PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع شدن تصویر - کارکردن فن گرافیک با حد اکثر سرعت

hesam_supernatural
04-04-2012, 21:54
دوستان یه مشکل جدی دارم چو افلاین باز هستم ... این مشکل داستان میشه برام ... :41:
بعد مدتی کار کردن (بعضی مواقع ۲ دقیقه تا بعضی مواقع ۲ روز ) کار کردن یک دفعه تصویر قطع میشه گرافیک شروع میکنه به کولینگ کردن(فن گراقیک با تمام قدرت میجرخه) .... دستگاه خاموش نمیشه باید دستی کلید باور رو ۵ ثانیه نگه دارم تا کامبیوتر خاموش بشه ... بعد باید یک مقدار صبر کنم خاموش بمونه بعد روشن کنم (و گر نه بعد ۱ تا ۱۰ دقیقه دوباره همینطوری میشه ) ... جالب اینجاست که دمای گرافیک عادیه (55-58) تو فول لود (65-68) البته میرسه ...
دمای سی بی یو هم عادی هست ... :13:
مشخصات سیتم من :
cpu =amd 9550 x4
vga = club3D 4870 extraam(خود شرکت کلاب اور کلاک کرده 800 مگاهرتز)
main = DFI 790fx-m2rs
power = thermaltake TR2 500W
(یه مشکل دیگه هم دارم شاید تو حل این مشکل کمک کنه من وقطی به یو اس بی دوایس امبر بالا میزنم بالا نمیاره ... مثلا یو اس بی من فلش مموری رو بالا میاره ولی هارد اکسترنال رو بالا نمیاره (برق کم میاره ))
(مارد برد من 8 pin هست ولی باور من 4 pin .. ( یعنی ۴ تا pin خالی مونده ) )

alo500
04-04-2012, 23:41
ایا وقتی که از سیستم کار سنگین میکشی مثل بازی کردن این اتفاق میفته ؟

hesam_supernatural
05-04-2012, 01:30
فکر کنم ... در مواقعی که کار سنگین میکشم بیشتر این اتفاق می افته ... ولی بعضی وقت ها با اجرای یک تصویر هم سیتم تصویرو قطع میکنه و ... ولی تا این جا اینو میدونم که اکثر مواقع با شروع شدن فرایندی این اطفاق میفته ... حالا میخواد اجرای یک عکس باشه یا اجرای Battelfild 3:13:

EXTREME
05-04-2012, 11:16
اول از همه شما باید برای قطعی تصویر مانیتور و کابل دیتا و کابل برقشو چک کنید
اگه اینا درست بود یا مشکل از طرف پاور است یا خود گرافیک ایراد داره که این ایراد میتونه از مدار تغذیش لحیم سردی gpu و بایوسش باشه
اگر هم از پاور باشه و ولتاژ کافی نتونه برسونه هم این مشکل پیش میاد
برای اون یو اس بی شما باید ابتدا با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید اگر با پاور درست نشد باید پورت یو اس بی در حالت روشن بودن مین یک ولتاژ گیری بشه تا ببینیم چقدر است ولتاژش

hesam_supernatural
05-04-2012, 17:20
اول از همه شما باید برای قطعی تصویر مانیتور و کابل دیتا و کابل برقشو چک کنید
اگه اینا درست بود یا مشکل از طرف پاور است یا خود گرافیک ایراد داره که این ایراد میتونه از مدار تغذیش لحیم سردی gpu و بایوسش باشه
اگر هم از پاور باشه و ولتاژ کافی نتونه برسونه هم این مشکل پیش میاد
برای اون یو اس بی شما باید ابتدا با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید اگر با پاور درست نشد باید پورت یو اس بی در حالت روشن بودن مین یک ولتاژ گیری بشه تا ببینیم چقدر است ولتاژش
دوست عزیز من تا حدودی میتونم بگم مشکل از کابل تصویر یا مانیتور نیست چون رو LED TV همین مشکل بیش اومد برام ...
اگه از گرافیک ایراد بود مشه یکم در مورد لحیم سردی GPU و بایوس گراقیک توضیح بدید که چطور باید بفهمم .... چطور باید بایوس گرفیک را ابدیت کنم ... ؟:9:
اگر باور مشکل داشته باید چیکار کنم امکان داره خازنی چیزی ترکیده تو باور دوستم گفت اگه از خازن هم بترکه اینطوری میشه ... بعد واسه سیستمی که نوشتم چه باوری بخرم 600-700 خوبه ... ماله من خیلی شاخ ه البته ۳ سال داره کار میکنه ترمال تیک 500 ...
یو اس بی هم اگر از این hob های ۱ - 7 بگیرم بنظرتون درست بشه (ادابتور دار) DLINK ... مطمعنم که ولتاژ کم میاره چون وقتی هارد اکستر نال رو میزنم نمیاد بالا ولی موقعی که تمام دوایس های یو اس بی رو قطع کنم ( موس کی بورد . فلش رو بر میدارم هارد میاد بالا ولی در حال کبی کردن بعضی مواقع قطع میشه ... اینم بگم هارد اکسترنال هم مشکلی نداره و من به تلیویزیون یا سیستم دیگه تست کردم :13:

EXTREME
05-04-2012, 18:24
دوست عزیز من تا حدودی میتونم بگم مشکل از کابل تصویر یا مانیتور نیست چون رو LED TV همین مشکل بیش اومد برام ...
اگه از گرافیک ایراد بود مشه یکم در مورد لحیم سردی GPU و بایوس گراقیک توضیح بدید که چطور باید بفهمم .... چطور باید بایوس گرفیک را ابدیت کنم ... ؟:9:
اگر باور مشکل داشته باید چیکار کنم امکان داره خازنی چیزی ترکیده تو باور دوستم گفت اگه از خازن هم بترکه اینطوری میشه ... بعد واسه سیستمی که نوشتم چه باوری بخرم 600-700 خوبه ... ماله من خیلی شاخ ه البته ۳ سال داره کار میکنه ترمال تیک 500 ...
یو اس بی هم اگر از این hob های ۱ - 7 بگیرم بنظرتون درست بشه (ادابتور دار) DLINK ... مطمعنم که ولتاژ کم میاره چون وقتی هارد اکستر نال رو میزنم نمیاد بالا ولی موقعی که تمام دوایس های یو اس بی رو قطع کنم ( موس کی بورد . فلش رو بر میدارم هارد میاد بالا ولی در حال کبی کردن بعضی مواقع قطع میشه ... اینم بگم هارد اکسترنال هم مشکلی نداره و من به تلیویزیون یا سیستم دیگه تست کردم :13:
شما باید با یک گرافیک و پاور سالم سیستم رو چک کنید تا برسیم به مین

hesam_supernatural
06-04-2012, 23:40
دوست عزیز من ... بایوس مادر برد را به ورژن قبلیش (مال من اخرین ورژن قبلیش) بردم ... الان 40 ساعته سیستم مشکلی ندازه ... بنظرتون از این بایوس بوده یا هنوز معلوم نکرده ...
میگم بزارم ببینم شاید از همین بایوس باشه دیگه احتاج به تست با گرافیک یا باور دیگه نیست ...
من هر چه فکر میکنم میبینم ربطی نبایید داشته باشه به بایوس مادربد ... نظر شما جیه ؟ :13: