مشاهده نسخه کامل
: ویندوز مناسب برای لپ تاپ
amir-shakh
03-04-2012, 09:18
سلام دوستان سی دی ویندوز لپ تاپ منو دزدیدن
لپ تاپ من سونی vpcea16fg و ویندوز روش Home permiume 64biti بود
حالا 3 تا سوال
1: چه ویندوزی نصب کنم منظورم ورژن Ultimate یا ...
2: میشه با استفاده از product key پشت سیستم ویندوز و فعال کنم؟
3: نظرتون فرقی بین ویندوز های لپ تاپی و مدل های معمولی هست یا نه؟
milad_takjoo
03-04-2012, 19:16
من خودم رو لپ تاپم home premium هست و باهاش راحتم...به نظرم عوض نکن چون اگه کاربر زیادحرفه ای نیستی همین خوبه و فک کنم یه سری امکانات تو حالت شبکه بیشتر داره همین....اگه فعال نیست آره فعالش کن...
سلام دوستان سی دی ویندوز لپ تاپ منو دزدیدن
لپ تاپ من سونی vpcea16fg و ویندوز روش Home permiume 64biti بود
حالا 3 تا سوال
1: چه ویندوزی نصب کنم منظورم ورژن Ultimate یا ...
2: میشه با استفاده از product key پشت سیستم ویندوز و فعال کنم؟
3: نظرتون فرقی بین ویندوز های لپ تاپی و مدل های معمولی هست یا نه؟
من خودم تست نکردم.ولی انگار فقط یه ویندوز هم ور÷ن با مال لپتاپتون (یعنی home)رو می تونید با سریال ویندوز لپتاپ رجیستر کنید
من فکر نمی کنم فرقی داشته باشه.خودمم وینذوز اوریجینال داشتم الانم اولتیمیت ریختم بهتر نباشه بدتر نیست.مشکلی نداره.کلا ویندوز رو هر کاریش کنی ویندوزه و مشکل داره.اوریجینالش هم مشکل داره.زیاد حساس نباش
Farshid72
03-04-2012, 23:26
ببین دوسته عزی دیسک های ریکاوری اصلا مهم نیستن و فقط یه کپی هستن
شما میتونید برنامه paragon partition رو دانلود کنید و یه درایو مخفی که حجمی بین 8 تا 20 گیگ داره رو ریکاوری کنید و اون فایل های ریکاوری شده رو روی دیسک یا یه هارد بریزید و بعدش اونو اجرا کنید و نوع ریکاوری رو انتخاب کنید و سیستم رو ریکاوری کنید
شرکت قبلا خودشون فکر اینجاشو کردن که اگه دیسک ها از بین برن چیکار باید کرد و جای نگرانی نیستش
البته اگرم دوست نداشتید میتونید یه ویندوز معمولی که برای لپ تاپ هم مناسب باشه خریداری و نصب کنید
البته اگه میخواید ویندوزی که میخرید اونو با کد های پشت لپ تاپ ریجستر کنید شما باید :
همون نسخه ویندوزی که روی لپ تاپ شما هست رو خریداری کنید و بعدش که نصب کردید شماره سریال لپ تاپ خودتونو برای اون بزنید تا در اولین اتصال شما به اینترنت ویندوز شما شناسایی و ریجستر بشه
amir-shakh
07-04-2012, 19:21
دوست عزیز من لپ تاپم سونی میشه نرم افزار های وایورو بریزم و با همون کارکنم؟
سری لپ تاپم vpcf16g
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.