مشاهده نسخه کامل
: نمیتونم بعضی نرم افزارارو روی ویندوزم نصب کنم
بچه ها،من نمی تونم بعضی از نرم افزارا یا بازیا رو روی ویندوزم نصب کنم.ارور میده که نمی تونین روی این ویندوز این نرم افزار رو نصب کنید.انواع اتو کد ها و فیفا 12 روی کامپیوترم نصب نمیشند.:41:
ویندوزم سونه،نسخه ی اولتیمیت،32 بیتی.
من قبلا هم همین ویندوزو داشتم و روش همه ی این فایلا نصب میشد،ویندوزمو که آپدیت کردم،کلا بهم ریخت،دوباره فرمتش کردم و دوباره نصبش کردم،دیگه این نرم افزارام روش نصب نمیشند.نمی دونم چه مرگش شده،کسی میتوونه کمکم کنه؟؟؟؟:9::37::45::sad:
jafarian
04-04-2012, 21:49
حالت compatibility mode تست کنید یک عکسم اگر اروری حین نصب برنامه دریافت میکنید اینجا قراربدین :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون کاری رو که گفته بودین انجام دادم اما درست نشد.
اروری که کلا موقع نصب نرم افزارا میده اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dew Drop
05-04-2012, 12:25
این Package ها رو دانلود و نصب کنید,ببینید مشکل حل میشه.
jafarian
05-04-2012, 13:00
سایت مایکروسافت به این دو مورد اشاره کرده که برنامه NET Framework روی سیستم حتما آپدیت کنید روی درایوهای خودتون کلیک راست گزینه Properties بعدشم به سربرگ Tools برین اونجا گزینه check now رو انتخاب کنید بعدم تایید کنید بزارین کارش انجام بده برای تک تک درایوها همین کار کنید سایت پایینم پست پست 5 گفته سرچ منوی استارت باز کنی داخلش دستور cmd رو وارد کنید بعدش روی گزینه مورد نظرکلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید تو صفحه ای که باز میشه این دستور ر sfc /scannow وارد اینتر کنید بزارین تا 100 درصد کارش بکنه بعدش اون برنامه هایی که لینک کرده لینک هر کدوم قرارداده رو دانلود کنید بترتیب نصب کنید برای نصبشم روی هر کدوم کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدش برنامه هایی که از شرکت adobe معرفی کرده رو دانلود کنید آخرین ورژن هرکدوم نصب کنید از آخرم برنامه java رو دانلود نصب کنید:20:
آقا تموم این کارا رو کردم،اما درست نشد.
نمی دونم چرا حتی با پاک کردن ویندوزم هم،این مشکل حل نمیشه.
بچه ها فک نمی کنیند اگر فرمت فول بکنم مشکلم حل بشه؟؟؟
چطور می تونم ویندوزم رو فول فرمت بکنم؟یعنی درایم c رو فرمت کامل بکنم؟
آخه الان هرچقدر فرمتش میکنم،انگار فرمت فول نیست،واسه همینم شاید هر چقدر ویندوزم رو عوض میکنم،این عیب برطرف نمیشه.
jafarian
05-04-2012, 22:08
تنها راه برای مشکل شما استفاده از همین روشهایی که گفته شده سایت مایکروسافت هم پست اول ببینید که برنامه Microsoft Visual C++ 2008 معرفی کرده تو دو ورژن مختلف برای 11 نفر هم اثر کرده شما از همون ورژنی که تو پست اول گذاشته شده استفاده کنید برای نصبشم همونطور که گفته شد باید روش کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید از این طریق نصب کنید سایتهای دیگه هم به همین مورد اشاره کردن حرفی از فرمت هارد به میون نیومده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.