مشاهده نسخه کامل
: هشدار در خریداری دی وی دی رایتر بدون جعبه
ehsannnn00004
04-04-2012, 12:49
سلام دوستان . من الان یک دی وی دی رایتر سونی بدون جعبه خریدم ولی الان که وصلش کردم دیدم هیچگونه سی دی رو اجرا نمیکنه:18:.و عصری هم میخوام برم پسش بدم.
گفتم بیام اینجا به دوستانی که قصد خرید دارن هشدار بدم که حواسشونو بیشتر جمع کنن و یکم بیشتر هزینه کنن و یه جنس خوب بخرن دردسرش کمتره.اینم واسه من تجربه شد که دیگه جنس بی درو پیکر نخرم!
امیدوارم برا هیچکدمتون از این مشکلا پیش نیاد.
موفق باشید.:10:
amir_t6262
04-04-2012, 22:55
من تابستان پارسال دو تا دی وی دی رایتر خریدم.
یکی به اسم Liteon بدون جعبه و در یک کاورپلاستیکی و بدون هیچ نام و نشانی
یکی هم Pioneer. تازه از این مدلهایی که روی دی وی دی های خاص لیبل هم چاپ میکنه.
و الان از آن بدون جعبه بیشتر راضی هستم. خیلی بهتر رایت میکنه و در حالیکه در شرایط یکسان، پایونییر دی وی دی ها را میسوزونه، آن یکی بدون هیچ مشکلی تا الان کار کرده.
mostafa_360
04-04-2012, 23:03
دوستان به هیچ عنوان قطعات فاقد جعبه و فاقد گارانتی را خریداری نکنید و در هنگام خرید حتمآ فاکتور خرید دریافت کنید تا اگر مشگلی در قطعات وجود داشت بتوانید از طریق قانونی مشگل خودتون رو حل کنید.
البته تنها قطعه ای که بدون کارتن و البته داخل مشمبا و پلمپ عرضه می شود هارد دیسک است.
internet
06-04-2012, 21:40
دوستان هیچ فرقی با هم ندارند بدون جعبه همین ال جی من خریدم با گارانتی مادیران بدون جعبه مثلا 27 تومن بود با جعبه 29 تومن همین حدود و هیچ فرقی هم نداشت هر دو هم با گارانتی
لایتون هم خریدم زیاد فرقی ندارند به نظر من که این مشکل شما از کابل یا چیز دیگه ای بوده حتما تست کنید مشکل از کابل نباشه چون کابل ها زود خراب میشن
ehsannnn00004
08-04-2012, 11:19
دوستان هیچ فرقی با هم ندارند بدون جعبه همین ال جی من خریدم با گارانتی مادیران بدون جعبه مثلا 27 تومن بود با جعبه 29 تومن همین حدود و هیچ فرقی هم نداشت هر دو هم با گارانتی
لایتون هم خریدم زیاد فرقی ندارند به نظر من که این مشکل شما از کابل یا چیز دیگه ای بوده حتما تست کنید مشکل از کابل نباشه چون کابل ها زود خراب میشن
نه دوست عزیز من رفتم پسش دادم و pioneer گرفتم 37 ت با جعبه.
از لحاظ فرق داشتن که 100 در 100 فرق داره بدون جعبه با جعبه.واسه تست میتونید بی جعبه رو وصل کنید و تویه دیوایس مننجر میبینید که درایو بی نام هست و فقط یه عددی نوشته اما با جعبه رو وصل کنید میبینید نام و مدل رو جعبه کامل نشون میده.
بازم هرکس خودش میدونه هرچی دوست داشت بخره.من فقط اومدم اینجا خبر بدم همچنین مشکلی پیش اومده دوستان بیشتر دقت کنن.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.