مشاهده نسخه کامل
: فوری:رایترم رایت میکنه با موفقیت اما باز نمیکنه
siamakdadashi
05-04-2012, 11:58
سلام دوستان.یه مدتیه dvd رایتر من وقتی باهاش dvd کپی میکنم با موفقیت رایت میکنه اما وقتی همون dvd رو هر دستگاهی یا کامپیوتری حتی کامپیوتر خودم میندازیم اصلا باز نمیکنه و کمی هنگ میکنه بعدش خالی میاره dvdرو.با dvd styler رایت میکنم فیلمهایی رو تو محرم برداشتم.با Nero هم نمیشه.کلا با هرچی میزنم اینطوریه.اما cdرو خوب میزنه.در خواندن سی دی و dvd ها هم مشکل نداره.تورو خدا بگین از چیه؟
شما اول از همه ویندوز رو عوض کنید و چک کنید دی وی دی خام مشکل نداشته باشه با یک دی وی دی خام دیگه چک کنید
و فریم ویر درایو رو آپدیت کنید
همچنین وقتی دی وی دی خام رو تو درایو گذاشتین قبل رایت کردن دوبار روی درایو کلیک کنید و ببینید پیغامی میاد یا نه
siamakdadashi
05-04-2012, 20:11
ویندوز رو صدبار عوض کردم.دی وی دی خام هم صد نوع عوض کردم.فریم ویر رو الان آپدیت کردم و دوباره بعد از ریسارت رایت کردم بازم همون آش و همون کاسه.قبلا وقتی دی وی دی خام مینداختم و دابل کلیک میکردم ارور میداد ولی بعد از آپدیت حل شد.
حالا چیکار کنم؟
ویندوز رو صدبار عوض کردم.دی وی دی خام هم صد نوع عوض کردم.فریم ویر رو الان آپدیت کردم و دوباره بعد از ریسارت رایت کردم بازم همون آش و همون کاسه.قبلا وقتی دی وی دی خام مینداختم و دابل کلیک میکردم ارور میداد ولی بعد از آپدیت حل شد.
حالا چیکار کنم؟
الان دی وی دی خام رو میزارین تو درایو و قبل رایت دوبار کلیک کنی رو درایو پیغامی نمیاد ؟
شما با نرم افزاری های رایت دیگه مثل ashampoo هم چک کن یا از یک ورژن بالاتر یا ورژن دیگه نرو هم یک تست دیگه بزن
هیچ مشکلی تو خوندن دی وی دی و سی دی نداری ؟
درست نشد با این کارا باید بریم سراغ خود درایو
siamakdadashi
05-04-2012, 20:56
با نرو 11 و دی وی دی استایلر و هیچی جواب نمیده.نه دوبار کلیک میکنم دو گزینه رایت میاره(رایت به عنوان فلش و به عنوان پلیر).نه تو خوندن مشکلی نداره.
با نرو 11 و دی وی دی استایلر و هیچی جواب نمیده.نه دوبار کلیک میکنم دو گزینه رایت میاره(رایت به عنوان فلش و به عنوان پلیر).نه تو خوندن مشکلی نداره.
آها همون پیغام میاد شما next بزنید و وارد درایو میشین با اینکار بعدش رایت کنید رو دی وی دی
یک فایل هم به عنوان تست رایت کنید که مثلا 1 گیگ باشه
sepehr_00_1
27-04-2012, 23:27
سلام
من یه رایتر و دی وی دی رایت دارم نزدیک یه ماه هست که من هر چی سی دی باش رایت میکنم با نرم افزار های متفاوت رایت میشه کامل ولی بدش از pc که در میارم و دوباره میزارم pc نمیخونه و هیچ دستگاهی دگه مانند ضبط ماشین نمیخونه . مشکل از جیست ؟ ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
راستی به مهم گفتن که اگه با خود ویندوز رایت کنی درست رایت میشه ولی نشد
سی دی و دی وی دی رایت من دو تاش چنین مشکلی پیدا کرده
amir_t6262
28-04-2012, 12:35
یک NEC ND-3570A دارم که البته قدیمی است ، اتفاقا Firmware آن را هم آپدیت کردم ولی همچنان برخی از dvd هایم را باز نمیکنه.
بعضی هاشون را با چند بار باز و بسته کردن tray دی وی دی رایتر و گذاشتن دوباره dvd میخونه ولی همچنان برخی را نمیخواند.
بنظرتان اشکال از چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.