ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل usb مادربردی که که نمیتونه بشناسه!

mehdi313
04-04-2012, 10:08
مادربرد بنده Gigabyte GA-7ZM میباشد. متاسفانه جدیدا هرچی فلش بهش متصل میکنم مینویسه:"USB Device Not Recognized" چکار کنم.
ویندوز رو عوض کردم نشد.(SP3)
یه ویندوز پائینتر نصب کردم نشد(SP2)
از داخل device manager هم کل usbها رو از نصب خارج کردم دوباره اسکن کردم بازهم فلش نمیشناسه.
از بدبختی من روبروی مادربردش هم جای پورت usb نداره که یه usb جدا بهش وصل کنم
البته یه جا برای usbهای چند رشته وجود داره!
چکار کنم کامپیوتر بدون پورت usb به چه دردی میخوره!!!!!!!

البته یکی از دوستان پیشنهاد زیر رو داد:

"اگر سیمهاتون چندرشته است به شکل عکس زیر نصب کنید، اگر هم پورت یک تکه دارید که فبها..."

حالا که مال من یک تکه است نمیشه اونو چند رشته کرد!؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

loveglance90
04-04-2012, 13:41
اگه یو اس بی های پشت مین برد هم کار نمیکنه و لوازمی هم که وصل میکنی از سالم بودنش اطمینان دارید ممکنه از آی سی I/o ویا پل جنوبی باشد البته به طور قطعی نمیشه نظر داد

mehdi313
04-04-2012, 13:45
اگه یو اس بی های پشت مین برد هم کار نمیکنه و لوازمی هم که وصل میکنی از سالم بودنش اطمینان دارید ممکنه از آی سی I/o ویا پل جنوبی باشد البته به طور قطعی نمیشه نظر داد

حالا باید چکار کنم؟:41:

EXTREME
04-04-2012, 14:16
اگه یو اس بی های عقب کار نمیکنه این کارها رو باید انجام بدین چک کردن از بایوس که یو اس بی ها فعال باشن
تعویض ویندوز و آپدیت درایور و بایوس مین
پاک کردن یو اس بی ها در دیوایس منیجر و مجددا نصب کردن اونها
در آخر چک کردن پورت با مولتی متر و در آخر چک کردن چیپ جنوبی

یو اس بی های عقب فقط توسط چیپ جنوبی کنترل میشن i/0 فقط برای ps/2 پارالل پورت سریال راه انداز بایوس و کنترلر فلاپی است