلی بگیره؟من شنیده بودم که اول رزومه ای از خودت میدی بعدش یه امتحان کتبی میگیرن و بعدش اگه قبول شدی برات یه دوره TTC میذارن که اگه اونجا رو هم قبولت کردن استخدامت میکنن.

.

همینطور هست معمولا هر موسسه ای یه TTC خاص خودش رو داره - اما من خودم چند جا هم رفتم که ازم میپرسیدن قبلا TTC رو جایی گذروندم یانه و این خودش یه مزیت بود