ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ تاپ تا 800000

behrad_f
06-04-2012, 13:41
سلام دوستان من نهایتا 800000 بودجه برای خرید لپ تاپ دارم و کار خاصی باهاش نمیخواهم انجام بدم وبگردی و موزیک و دیدن فیلمهای معمولی نهایتا فقط مدلی که میخواهم بگیرم حتما گارانتی معتبر میخواهم داشته باشه چون تجربه خوبی از گارانتی مغازه ای ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید چه مدلی بهترین انتخاب هست.

3rdoor
06-04-2012, 23:18
با این قیمت انتخابای جالبی نداری ولی اینها رو ببین
Samsung 300E5Z A02 core i3 4DDR3 500 HDD
Asus X44H-B dual core 2,1GHz 4 DDR3 750 HDD

این 2 مدل ها تقریبا 850 تومن هستن

Mr.Mazmamfi
06-04-2012, 23:27
سلام دوستان من نهایتا 800000 بودجه برای خرید لپ تاپ دارم و کار خاصی باهاش نمیخواهم انجام بدم وبگردی و موزیک و دیدن فیلمهای معمولی نهایتا فقط مدلی که میخواهم بگیرم حتما گارانتی معتبر میخواهم داشته باشه چون تجربه خوبی از گارانتی مغازه ای ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید چه مدلی بهترین انتخاب هست.

سلام
پیشنهاد من به شما مدل B570 از لنوو هست .
گارانتی سازگار داره که معتبره .

behrad_f
06-04-2012, 23:55
سلام
پیشنهاد من به شما مدل B570 از لنوو هست .
گارانتی سازگار داره که معتبره .
ممنون از جوابتون از نظر کیفیت ساخت و ساپورت لنوو چطور هست نسبت به مارکهایی معروف تو ایران چون من زیاد راجب لنوو نشنیدم؟!

Mr.Mazmamfi
07-04-2012, 00:07
ممنون از جوابتون از نظر کیفیت ساخت و ساپورت لنوو چطور هست نسبت به مارکهایی معروف تو ایران چون من زیاد راجب لنوو نشنیدم؟!

لنوو یکی از با کیفیت ترین برند های موجود در جهان هست ، ولی چون قیمتش بالاتره نسبت به برند های دیگه و فقط سازگار وارد کرده ، یه مقدار معروف نیست ، ولی به هر کی که لپ تاپ بازه بگی لپ تاپ خر کار میخوام ، سریع بهت لنوو رو پیشنهاد میکنه .
معمولا لپ تاپ های خر کار ظاهر خوبی ندارن ، ولی مدل های لنوو طاهر مناسبی دارن .

Highbury
07-04-2012, 01:42

لنوو از لحاظ کیفیت 20
بی 570 هم تایید میشه
تو این قیمت خیلی خوبه. صفحه نمایش خوب، کیبورد استثنائی،وزن مناسب و کیفیت ساخت خوب از مزیتهاشه.

behrad_f
07-04-2012, 18:24
دوستان من امروز رفتم نمایندگیهای سازگار تو پایتخت و ولی عصر ولی این مدل رو موجود نداشتن کلا لنوو رو سازگار چند وقته ظاهرا پخش نکرده خیلی کم شده اگر ممکنه یک مدلهای دیگرو معرفی کنید که مشابه باشه و با بودجه من سازگار باشه ممنون از کمک هاتون.

Highbury
07-04-2012, 18:35
دوستان من امروز رفتم نمایندگیهای سازگار تو پایتخت و ولی عصر ولی این مدل رو موجود نداشتن کلا لنوو رو سازگار چند وقته ظاهرا پخش نکرده خیلی کم شده اگر ممکنه یک مدلهای دیگرو معرفی کنید که مشابه باشه و با بودجه من سازگار باشه ممنون از کمک هاتون.
:18::18:
4شنبه یا 5 شنبه تو پاساژ مروارید قم حداقل 3-4 تا بی 570 دیدم. تعجب میکنم. شاید تنها لبتاب لنوو باشه که این روزها سازگار به طور وسیع داره پخشش میکنه. امروز هم چند تا سایت چک کردم موجود بود. بعضی فروشگاه ها هم داشتن . خب بهرحال

تو 800 تومان ایسر 5749 و ایسوز X44h هست که ایسوز 14 اینچه
قیمت امروز
ایسر 5749 با کانفیگ B950- ram 2- hard 350-vga intel قیمتی حدود 750 تومان دارد.
ایسوز X44h با کانفیگ B950-ram4-hard 750-intel-usb3 قیمتش 820 با گارانتی سازگار

من باشم ایسوز رو انتخاب میکنم. درواقع انتخابهات همیناست.

behrad_f
07-04-2012, 18:51
:18::18:
4شنبه یا 5 شنبه تو پاساژ مروارید قم حداقل 3-4 تا بی 570 دیدم. تعجب میکنم. شاید تنها لبتاب لنوو باشه که این روزها سازگار به طور وسیع داره پخشش میکنه. امروز هم چند تا سایت چک کردم موجود بود. بعضی فروشگاه ها هم داشتن . خب بهرحال

تو 800 تومان ایسر 5749 و ایسوز X44h هست که ایسوز 14 اینچه
قیمت امروز
ایسر 5749 با کانفیگ B950- ram 2- hard 350-vga intel قیمتی حدود 750 تومان دارد.
ایسوز X44h با کانفیگ B950-ram4-hard 750-intel-usb3 قیمتش 820 با گارانتی سازگار

من باشم ایسوز رو انتخاب میکنم. درواقع انتخابهات همیناست.
راستش من از تو خود سایت سازگار ادرس نمایندگی هاشو در اوردم رفتم دنبالش فقط یکیشون b570 داشت که اونم قیمت پرت میگفت. میگفتن سازگار پخش نکرده شاید هفته دیگه پخش کنه.فقط این سایتهایی که میگین داشتن رو اگه ادرسشون رو لطف کنید ممنون میشم.

Highbury
07-04-2012, 19:38
راستش من از تو خود سایت سازگار ادرس نمایندگی هاشو در اوردم رفتم دنبالش فقط یکیشون b570 داشت که اونم قیمت پرت میگفت. میگفتن سازگار پخش نکرده شاید هفته دیگه پخش کنه.فقط این سایتهایی که میگین داشتن رو اگه ادرسشون رو لطف کنید ممنون میشم.

باید بری بازار بگردی راستش. سایتها چرندیات زیاد مینوسن
من خودم 4شنبه یا 5 شنبه دو سه تا دیدم البته تو پاساژ مروارید قم. قیمت هم نگرفتم
به خودت سختی نده. هر کدوم از اینها رو بگیری پشیمون نمیشی. در کنار کیفیت و ... راحت پیداکردن کالا هم مهمه.

behrad_f
07-04-2012, 19:46
باید بری بازار بگردی راستش. سایتها چرندیات زیاد مینوسن
من خودم 4شنبه یا 5 شنبه دو سه تا دیدم البته تو پاساژ مروارید قم. قیمت هم نگرفتم
به خودت سختی نده. هر کدوم از اینها رو بگیری پشیمون نمیشی. در کنار کیفیت و ... راحت پیداکردن کالا هم مهمه.
ممنون فقط این مدل ایسوس 14 اینچه ترجیح میدم 15 بگیرم البته بجز ایسر چون تا الان ایسر داشتم خیلی زود خراب شد دلم راضی نمیشه دوباره بگیرم اگر مدله دیگه ای 15 اینچ از هر مدلی هست که شما تایید کنی برم اونم ببینم اگرم نیست که برم همین ایسوس 14 رو بگیرم؟!

Mr.Mazmamfi
07-04-2012, 23:19
ممنون فقط این مدل ایسوس 14 اینچه ترجیح میدم 15 بگیرم البته بجز ایسر چون تا الان ایسر داشتم خیلی زود خراب شد دلم راضی نمیشه دوباره بگیرم اگر مدله دیگه ای 15 اینچ از هر مدلی هست که شما تایید کنی برم اونم ببینم اگرم نیست که برم همین ایسوس 14 رو بگیرم؟!

سلام
مدل 15 اینچش میشه X54 HY از ایسوس .

موفق باشید.

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

درسته متاسفانه سازگار جنس تو بازار نریخته و مشکلاتی به وجود آورده .
انشاالله خداوند به راه راست هدایتشون کنه . :46: