مشاهده نسخه کامل
: Asus K53SD
EngineeR EhsaN
06-04-2012, 18:56
من قراره تا یکی دو ماه دیگه یه لپتاپ ردیف کنم دیگه نمخیوام یه روز قبلش بیام اینجا درخواست پیشنهاد بدم بعد خرید بیام ببینم دوستان یه مدل دیگه پیشنهاد دادن :31: قبلا موردای زیادی مد نظرم بود مثل N55 Sf ، Lenovo y570 و... ولی خب همشون قیمتشاون الان تقریبا بالای 2 میلیونن :13: بنظرم خرید لپتاپ با این قیمت ارزش نداره یجوری مثل گوشی میمونه همیشه هم بهترش میاد! بعد گشت و گذار تو اینترنت این مدل K53SD رو خوشم اومد ، کارم بیشتر بازی و اینترنت و موزیک و فیلم و البته اتوکد و تریدی مکس هستش! با توجه به کانفیگش لپتاپ خوبی به نظر میاد ، نظر دوستان در موردش چیه؟ لپتاپ دیگه با این حدود قیمت (حداکثر 1.7) چی پیشنهاد میدین از این بهتر باشه؟
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 610M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر : Asus K53 SD
ویرایش مدیریت
اول سلام
دوم بالای این اینترنت پول میره هممون می دونیم که k53 چه شکله اینقدر عکس بزرگ نمی خواد که (اونم با ایترنت ما)
سوم تا دو ماه دیگه کی می گه قیمت ها ثابت می مونه که شما افتادین دنبال مشاوره ؟؟؟؟
چهارم لب تاب خوبی انتخاب کردین
پنجم یه نیگاه به اینم بندازی بد نی
ویرایش مدیریت
Xilevens
07-04-2012, 12:53
خريد لپ تاپ با گرافيك 610 يعني ديوونگي
اين مدل رو نگيريد
EngineeR EhsaN
07-04-2012, 20:16
اول سلام
دوم بالای این اینترنت پول میره هممون می دونیم که k53 چه شکله اینقدر عکس بزرگ نمی خواد که (اونم با ایترنت ما)
سوم تا دو ماه دیگه کی می گه قیمت ها ثابت می مونه که شما افتادین دنبال مشاوره ؟؟؟؟
چهارم لب تاب خوبی انتخاب کردین
پنجم یه نیگاه به اینم بندازی بد نی
-- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FProduct.aspx%3Fp%3D20703)
عکسه که حجمش کمه که :31: حالا حداکثر دو ماه شاید یکی دو هفته دیگه :5:
اون hp رو یه نیگاه انداختی؟؟؟
Mr.Mazmamfi
08-04-2012, 10:46
من قراره تا یکی دو ماه دیگه یه لپتاپ ردیف کنم دیگه نمخیوام یه روز قبلش بیام اینجا درخواست پیشنهاد بدم بعد خرید بیام ببینم دوستان یه مدل دیگه پیشنهاد دادن :31:
سلام
برو یکی دوماه دیگه بیا . :5:
شاید تا اون موقع مدل های جدید وارد بشه ، و باز تصمیمت عوض بشه .
پس عمرتو تلف نکن .
کارتون بازی هست و بودجتون هم به Acer میخوره
مدل های I7 هم داره
یک مدل هم داشت با گرافیک 540
فکر کنم Acer Aspire 5750G-Hبود با قیمت 1.300
خیلی خوبه
اگر هم اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنید
EngineeR EhsaN
08-04-2012, 17:51
اون hp رو یه نیگاه انداختی؟؟؟
آره مدل خوبی به نظر میاد ولی نفهمیدم اشکال این مدلی که گفتم چیه!؟ راستی این N55 Full HD قیمتش الان چنده؟
خب شما می گی اهل بازی هستی و با نرم افزارهای گرتفیکی کار می کنی.k53sd مشکلی نداره به جز گرافیکش که به درد هیچ کدوم از اینا که گفتی نمی حوره
سعید ی ی
08-04-2012, 23:20
خريد لپ تاپ با گرافيك 610 يعني ديوونگي
اين مدل رو نگيريد
چرا؟!
لطفا منظورتون رو روشن بیان کنید
چرا؟!
لطفا منظورتون رو روشن بیان کنید
گرافیک فوق العاده ضعیفیه!
آره مدل خوبی به نظر میاد ولی نفهمیدم اشکال این مدلی که گفتم چیه!؟ راستی این N55 Full HD قیمتش الان چنده؟
N55SF-Core i7-8GB-750GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1.980.000 هستش
full HD هستش یا نمی دونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.