مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي جهت انتخاب رشته
سلام دوستان...خواهر بنده كلاس اول دبيرستان هستش...آخر امسال بايد رشته اش رو مشخص كنه...همچنين ميخواد بدونه كه تو دانشگاه چه رشته اي بايد بخونه...به شيمي و زيست خيلي علاقه داره...ولي من اينو بهش گفتم كه شيمي و زيست در دانشگاه با اوني كه تو دبيرستان ميخونه خيلي فرق ميكنه...ولي خودمم اطلاعات زيادي در اين مورد ندارم...ممنون ميشم اگه بتونيد يه كم راهنمايي كنيد كه كدوم رشته و شاخه واسش بهتره با توجه به علاقه اش...
با تشكر
سلام دوستان...خواهر بنده كلاس اول دبيرستان هستش...آخر امسال بايد رشته اش رو مشخص كنه...همچنين ميخواد بدونه كه تو دانشگاه چه رشته اي بايد بخونه...به شيمي و زيست خيلي علاقه داره...ولي من اينو بهش گفتم كه شيمي و زيست در دانشگاه با اوني كه تو دبيرستان ميخونه خيلي فرق ميكنه...ولي خودمم اطلاعات زيادي در اين مورد ندارم...ممنون ميشم اگه بتونيد يه كم راهنمايي كنيد كه كدوم رشته و شاخه واسش بهتره با توجه به علاقه اش...
با تشكر
دوست عزیز مسئله اینجاست ریاضی فیزیک هم چه از نظر حجم چه از نظر موضوع ربط چندانی نداره.اون چیزی که تو دانشگاه در یه نیم ترم اول میخونی تو دبیرستان 3 سال 4 سال زمان برده(حسابان)دیگه شما برو معادلات . ریاضی مهندسیو اینا!به نظرم ایشون همون چیزی که علاقه دارن یعنی رشته تجربی انتخاب کنه بهترینه.علاقه شرط اوله بره انتخاب به نظرم.تازه این مطالب همشون مطالبین که ادمو بره دانشگاه اماده میکند و یه پایه حساب میشه.از الان هم زوده بره تصمیم گیری بعد کنکور و دوره هایی که برگزار میشه (اشنایی با رشته ها) که کمک میکنه ادم دید بهتری داشته باشه به موضوع بهتر میتونه تصمیم گیری کنه وگرنه بازه خیلی وسیع هست از پزشکی بگیر تا علوم تغذیه شیمی محض شیمی کاربردی بیولوژی میکروبیولوژی و .......
avator20002000
08-04-2012, 23:51
اگه می خوای بهش کمک کنی هرگز بگو تجربی نره اگه نمی تونه سه تا رشته اصلی (پزشکی . دندان پزشکی . داروسازی) رو قبول بشه.وگرنه بقیه رشته ها دوستان ناراحت نشن من خودمم تجربی بودم ولی چیزی جز وقت تلف کنی نیستن.
شیمی و زیست اول دبیرستان هم مثل مفدمه برای دومه خیلی پیش پا افتادس نمی شه از رو اونا تعیین کرد علاقه رو.
رشته هایی که واقعا ارزش خوندن داره به نظرم ریاضی فیزیک یا هنر هستش که اگه یه کم علاقه داشته باشه شرایطش نسبت به بقیه هنوز کمی بهتره.
hermione
14-04-2012, 19:50
این درسته که قبول شدن توی رشته های برتر تجربی خیلی خیلی سخت تر از گروه ریاضی هست ولی خب از اون طرف اگه علاقه ای به ریاضی نداشته باشه به مشکل بر می خوره .
در کل شرایط هر دو گروه رو بگید بهشون دیگه تصمیمو خودش بگیره
اگر توانایی و اراده ی درس خوندن برای کسب رتبه ی خوب رو دارن:
تجربی برن برای دانشگاه میتونن رشته ی داروسازی رو انتخاب کنن که شیمی حرف اول رو در اون میزنه و در درجه دوم مباحث زیست
پزشکی هم چند واحد مرتبط با شیمی داره.
اما واقعا شیمی و زیست در سال های بالاتر دبیرستان و بویژه دانشگاه قابل مقایسه با اول دبیرستان نیست.
جذابیت کمتره و مطالب سنگینتر.
ehsan_update
15-04-2012, 00:18
به نظرم بهترین کار اینه که رشته تجربی بخونن و برای دانشگاه هم یکی از رشته های علوم پزشکی بخونن. چون با توجه به شرایط کشورمون روز به روز نیاز به رشته های علوم پزشکی و وابسته به وزارت بهداشت بیشتر میشه، و شانس استخدامی در اونها بیشتر میشه!
در ضمن رشته های علوم پزشکی همش پزشکی و داروسازی نیست، الان هرسال چند هزار نفر پرستار و ماما جذب میشن و به شدت نیاز به پرستار زیاده، سایر رشته های پیراپزشکی هم که قبلا کاردانی بودن و از سال 1387 کارشناسی پیوسته شدن خوبن، مثل کارشناس اتاق عمل ، رادیولوژی ، علوم آزمایشگاهی ، گرایش های بهداشت و بینایی سنجی و فیزیوتراپی و ...
من خودم سال 87 کنکور دادم و کارشناسی علوم آزمایشگاهی قبول شدم الان تازه 3 ماهه فارغ التحصیل شدم استخدامی قبول شدم و آزمایشگاههای خصوصی هم برام کار هست. بقیه دوستان و آشناهامون هم که رشته های علوم پزشکی خوندن وضعشون نسبت به سایر رشته ( وزارت علوم) بهتره.
خدمت اون دوست عزیزی که گفتن تو دانشگاه جذابیت کمتر میشه عرض کنم که برای همه اینطور نیست، کسی که علاقه داشته باشه جذابیت درسهاش (حتی ترم آخر) خیلی بیشتر از درسهای دبیرستانه! من خودم خیلی خیلی به زیست علاقه داشتم و خوشبختانه تو دانشگاه بیشتر واحدامون مربوط به زیست شناسی و فیزیولوژی انسان و بیوشیمی پزشکی بود که واقعا درس خوندن تو دانشگاه رو برام خیلی شیرین و راحت کرده بود.
پس بهتره دنبال علاقشون برن و برای دانشگاه یکی از رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی رو انتخاب کنن.
پ.ن : بهتره خود رشته زیست شناسی یا شیمی رو برای دانشگاه انتخاب نکنند، درسته به این دو درس علاقه دارن، ولی شانس کسب درامد از اونها تو ایران خیلی کمتر از اون رشته هاییه که قبلا عرض کردم.
Alireza SM
16-04-2012, 01:28
با تشكر
شیمی تجربی که با شیمی ریاضی هیچ فرقی نداره در دبیرستان و پیش دانشگاهی ولی با شیمی اول دبیرستان از زمین تا آسمون فرق دارن . شیمی اول دبیرستان اصلا شیمی نیست یه سری حرف های مبهم د مورد محیط زیست و عناصر و ... هست . زیست شناسی بقیه دبیرستان هم با زیست شناسی سال اول کاملا فرق میکنه ( حتی کتاب سال اول اسم زیست شناسی نیست و علوم زیستی و بهداشت هست )
به خواهرتون بگین از الان کتاب زیست شناسی سال دوم و سوم رو تهیه کنه و ببینه آیا مطالب فصل های اول و دوم و پنجم و ششم اون کتاب و همینطور مطالب فصل چهار و پنج زیست سال سوم براش جذاب هستن ؟ اگه براش جذاب باشه در این صورت علاقش به زیست شناسی واقعی هست و میتونه تجربی بخونه .
این نکته رو هم عرض کنم که رشته های تاپ گروه تجربی ( داروسازی و داندانپزشکی ) از رشته های تاپ ریاضی ( مهندسی برق و مکانیک ) خیلی خیلی بهتر هست وضعیت درآمدشون . در ضمن رشته های کارشناسی تجربی مثل علوم آزمایشگاهی و فیزیوتراپی و بینایی سنجی و ... از رشته هایی مثل مهندسی متالوژی و صنایع و .... بهتر هست وضعیت استخدامیشون .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.