مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی بنیامین بهادری
NET DOCTOR
07-04-2012, 22:13
این خواننده جوان کشورمون بعد از درخشش در سال های گذشته و مدتی افول باز هم می خواهد به روزهای اوج بازگردد
در این تاپیک به بحث در مورد آثار ایشون خواهیم پرداخت
NET DOCTOR
17-04-2012, 17:26
بنیامین بهادری خوانندهٔ ایرانی موسیقی پاپ در ۱۸ شهریور ۱۳۶۱ در تهران متولد شد. از کودکی علاقه بسیاری به فراگیری موسیقی داشت. ۱۶ ساله بود که به شعر و موسیقی روی آورد در سن ۱۹ سالگی به فراگیری گیتار پرداخت و سپس به صورت حرفهای آهنگ سازی را شروع کرد در این مدت در چند آهنگ و ترانه با خوانندگان دیگر موسیقی پاپ همکاری داشت و یک آلبوم به نام گلهای رنگین کمان برای کودکان ساخته و سرانجام با آلبوم ۸۵ خوانندگی را بصورت حرفهای آغاز کرد.
آلبوم ۸۵
اولین اثر رسمی بنیامین آلبوم ۸۵ نام داشت. این آلبوم که به صورت اتفاقی توسط تنظیم کنندهٔ آلبوم لو رفت، با ترانه دنیا دیگه مثل تو نداره که با نام خاطرهها در آلبوم قرار داشت، شروع میشد. شاعر ترانههای این آلبوم سید فرید احمدی و تنظیم اثر عهده نیما وارسته بود.
آلبوم 88
دومین اثر بنیامین بهادری که پس از کش و قوسهای فراوان و بعد از بیش از ۱۰ بار به تعویق افتادن بالاخره در ۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ منتشر شد. بر طبق روال آلبوم قبلی نام این آلبوم هم ۸۸ گذاشته شد و در همان روزهای اول توجه همگان را به خود جلب کرد. بنیامین ۸۸ در عرض یک هفته توانست به فروش ۵۰۰٬۰۰۰ نسخهای دست پیدا کند که در نوع خود و در ایران که اکثر مخاطبان آهنگها را از اینترنت دانلود میکنند، یک فروش قابل توجه است.در مصاحبهٔ منتشر شده از بنیامین در اردیبهشت ۱۳۸۹، علیرغم اینکه وی آلبوم ۸۸ را یک آلبوم کاملاً حرفهای قلمداد میکند، اما آلبوم ۸۵ را به مراتب موفقتر و بهتر ارزیابی کرده است. این آلبوم ۱۷ قطعه دارد و انتشار آن به طور همزمان در ایران و آمریکا انجام شد. انتشار آن را دو شرکت هنری به نامهای آوای نکیسا(توزیعکننده در ایران) و ترانه شرقی(توزیع کننده در آمریکا) بر عهده داشتند. شاعر ترانههای این آلبوم سید فرید احمدی و تنظیم بر عهده پیام شمس بود. آهنگسازی این آلبوم نیز توسط بنیامین صورت گرفته است.
کنسرت در آمریکا
بنیامین از ۱ مه ۲۰۱۰ (۱۱ شهریور ۱۳۸۹) به مدت دو ماه و نیم در کشورهای آمریکا و کانادا به اجرای کنسرت پرداخت که اولین نوبت برگزاری کنسرت وی در شهر لسآنجلس بود. شهرهای بعدی که میبایست بنیامین در آنها به اجرای کنسرت میپرداخت عبارت بودند از:واشنگتن، نیویورک، دالاس، سندیگو، شیکاگو و بعد از ۳ هفته استراحت، در شهرهای تورنتو، مونترال و ونکوور.در این تور به دلیل هزینهٔ بالای اعزام و اسکان نوازنده در آمریکا و همچنین مشکلات احتمالی روادید برای گروه همراه، از اعزام نوازندهٔ ایرانی خودداری شد و در عوض از نوازندگان آمریکایی کمک گرفته شد.اجرای این کنسرت با مخالفتهایی از جانب چندین شبکه تلوزیونی فارسی زبان لسآنجلس و گروههای اوپوزوسیون مقیم آمریکا همراه شد. با این وجود در تالار لسآنجلس و با حضور ۶۰۰۰ ایرانی، اولین اجرای بنیامین انجام شد. در مقابل سالن اجرای کنسرت نیز عدهای از مخالفان اجرای کنسرت اقدام به دادن شعار و اغتشاش کردند که با واکنش پلیس لس آنجلس مواجه شدند. همچنین در برنامهای از کانال یک از اینکه بنیامین در داخل ایران در مدح امام زمان میخواند و در خارج نیز اقدام به اجرای کنسرت همراه با استقبال ایرانیان مقیم انجام میدهد، انتقاد شده است.
اجرای دو کنسرت پیشبینی شدهٔ بنیامین در کانادا به دلیل مخالفتهای گروههای اوپوزوسیون حکومت جمهوری اسلامی ایران لغو شد. تبلیغات منفی گسترده موجب تحریم کنسرت اول شد و کمتر از یک سوم صندلیهای سالن با حضور تماشگران پر شد. سالن دومین کنسرت بنیامین، محل تجمع ایرانیانی بود با لباسهای سبزرنگ و پرچمهایی با شعار خاص در سالن حضور داشتند. محسن رجبپور، مدیر برنامههای بنیامین بهادری با بررسی فضای ایجاد شده، ترجیح به دستور لغو کنسرت داد.
NET DOCTOR
17-04-2012, 17:44
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا مال قبل مشکلات فروم بود که من درخواست ایجاد این تاپیک رو دادم.به هر حال میزارم شاید کسی به کارش اومد.
گفتگوي جنجالي بنیامین بهادری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميگويد «من»؛ ميگويد «ما». هرجا حرف آلبوم و كار و موسيقي ميشود، از گفتن «من» پرهيز ميكند. وقتي بحث را به «وفادار» بودنش ميكشيم، طفره ميرود و وقتي حرف «اعتمادبهنفس» ميشود، سراغ توضيحات حرفهاي ميرود. با تمام اين اوصاف و با اينكه خودش ميگويد هنوز حس نميكند بزرگ شده اما بايد بدانيم بنيامين بهادري، بزرگ شده است. الان 29 ساله است و شهريور سال آينده پا به دهه چهارم زندگياش ميگذارد. بنيامين سال 90، با كنسرتهايش دل هوادارهايش را برد تا براي سومين آلبوم آقاي گزيدهكار، تا سال 91 صبر كنند. خودش ميگويد بهار 91 آلبوم جديدش (يا به قول خودش جديدمان) در بازار خواهد بود. اما قولي نميدهد تا حرفش دوتا نشود. بخش عمدهاي از كارهاي آلبومش (يا به قول خودش آلبومشان) را انجام داده (دادهاند) و به اين ترتيب ميشود مطمئن شد كه اين آلبوم دير و زود دارد اما سوختوسوز ندارد. با او در بحبوحه شب عيد، قرار گفتوگو گذاشتيم. نتيجه يكي دو ساعتي گپ دوستانه همين است كه ميخوانيد. اين گفتوگو با حس و حالهاي بنيامين شروع شد و با خوشبختي به اتمام رسيد. خوشبختانه.
شما وقتي آلبوم و كنسرت داريد، همه از شما با خبرند. وقتي كاري نداري، به يكباره بيخبر محو ميشويد. شما چرا اين جوري هستید؟
يك روزي كسي من را نميشناخت. علت خبرساز شدن من آهنگهايم بودهاند. قطعاتي بودهاند كه مردم ميشنيدند و با آنها ارتباط برقرار ميكردند. پس هميشه اين امكان وجود دارد و با تمركز روي كار، خبرسازي خودبهخود رخ ميدهد. وقتي براي خبرسازي بر پايه كاري كه مردم تو را با آن ميشناسند، پيش بروي، خبرسازي سالميخواهي داشت. من نميگويم كه هميشه اين مسير را داشتهام. اما سعيام، اين بوده است. من پايه خبرسازيام را روي چيزي گذاشتهام كه مردم من را با آن ميشناسند. يعني موزيك، آهنگهايم، قطعاتم و چيزهايي از اين دست. اين خبرسازي سالم است و پشتوانه هم دارد و ميتواني پشتش بايستي. به اين ترتيب جريان خبريات در يك كارنامه مرتب، آرام آرام و با سر و شكلي سالم، كامل ميشود. در خبرسازي غير از اين مسير، اتفاقي كه ميافتد، حاشيهسازي است. همين حاشيهها كمكم از تو وقت ميگيرند و تمركزت را از اثري كهداري خلق ميكني و مردم اصلا تو را با آن ميشناسند، دور ميكنند. ما هميشه سعي كردهايم، اين اتفاق براي ما نيفتد. ترجيحمان، خبرسازي براساس چيزي است كه مردم ما را با آن ميشناسند.
من فكر ميكنم، بخشي از اين ماجرا به اعتماد بالاي بنيامين به خودش برميگردد كه نيازي به جنجالسازي و با هر روشي روي صدر اخبار بودن، نميبيند. آدم پراعتمادبهنفسي هستيد؟
من هميشه خودم را در موضعي كه سال 84 داشتم، ميبينم. يعني شرايطي كه كسي بنيامين را نميشناخت. هميشه تصور من از بنيامين همان آدمي است كه ميخواهد تازه كارش را شروع كند. براي من هر روز اول است. پس من استرسي ندارم و نميخواهم با خبر زندگي كنم. به نظرم آدم با اثر زندگي كند بهتر است تا با خبر؛ وقتي تمركزت را روي اثرت بگذاري، مخاطب را راضي ميكني و وقتي مخاطبت، اثرت را بپسندد، خودبه خود خبرسازي هم به دنبالش خواهد آمد. براي من هميشه دايره «اول اثر بعدا خبر» مهم بوده است. البته ما سعيمان را كردهايم. شايد هميشه هم اين اتفاق نيفتاده است. وقتي به اثرت اطمينان داشته باشي، نيازي، به وجود آوردن خبر نداري. اثرت خود به خود، خبر را به همراه خواهد داشت.
بخشي از اين ماجرا به اين برنميگردد كه دوست داريد همه چيز تحت كنترل خودتان باشد؟
بله؛ ببينيد من در آلبوم خودم، حق وتو دارم و ميتوانم روحيه خودم و سطح كمالگرايي را كه مد نظر است، رعايت كنم. نميگويم اين اتفاق افتاده است. اما حداقل ميدانم چيزهايي كه تا امروز ياد گرفتهام، ميتوانم پياده كنم. در آلبومهاي گروهي اين اتفاق نميافتد چون بخش عمدهاي از فضا و همه كنترل دست تو نيست. ولي بعد از انتشار آلبوم سومم، تصميم دارم كه من پيشنهاد يك كار گروهي را به همكارانم بدهم. نه اينكه همه كارها را من بسازم. اما در گروه توليدكننده قرار داشته باشم و بخشي از كنترل كار دست خودم باشد. ميخواهم ما بشويم پايه يك آلبوم گروهي و دوستان خواننده ديگر كمكمان كنند.
كمي راجع به اين ايده آلبوم گروهي، توضيح ميدهيد.
چند وقتي هست كه اين ايده توي ذهنم بوده و چند روزي است كه به شكل يك ايده منسجم شكل گرفته است. در ذهنم است كه چند نفر با هم كمپيني شويم كه با دموكراسي، همگي دور ميز بنشينيم و ايده بدهيم و به فضا و ادبيات مشترك برسيم تا بتوانيم در نهايت خروجيمان با آنچه در ايده و طراحي اوليه بوده، اختلاف كمي داشته باشد.
خواننده هايي براي اين آلبوم گروهي توي ذهنتان هستند؟
بله؛ چند نفرشان توي ذهنم هستند. اما فعلا نميگويم. چون هنوز هيچ حرف قطعي ميانمان زده نشده است. اين ايده، درحالحاضر آلبومي است كه چند تا خواننده دارد و در بهار اين ايده پخته خواهد شد. بعد از انتشار آلبوم سوم، اين آلبوم وارد پيشتوليد خواهد شد. اگر بتوانيم همه موافقتها را جلب كنيم كه مهمترين آن موافقت محسن رجبپور است كه قبول كند چنين پروژهاي را مديريت كند. مديريت محسن رجبپور، واقعا حرف ندارد. به غيراز من و عليرضا قرباني و گروه آريان و... كه مستقيما با او كار ميكنيم، تقريبا خوانندههاي ديگر هم شيوههاي مديريتي او را پذيرفتهاند. همين يك امتياز براي چنين آلبومي است. از طرف ديگر مدير پروژههاي من هم هست و چه بهتر كه مديريت اين كار هم با او باشد. ما هفته به هفته شيوههايمان رشد ميكند تا كاري متولد شود. هنوز به اين مرحله نرسيدهايم. من براي چنين آلبومي، چندتا ايده دارم كه تا حالا اجرا نشده است. نه به اين دليل كه به فكر كسي نرسيده، به اين دليل كه در اجرا سخت است. بلافاصله موضوع را بعد از آلبوم سوم و البته موافقت محسن رجبپور با تیم همراهم مطرح میکنم و جوانب مختلف را میسنجیم و متعاقبا اطلاعرسانی میشود.
فارغ از اين بحث، اگر قرار باشد قطعهاي دو صدائه بخوانيد، فكر ميكنيد خوانندهاي كه نگاه و فضا و جنس صدايش به شما نزديك باشد كه بتوانيد همكاري كنيد، چه كسي است؟
آن خواننده درحالحاضر در ايران زندگي نميكند و فعاليتهايش در حيطه موسيقي پاپ داخل كشور نيست و من نميدانم كه اصلا بتوانيم روزي با هم همكاري كنيم يا نه.
شما آدم وفاداري هستيد. درست است؟
(ميخندد) معمولا. بله.
در اين سالهايي كه فعاليت ميكنيد، كمتر ديدهايم كه با آدمهايي كه با آنها كار ميكنيد، قطع ارتباط كنيد. تيم شما تقريبا ثابت است. چرا؟
همه چيز ما بر اساس ادبيات مشتركي است كه با هم داريم. خارج از اينكه انتخاب من و انتخاب آنها، معمولا انتخاب حساب شدهاي است. وقتي كسي قرار است به گروه اضافه شود، همه ما با هم صحبت ميكنيم، آن فرد را تست ميكنيم و... تا ببينيم چقدر نسبت به گروه منعطف است، چقدر كار بلد است و چقدر آدم حسابي است. وقتي كار موفقي با عدهاي آدم داري، يعني ادبيات مشتركي بين شما شكل گرفته و همين موفقيت را به وجود آورده است و تبديل به شيريني ميشود كه بين شما تقسيم ميشود و به اين ترتيب براي كار بعدي، نصف راه را رفتهايم، چون حداقل ميتوانيم با هم حرف بزنيم. وقتي مدام آدمها را جابهجا ميكني، يعني از ابتدا انتخابهايتان بيبرنامه و گيج بوده است.
به نظر ميرسد آدم قدرشناسي هستيد.
من درباره اين بخش خودم نميتوانم حرف بزنم. چون درست نيست كه آدمها درباره صفات خودشان حرف بزنند. وقتي با اين تعاريف بخواهي درباره خودت حرف بزني خود به خود خيلي از نقاط روشنت را هم از دست ميدهي. به همين خاطر ترجيح ميدهم درباره خودم حرف نزنم. اين حدس شما درباره من است كه البته من هم نميخواهم آن را رد كنم و تا حدودي موافقم و فكر ميكنم آدم باوفا و قدرشناسي هستم. ولي خيلي نبايد درباره وفاداري و اينكه چقدر ميتوانم از آدمهايي كه با من كار ميكنند، حمايت معنوي كنم حرف بزنم. من فكر ميكنم اين پروسه دوطرفه و حتي چند طرفه است. ممكن است كسي در كار خللي وارد كند. به همين خاطر من در كار با كسي رودربايستي ندارم. اگر از كار كسي راضي نباشم خيلي راحت از كنارش رد ميشوم با اينكه دوستيام با او سرجايش است.
برويم سراغ آلبوم بعديتان. اينكه كي قرار است وارد بازار شود و ما بايد منتظر چه باشيم.
ما تصميم داريم در بهار آلبوم را به بازار بدهيم. البته ما هميشه زماني را براي انتشار آلبوم اعلام ميكنيم. اما اغلب اوقات اين زمان عقب ميافتد و تقصير گروه هم نيست. اين را توجه كنيد كه من الان دارم از گروهم ميگويم نه اينكه بخواهم از بنيامين دفاع كنم. در هر صورت ما دنبال بهترين زمان براي انتشار آلبوم هستيم. خيلي از برندهاي معروف دنيا بودهاند كه زماني را اعلام كردهاند و بنا به هر دليلي نتوانستهاند در آن زمان به قولشان وفا كنند و توضيح دادهاند و عذرخواهي كردهاند. من هم عذرخواهي كردم كه نتوانستم قبل از عيد آلبوم را بدهم. الان ميگويم كه اين موضوع به دلايل مختلفي ربط دارد. ميخواهم از مردم خواهش كنم كه اگر آدمي را دوست دارند و کارش برايشان جذاب است اين بدقوليها را ببخشند. اما درباره اين سوالتان كه مردم بايد منتظر چه باشند ميگويم كه ما در اين آلبوم سراغ ادبياتي رفتيم كه متفاوت است. ما اين بار سعي كرديم از هميشه منسجمتر باشيم و ادبياتي مهربان و صميمي را در نظر گرفتيم تا با آن به يك نقطه مشترك برسيم كه هر موقع آن را بشنويم حالمان خوب شود. ما تصميم گرفتيم بعد از عيد آلبوم را به بازار بدهيم و همين طور هفته به هفته داريم كار به آلبوم اضافه ميكنيم. لحظههاي آخر كه كارها را جا به جا ميكني خيلي شيرين است. من اين را قبلا تجربه كردهام و مزهاش همچنان زير زبانم است. با يك جابه جايي كوچك در وقت اضافه ميتواني گل طلايي بزني.
آلبوم جديدتان چند قطعه دارد؟
حدود 10 قطعه حالا ممكن است يكي دوتا بيشتر يا كمتر باشد. نيما وارسته و فرشاد فارسيان تنظيمكنندهاند كه هر كدام تخصصهاي مجزايي دارند كه خيلي راحت هم با هم كنار آمدند. نكته جذاب ماجرا هم همين است اينكه دوتا آدم با گرايشهاي متفاوت اينقدر خوب با هم هماهنگ شدند. به حدي كه ما از همكاري اين دو نفر مستند تهيه كرديم و بخشي از آن هم چند ماه پيش منتشر شد. علي منصوري رهبر اركستر است و در استودیو و تولید آلبوم هم به ما كمك ميكند. فرید احمدی، ترانهها و من هم ملودیها (آهنگ) را با هم ساختیم که در این روزهای آخر هم حتی ادامه دارد.
اسم آلبوم مشخص شده؟
نه هنوز مشخص نشده است. اسم آلبوم از آن لحظه هايي است كه ميگويم. بايد منتظر ماند تا همه كارها تمام شود و دوباره قطعهها را شنيد و بعد برايش اسم انتخاب كرد. يك هفته قبل از انتشار هم ميتوان به آن نتيجه رسيد. هر آدمي كه در گروه كار ميكند به نسبتي كه كار انجام ميدهد براي انتخاب اسم حق راي دارد.
شما گفتيد اين لحظهها در توليد يك آلبوم برايتان شيرين است. پس چرا لحظه هاي شيرين را براي خودتان اينقدر كم به وجود ميآوريد؟ بعد از اين همه سال شما تازه داريد آلبوم سومتان را به بازار ميدهيد؟
آلبوم 85، آلبوم موفقي بود و اين را با جرات ميگويم. چون آن فقط براي من نبوده آلبوم مردم هم بوده. آن آلبوم همهچيزش به همه چيزش ميآمد. شعر، ملودي، تنظيم و تازگي آن دست به دست هم ميداد تا قطعاتي توليد شود كه به دل مردم بنشيند. در آن سال نيما وارسته از ما جدا شد و ما مشكل تنظيمكننده داشتيم. الان خيلي راحت دربارهاش حرف ميزنم اين را با قاطعيت ميگويم چون وقتي تو يك سري نقاط ضعفت برطرف نشده باشد نميتواني دربارهاش حرف بزني ولي چون حالا آن نقاط ضعف براي من برطرف شده ميتوانم به راحتي بگويم كه در آن سالها بحران تنظيمكننده داشتم. اگر هم اشتباهاتي پيش آمده تقصير من بوده شايد اگر نگاهم را عوض ميكردم و مهربانيام را گسترش ميدادم ميتوانستم جلوي آن اختلال را بگيرم.
آلبوم88 را با پيام شمس جمع كردم و اگرچه آلبوم قابل دفاع و شنيدني بود اما در بعضي از قطعات يك اختلافي بين حس شعر و ملودی با تنظیم وجود داشت. يعني ممكن است نمرهاش 90 بوده ولي 100 نبوده چون در آلبوم 85 نمره 100 داشتم. 3سال اختلافي كه بين اين دو آلبوم (85 و 88) وجود داشت از همه طرف به من تحميل شد و بعد از آن هم اين بحران تنظيمكننده به من فشار آورد. سال 89 با فرشاد فارسيان آشنا شديم كه يك نابغه موزيك الکترونیک است اما باز هم احساس كردم اين حسي كه دارد كافي نيست. بعد نيما وارسته اضافه شد و مشكلي كه سالها به من فشار ميآورد در عرض چند روز همانديشي حل شد. اين يك تيم قوي است كه بدون قرارداد و قانون نوشتهاي دور هم جمع شدهاند و فكر نميكنم كه هر مشكلي خيلي راحت ما را از هم جدا کند. حالا در اين لحظه بايد اتفاقي حتي به مراتب شيرينتر از آلبوم 85 بيفتد.
سال 90 سال آشتي شما با همه آدمها بوده؟ با محسن يگانه هم در همين سال آشتي كرديد.
من در نشريهاي گفتوگويي داشتم كه به من پيشنهاد داده بودند بيا راجع به 70 نفر از چهرههاي مشهور و موثر نظرت را بگو. من هميشه دنبال چيزهاي متفاوت و خاص هستم حتي اگر ريسكش بالا باشد. از اين موضوع استقبال كردم و نظراتم را درباره آدمها گفتم و ياد ندارم كه به كسي توهين كرده باشم. اما الان كه چند سال از اين موضوع گذشته ميخواهم دربارهاش حرف بزنم. من درباره آدمهايي كه بعدا معترض شدند حرف بدي نزده بودم. مثلا درباره محسن يگانه از صدا و حسش تعريف كرده بودم و بنا به چيزي كه خودش گفته بود كه آهنگي را كاور كرده در آن مصاحبه گفتم كه آهنگهاي خودش هم چيزي كم از اين آهنگ كاوري ندارد كه بخواهد مستمسك آنها شود. معني اين حرفم را امسال ديديد كه چقدر آدمها به خاطر اين موضوعهاي پيشپا افتاده از دست هم عصباني شدند و بينشان كدورت ايجاد شد. سه سال پيش اين موضوع را خيلي دوستانه گفتم چون حس محسن را خيلي دوست دارم، ملودي و لحن خواندنش را واقعا دوست دارم و او را از خودمان میدانم. دقيقا يادم نيست كه آن زمان چه گفتم ولي با اين محتوا بود كه براي آدمي كه اينقدر بااستعداد است حيف است كه همان يك آهنگ را هم كاور كند. در واقع من يك جوري نظراتم را با همه درميان گذاشتم مثل همين محسن يگانه كه نميدانم براي چه ناراحت شده؟ حس ميكنم كه كسي او را شارژ كرد كه ناراحت شد. يكي دو سالي در اين باره سكوت كردم تا همه چيز براي همه رو شد. تا رسيديم به امسال كه ديدم كنسرتي خيريه قرار است برگزار شود كه رضا صادقي و محسن يگانه هستند. قهر و دعوا به هر دليلي اتفاق ميافتد و به همان ميزان دوستي و محبت هم ميتواند به هر دليلي ايجاد شود. اين را هم بگويم كه من هيچ وقت تا آن روز با محسنگانه روبهرو نشده بودم و او را نديده بودم.
جمله من راجع به او چيز بدي نبود. چون من كار او را خيلي دوست داشتم و دارم و احساس ميكنم كه چيز بدي به او نگفتم. فكر ميكنم نكتهاي گفتم كه دلسوزانه بود كه همين حالا در سال 90 نتيجهاش را ديد. چون وقتي توداري يك كار خوب ميكني و صادقانه ميگويي من يك ترانه را كاور كردم اين ذهنيت را ايجاد ميكني كه هركسي درباره هر قطعه تو نظر بدهد و برود دنبال اين بگردد كه تو باز هم كاور كردي يا نه؟ در صورتي كه محسن يگانه نياز به اين كارها ندارد. برای بار چندم میگویم که حسش و ملوديهاي خودش فوقالعاده است.
من در خيريه شب اول كنسرت محسن يگانه رفتم ميخواستيم جرياني كه در ذهن مخاطب به اشتباه جا افتاده را به سمت روشن هدايت كنيم. شب اول كه به كنسرتش رفتم او هم خيلي استقبال كرد. شب دوم به شيوه ما ايرانيها بازديد مرا پس داد و خيلي هم كار خوبي كرد و فضايي ايجاد شد كه هنگام اجراي قطعه الهه ناز من به او ميكروفن را تعارف كردم و او هم روي سن آمد و حتي قطعه سكوتش را هم اجرا كرد. مردم هم استقبال كردند و من شب بعد هم به كنسرت رضا صادقي رفتم كه رضا هم به من خيلي لطف داشت. همانجا به مردم گفت آهنگ «وايسا دنيا» را اگر روزي من نبودم (كه خدا نكند ما باشيم و او نباشد) تنها بنيامين ميتواند بخواند. شكل تعارف اين حرف هم برايم خيلي شيرين بود.
در همان گفتوگو و نظرخواهی آدمهاي ديگري هم مكدر شدند كه خيلي برايم جدی نبودند. براي من محسن يگانه مهم بود. و اینکه از نوع واکنشی که به آن مطلب نشان داده بود، فهمیدم احتمالا موضوع را جور دیگری متوجه شده. او كسي بود كه واقعا دلم ميخواست به او بگويم سوء تفاهمي پيش آمده و تو جزو افرادي هستي كه من دوستت دارم. مسئله اين بود كه دست اندر كاران آن نشريه هم پاي مصاحبهاي كه كردند، نايستادند و تبعاتش را هم نپذيرفتند. اما من پذيرفتم و حتي جواب سوالاتي را كه آنها بايد ميدادند، به گردن گرفتم.
بنيامين در اين چند سالي كه كار كرده است احساس كرده كه بزرگ شده؟
نه هنوز حس نكردم. نگاهم تغيير كرده و اطلاعاتم هر چه ميگذرد كاملتر ميشود و اين كاملا طبيعي است. شايد آنها كه مرا با وقفههاي طولاني ميبينند چنين حسي داشته باشند اما من چون هر روز با خودم از خواب بيدار ميشوم (ميخندد) اين تغييرات و بزرگ شدنها را خيلي كم حس ميكنم.
به دليل اينكه درگير آلبومتان بودهايد، به كارهاي ديگر نپرداختهايد؟ مثلا فيلم ديدن و...
من از آن دسته افرادي نيستم كه در مدت مشخصي درگير آلبومم باشم بعد از آن فارغ شوم و به زندگيام برسم. من هميشه به كارم فكر ميكنم و شبانهروزم در اختيار اثري است كه قرار است توليد شود. فيلم هم چندتايي را ديده ام.
فيلم «طلا و مس» و «جدايي نادر از سيمين» را ديدم كه جفتشان خوش ساخت و تاثيرگذار بودند. چون مسائل را خيلي دقيق و درست بازتاب ميدهند. خيلي خوب است كه در سينما فيلمهايي ساخته ميشود كه ديگر نميشود از آنها گافهاي تكراري و معمولي گرفت. البته من بحث تخصصي بلد نيستم و اينها صرفا نظرات شخصي است.
در سينماي جهان هم فيلم موزيكالي به نام «وانس» (onec) را ديدم كه خيلي دوست داشتم. امسال فيلم درست حسابي نديدم البته اخيرا «بيوتيفول» با بازي خاوير باردم را ديدم که آن را هم دوست داشتم.
بهترين هاي براي شما در سال 90 چه فيلم ها و موسيقي ها و كساني بودند؟
در كل بهترين فيلمم «جدايي...» بود. من اين فيلم را قبل از اينكه اسكار بگيرد در ليست بهترينهايم قرار داده بودم. بازي شهاب در جدايي را با اينكه نقش دو است خيلي دوست داشتم. خيلي تاثيرگذار بود. به نظر من بهترين بازي فيلم بازي شهاب حسيني بود. شهاب حسيني را تا حالا از نزديك نديدهام اما خيلي دوستش دارم. از آن دسته آدمهايي است كه در گروه ماست. چه خودش بداند چه نداند. احتمالا اگر ببينمش و چند کلمه با هم حرف بزنیم، بيشتر دوستش خواهم داشت. بازي ليلا حاتمي را هم در جدايي دوست داشتم و از نظر من اين دو بهترين بازيگران امسال هستند. به خاطر اينكه در كارشان اضافهكاري ندارند و خودنمايي نميكنند اما خودشان هستند و اين به نظر من نكته بسيار مهمي است. اينكه خودت باشي و از تعاريف خودت كوتاه نيايي ولي در عين حال اضافهكاري هم نكني.
در موسيقي فكر ميكنم بهترين و آخرين كار خوبي كه شنيدم كار محسن يگانه بود و سهراب پاكزاد در آلبوم «زير بارون».
شما هم قطعا تا حالا پيشنهاد بازي داشته ايد. درست است؟
بله؛ به طور متوسط در اين سالهايي كه گذشته فيلمنامه بسياري از فيلمهايي كه توليد شدهاند در خانه من هم هست. اين را به حساب نشان دادن اينكه خيلي پيشنهاد دارم، نگذاريد.
و چرا بازيگري را تا امروز تجربه نكرده ايد؟
هر پيشنهادي را كه در هر حوزهاي ميشود نبايد قبول كرد آن هم به اين عنوان كه حالا اين را هم تجربه كنم. من الان در موسيقي تمركز دارم و گروهمان با گرايش موسيقي شكل گرفته است اگرچه ما يك وقتهايي كار تصوير هم ميكنيم ولي گرايشمان موسيقي است. هر وقت همه چيز آماده بشود و به قول معروف همه چيز دست به دست هم بدهد، چراكه نه، حتما. من هيچ اختلافي بين سينما، موسيقي و ديگر هنرها نميبينم. همه اينها يك نوع بيان هستند. حالا هنرمند در هر ژانري كه ميرود بايد مسائل و استانداردهاي آن را بپذيرد. آنجا است كه من بعضي وقتها نميتوانم در يك كاري وارد شوم چون با خودم فكر ميكنم اگر من بخواهم وارد اين كار با اين تعاريف و استانداردها شوم زمان معيني لازم دارد و بنابراين من كلي زمانم را از دست ميدهم.
در آلبوم سوم هم تم اصلي آلبوم شما باز عشق است؟
اين يك نوع نگاه و ديد است. من كار كودك هم ساختم كه باز زيرساختش عاشقانه بوده. كار مذهبي هم ساختم كه زيرساختش عاشقانه بوده است. شايد بعدا هم شما از من كارهاي اجتماعي بشنويد كه باز زير مجموعهاش عشق و مهرباني باشد. اين نگاه ميگويد كه تو فقط درست و تميز نگاه كن. اگر اسم اين را ميگذاريد عشق، بله عشق است. آدم ممكن است عاشقانه هم زندگي بكند ولي در زندگي روزمرهاش هم خيلي كارهاي مختلف بكند كه مسائل مختلف اجتماعي، فرهنگي، سياسي و... در آن دخالت داشته باشند. البته اين را هم بگويم. روابط آدمها يك چيز است حتي روابط عاشقانه، اما عشق چيزي فراتر از رابطه عاشقانه است كه در همه مسائل اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و... دخيل است. عشق يك نگاه مهربان است. ما با عشق مقداري مسائلمان را نرمتر و راحتتر حل ميكنيم و از خود گذشتگي بيشتري به خرج ميدهيم كه بقيه راه هم باز شود. روزي كه «دنيا ديگه مثل تو نداره» را ارائه داديم، آلبومها و قطعاتي بودند كه مدام در حال ناله و نفرين توهين بودند. بله؛ خيانت هم وجود دارد، بدي هم وجود دارد. ولي وقتي اينقدر چيزهاي خوب ديگر هم براي حرف زدن هست، چرا از آنها نگوييم؟ البته اين عاشقانه خواندن هم به مثبت نگري بيچون و چرا تعبير نشود. اين به زاويه دوربين ما ربط دارد. ما از انواع و اقسام حسهايي كه خواستگاهش عموما تكبر و غرور آدمهاست، فاصله گرفتيم. ديگر اسمش را هر چه دوست داريد بگذاريد.
كمي راجع به كارگاه بيانتان صحبت كنيد. اصلا چه شد كه اين كارگاه را تشكيل داديد؟ راجع به چه چيزي قرار بود صحبت كنيد؟ هنرجوها قرار بود چه ياد بگيرند؟
عيد سال 90 من در كيش كنسرت داشتم تعدادي از دوستهاي خيلي هنرمندمان كه اساسا از اساتيد سينما هستند، به كنسرت كيش ما آماده بودند. از حواشي كنسرت و گفتوگوهايي كه داشتيم من را به عنوان كسي كه شيوه بيان خودش را دارد به خانم نگار اسكندرفر، مدير موسسه كارنامه، معرفي كردند. ايشان جلسهاي گذاشتند و اين پيشنهاد را به همين راحتي مطرح كردند و گفتند به عهده خودتان كه چه ميخواهيد بكنيد
kingland
01-06-2012, 23:11
عاشقتم بنیامین جون
اینم یه عکس به افتخار بنیامین
Alireza.M67
10-07-2012, 23:33
دو تا آهنگ جدید از بنیامین اومده :
آشوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تا حالا عاشق شدی ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آهنگ خوبـی بود "تا حالا عاشق شدی" هر چند ریتمش ریتم آهنگ
های همیشگی بنیامین بود، اما آهنگ کاملا قابل قبولی بود، شعر
و موسیقی قشنگی داشت، عاشقانه ی زیبایی بود... :)
تا حالا عاشق شدی به کسی شدی دل بدی
به کسی دل بدی یهو از دستش بدی دورت بگردم
تا حالا شده دستتو بزاری روی قلبتو یکیم نیست بگه به تو دورت برگردم
سیـر صعودی در آهنگ های بنیامین کاملا محسوسه ! امیـدوارم
این روند با قدرت ادامه پیدا کنه ومنجر بشه به یه البوم فوق العاده
با تشکر مهران...
اين جا مخصوص دانلود آهنگ مگه نيست بعد كلي پست فقط دو تا آهنگ از ش هست؟
NET DOCTOR
20-09-2012, 07:54
اين جا مخصوص دانلود آهنگ مگه نيست بعد كلي پست فقط دو تا آهنگ از ش هست؟
2 نکته باعث این موضوع شده
اول اینکه در این انجمن گذاشتن فول آلبوم خوانندگان ایرانیممنوعه (کپی رایت) که خب خوبخود باعث میشه حجم آهنگ هایی که گذاشته میشه به شدت کم بشه
دوم اینکه این تاپیک تازه زده شده و لذا هنوز وقتی نگذشته که تک آهنگ های جدید و تازه ای از بنیامین توش معرفی شده باشه
به هر حال اگر شما مایل باشید می تونید خودتون قطعاتی از بنیامین که دوست دارید رو معرفی کنید یا در قسمت درخواست موسیقی بخواید تا دوستان براتون قرار بدن
گفتوگوی اختصاصی و ویدئویی سایت موسیقی ما با بنیامین بهادری؛
بنیامین: با اجرای ۳۰ قطعه یک شب رویایی برای دوستانم رقم میزنیم
موسیقی ما – سعید عبداللهی: بنیامین بهادری هنرمند خوش ذوق و پرطرفدار موسیقی پاپ کشورمان در گفتوگویی اختصاصی که به صورت ویدئویی با سایت موسیقی ما داشت خبر از اجرای کنسرتی به یاد ماندنی و متفاوت در روزهای پایانی همین هفته داد.
بنیامین قرار است تقریبا تمام قطعاتی که تاکنون منتشر کرده است را در یک سانس سه ساعته برای هوادارانش اجرا کند که مسلما اتفاق جالب توجهی خواهد بود و شب رویایی را برای دوستدارانش رقم خواهد زد. این کنسرت مشخصات و سوپرایزهای دیگری نیز دارد که خودش در این گفتوگو درباره آنها صحبت کرده است.
بنیامین همچنین در این گفتوگوی ویدئویی درباره آلبوم جدیدش که احتمالا بعد از ماه محرم منتشر خواهد شد نیز توضیحاتی داده است.
برای راحتی کاربران دو نسخه از این گفتوگو آماده شده است با دو کیفیت متفاوت. در نسخه اول که کوتاهتر است تنها صحبتهای بنیامین درباره این کنسرت و اجرای ویژهاش را خواهید دید و در نسخه کامل میتوانید جریان کامل گفتوگوی ما با وی را تماشا کنید.
این کنسرت را نیز مثل کنسرتهای سابق بنیامین شرکت ترانه شرقی مدیریت میکند.
نسخه کوتاه کیفیت پایین:
نسخه کوتاه کیفیت بالا:
نسخه کامل کیفیت پایین:
نسخه کامل کیفیت بالا(که خرابه..!):
NET DOCTOR
02-11-2012, 09:45
والا من دقیق سر در نیاوردم چون توضیح کاملی نداده اما ظاهرا یه رمیکس رسمی هستش از چند تا کار
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای بنیامین بهادری با نام Mash Up
( تنظیم : نیما وارسته ، علی منصوری ، فرشاد فارسیان )
MP3 - 320
MP3 - 128
به شدت موزیک شلخته پلخته ای بود...!
به نظر میرسه روش زیاد کار شده ولی این تند کردن ریتم چندان جالب نیست..
یه چیز دیگه:
نمیدونم چرا اکثر ریمیکس هایی که میشنویم ترنس و هاوس و... هستن..
آیا ریمیکس برای اسلو معنی نداره؟؟!:41:
کارای اسلو میتونن تاثیر خوبی رو مخاطب بذارن..
ramin1988
02-11-2012, 13:19
امشب جای دوستان رو خالی میکنم تو کنسرت :sq_25:
اتفاق خاص و اطلاعاتی از کنسرت هم میزارم شب ...
ramin1988
02-11-2012, 22:56
سلام دوستان من همین الان از کنسرت رسیدم .... با این که خیلی خوشبین نبودم موقع رفتن اما یکی از بهترین شب های پاییزی سال های اخیرم رو رقم زد .... ساعت 18:00 تا 21:30 ... و اجرای 39 آهنگ !!!
صحنه های جالب هم این کنسرت خیلی زیاد داشت ..... از گریه کردن بنیامین گرفته تا اجرای دو نفره با سهراب پاکزاد ..... صحنه های زیبا مثل ریزش برگ ها و پر شدن سن از برگ هنگام اجرای لیلی در پاییز ... اجرای ترک 10 از آلبوم 85 که 9 ترک داشت !!! به خاطر نگرفتن مجوز که برای اولین بار اجرا شد .... 4
بنیامین اعلام کرد این آخرین کنسرت تهران بود تا آلبوم بعدی بود ...
در آخر هم هنگام خروج به هرکس یه پاکت نامه دادن با تمبر مخصوص امشب ... که یه تیکه از شعر های بنیامین بود برای ارسال به کسی که دوستش دارین ....
در کل شب فراموش نشدنی بود برای من که خیلی طرفدار آهنگ های بنیامین نبودم .
mohsen_gh1991
03-11-2012, 23:08
ممنون از گزارشت . میشه اسم اون ترک دهم البومش رو بگی؟ یا حداقل یه تیکه از ترانه شو بزاری که بریم بگیریمش.
+
تاریخ تقریبی انتشار البوم جدیدش معلوم نیست؟من یه جا خوندم که احتمالا بعد محرم و صفر میاد. درسته؟
mohsen_gh1991
03-11-2012, 23:13
راستی اینو یادم رفت بگم :
من البوم 88 رو دارم ولی خیلی از ترانه هاش به صورت چند ثانیه ای هست. مثلا 50 ثانیه. و حدود سه چهارتا از اهنگاش همین وضیعت رو دارن. تو البوم اصلیش هم همینطوره یا نه؟
ممنون
راستی اینو یادم رفت بگم :
من البوم 88 رو دارم ولی خیلی از ترانه هاش به صورت چند ثانیه ای هست. مثلا 50 ثانیه. و حدود سه چهارتا از اهنگاش همین وضیعت رو دارن. تو البوم اصلیش هم همینطوره یا نه؟
ممنون
بله محسن جان، دو سه (شاید هم چهار؟) آهنگش تو اون آلبوم همین جوری کوتاه بود ...
الکی نبود که آلبومش 17 تا ترک داشت !! :دی
پ.ن: بنیامین هیچ وقت نتونست تجربهی شیرین، لذتبخش و به شدت خاطره ساز آلبوم 85 رو تکرار کنه ...
یادمه اون آلبوم چند روز قبل از عید نوروز 85 اومد. کل مسافرت نوروزیمون همون آلبوم پلی میشد و به هیچ وجه هم خسته نمیشدم از اون چند تا ترک ...
کلی خاطره دارم با تک تک اون آهنگا ...
اینم بمونه، من امشب میمیرم و ...
آلبوم 88 کلاً دو سه آهنگ به یاد موندنی داشت که از اون هم فقط لیلی در پاییزش رو خیلی دوست دارم ...
ramin1988
04-11-2012, 00:05
ممنون از گزارشت . میشه اسم اون ترک دهم البومش رو بگی؟ یا حداقل یه تیکه از ترانه شو بزاری که بریم بگیریمش.
+
تاریخ تقریبی انتشار البوم جدیدش معلوم نیست؟من یه جا خوندم که احتمالا بعد محرم و صفر میاد. درسته؟
سلام و سپاس ....
اسم ترک رو نمیدونم ولی کامل فیلم گرفتم ازش ....
شعرش هم هست ....
همین لحظه به دادم برس ای دختر آشوب ...... که مسرور غرورت شده این عاشق محجوب
میزام واسه دانلود
NET DOCTOR
18-11-2012, 14:47
آهنگ جديد و فوق العاده زيبای بنيامين بهادری به همراه سهراب پاكزاد به نام موج محرم ...
( ترانه : فرید احمدی / آهنگ : بنیامین و سهراب پاکزاد / تنظیم : علی پاکدامن )
وارد صفحه که شديد ثانيه شمار که صفر شد روي عبارت رد کردن تبليغ کليک کنيد تا وارد صفحه دانلود بشيد
یادداشتهای هفتگی
بنیامین و برخورد نزدیک از نوع سوم!
میثم یوسفی | منتقد موسیقی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]موسیقی ما - 1- تا جایی که خاطرم هست محرم سال هشتاد و چهار بود که خوانندهای با روضههای موزیکالش گل کرد. چندماه بعد «دنیا دیگه مثل تو نداره»اش که میگفت برای امام زمان (عج) خوانده دست به دست چرخید و تبدیل به آهنگ سال شد، ولی سر از بیلبوردهای تبلیغاتی شهر در آورد و عید همان سال با آلبوم بنیامین 85 وارد عرصه ی مجاز موسیقی شد. به هر حال کارنامهی کاری بنیامین بهادری با مداحی گره خورده است و شاید این روایت که شاگرد یا هم هیئتی مداح معروف عبدالرضا هلالی بوده است؛ در این بین کم تاثیر نباشد. بنیامین در برههای سعی میکرد از اینکه سابقهی مداحیاش بازخوانی بشود جلوگیری کند، شاهد این مدعا یادداشتی بود که در نشریهی رویش در سال 87 منتشر کردیم و بنیامین در تماس با رضا رشیدپور (سردبیر وقت رویش) خیلی از این موضوع گلایه کرده بود!
2- روزهای ابتدایی محرم امسال بنیامین بهادری با همخوانی سهراب پاکزاد دو قطعهی موسیقی با حال و هوای عاشورایی منتشر کرد که شاید رجعت دوبارهی این خواننده به پیشینهاش بود. من در مسافرتی بین شهری این فرصت را داشتم که دو قطعهی «قلب محرم» و «موج محرم» را چندین بار بشنوم، این قطعات و مقدمهای که نوشتم بهانهای بود برای پرداختن به خواننده و موضوعی بود که همیشه برای خود من جالب بوده است.
3- بنیامین 85 که تبدیل به آلبوم محبوب عام و خاص در آن زمان شده بود، یک مشکل بزرگ داشت که من تا آلبوم بعدی این خواننده، در مقابلش گارد داشته باشم و نتوانم بیطرفانه سراغش بروم. مشکلش همین همگانی بودن بود. دوستانی داشتم که ترانههایی متفاوت و پیشرو مینوشتند و موسیقی روز دنیا را گوش میکردند، اما با این آلبوم هم حال کرده بودند و هیچ دلیل منطقی هم برای این نداشتند و مثل همهی مردم بنیامین را دوست داشتند! برای من که آن روزها حتا هنگام لذت بردن از چیزی هم دنبال دلیل و سند بودم این مسئله تعریف شده نبود! فاصله از این اثر و مواجهه با آلبوم بنیامین 88 کمکم توانست هنرمند پاپیولاری را برای ما بنمایاند که سرشار بود از ایدههای متفاوت و خاص که گاهی اجرای درستی هم داشت و گاهی با اجرا و خروجی ضعیفی آن ایده را از بین برده بود! اینترو و اندینگ چند ثانیهای با ترانههای که انگار برای همین کار سروده شده بودند و چند قطعهی کوتاه دیگر در میانههای آلبوم که به صورت کامل با بافت آلبوم همسو نبودند اما ادامهی همین ایدهی متفاوت بودند، معرفی کنندهی هنرمندی بود که در بدترین حالت «افههای روشنفکری» را خوب بلد است. باز اولین کنسرت بنیامین بود که سلیقهی من را هم با این هنرمند آشتی داد و به شکلی غیرقابل پیشبینی با خوانندهای آشنا شدم که هم مردمی بود، هم دغدغههای پیشرو (ولو در حد آزمون و خطا) داشت، و هم با اعتماد به نفس فراوان و ایدههای اجرایی متمایز، بلد بود که در برخورد نزدیک با طرفدارانش آنها را تهییج کند و فشار خون و ضربان قلبشان را بالا ببرد.
4- «قلب محرم» و «موج محرم» فراتر از ظاهر سوگوارشان، چیزی با خود دارند که من را به بنیامین بهادری متوجهتر میکند! دو قطعه با حال و هوایی نزدیک به هم؛ یکی در سوگواری امام حسین (ع) و دیگری در سوگواری پرچمدار لشکر و برادرش حضرت ابالفضل (ع)، با یک خط ملودی نزدیک به هم ثابت، تم ثابت شعری با تکرار «چه اتفاقی افتاده...» برای ورود با روایتی در هر دو کار، و فرم جالبی سرشار از اجرا در متن است. در «قلب محرم» دو برا به دو شعر معروف از محتشم کاشانی تضمین می شود و در میانههای کار با آوردن اسم محتشم وارد «باز این چه شورش است» میشویم و با فرمی مشابه کار تمام میشود. در «موج محرم» هم در قسمت اوج، کار وارد عزاداری میشود و یک نوحهی معروف را برای حضرت ابالفضل میخواند و بار با اندینگی مشابه کار به اتمام میرسد.
5- در همهی این مثالهایی که زده شد و در همهی زمانهایی که بنیامین حرکتی رو به جلو داشته و ایدهای نوتر را نسبت به جریان حاضر موسیقی با خودش همراه داشته، از نظر تکنیکی گاهی آنقدر ضعیف بوده که بشود در مقابل کارهایش گارد گرفت و ایدهی نوگرایانه و خلاقانهاش را به علت بیان و اجرای ضعیف زیر سوال بود. موضع فردی مثل من در قبال هر اثر هنری تحلیل آن است و هرگز سیاه سیاه یا سفید سفید نمیبینم، اما نمیتوانم از این بگذرم که کاش بنیامین این ایدههای خلاقانه را با خروجی و اجرای درستتری ارائه کند که ما هم بتوانیم از کل کارش لذت ببریم و فقط از دیدن و شنیدن یک اتفاق خلاقانه سرخوش نشویم و بعدش هزارتا مورد دیگر مثل تنظیمهای ضعیف، گروه متوسط در اجراهای زنده، روایتهای ناقص در بعضی از ترانهها و ... باعث شوند از همان اثر فراری باشیم! هنرمند مردی اما پیشرو بودن کار سختیست اما ناممکن نیست. در هفتههای بعدی در این مورد بیشتر خواهم نوشت.
آهنگ جدید از " بنیامین " با نام "هفته عشق" که به مناسبت ولنتاین آماده شده است
آهنگ جدید از " بنیامین " با نام "هفته عشق" که به مناسبت ولنتاین آماده شده است
این هم از یه سایت موسیقیایی بی فیـ لتر
در آستانه ی جشن باستانی سپندارمذگان
کاشکی می رفتیم عزیزم
من و تو یه گوشه با هم
تو یه کیف به روی دوشت
من یه کوله روی پُشتم
برای یه هفته یه کم
با تو زندگی می کردم
عزیزم بریزم همه زندگیمو
توی کوله ی عشقمو با تو توی این هوا
که هوای تو کرده دلم بی تو تنگه
قشنگه برام که نگام
که نگام با نگاه تو باشه و
دست تو باشه کنارمو
بردارمو همه دار و ندار دوسِت دارمو
که می دونی اینو آره خوب بلدم
آره خوب بلدم که قدم بزنم
بزنم با تو اون همه حرفایی که
ببرم تو رو تا نوک دریایی که
جایی که واسه رفتن تن به تنه
واسه رفتن تن به تنت با منه
حالا ساعت عشق عاشق شدنت با منه
که داره دل من با دلت
می زنه به سرم
که تو رو ببرم...
با تشکر مهران...
آهنگ آشوب
کیفیت 320
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Ashoob%20New%20Release).mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وای اصلا باورم نمیشه...
چند ساعت پیش خانوم بنیامین تو اتوبان همت تصادف کرده و فوت شده..
خدا ایشالله بهش صبر بده...
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
mohammadirani
21-12-2013, 14:21
دیروز تصادف رخ داده.خود بنیامین جون سالم به در برد ولی متاسفانه همسرشون خانم نسیم حشمتی درگذشت
Ali_softcenter
21-12-2013, 14:33
تسلیت به ایشون و جامعه موسیقی ایران
EhsanCPU
21-12-2013, 16:41
بنیامین عزیز تسلیت :»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G9qk3SoTbDB1bdhrh1V4A
بنیامین بهادری خواننده مطرح موسیقی پاپ در اولین واکنش به سانحه تصادف و فوت همسرش در حالی که به شدت گریه می کرد گفت:
فعلا در شرایطی نیستم که بتوانم در این مورد صحبت کنم .
مرگ همسرم مرا شوکه کرد و فکر نمیکنم بتونم به این زودی ها این ماجرای تلخ را از یاد ببرم.
ناگفته نماند دیروز نسیم حشمتی همسر بنیامین بهادری در اثر سانحه تصادفی که در یکی از خروجی های اتوبان همت رخ داد دار فانی را وداع گفت.
در این سانحه رانندگی آسیبی به بنیامین بهادری و دختر بچه 2 ساله اش وارد نشده اما متاسفانه همسر وی جان خود را از دست داده است.
برنا
جزئیات تصادف
«نسيم حشمتي» همسر «بنيامين بهادري» موزيسين و خواننده ايراني، در يك سانحه رانندگي كشته شد
اما راننده اي كه از عقب با خودروي ماتيز آنها تصادف كرده بود به جاي آنكه توقف و کمک كند پايش را بر پدال گاز فشرد و از محل حادثه متواری شد.
حادثه ساعت 4 بعدازظهر روز جمعه اتفاق افتاد.
وقتي بنيامين به همراه همسر و دختر 2سالهاش سوار بر خودروي ماتيز از خروجي بزرگراه شهيد باكري وارد بزرگراه شهيد همت ميشد.
نسيم حشمتي بر صندلي راننده نشسته بود و بنيامين در كنارش و هر دوي آنها نيز كمربندهايشان را بسته بودند.
اما تكانهاي سخت خودرو، راننده را بهشدت مجروح كرده و او را دچار خونريزي داخلي كرد.
محسن رجب پور تهيهكننده آلبومهاي بنيامين و از نزديكان او گفت:
اينطور كه بنيامين تعريف كرده است، يك خودروي 206 نوك مدادي در ابتدا با عقب خودروي ماتيز برخورد كرده اما چون سرعت بالايي داشت مجددا از پهلو با ماتيز برخورد كرده و ماتيز به بيرون اتوبان پرتاب شده است.
به گفته او «بعد از رسيدن آمبولانس اورژانس، همسر بنيامين را به بيمارستان رساندند. حتي او را به اتاق عمل هم بردند اما به گواه گواهي فوت، او بر اثر خونريزي داخلي فوت كرد.
اين در حالي است كه دختر 2 ساله بنيامين كه بر صندلي عقب نشسته بود با وجود نبستن كمربند ايمني حتي يك خراش هم برنداشته است.
روزنامه اعتماد
ramin1988
21-12-2013, 20:25
پاییز غریبو بی رحم اون همه برگ مگه کم بود
گل من رو چرا چیدی گل من دنیای من بود
بنیامین عزیز حادثه تلخی که تورا رنجاند ما را نیز اندوهگین کرد.
امیدوارم تسلیت من و دوستانم را پذیرا باشی , و در آخر از خداونندمنان برای تو و دیگر عزیزانت شکیبایی را خواستاریم.
مجید خراطها
30/09/1392
20:00
ramin1988
24-12-2013, 00:19
در حضور معاونت هنری وزارت ارشاد و جمع کثیری از اهالی موسیقی
مراسم ترحیم همسر «بنیامین بهادری» برگزار شد
موسیقی ما – بهمن بابازاده: ظهر امروز و از ساعت 14:00 ، مراسم ترحیم همسر «بنیامین بهادری» در مسجد الرسول (ع) منطقه سعادت آباد تهران برگزار شد.
* حاشیه ها:
* از ساعت ها قبل از شروع مراسم طرفداران و هواداران بنیامین با در دست داشتن عکسها و پلاکاردهای تسلیت، در میدان سعادت آباد تهران تجمع کرده بودند و حضور آنها نگاه هر رهگذری را به خود مشغول می کرد. عده زیادی گریه می کردند و تعدادی نیز قطعات عاشقانه این خواننده را همخوانی می کردند.
* «علی ترابی» (مدیر عامل انجمن موسیقی) در ابتدای برنامه وارد سالن شد و به دلیل نبودن صندلی خالی به صورت ایستاده در گوشه ای از سالن ایستاد.
* از چهره های پاپ حاضر در محل میتوان به محمد اصفهانی، احسان خواجه امیری، فرزاد فرزین، مهدی یراحی، محسن یگانه، سعید شهروز، شهرام شکوهی، رضا یزدانی، بهنام صفوی، علی لهراسبی، امین رستمی، نادر مسچی، محمد علیزاده، حمید حامی، نیما مسیحا، میلاد ترابی، حمید عسکری، مجید خراطها، علی عبدالمالکی، ایمان قیاسی، روزبه بمانی، امید حاجیلی، زانیار خسروی، امیر طبری، احسان حق شناس، کامران رسول زاده، شهاب رمضان، سهراب پاکزاد، زایا سلیمان، دارا دارایی، بهنام صفاریان، فرهاد جواهر کلام، یاحا کاشانی، علیرضا میرآقا، علی ثابت، اعضای گروه رستاک و بسیاری دیگر از چهره ها اشاره کرد.
* «مرتضی پاشایی» علیرغم اوضاع وخیم جسمی و جراحی انجام شده، به همراه «مهدی کرد» (مدیر برنامه هایش)، در محل برگزاری برنامه حاضر شدند.
* چهره های زیادی نیز از اهالی سینما به محل برگزای برنامه آمده بودند که از آن جمله می توان به حضور: حسین فرحبخش، امیر جعفری، هادی کاظمی، سام درخشانی، جواد عزتی، نیوشا ضیغمی، شیلا خداداد، مهتاب کرامتی و ... اشاره کرد.
EhsanCPU
24-12-2013, 15:46
امروز خبری منتشر شد که گویا راننده فراری عامل تصادف مرگبار خودش را به پلیس تسلیم کرده است.
«هفت صبح» در این باره می نویسد: از همان دقایق اولیه رخ دادن حادثه، بررسی پلیس برای یافتن مقصر اصلی تصادف و عامل مرگ همسر 29ساله خواننده پاپ کشور آغاز شد و
با توجه به شماره پلاک به دست آمده و بررسی دوربین های بزرگراه، تلاش ها برای دستگیری اش انجام شد.
بنابر اظهارات نزدیکان بنیامین، با تحقیقات اولیه مشخص شد که خودرو به نام پدر شخص متواری است و یکشنبه شب صاحب خودرو، پسر جوانش را به پلیس معرفی کرد.
آنطور که بنیامین گفته، هنوز نمی داند که او و خانواده همسرش راننده متواری را می بخشند یا نه و تصمیم دارد با او صحبت کند تا ببیند دلیل رانندگی اش با آن سرعت غیر معمول چه بوده است ؟
شبکه ایران
MOHAMMAD2010
28-01-2014, 15:06
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای بنیامین بهادری به نام یه خونه
این اثر زیبا را بنیامین تقدیم به همسر از دست رفته خود نسیم حشتمی کرده است. روحش شاد
320 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][128].mp3)
یه خونه که اندازه ی دستامونه
که گوشه کنارش پر از حرفامونه
یه خونه که حالا دیگه اونجا نیستی
تو دیگه لب پنجرش وای نمیستی
♫♫♫♫♫♫
آی نسیم آهای نسیم نگو که دیگه بهم نمیرسیم
همخونه ، غم خونمو گرفت ، هم شونه
غم شونمو گرفت ، غم اومد نشونه مو گرفت
♫♫♫♫♫♫
یه خونه که قد یه دنیا برامون
پر از خاطراته پر از ماجرامون
یه خونه که ما توش تولد که نیستی
دوباره بگیریم چه حیف شد که نیستی
♫♫♫♫♫♫
آی نسیم آهای نسیم نگو که دیگه بهم نمیرسیم
همراهم ، غم راهمو بست
همدلم ، غم دلمو شکست
دردت اومد به دلم نشست
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای بنیامین بهادری به نام یه خونه
این اثر زیبا را بنیامین تقدیم به همسر از دست رفته خود نسیم حشتمی کرده است. روحش شاد
آهنگ قشنگیه ولی اون جاش که میگه :
یه خونه که ما توش تولد که نیستی
دوباره بگیریم چه حیف شد که نیستی
به نظرم یه کم شعر میلنگه
این "که" دوم کار رو خراب کرده ! و یه کم جابجایی فعل ( که احتمالا برای درآوردن وزن شعر بوده روون بودن شعر رو بر هم زده
MCSE MAN
05-03-2014, 19:24
در سکوت کامل خبری، آلبوم جدید بنیامین امروز ساعت 8 صبح منتشر شد + سورپرایز آلبوم برای هواداراناش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کافه سینما- سرویس موسیقی- از آخرین باری که آلبومی از بنیامین منتشر شد، 4 سال گذشته و هواداران او از سال 88 تا امروز به تک آهنگ های خواننده محبوب خود دلخوش بودند. به گزارش کافه سینما، بنیامین که چندی پیش در حادثه ای ناگوار همسر جوانش را از دست داد تصمیم گرفته آلبوم جدید خود را بعد از چهار سال و در سکوت کامل خبری روانه بازار کند. این آلبوم که «بنیامین 93» نام دارد حال و هوایی شبیه به اولین آلبوم این هنرمند خوب کشورمان دارد و پیش بینی می شود بازگشتی موفق را برای بنیامین رقم بزند.
سوپرایز آلبوم جدید بنیامین کاور «بینامین 93» است که تصویر او در کنار دختر خردسالش چاپ شده است.
چاپ شده در روزنامه شرق 15 اسفند 92 :
Mehdi.M2
20-04-2014, 15:14
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای بنیامین به نام عشق احساسه ...
MP3 320
Eshgh Ehsaseh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 192
Eshgh Ehsaseh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 128
NET DOCTOR
23-07-2014, 12:02
دانلود آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام اصلا صداش کردی
ترانه : فرید احمدی ، آهنگ : بنیامین بهادری ، تنظیم : محمد مجرلو
متن آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام اصلا صداش کردی :
هر کی به من میرسه ازم اینو می پرسه
اون تو رو تنهات گذاشت
اون تو رو دوست نداشت
یا تو رهاش کردی کم اعتناش کردی
تو هم نگاش کردی تو هم تلاش کردی
وقتی که داشت می رفت وقتی گذاشت می رفت
اصلا صداش کردی گریه براش کردی
نه دست من نه دست اون بود
آره ولی به خدا عشق با ما نا مهربون بود
شدیم اینطوری جدا
نه دست من نه دست اون بود
شدیم اینطوری جدا
من از این که دوست دارم دست بر نمی دارم
واسه تو حتی از عشقم رد کردم
هر کاری از دستم بر امد کردم
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
دلم دقیقا واسه تو تنگ شده دلم عمیقا واسه تو تنگ شده
دل شاید بازم یه کاری کنه عشق شاید بازم یه کاری کنه
دلم دقیقا واسه تو تنگ شده دلم عمیقا واسه تو تنگ شده
دل شاید بازم یه کاری کنه عشق شای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])د بازم یه کاری کنه
نه دست من نه دست اون بود
شدیم اینطوری جدا
نه دست من نه دست اون بود
شدیم اینطوری جدا
MP3 – 320
Benyamin Bahadori – Aslan Sedash Kardi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Benyamin Bahadori – Aslan Sedash Kardi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
10-09-2014, 14:01
دانلود آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام محدودیت
ترانه : فرید احمدی ، آهنگ : بنیامین بهادری
متن آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام محدودیت :
واسه دل بریدن از من پی یک بهونه بودی
تو منو زدی شکستی شبی که دیونه بودی
خودت و دیونه کردی که دلم باهات نمونه
من دلم می خوست بمونم تو اون دیونه خونه
برام سنگینه محدودیت از تو منه بی جرم و محکومیت از تو
منه بیچاره محرومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن از تو تویی که تو ذهنت ساختی یه دشمن از من
برات آسونه دل کندن از من نموندن از تو هی موندن از من
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
تو خودت خواب بودی عشقت نمی ذاشت که من بخوابم عزیزم
تو نبودی عشق تو میداد عذابم
تو رو می بخشم با این که می دونم تو بی گناهی
اون نگاه یه اتفاق بود اتفاق می افته گاهی
برام سنگینه محدودیت از تو منه بی جرم و محکومیت از تو
منه بیچاره محرومین از تو تویی که تو ذهنت ساختی یه دشمن از من
برات آسونه دل کندن از من نموندن از تو هی موندن از من
MP3 – 320
Benyamin Bahadori – Mahdoodiat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 – 128
Benyamin Bahadori – Mahdoodiat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
01-10-2014, 23:26
19 و 20 مهرماه و در ادامه تور کنسرتهای این خواننده؛
اولین کنسرت پاییزه «بنیامین بهادری» در شهر تبریز برگزار خواهد شد
کنسرت «بنیامین بهادری» در شهر تبریز برگزار می شود. اولین کنسرت پاییزه خواننده آلبوم «93» طی روزهای 19 و 20 مهرماه و در تالار «چیچک» روی صحنه می رود و عاشقانه هایش را در کنار مخاطبان آذری خود زمزمه می کند. علاقه مندان برای تهیه بلیت می توانند به سایت ebilit.com مراجعه نمایند. بنیامین بهادری تور کنسرت های خود را از خردادماه امسال آغاز کرد و در شهرهای مختلفی نظیر ارومیه، کرمان، اهواز و کیش اجرای برنامه داشت. او در روزهای 24 مرداد و 13 شهریور با مخاطبان تهرانی خود هم دیدار کرد.
کنسرت تهران بنیامین بهادری با اتفاقات گوناگونی از جمله طراحی دکور متفاوت و معرفی «سیامک خواهانی» به عنوان عضو جدید گروه «بنیامین موزیک» همراه بود. از سوی دیگر او در دو ماه اخیر قطعات «اصلا صداش کردی؟» و «محدودیت» را منتشر کرد. جدیدترین حضور بنیامین در عرصه موسیقی به آلبوم «کهکشانی ها» و همخوانی او با «آروین صاحب» در قطعه «عشق» مربوط می شود.
گفتنی است که بنیامین بهادری در دومین جشن سالانه «موسیقی ما» بابت قطعه «یه خونه» برنده تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی پاپ شد. در آن برنامه تندیس تنظیم کننده این کار هم به پدر زنده یاد «نیما وارسته» اهدا شد. اعضای خانواده این موزیسین فقید هم این تندیس را طی مراسمی نمادین به نیما اهدا کردند.
NET DOCTOR
18-10-2014, 14:35
کنسرت بزرگ بنیامین بهادری با حضور پر شور هواداران آذری اش در تبریز برگزار شد. بنیامین در این کنسرت قطعاتی از آلبوم های پیشین خود را به همراه یک قطعه آذری که بسیار مورد توجه قرار گرفت را اجرا نمود . وی همچنین در اواسط اجرا از مرحوم نیما وارسته نوازنده سرشناس ویولن یاد کرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NET DOCTOR
25-10-2014, 15:11
22 آبان ماه و به میزبانی سالن «داک تاک»
«بنیامین بهادری» در «دبی» روی صحنه می رود
«بنیامین بهادری» عاشقانه های خود را به قلب خلیج فارس می برد. خالق آلبوم «93» روز 13 نوامبر برابر با 22 آبان ماه در سالن «داک تاک» (mall of the emirates) شهر «دبی» روی صحنه می رود. بنیامین پیش از این دو کنسرت در دبی برگزار کرده بود که آخرین برنامه او به سال 89 باز می گردد. بنیامین سومین خواننده ای است که طی دو ماه اخیر در سالن داک تاک دبی با ایرانیان دیدار می کند. «امید حاجیلی» و «رضا صادقی» هم چندی پیش در این سالن اجرای برنامه داشتند.
این خواننده پس از انتشار آلبوم 93 تور کنسرت های خود را از بهار امسال آغاز کرد و در جریان این تور به شهرهایی نظیر ارومیه، کرمان، اهواز، اراک، تبریز، تهران و جزیره کیش و... سفر کرد.
برنده تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی پاپ از دیدگاه مردم در دومین جشن سالانه «موسیقی ما» این روزها مشغول تولید قطعات جدید است. او طی ماه های اخیر تک قطعه هایی نظیر «اصلا صداش کردی؟»، «محدودیت» و «عشق» را منتشر کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.