ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باور غلط-مطبی در مورد ویروس ها-مهم

OMiD.1080p
03-04-2012, 17:41
طی عمری تجربه کار با کامپیوتر ( ویندوز ) به این نتیجه رسیدم که :
ویروس کلمه ی بی معنی و بی اثره میباشد. ( البته از خیلی قبلتر به این موضوع رسیده بودم ولی الان دیگه بغضم داره میترکه )
بله.
به یقین هم میگم و امیدوارم شما دوستان هم تایید کنید.
ببیند رفقا اصلا واژه ویروس یعنی چی ؟

یکی از دوستانم میگه :
من سیستمم خیلی کند شده .تو رو به خدا بیا برام درستش کن.فکر کنم ویروس گرفته !
هر چند که نمیتونم به اون بفهمونم که بابا سیستمت به ویروس ربطی نداره.بلکه ایراد از اون سیستم نفتی ات است.سی پی یو سلرون تک هسته ای-رم 512مگابایتی+هارد آی دی ایی 80 گیگ و گرافیک آنبرد.
منم با کمی تامل میگم باشه.
بعد از نصب ویندوز و ... بازم همون آش و کاسه.

اون یکی میگه بیا این مموری رو بگیر برام آهنگ بریز.
فقط تو رو خدا ویروس نیاری تو مموری گوشیم.

اون یکی دیگه نشسته کنار من و مثلا دارم براش یک کاری انجام میدم. حالا رایت سی دی باشه یا غیره.
یکم که کار طول بکشه طرف میگه : اوه سیستمت ویروس داره.!!!

با این حرفها من دلم آتیش میگیره.بابا به خدا ویروس وجود خارجی نداره.
اینها همش چرنده. ::27:
باور کنید.

من خودم به شخصه همین الان که تو اینترنت هستم و مسلما کلی فایل دانلود میکنم هیچ آنتی ویروسی نصب ندارم و خوشم هم نمیاد که نصب کنم.
البته هر از چند گاهی اونو با یک آنتی ویروس معتبر وآپدیت شده اسکن میکنم.
که در نهایت اسکن فوقش به چند تا فایل آفا مشکوک میشه و میفرمایند که اجازه بدم که اون ها رو بذارم تو قرنطینه.
منم بهش میگم خسته نباشی. اگه به همون چند تا فایل ( که اکثرا کرک بازی ها هستند ) گیر ندی تو چه جوری میخوای امرار معاش کنی ؟
دوستانی هم که میخوان نظر بدن میدونم بعضی هاشون استاد بنده هستند و میخوان بگند که فلان نرم افزارها هستند که جاسوسی و ... فلان کار رو به طور بسیار نامحسوس انجام میدند .
ولی آخه چرا؟ چرا حواسمون رو جمع نکینم.
چرا باید یه آنتی ویروس حجیم و سنگین رو نصب کنم تا مثلا خیالم راحت باشه که دیگه سیستمم ویروسی نمیشه.
مگه موقعی که میخوای فلان فایل رو دانلود کنی به نوع فایل و حجم و خلاصه دیگر چیزهای فایل توجه نمیکنید؟
چرا موقعی که فلش آلوده به ویروس دوستمون رو میگیریم تا براش چیزی بریزیم از قسمت Explorer و Run وارد فلش نشیم تا اتوران ویروس و متعاقبا اجرای اسکریپ های ویروس اجرا نشه.
ما اگر خودمون نخوایم هیچی چیزی نمیتونه باعث خراب کاری در سیستم بشه.

یکی دیگه از دوستان هم اعلام میکنه که قبلا سیستمم خوب بود و همه بازی هارو اجرا میکرد ولی اخیرا دیگه خیلی کند شده و سیستم همش هنگ میکنه. درصورتی که روی سیستمم هم آنتی ویروس کاسپراسکای و هم بیت دفندر نصب کردم ولی بازم درست نشد. فکر کنم ایراد از گرافیک باشه !!!

دقت کردید.
من که خودم خنده ام میگره از این اظهارات.

I-Tech
03-04-2012, 18:24
گاهی اوقات درسته که بعضی ها همه چیز رو ربط میدن به ویروس و... ولی اینطوری هم که شما میگی نیست!
فرض کن یه فایل از اینترنت به عنوان یه نرم افزار یا کرک یا هرچی دانلود میکنی و ظاهر قضیه همه چی روبراهه ولی به محض اجرای فایل...! یا مثلا با باز کردن یه وب پیج! یا... (اینا از ساده ترین مثالا برای آلوده شدن سیستم به ویروسه!)
درسته با رعایت کردن بعضی نکات میشه تا حدودی از ویروسی شدن جلوگیری کرد ولی داشتن آنتی ویروس و فایروال ضروریه، به خصوص اگه با اینترنت سر و کار داشته باشی و در کل این باور که ویروس چیز الکی ایه خیلی خیلی اشتباهه!:10:
+
فکر نکنم جای این تاپیک اینجا باشه.

Arash4484
03-04-2012, 18:32
سلام. مطلبی که شما ذکر کردید و باوری که به آن رسیدید به کرات درانجمن آنتی ویروس و نرم‏افزارهای امنیتی مورد بحث قرار گرفته...

من میتونم فقط یک مورد خیلی ساده از بسیاری از ایراداتی که به این نظر فقط در آن هم در عالم نظر وارده هایلایت کنم که به دیدن کلیه زوایای این موضوع کمک کنه ...چنین رفتاری ده سال پیش و در یک سیستم کامل ایزوله از نت شاید امکان‏پذیر یود، آنهم با هزار اما و اگر...
شما هم اکنون این پست رو در فضای اینترنت منتشر میکنید و پا به سایتهای گوناگون میگذارید چطور با کلیک بر هر لینکی از مطمئنید. گزارش های سویت امنیتتون رو نمیخونید..ازحجم تهدیداتی که متوقف میکند بی اطلاع میمانید. درست مثل کارکرد گلبولهای سفید بدن و سیستم محافظتی انسان روزی میلیونها میکروب و ویروس و مضر را متوقف میکند . اما یکبار که شکست میخورد نبودش مشخص میشود.

عملی: کدام کاربری ویروسی نشده؟؟ کدام کاربری از اتچ های مشکوک-لینکهای دروغین-کرکهای مخرب - ووووو برخورد نکرده..شما یک چند روزی آنتی رو غیرفعال یا حذف کن ببین چه پیش میاد..

در مورد سنگینی آنتیها حق با شماست . ولی شما میتوانید بنا به قدرت سیستم مورد نظرتان از برنامه‏های سبکتر استفاده کنید.من نمیخام مطلبم رو با آوردن نام شرکتی خاص جهتدار کنم ولی با کمی جستجو آنتی ویروسهای پرسرعتتر و سبکتر و در عین حال کارا رو پیدا میکنید

این در مورد بخشهای جدیتر حرف شما و کل این نظر بود اما حرفهای از این دست

ببیند رفقا اصلا واژه ویروس یعنی چی ؟
با این حرفها من دلم آتیش میگیره.بابا به خدا ویروس وجود خارجی نداره.
اینها همش چرنده

واقع محلی از اعراب ندارن، من میزارم به حساب این منظور که شما مقصودتون اینه که هر کند شدن سیستمی و هر خرابی عاملش ویروس نیست . بلکه عوامل متعددی مثل خرابی سیستم عامل-مسایل سخت افزاری-برنامه های سنگین و نامتناسب و.... داره.
ولی اگر منظورتون این نیست پس به تاپیک دانلود ویروس و... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید تا با عملکرد ویروس آشنا بشید. که البته حتمن در نظر دارید همیشه و در زمان کار اینطوری واضح در برابر شما نیست بلکه در قالبی فریبنده قرار داره.
اگر انقدر از بخت خوش با سیستمهای غیر آلوده کم برخورد داشته اید به انجمن اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید تا با گوشه ای از گرفتاران بدافزار آشنا شوید
ویروس چیست: برنامه ای با هدف تخریب نوشته شده که قابلیت تکثیر دارد. و مسمای ویروس از آنجا(تکثیر) میاید. تروجان-کرم-میلویر-اسپای‏ویر و... همه کارکردمخرب داشته والبته بنا به اهدافش نام دسته‏هایشان تغییر کرده. بدافزار عنوان جامعتری است.
متوقف کردن و عدم ابتلا به آن علاوه بر نداشتن آسیب‏پذیری در سیستم عامل و رفع و نصب پچ های تکمیلی نیاز به یکی از سویتهای امنیتی و گهگاه برنامه‏های تکمیلی داره.

OMiD.1080p
03-04-2012, 18:40
حرفای همه دوستان درست وصحیح.
من البته یکم زیاده روی کردم
ولی بازم میگم نباید اونقدر به خاطر اینکه سیستم ویروسی نشه خودمون رو توی محدودیت بذاریم.
موردهاش زیاد بوده واسه من.

خود ما میتوانیم با اطلاعاتی که داریم و تجربه و صد البته آگاهی نسبت به ویروس ها خودمون یک آنتی ویروس و فایروال قوی و آپدیت شده باشیم. :5:

البته من هیچ ادعایی ندارم ولی من اگه بدونم سیستمم ویروسی شده اونا رو به صورت دستی پاک میکنم.
راه هاشو هم بلدم.

J U N I P E R
03-04-2012, 19:57
مثل اینه که بگید چون من همیشه حواسم جَمعه و تمام نکات بهداشتی رو رعایت می‌کنم، هیچ‌گاه سرما نمی‌خورم.
اگر بگید کمتر سرما می‌خورم شاید بهتر باشه...
عطسه‌کردن ناگهانی کسی که در صندلی پشتی شما نشسته، هیچ‌کاه در کنترل شما نیست:)
در وب‌هم خب همین‌طوره دیگه، عکس های آلوده در امضای کاربران در فروم‌ها، کد‌های مخرب موجود در صفحات، کرک‌ها، کی‌لاگرها و ... حکم همون عطسه ناگهانی رو دارند.

pcsoft
03-04-2012, 20:30
خود ما میتوانیم با اطلاعاتی که داریم و تجربه و صد البته آگاهی نسبت به ویروس ها خودمون یک آنتی ویروس و فایروال قوی و آپدیت شده باشیم. :5:

سلام
مطالبتون رو خوندم.
فقط این جمله رو توضیح بدین. شما چطوری می تونین خودتون فایروال باشین؟ چطوری می تونین پکت ها رو بررسی کنین و اون ها رو Verify کنید.
چطوری می تونین از حملات شبکه جلوگیری کنید.
سایت های آلوده رو چطوری شناسایی می کنید؟
پورت های سیستم رو چطوری می بندین؟ چطوری اون ها رو مخفی می کنین؟
چطور به یک برنامه اجازه دسترسی به اینترنت می دین یا بالعکس؟
بطور مثال. ارتباط وصل شده نرم افزاری مثل بابیلون با اینترنت رو چطوری قطع می کنید؟ اصلا چطوری می فهمین که نرم افزار با اینترنت در حال ارتباط هست؟ IP ایی که برنامه به اون وصل شده رو از کجا بدست میارین؟
این از فایروال. که البته سوال ها و این "چطوری" ها ادامه دارد...
درباره آنتی ویروس هم من تا حدودی با شما موافقم ولی نظر من هم نظر دوستان هست تقریبا.

OMiD.1080p
03-04-2012, 21:10
سلام

فقط این جمله رو توضیح بدین. شما چطوری می تونین خودتون فایروال باشین؟ چطوری می تونین پکت ها رو بررسی کنین و اون ها رو Verify کنید.

بطور مثال. ارتباط وصل شده نرم افزاری مثل بابیلون با اینترنت رو چطوری قطع می کنید؟ اصلا چطوری می فهمین که نرم افزار با اینترنت در حال ارتباط هست؟ IP ایی که برنامه به اون وصل شده رو از کجا بدست میارین؟

خیلی راحت.خودتون هم میدونید.از تنظیمات داخل خود برنامه. :27:
در مورد فایروال میتونم تجدید نظر بکنم ولی انتی ویروس رو قانع نمیشم.

pcsoft
03-04-2012, 21:24
خیلی راحت.خودتون هم میدونید.از تنظیمات داخل خود برنامه. :27:

من بابیلون رو فقط مثال زدم. شما تروجان رو هم از تنظیمات خود برنامه اش می بندینش؟

smahdis
03-04-2012, 21:32
دقیقا من هم با پست اول موافقم. اینقدر کفرم در میاد طرف میگه: ایکسپلوررم باز نمیشه حتما ویروسی شده. یا سیستمم اینطوری شده حتما ویروس گرفته.

بیش از 97% موارد اینها ویروس نیستن, بیشتر به خاطر خرابی ویندوز هست. اگر ویندوز نباشه, سخت افزار.

HORROR
03-04-2012, 21:33
دوست عزیز من تا حالا به خاطر آپدیت نبودن وخوب نبودن آنتی ویروس کلی از اطلاعاتم رو از دست دادم... درسته نرم افزاری مثل کاسپرسکی میزان قابل توجهی از منابع سیستم رو درگیر خودش میکنه ولی کاملا بر امنیت سیستم و اینترنت تسلط داره.....

A M ! N
03-04-2012, 21:35

سلام..
البته دوست ندارم حرف نقض شمارو بزنم ، تا حدودی میشه بدون آنتی ویروس امنیت رو تامین کرد..
اما کافیه یک فایل EXE آلوده به سالیتی-رو اجرا کنید..
از طرفی فک کنم شما باید مقاله ی دوکو یا استاکسنت رو بخونید..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اون شرایط میبینید که حتی آنتی ویروس هم کافی نیست و کاری از دستش بر نمیاد با روتکیتی که توی قلب ثبات مخفی شده..
البته درست نیست کسی این حرفو از من بشنوه اما من خودم در حال حاضر هیچ نرم افزار امنیتی روی سیستم ندارم :31:

موفق باشید..

OMiD.1080p
03-04-2012, 22:24
دقیقا من هم با پست اول موافقم. اینقدر کفرم در میاد طرف میگه: ایکسپلوررم باز نمیشه حتما ویروسی شده. یا سیستمم اینطوری شده حتما ویروس گرفته.

بیش از 97% موارد اینها ویروس نیستن, بیشتر به خاطر خرابی ویندوز هست. اگر ویندوز نباشه, سخت افزار.

بله.کاملند درسته.من این مطلبی که گفتی رو یادم رفته بودم بگم.
ویندوز و کرش کردن های اون دلیلی دیگر میتونه باشه.

darktarget
03-04-2012, 23:48
با سلام به نظر من هم بخشهایی از پست اول صحیح بود این باور غلط واقعا جا افتاده که تا سیستم کسی یه بازی مثلا بتلفیلد رو نمیکشه سریع نتیجه گیری میکنه که آره سیستم من ویروسی شده و میگه که تا چند وقت پیش درست کار میکرد ولی تازگیها چون ویروسی شده کند شده و ...
این باور غلط رو باید درستش کرد باید گاهی سخت افزار سیستمو یه بازبینی کرد.

OMiD.1080p
04-04-2012, 13:49
چندوقت پیش یه بار احساس کردم ویروس نفوذ کرده به سیستمم.
ولی خوب هیچ تاثیری توی کارهام نداشت.من کار خودم رو میکردم.اونم کار خودش. :27:
اون موقع هم به اینترنت دسرسی نداشتم.که مثلا اطلاعات شخصیم رو بخواد آپلود و ...
خلاصه اینکه گفتم ولش کن بذار ترتیبشون رو بدم.
آنتی ویروس نصب کردم.(یادم نمیاد چی بود ).از همون موقع که نصب کردم هم اونو و هم یک آنتی ویروس دیگه رو ( البته نه در کنار هم ) باعث شد که ویروس با من لج بشه و شروع بع خرابکاری میکرد و...
خلاصه اینکه مجبور شدم که ویندوز رو عوض کنم و بعد هم بدون اینکه آنتی ویروس نصب کنم و از توی SAFE MODE همه ی ویروس ها رو خودم پاک کردم و دخلشون رو آوردم.:21:
نتیجه گیری از این موضوع :
تا موقعی که آنتی ویروس نداشتم همه چیز عادی بود و هیچ مشکلی نبود ولی بعد از نصب انتی ویروس ... خدا به خیر کنه.

pcsoft
04-04-2012, 17:30
چندوقت پیش یه بار احساس کردم ویروس نفوذ کرده به سیستمم.
ولی خوب هیچ تاثیری توی کارهام نداشت.من کار خودم رو میکردم.اونم کار خودش. :27:
اون موقع هم به اینترنت دسرسی نداشتم.که مثلا اطلاعات شخصیم رو بخواد آپلود و ...
خلاصه اینکه گفتم ولش کن بذار ترتیبشون رو بدم.
آنتی ویروس نصب کردم.(یادم نمیاد چی بود ).از همون موقع که نصب کردم هم اونو و هم یک آنتی ویروس دیگه رو ( البته نه در کنار هم ) باعث شد که ویروس با من لج بشه و شروع بع خرابکاری میکرد و...
خلاصه اینکه مجبور شدم که ویندوز رو عوض کنم و بعد هم بدون اینکه آنتی ویروس نصب کنم و از توی SAFE MODE همه ی ویروس ها رو خودم پاک کردم و دخلشون رو آوردم.:21:
نتیجه گیری از این موضوع :
تا موقعی که آنتی ویروس نداشتم همه چیز عادی بود و هیچ مشکلی نبود ولی بعد از نصب انتی ویروس ... خدا به خیر کنه.

حرفتون استدلال درستی نداره. ویروس اجرا بشه دستوراتش رو اجرا می کنه. ممکن هم هست که شرایطی براش مهیا نشده بوده که کامل اجرا بشه.
من خودم از cis استفاده می کنم. آنتی ویروسش هم غیرفعال. چون نمی خوام سرعت سیستم بیاد پایین.(با اینکه آنتی ویروس سبکی هست) آنتی ویروسش رو پس برای چی نصب کردم؟ برای اسکن مثلا فلشی می زنم به لپ تاپ یا فایلی دانلود می کنم دستی اسکن کنم(اگر مشکوک بودم بهش)
می تونم بزارمش روی On Access Scanner که همه چی رو اسکن کنه. ولی نیازی نیست. اطلاعات داخل لپ تاپ رو بایت به بایت برای من مطمئن و بدون ویروس هستند. بنابراین. من احتمال ورود ویروس رو میدم ولی احتمال ویروسی بودن فایل هام روی 1% هست و نیازی نیست که اکتیو پروتکشن فعال باشه.
پس، سرعتم افت نمی کنه. امنیت هم دارم.
فایروال ولی نه. روی سوال پیچ ترین درجه هست. بخاطر اینکه من نمی تونم دستی به مثلا یه بازی که اتوماتیک وصل می خواد بشه به نت بگم وصل نشو. پس به فایروال نیاز دارم. برنامه های امن هم براش تعریف شده. سوال نپرسه از اینا.
کنار این ها هم من سیستم دفاعی کومودو رو دارم+سندباکس که البته خاموشه. دیفنس هم روی Safe Mode هست برای اینکه به فایل ها زیاد گیر نده. ولی وقتی فلش می زنم به سیستم یا ویروس رو خودم اجرا می کنم(برای تست عملکرد آنتی ویروس) روی آخرین درجه و سوال پیچ ترین درجه می گذارم.
پس، امنیت رو همراه با سرعت دارم. هر وقت هم بخوام می تونم سوویچ کنم روی هر کدوم از اینها.
گاهی وقتا اصلا یادم میره آنتی ویروس رو آپدیت کنم. چون استفاده ای ازش ندارم ولی بودنش خوبه چون هر وقت بخوام می تونم اسکن دستی کنم. چند وقتی هم هست که منتظر ورود یه ویروس هستم. ویروس های ایرانی و ویروس های داخل ایران ویروس های جالبی هستن منتظرم با فلشی چیزی بیارن برام. تستشون کنم. چون دیگه ترس از ویروس وجود خارجی برای من نداره.

OMiD.1080p
04-04-2012, 17:51
می تونم بزارمش روی On Access Scanner که همه چی رو اسکن کنه. ولی نیازی نیست. اطلاعات داخل لپ تاپ رو بایت به بایت برای من مطمئن و بدون ویروس هستند. بنابراین. من احتمال ورود ویروس رو میدم ولی احتمال ویروسی بودن فایل هام روی 1% هست و نیازی نیست که اکتیو پروتکشن فعال باشه.
پس، سرعتم افت نمی کنه. امنیت هم دارم.

بله قبول دارم.حق با شماست.
من منظورم توی همین مایه هاست.
میگم نباید اونقدر ویروس رو گنده فرض کرد.
من هم ناگفته نمونه.کسپراسکای 2012 رو نصب دارم با آپدیتش.
ولی همه ی سرویس هاش رو غیر فعال کردم بجز فایروالش.
هر از گاهی هم که لازم باشه یه اسکنی می کنم.
ولی اینکه به قول خود شما رو On Access Scanner باشه نه.

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

خیلی جاها میرم و سیستماشون رو درست میکنم.
اکثرا هم ویروسی هستند.
ولی خوب میرم و بدون آنتی ویروس و دستی دخل همشون رو میآرم.

ArashMiniStar
04-04-2012, 18:09
بله قبول دارم.حق با شماست.
من منظورم توی همین مایه هاست.
میگم نباید اونقدر ویروس رو گنده فرض کرد.
من هم ناگفته نمونه.کسپراسکای 2012 رو نصب دارم با آپدیتش.
ولی همه ی سرویس هاش رو غیر فعال کردم بجز فایروالش.
هر از گاهی هم که لازم باشه یه اسکنی می کنم.
ولی اینکه به قول خود شما رو On Access Scanner باشه نه.

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

خیلی جاها میرم و سیستماشون رو درست میکنم.
اکثرا هم ویروسی هستند.
ولی خوب میرم و بدون آنتی ویروس و دستی دخل همشون رو میآرم.
اولا خواهشا اون عکس امضاتون را بر دارید.از صفحه زده بیرون و حجمش فکر کنم بالا باشه.ولی ندیدم:41:
دوم شما وقتی ویروس گرفته بودید میخواهید به فکر چاره باشید که اسکن می کنید؟؟؟ زمانی که ویندوز خراب شد یا اطلاعات رفت!؟:27::31:

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

اولا خواهشا اون عکس امضاتون را بر دارید.از صفحه زده بیرون و حجمش فکر کنم بالا باشه.ولی ندیدم:41:
دوم شما وقتی ویروس گرفته بودید میخواهید به فکر چاره باشید که اسکن می کنید؟؟؟ زمانی که ویندوز خراب شد یا اطلاعات رفت!؟:27::31:
85.79 KB (87,846 bytes)

OMiD.1080p
04-04-2012, 18:18

[/COLOR]
85.79 KB (87,846 bytes)

به عشق همین امضا زنده ایم.:31:
بعدشم حجمش که 98 کیلو بایت بیشتر نیست؟
شما حتما مانیتورتون کوچیکه که میزنه بیرون!!
من رزولوشن 1920*1080 دارم نزده بیرون.

kafe1
04-04-2012, 18:21
دقیقا من هم کاملِاُ با پست اول موافقم
1-به خاطر اینکه انتی ویروس خودش باعث کندی سیستم میشه یا به نوعی سیستم سنگین میشه
2- بیشتر آنتی ویروس ها هم با هم یه نوع جنگ (به نوعی رقابت ) دارند که همین باعث می شه که شما، از فلان آنتی ویروس استفاده می کنید اگه یه آنتی ویروس دیگه رو نصب کنید همون فایل های آنتی ویروس قبلی رو ویروس می شناسه پس آنتی ویروس ها هم برای رقابت خودشان هم ویروس تولید می کنند تا انتی ویروس رقیب نتونه شناسایی کنه و فقط آنتی ویروس برتر خودش باشه
2- بیشتر سیستم هایی ویروسی می شند که از نظر سخت افزاری و نرم افزای به روز نیستند یعنی سیستمی با گرافیک آنبرد ، سی پی یو تک هسته ای و .... چی انتظار دارید اینکه بتونید با اون برید بازی سنگین یا به طور هم زمان چندین کا رو با هم انجام بدید خوب مسلَماُ نمی تونید چون سیستم کم میاره.
3- برای کسانی هم که از اینترنت زیاد استفاده می کنند می تو نند از یه نرم افزاری استفاده کنند که به محضه ریست کردن سیستم به حاله اولیه در بیاد و اگه زیاد فایل از اینترنت دانلود می کنید میتونید یکه از درایو ها رو به طور پیشورز برای دانلود انتخاب کنید و هر وقت احساس کردید اون درایو ویروسی شده با یه آنتی ویروس حالا
هر چی باشه حتی سنگین ترین آنتی ویروس ( با آپدیت ) اون درایو رو اسکن کنیدو به راحتی تمام ویروس ها رو پاک کنید.
4 - بیشتر ویروس ها می تو نیم به طور دستی پاک کنیم از طریق Safe Mode

ArashMiniStar
04-04-2012, 18:41
به عشق همین امضا زنده ایم.:31:
بعدشم حجمش که 98 کیلو بایت بیشتر نیست؟
شما حتما مانیتورتون کوچیکه که میزنه بیرون!!
من رزولوشن 1920*1080 دارم نزده بیرون.
عزیزم همه ای دی اس ال ندارن که 98 کیلوبایت همین جوری دان کنن.:13:
آخه همه هم که مانیتور فول اچ دی ندارن!! مثل من که 19" هست
شما هم لطف کن فکر دوستان رو هم کن که میخوام صفحه رو لود کنن.لاقل با Advanced JPEG Compressor حجم و اندازش رو کم کن.:46:

OMiD.1080p
04-04-2012, 19:16
عزیزم همه ای دی اس ال ندارن که 98 کیلوبایت همین جوری دان کنن.:13:
آخه همه هم که مانیتور فول اچ دی ندارن!! مثل من که 19" هست
شما هم لطف کن فکر دوستان رو هم کن که میخوام صفحه رو لود کنن.لاقل با Advanced JPEG Compressor حجم و اندازش رو کم کن.:46:

حالا چی ؟خوب شد؟ :11:

حالا از بحث اصلی خارج نشیم.
من توی موضوع آنتی ویروس و ویروس کم کم دارم دیگه تسلیم شما میشم.
هرچند که راه خودم رو میرم.
اما به دوستان و کاربران عزیز میگم که درسته.
از امنیت چیزی بالاتر نیست.و هیچی نمیتونه بهای سنگین رو بده.
ولی خوب باز لازمه این بحث رو کمی تامل کرد که اکثر مواقع خود کاربر با کارهای اشتباه خود و اختلالات نرم افزاری باعث کرش و عیب ویندوز میشه.و این نکته مهمه که این کرش و خطا از ویروس نمیتونه باشه.
مثلا دستکاری ایی که بعضی نرم افزار های رجیستری و پاک سازی هارد و بهبود سرعت انجام میدند باعث اینه.
یه نرم افزار درست نصب نمیشه.کاربر در حین انجام فعالیتی سنگین سیستم رو یهو شات داون میکنه یا ریست میکنه.
که بعد ویندوز بالا نمیاد و کاربر فکر میکنه که از ویروسه که اینجوری شده.
این چند مورد رو میشه از اشتباهات و همون باور غلط به حساب آورد که اول هم گفتم.

kafe1
05-04-2012, 22:12
راست می گی اما همه این موضوع رو می دونند که نباید با نرم افزار هایی که با محیط رجیستر کار داره کار بکنند پس
یا باید تحقیق کنند در مورد اون نرم افزاری که نصب کردنند یا با بی احتیاتی خودشون ویندوز رو خراب کنند وبا این کار
بتونند تجربه کسب کنند که من گزینه اول رو پیشنهاد می کنم چون گزینه دوم هم سیستم رو خراب می کنه و هم
باعث یه خرج اضافه می شه

ALI16437
09-05-2012, 19:26
با سلام خدمت تمام دوستان ،
من معمولا تو این جور بحثها دخالت نمیکنم و وارد نمیشم اما این یکی دیگه خیلی جالب بود
نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و چیزی ننویسم خوب ما اول باید یک نگاه درست و کلی به
ویروس و انتی ویروس و فایروال داشته باشیم بعد دربارش بحث کنیم ،
البته من هم ادعای ندارم و همین جا اعلام میکنم این نظرات شخصی من است و برداشتهای
من از سایتهای مختلف ،و درست مطلق نیست ،
همه انواع بدافزارها چه هدفمند و ظاهرا بی هدف در سیستم قربانی تغییراتی زیادی رو
ایجاد میکنند یعنی بهتره اینطوری بگم که یک فرد رو سیستم فرض کنیم میشه انتی ویروس
رو بادیگارد فرض کرد و ویروس رو یک مهاجم حالا اگر مهاجم فرد رو بکشه یا مصدوم کنه چه
فرقی می کنه که بادیگارد مهاجم رو بکشه یا نه به عبارت ساده تر چه با انتی ویروس و چه
بصورت دستی ویروس رو پاک کنید به احتمال 99% نخواهید توانست تمام اثار اون رو چه بصورت
دستی و چه بصورت نرمافزاری بازیابی و تعمیر کنید و بهترین دکترها هم بطور کامل نمیتونند
اثار بیماری رو پاک کنند یعنی یکسری نرمافزار که برای بازسازی سیستمهای اسیب دیده
بکار میره هم نمیتونه تمام اثار رو پاک کنه ، حالا ما فرض کنیم که یک ویروس اصلا ایجاد شده
برای باز کردن یک درب پشتی سیستم و تمام کارهای که انجام میده در واقع رد گم کنی بیشتر
نیست. در یک سایت به اسم نگهبان که مطالب بسیار جالبی توش هست خوندم که طبق
اعلام ماکروسافت از هر 7 دانلودی که توسط اینترنت اکسپلوئر انجام میشود یکی بدافزار است
اگر مدتی هدف حمله هکرها باشید انقلابی در افکار تون در مورد امنیت در اینترنت و کامپیوتر
ایجاد خواهد شد.
یک مطلب جالب که خوندم این بود که همواره هکرها و دزدان اطلاعات شما در حال بهبود روشهای
هستند که با اون بتوانند به اهداف خود برسند پس هیچگاه نمیتوان به داشتن امنیت مطلق فکر کرد
و همواره باید در حال بهبود روشهای امنیتی خود بود حتی با داشتن یک سوئیت امنیتی در رده بالا
که بصورت قانونی خریداری کرده اید و هوشیاری بالای کاربر ان هم نمیتوان به داشتن امنیت مطمئن
بود اگر بسیار با هوش باشید فقط متوجه علائمی که به شما نشون میدهند -- شدید میتونید باشید
این اینترنت است ،
موفق باشید.

Karkas20
10-05-2012, 09:50
اکثر مواقع خود کاربر با کارهای اشتباه خود

سلام امید جان

این حرفت را خیلی قبول دارم:46:

OMiD.1080p
10-05-2012, 17:58
سلام امید جان

این حرفت را خیلی قبول دارم:46:

خوبه شما متوجه منظورم شدی. :10:

Karkas20
14-05-2012, 19:47
سلام عزیزم

خواستم بپرسم عنوان این تایپیک با پست زیبا شما تداخل داره ، متاسفانه

ولی پست جالب و زیبای بود

ممنون

academian
20-05-2014, 02:18
این جوری که مردم بدون آگاهی ازویروس صحبت میکنن واقا غلطه ولی از دید حرفه ای ها ویرووس واس خودش دنیاییه یعنی ویروس هم مثل بقیه برنامه هاست اما گاهی بدون آگاهی کاربرعملیاتشو انجام میده وگاهی هم هدفش دسترسی به اطلاعات اشخاص است بدون آگاهی کاربران وقسمت عمده ویرووس ها رو شرکت های نرم افزاری بزرگ دنیا مینویسند تا از فروش آنتی ویروس توسط خودشان سود کنند یعنی بیماری ودارو دست خودشان است واز این قدرت کسب درآمد میکنند. پس ویرووس ها هم مثل برنامه های کامپیوتری اما با هدف مضر واین که مردم میگن بیا تو رمم فلان چیزو بریز ....فقط ویروسی نباشه غلطه چون گاهی اصلا ویروس های رایانه داخل موبایل ها ویرووس نیست و خطری نداره و ایشالله که سطح آگاهی مردم به بالا....:n02:

OMiD.1080p
20-05-2014, 18:32
زیر خاکی آوردی بالا :دی

به هر حال هنوز هم که زمان زیادی از موقعی که تاپیک رو استارت زدم میگذره و هنوز هم نظرم طبق پست اول هستش و هنوزم میگم : وجود ویروس و ترس از آن اصلا نباید دغدغه ایی داشته باشه .
میدونید هنوز هم خیلی از مشکلات سخت افزاری موجود رو اکثر کاربران به وجود ویروس نسبت میدهند .
مثلا فلان بازی رو نمیتونه خوب اجرا کنه , سپس میگه که سیستمم چون ویروس داره توان اجرای بازی رو نداره . و کلی بحث مشابه این البته توضیح داده بودم در پست های قبلی .

البته معنای " ویروس " بسیار وسیع تر از این بحث ماست چرا که با بررسی های بیشتر به انواع آن و کاربردهای مختلف آن نیز پی خواهیم بْرد
اما اینکه یک آنتی ویروس حتما میتواند امنیت سیستم مون رو تضمین کند , رو به هیچ عنوان "‌اینجانب " تایید نمیکنم .

akpa
20-05-2014, 20:11
ویروسی نشدید که این تایپیک رو زدید من یبار یه ویروسی گرفتم که باورش برای همه سخت و حتی غیر ممکن بود 5 دقیه بعد از پارنیشن بندی و نصب ویندوز دوباره بدون اینکه هیچ چیز خاصی به سیستم وصل کنم ویروسی میشد! البته اونموقع نود 2 بود و میشناخت ویروس رو ولی فقط قبل از اجرا روی سیستم و بعد اجرا آنتی ویروس غیب میشد تازه کلیه فایل های اجرایی رو هم نابود میکرد امسمشم sality بود فکر کنم
خلاصه آخرش هاردم رو رو یه سیستم دیگه پارتیشن کردن و ویندوز نصبیدم و بعدش بالا نیامد دوباره پارتیشن کردم(رو سیستم خودم) و بالاخره درست شد!

Thor God
20-05-2014, 20:32
امید خان به قوله دوستمون ویروس ندیدی ! شاید تو کلاینت ها زیاد دیده نشه ولی من مورد دیدم کرک نرم افزاری که تو سرور ویندوز نصب شده اتو ماتیک به یه ادرس خاص با متد badbot اتک میزد !

یه موردی هم چند ماه پیش دیدم که سیستم طرف بعد از اتصال فلش به قدری کند شده بود که حرکت ماوس هم لگ داشت ! دیگه با زور دیسک زنده لینوکس و حالت سیف مود و غیره از فایل های مهم کپی گرفتیم تا بریم برای عوض کردن ویندوز و فرمت کردن هارد

Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk

OMiD.1080p
22-05-2014, 11:00
ویروس دیدم , از اون خفن هاش هم دیدم .
منتها حرف من اینه که حتی بدون داشتن آنتی ویروس نیز میتوان امنیت خود رو تامین کرد .
شما بیا خفن ترین ویروس ها رو بنداز روی سیستمت . من به راحتی با بازرسی پروسه ها و.... میتونم به کِرنل ویروس و موقعیت و هدفش برسم .