ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد انتخاب گرایش و رشته....

sopack
02-04-2012, 22:18
با سلام. من دانشجوی برق الکترونیک سال ترم سوم هستم. از الان خیلی علاقه دارم که در مورد اینده خودم یه دورنمایی داشته باشم. ولی اصلا نمیدونم چیکار کنم!
من یه سرچی درباره گرایش های الکترونیک و گرایشهای بقیه رشته ها انجام دادم.اصلا وقتی اسم واحدهاشون هم میاد ترس برم میداره. نمیدونم آخه من یعنی قراره مثلا چیکاره بشم در آینده؟
پسرعاموم دکترای مخابراتشو گرفته، ولی اونم بیشتر توی لابراتوار دانشگاه کار میکنه. برای همین اصلا نمیدونم زمینه های کاری این رشته (الکترونیک) توی گرایشهای مختلفش توی ایران چیه؟
راستش من دارم یه جورایی کم کم میفهمم که بیشتر شاید به درد صنایع بخورم. شاید هم نرم افزار یا آی تی. آخه من خیلی از اوقاتم رو پای کامپیوتر میگذرونم و دل کندن ازش برام خیلی سخته.
تو را خدا کمکم کنید...قضیه برام خیلی حیاتیه...اصلا این روزا میل به درس خوندنم و حتا غذا خوردنم نمیاد...

mad86
03-04-2012, 03:34
گرایش ها زیادن :

الکترونیک کاربردی
گرایش آنالوگ ( مثلا طراحی سیستم های تقویت کننده و...)
گرایش دیجیتال ( شامل تمام پردازشگرها مبدل ها و...و....)
گرایش فتونیک(طراحی پردازش گرها و سیستم های جدید مبتنی بر نور و...)
fabrication و یا تولید و طراحی ای سی ها ، سنسورها و تمام ادوات نیمه هادی...
Mems (طراحی وسایل مکانیکی بسیار کوچک در حد نانو و میکرو)
گرایش بیونیک (طراحی سنسورهای دریافت علائم و همینطور پردازش سیگنال های بدن و...)

کلا گرایش های زیادی هست که متاسفانه تو ایران کلا همه رو میگن الکترونیک!!!!!!!!
متاسفانه ما تو این رشته خیلی بازار خوبی نداریم...و خیلی هم از دنیا عقبیم و با توجه به تحریم ها..فشار بیشتری هم به این گروه از مهندس ها وارد شده...
ولی خوب جای کار زیاد هست و همه اینها به میزان علاقه شما..استعداد شما و میزان تلاش شما ربط داره و هیچ کس نمیتونه برای آینده یکی دیگه نسخه بپیچه جز خودتون که این هم با تلاش ،تحقیق و ممارست بسیار میسر میشه..مثلا یکی از راه هاش قبول شدن تو دوره های تکمیلی یک دانشگاه خوب هست در گرایشی که استعدادشو دارید ویا ....

موفق باشید