PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اتصال فلش مموری از جلوی کیس!!!!

sara100
04-04-2012, 13:04
سلام دوستان !

مشکل اول : کیس بنده از جلو 2 پورت USB داره بنده الان مدتهاست که وقتی فلش مموریم را به جلوی کیس وصل می کنم (هر 2 پورت) همش پیغام زیر را می دهد و شناسایی نمیشه مگر اینکه چندین بار بایستی این عمل را تکرار کنم تا اینکه شانسی اتصال برقرار شود اوائل عالی بوده الان نمی دانم چرا این بازی را در میاره هر بار ویندوز عوض کنم این مشکل همچنان وجود دارد و حل نمیشه (ویندوزم XP SP3 هست ) .........

مشکل دوم اینکه: اگر بخواهم از هر 2 پورت جلوی کیس همزمان استفاده کنم سیستم قفل میکنه فقط از یکی از پورتها می تونم استفاده کنم آیا دلیلش در مصرف برق می باشد چون پاوررم گرین هست الان 6 سال هست که دارم اصلیه و از تمام کانکتورهایش دارم استفاده میکنم (500 REAL ) هست....

البته وقتی فلش را به پشت کیس وصل می کنم خوب هست...

عکس error :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Jang Bogo
04-04-2012, 21:45
بعضی از مادربوردها درایور برای USB دارند. مطمئن شو اگه داره نصب شده باشه. درضمن هر دستگاهی که وصل میکنی اینطوریه؟ مثلا دسته یا فلش یا مودم یا رم ریدر. همشون همین مشکلو دارن؟

jafarian
06-04-2012, 13:04
سایت مایکروسافت درمورد موشکل شما چند تا روش قرارداده

روش اول

پنجره run اجرا کنید داخلش دستور Devmgmt.msc وارد کنید اینتر کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه روی گزینه computer کلیک راست کنید گزینه Scan for hardware changes انتخاب کنید دیوایس منیجر ببنیدین بعدش

روش دوم

طبق مرحله قبل پنجره run اجراکنید داخلش دستور Devmgmt.msc وارد اینترکنید بعدشم این گزینه Universal Serial Bus controllers رو پیدا کنید روش دبل کلیک کنید از زیر منویی که باز میشه گزینه USB Root Hub Properties پیدا کنید روش کلیک راست کنید گزینه properties انتخاب کنید بعدم به سربرگ Power Management برین اونجا تیک گزینه Allow the computer to turn off this device to save power بردارین تایید کنید درضمن تمامی گزینه هایی که تو اون قسمت به همین USB Root Hub Properties اسم میبینید باید تک تک همین کار کنید بعدشم تایید کنید روی گزینه computer برین گزینه Scan for hardware changes انتخاب کنید بعدش دیوایس منیجر ببنیدین

روش سوم

سیستم ریستارت کنید قبلش هر چی دستگاه usb که به کیس وصل هست جدا کنید بعدش کعه وارد ویندوز شدین بعد از 10 دقیقه از نوع تست کنید علت دیگه هم که امکانش هست این مشکل به وجود بیاد از ولتاژ کمی هست که به درگاه usb میرسه :20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]