مشاهده نسخه کامل
: اسفاده از متغیر جاوا اسکریپت در css
Mrd lord
05-04-2012, 10:16
با سلام خدمت تمامی اعضای p30world .فقط من عضو تازه واردم اگر اشتباهی از من در مورد قوانین سر زد به بزرگی خودتون ببخشید :11:
من می خواستم بدونم چطور می تونم از متغیر های جاوا در css استفاده کنم بزارید واضح تر بگم
من الان کدی نوشتم که رنگ بک گراند رو به تدریج عوض میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خواستم بدونم راه دیگه ای هم هستش که متغیر های جاوا اسکریپت رو مستقیما توی css استفاده کنم و دیگه کد csc رو توی جاوا اسکریپت ننویسم؟
نوکر همه ی شما
neopersia
05-04-2012, 21:40
سلام
کاری که شما دارید انجام میدید دستکاری css با استفاده از جاوا اسکرپت هست. یعنی جاوا اسکرپته که داره کار رو انجام میده پس استفاده از متغیر جاوا اسکرپت در css که در هنگام لود صفحه رندر میشه کاری از پیش نمیبره (هر چند تا جایی که میدونم امکانش هم نیست :دی)
بهتره به جای اینکه کد css رو مستقیماً چاپ کنید با همون جاوا اسکرپت استایل المنت مورد نظر رو دستکاری کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
m.m.m5651
05-04-2012, 22:06
کلا اگر بخواید چنین کاری بکنید فکر کنم از for استفاده کنید بهتره. هرچند جی کوئری همه ی اینها رو آماده داره :20:
Mrd lord
06-04-2012, 11:47
واقعا از شما متشکرم کارمو راه انداختید
neopersia
15-04-2012, 11:48
کلا اگر بخواید چنین کاری بکنید فکر کنم از for استفاده کنید بهتره. هرچند جی کوئری همه ی اینها رو آماده داره :20:
میشه یه کد که انیمیشن شبیه این با for انجام شده رو برای نمونه بزارید؟
m.m.m5651
15-04-2012, 14:34
الان یادم نمیاد اسمش چی بود ولی وظیفش این بود که بک گراند رو از یک رنگی به یک رنگ دیگه با افکت تغییر میداد. البته من هر کاری کردم نتونستم باهاش کار کنم :دی
neopersia
15-04-2012, 14:47
فکر کردم شما که میگید استفاده از for بهتره حتماً یه چیزی میدونید که من نمیدونم اما احتمالاً دلیل اینکه یادتون نمیاد اینه که از for برای انیمیشن استفاده نمیشه. به دلیل اینکه همه فریم ها رو در یک لحظه انجام میده و به جای اینکه انیمیشن ایجاد بشه فقط یک پرش نمایش داده میشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.