مشاهده نسخه کامل
: مشکل بالا نیومدن لپ تاپ بعد از پارتشن بندی ...!!
R.Haghighi
03-04-2012, 22:33
سلام .. دوستان لپ تاپ ایسوس هست بعد اینکه پارتشن بندی کردم از 2 درایو به 4 درایو تغییر دادم
البته با دایو c که ویندوز بود کاری نداشتم ...
الان وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی نوشته ی asus میاد بعدش یه صفحه ی سیاه میاد که یه خط کوچیک سفید گوشه سمت چپ چشمک میزنه همینجوری و هیچ اتفاقی هم نمی افته !!!
دوستان چه مشکل پیدا کرده ؟!!
ممنون میشم سریع راهنمایی کنید ...
Farshid72
03-04-2012, 22:57
سیستم رو ریکاوری کنید
R.Haghighi
03-04-2012, 23:04
چطوری عزیز ؟ وارد هیچ منوی نمیشه شد !!
یه خورده مبتدی تر توضیح بدید ...
Farshid72
03-04-2012, 23:21
مگه شما دیسک های ریکاوری رو ندارید ؟
شما باید با یکی از کلید ای Fx وارد منوی ریکاوری بشید به این صورت که تو همون قسمت یکی از کلید های F حالا از F1 گرفته تا F12 رو بزنید تا وارد قسمت ریکاوری بشه چون تو لپ تاپ های مختلف این کلید فرق میکنه
در ضمن شما اصلا میتونید یه دیسک ویندوز مناسب لپ تاپ تهیه کنید و یه ویندوز روی لپ تاپ نصب کنید و سیستم رو بالا بیارید
بعد دوباره سیستم رو ریکاوری کنید تا ویندوز اصل برگرده
توصیه من همین کار هستش
R.Haghighi
03-04-2012, 23:29
خوب من دی وی دی ویندوز 7 رو میزارم تو رام ولی چطوری بره واسه نصب تو این حالت ؟
ویندوزش اورجینال نیست میخواستم اصلا ویندوزش رو بعد پارتشن بندی عوض کنم ...
الان راه حل چیه ؟؟
من کلید f4 رو میزنم یه صفحه ایی میاد ولی نمیدونم چیکار بعدش باید کرد !
sdfssdfs
03-04-2012, 23:33
دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم الان میخوای ویندوزو از اول بریزی یا میخوای همون ویندوزتو برگردونی ؟
R.Haghighi
03-04-2012, 23:44
برام تنها چیزی که الان مهمه اینه که سیستم بالا بیاد حالا چه با تغییر ویندوز چه همینجوری ...
من کاری که رو این لپ تاپ میخواستم انجام بدم این بود که اول یه پارتشن بندی کنم بعد نصب وین که این بلا سرش امد و موندم چیکارش کنم ...
اصلا چیزی نمیاد که بره واسه نصب وین ....
Farshid72
04-04-2012, 00:03
اگه ممکنه از اون صفحه آبی یه عکس برای ما بزارید
----------------
ببینید دوسته عزیز شما با زدن دکمه delete وارد تنظیمات بایوس میشید و از قسمت boot شما باید تنظیم کنید که سیستم شما از روی دیسک بوت بشه بعد سیستم رو ریست و ویندوز رو عوض کنید
sdfssdfs
04-04-2012, 00:09
ببینم ینی تا حالا از بوت سیستم ویندوز نصب نکردی
R.Haghighi
04-04-2012, 07:35
اگه ممکنه از اون صفحه آبی یه عکس برای ما بزارید
----------------
ببینید دوسته عزیز شما با زدن دکمه delete وارد تنظیمات بایوس میشید و از قسمت boot شما باید تنظیم کنید که سیستم شما از روی دیسک بوت بشه بعد سیستم رو ریست و ویندوز رو عوض کنید
دوست عزیز من اینقدر که دیگه مبتدی نیستم رو چندین پی سی وین عوض کردم و تو بوتش ....
ولی این لپ تاپ وقتی ممیخواد روش شه هرچی کلید delet رو میزنم وارد صفحه ی آبی رنگ نمیشه که تنظیمات بوت رو انجام بدم ...!!!
R.Haghighi
04-04-2012, 07:53
باز زدن کلید f2 به صفحه ی آبی رفتم و تنظیمات بوت رو انجام دادم ...
دی وی دی ویندوز 7 که بود نمیرفت به بوت ولی یه سی دی ویندوز اکس پی گذاشتم رفت به قسمت بوت و اون قسمتی که مینویسه press any key to boot from cd .... هر هر کلیدی میزنمی هیچ اتفاقی نمی افته !!!
نمیدونم چرا کیبورد این مرحله کار نمیکنه !!!
R.Haghighi
04-04-2012, 11:18
دوستان کسی نظری نداره ؟
چیکار کنم با این گوشی ؟ :-س
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.