مشاهده نسخه کامل
: مشكل dvd rw- Sony
E.N.A.Y.A.T
04-04-2012, 22:16
با3لام خدمت اساتيد و دوستان گرامي.:11:
من يه dvd rw- Sony دارم كه مشكلش اينه كه وقتي سي دي چيزي ميزاري توش نميخونه. اينو جديد گرفتم. يكي ديگه هم گرفتم مدل همين خيلي خوب كار كرد. ولي حيف كه حواسم نبود كابلشو اشتباهي زدم و بووووووم.
تركيد!!!!:21:
حالا نميدونم بايد چيكار كنم!!! برم بدم گارانتي يا كه شما كمكم مي كنين و ايشاالله كه درست شه.
:10:
:31:
اگه تازه گرفتین بفرستین برای گارانتی وگرنه بهتون بگم که چیکار کنید
E.N.A.Y.A.T
05-04-2012, 11:41
حالا شما يه كمكي بكنين. اگه ديدم درست شد چه بهتر. چون يه وقت ديدي ما كه شانس نداريم نتونست گارانتي مشهد درست كنه بفرسته به تهرانو بايد هزينه براي حمل و نقل و هزار تا دردومرز ديگه بدي.
من كه فكر ميكنم ماله اون سيمي كه از پاور مياد بايد باشه يا مال رابط اون سيم كه به دي وي دي رايتر ميخوره. شايد؟؟!!!
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
راستي حالا شما ميگين از دي وي دي رايتره يا از پاور و كامپيوتر؟؟؟؟:18:
اولین کاری که شما باید بکنید اینه که رایتر روی یه سیستم دیگه چک بشه اگه بازم همینطور بود و سی دی نمیخوند یا سی دی مشکل داره یا مشکل از درایو است همچنین اتصالات درایو رو چک کنید
ابتدا فریم ویر درایو رو از این سایت بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس نصب کنید
درست نشد درایو رو باز کنید و توش یک فوت بکنید و با یک دستمال تمیز روی لنز رو تمیز کنید و مجددا تست کنید تا الان اینکارا رو بکنید
شما یک عکس از دیوایس مینیجر هم بزارید اینجا
E.N.A.Y.A.T
05-04-2012, 15:53
باشه.:27:
.....
E.N.A.Y.A.T
05-04-2012, 17:48
تو اين سايته مدل دي وي رايتر رو نداره. DRU-880S
:41:
ببین اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
E.N.A.Y.A.T
06-04-2012, 19:21
نه داداش. ولي اينو داره.DRU-875S
بگيرم؟؟؟:41:
حالا اين چي كار ميكنه؟؟؟:18:
؟؟؟؟
نه داداش. ولي اينو داره.DRU-875S
بگيرم؟؟؟:41:
حالا اين چي كار ميكنه؟؟؟:18:
؟؟؟؟
فریم ویر مال یک درایو دیگه باشه نصب نمیشه برای شما
خوب اون کارهایی که گفتم رو انجام بدین غیر فریم ویر
E.N.A.Y.A.T
19-04-2012, 19:35
آقا ببخشين يه چندروز كه چه عرض كنم يه دهه نبودم. چون هرچي ميخواستم بيام توي p30world باز نميشد. بگزريم.
توي يه كامپيوتر ديگه هم امتحان كردم بازم همون كاسه و همون آش.
فك كنم از چشمشه.
آقا ببخشين يه چندروز كه چه عرض كنم يه دهه نبودم. چون هرچي ميخواستم بيام توي p30world باز نميشد. بگزريم.
توي يه كامپيوتر ديگه هم امتحان كردم بازم همون كاسه و همون آش.
فك كنم از چشمشه.
اگه با آپدیت فریم ویر درست نشد درایو رو باز کنید و لنز رو با دستمال تمیز کنید و یک فوت داخلش بکنید
بعد به صورت open درایو رو تست کنید یعنی آهن ربای درب درایو رو بکنید و روی سی دی گذاشته و درایو رو به برق بزنید بادی لنز نور داشته باشه و حرکت عرضی داشته باشه به مرکز سی دی بره حرکت بالا به پایین دور سی دی بالا بره و به انتهای سی دی لنز بره و دوباره به مرکز بیاد و دور سی دی کم بشه نتیجرو بگین
E.N.A.Y.A.T
20-04-2012, 14:12
اين بهتر نيس كه بديم به گارانتي؟
چون اين كارا خيلي سخته. به من نمياد.:13:
اين بهتر نيس كه بديم به گارانتي؟
چون اين كارا خيلي سخته. به من نمياد.:13:
اگه کارانتی داره باز نکنید بدید گارانتی
E.N.A.Y.A.T
21-04-2012, 16:53
خيلي ممنون از داش مهرداد عزيز.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.