PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد انتخاب گرایش و رشته و...

sopack
03-04-2012, 12:46
ا سلام. من دانشجوی برق الکترونیک سال ترم سوم هستم. از الان خیلی علاقه دارم که در مورد اینده خودم یه دورنمایی داشته باشم. ولی اصلا نمیدونم چیکار کنم!
من یه سرچی درباره گرایش های الکترونیک و گرایشهای بقیه رشته ها انجام دادم.اصلا وقتی اسم واحدهاشون هم میاد ترس برم میداره. نمیدونم آخه من یعنی قراره مثلا چیکاره بشم در آینده؟
پسرعاموم دکترای مخابراتشو گرفته، ولی اونم بیشتر توی لابراتوار دانشگاه کار میکنه. برای همین اصلا نمیدونم زمینه های کاری این رشته (الکترونیک) توی گرایشهای مختلفش توی ایران چیه؟
راستش من دارم یه جورایی کم کم میفهمم که بیشتر شاید به درد صنایع بخورم. شاید هم نرم افزار یا آی تی. آخه من خیلی از اوقاتم رو پای کامپیوتر میگذرونم و دل کندن ازش برام خیلی سخته.
تو را خدا کمکم کنید...قضیه برام خیلی حیاتیه...اصلا این روزا میل به درس خوندنم و حتا غذا خوردنم نمیاد...

emadpumad
03-04-2012, 13:22
من این متن شما رو چند بار خوندم ولی متاسفانه متوجه منظور شما نشدم که چه چیزیو طلب میکنید !
به هر حال اگر برای فوق لیسانس می خاید اقدام کنید پبشنهاد میکنم رشته خودتون رو ادامه بدید
و در مورد شغل آینده و بازار کار خدمتتون عارض هستم که تو کشور ما چون کار پژوهشی خیلی کم انجام میگیره شما با مدرک phd اکترونیک میتونید استاد دانشگاه بشید یکی از معمولترین کارها برای چنین مدارکی
اگر مایل بودید کمی سوالتونو باز تر کنید تا بهتر بتونیم کمک کنیم

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

sopack
03-04-2012, 18:01
ممنون از کمکتون. منظور من بیشتر این هستش که من نمی دونم در آینده چه رشته و گرایشی به دردم میخوره. تا حدودی در باره رشته ها و گرایش ها گیج شده م. همین ترم قبل به طور موقتی مهمانی گرفتم به دانشگاه شهرستان خودمون (دانشجوی علم و صنعت بودم). ولی اگه این روند ادامه پیدا کنه مطمئن نیستم بتونم برگردم . خواهش میکنم راهنماییم کنید...راستی واقعا کارشناسی تهران با شهرهای دیگه خیلی تفاوت داره؟ یا اینکه فقط ارشد مهمه؟