مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک x4 840 و رم 1333
سلام به همه
من قصد اورکلاک این سیستم رو دارم:
AMD Phenom II x4 840@stock fan
Asus M5A78L
4gb ram 1333 cl9 single channel
green gp 435a-EU
دما با 60 دقیقه prime95 حدود 60 بود.میدونم دما بالاست ولی میخوام تا حد ممکن اور بشه و در ضمن میخوام یه کولر خوب تا 60 تومن معرفی کنید که توی x3 جا بشه و بعدا که شاید sandy bridge خریدم بهش بخوره...
به نظر شما cooler master v8 چطوره و قیمتش چنده.
اینم هم از عکسا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس از بایاس گذاشتم از روی همین بگید چی رو رو چند بزارم.
ممنون
دما در لود 60 خوبه با استوک ولی برای اور براتون محدودیت ایجاد میکنه یک مقدار بهتره حتما یک کولر خوب بگیرین در مورد کولر من قیمت درست ندارم نمیتونم کمکتون کنم ولی بعد از اینکه کولر گرفتین این تنظیمات رو اعمال کنید
base clock :240mhz
dram ferecance:1066 cl7
c2/c2e:disable
cpu thermal monitor :disbale
cool and quite:disable
cpu spread spectrume:disbale
با استفاده از ضریب ht فرکانس ht رو کمش کنید و با ضریب nb فرکانس nb رو هم کم کنید که بالا نره
با این تنظیمات سی پی یو شما به 3.8 اور میشه که به احتمال زیاد نیازی به افزایش ولتاژ نیست
اگه بیشتر خواستین اور کنید به صورت 50 میلی ولت متناوب ولتاز بدین تا سیستم پایدار بشه از ایجا به بعد که میخواین با ولتاژ دادن سیستم رو پایدار کنید بهتره با یک کولر خوب انجام بشه
اگر هم خواستین فرکانس ht و nb رو افزایش بدین باید ولتاز بدین بهشون
اگه مینتون قابلیت آنلاک هم داره کش سطح 3 رو هم آزاد کنید با ACC
من بعد از خرداد کولر میگیرم.میشه یه فرکانس برای خالت فعلی پیشنهاد بدید؟
این مین من هست Asus M5A78L.ق=آیا قابلیتشون داره؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
البته من فقط بعضی از این کارارو میدونم کجا انجام بدم بقیه اونا توی کدام قسمت ها هستن؟
راستی این سی پی یو ضریب باز هست؟و اگر با مادربرد Asrock 970 Ex4 بگیرم و یه خنک کننده ی خوب میشه تا بالای 4 اور کرد و کش سطح 3 رو آنلاک کرد؟
راستی این سی پی یو ضریب باز هست؟و اگر با مادربرد Asrock 970 Ex4 بگیرم و یه خنک کننده ی خوب میشه تا بالای 4 اور کرد و کش سطح 3 رو آنلاک کرد؟
ضریب این سی پی یو بسته است
بهترین فرکانسی که میتونید داشته باشین با این کولر فعلیتون و این مین همون 3.7 یا 3.8 است که به احتمال زیاد بدون ولتاژ پایداره و 24/7 کار میکنه
بله رو مینی که معرفی کردید میشه کش رو آزاد کرد البته به شرطی که مشکل نداشته باشه
اگه قصدتون هم خرید اون مین است به نظر من برید یک واتر کولینگ خوب بگیرید
بله از 4 هم میشه بالاتر اور کرد
با مین فعلیتون هم میشه به 4 و بالاتر رسید و لی کولر خوب میخواد
من میخوام مادربرد 970 Ex3 رو بگیرم و یه کولر خوب با همین سی پی یو و فکر نکنم بودجه ی خرید واتر کولینگ داشته باشم (حدود قیمتش چنده؟بالای 100 تومن؟) پس با همین 840 و 970 ex3 میشه هم کش آزاد کرد هم تا 4 اور کرد؟
من میخوام مادربرد 970 Ex3 رو بگیرم و یه کولر خوب با همین سی پی یو و فکر نکنم بودجه ی خرید واتر کولینگ داشته باشم (حدود قیمتش چنده؟بالای 100 تومن؟) پس با همین 840 و 970 ex3 میشه هم کش آزاد کرد هم تا 4 اور کرد؟
بله میشه اور کرد چرا نشه ولی باید ولتاز بدین
مشکلی نداره همون air رو بگیرین
کش رو هم میشه آزاد کرد به شرطی که کش مشکلی نداشته باشه
کش رو هم میشه آزاد کرد به شرطی که کش مشکلی نداشته باشه
ببخشید من نفهمیدم منظورتون از مشکل چیه...
ببخشید من نفهمیدم منظورتون از مشکل چیه...
آنلاک کلا یک کار شانسیه ممکنه اون هسته یا کش که آزاد میشه مشکل داشته باشه و باعث ناپایداری بشه
بنابراین قبل از آنلاک باید بایوس مین آخرین ورژن باشه
فکر کنم رو مین فعلیتون هم بشه اینکارو کرد
این مینتون هم +am3 است فکر کنم
بله AM3+ هستش من هر کاری کردم نشد ولی .
این کار هارو کردم:
توی بایاس قسمت CPU Conf. رفتم و Unleashed Mode رو فعال کردم و یه گزینه بود روی All cores گذاشتم.همچنین از UCC خود مادربرد هم استافده کردم (اسمش رو درست کفتم ؟؟) ولی جواب نمیده.
در ضمن شاید یه سی پی یو 6 هسته ای خریدم...
بله AM3+ هستش من هر کاری کردم نشد ولی .
این کار هارو کردم:
توی بایاس قسمت CPU Conf. رفتم و Unleashed Mode رو فعال کردم و یه گزینه بود روی All cores گذاشتم.همچنین از UCC خود مادربرد هم استافده کردم (اسمش رو درست کفتم ؟؟) ولی جواب نمیده.
در ضمن شاید یه سی پی یو 6 هسته ای خریدم...
یعنی اینکه آزاد میشه ولی ناپایداره یا کلا آزاد نمیشه ؟
بایوس مین آخرین ورژنه ؟
نه اصلا هیچی نمیشه فقط موقع boot میگه 4 cpu cores avtivated و بایوس هم آخرین ورژن یعنی 0801 هست.
نه اصلا هیچی نمیشه فقط موقع boot میگه 4 cpu cores avtivated و بایوس هم آخرین ورژن یعنی 0801 هست.
بله فقط 4core آزاد میشه کش آزاد نشده
یعنی با این مادربرد کش آزاد نمیشه یا کلا این سی پی وی این قابلیت رو نداره؟چون تو نت خوندم که هسته ی Purpos کش 3 نداره...
روی سی پی یو رو نگاه کنید و stepping اون رو بگین ببینید حرف سومش چیه
روی سی پی یو؟؟ استپینگ که توی cpu z هم هست ولی روش رو نگا کردم AD روش هست که یعنی purpos
به هر حال الان با همین 430 وات و فن استوک اور رو کردم و لی نتونستم کش آنلاک کنم
اینمم عکسا
حالا با همین 840 روی 970 ex4 میشه کش آزاد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
و هرکاری کردم با ولاتاژ و هر کاری کردم خلاصه اصلا از این بیشتر نرفت.
اگه حرف سوم استپینگ سی پی یو a یا d باشه کش آنلاک نمیشه فقط core که اونم هر4تا فعاله
بیشتر از 200 مگاهرتز که بالا میره چه اتفاقی میفته که میگین نمیشه
شما مثل اینکه اون تنظیماتی که من گفتم اصلا توجه نکردین
شما بعد از اینکه کلاک رفرنس رو افزایش دادین باید فرکانس رم رو با ضریبش کم کنید
ht رو که کم کردین nb رو هم که افزایش پیدا میکنه کم کنید البته تو افزایش فرکانس تا 600 مگاهرتز این دو پارامتر رو auto باشن مشکلی نداره ولی بیشتر بشه یا باید ولتاژ بدین یا باید کمش کنید
همچنین حواستون باشه ht از nb بیشتر نشه
الان رم رو فرکانس 1400 داره کار میکنه
رو 1066 با تایمینگ cl7 ست کنید
بیشتر از 200 مگاهرتز که بالا میره چه اتفاقی میفته که میگین نمیشه اصلا بوت نمیشه.
شما بعد از اینکه کلاک رفرنس رو افزایش دادین باید فرکانس رم رو با ضریبش کم کنید
ht رو که کم کردین nb رو هم که افزایش پیدا میکنه کم کنید البته تو افزایش فرکانس تا 600 مگاهرتز این دو پارامتر رو auto باشن مشکلی نداره ولی بیشتر بشه یا باید ولتاژ بدین یا باید کمش کنید
همچنین حواستون باشه ht از nb بیشتر نشه
الان رم رو فرکانس 1400 داره کار میکنه
رو 1066 با تایمینگ cl7 ست کنید
من که ضریب رم رو نتونتسم پیدا کنم اگه شما میدونید کجاست توی همون عکس صفحه ی اول بکید کدومه.
الان میرم ببینیم چیکار میتونم بکنم...
اصلا بوت نمیشه.
من که ضریب رم رو نتونتسم پیدا کنم اگه شما میدونید کجاست توی همون عکس صفحه ی اول بکید کدومه.
الان میرم ببینیم چیکار میتونم بکنم...
نوشته spd
بوت نشدن از کمبود ولتاز میتونه باشه
ولتاز باید بدین به سی پی یو به صورت 50 میلی ولت
فرکانس های nb و ht هم کنترل بشه
ولتاژ هم دادم فرفی نکرد حالا یا بار بیشتر میدم.
ایم جدید هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این خوبه؟از این بیشتر هم میشه؟
بیشتر ولتاز بدین ببینید پایدار میشه سیستم و بوت میشه یا نه
اگه بعد از ولتاژ دادن دیدید دما رفت بالا بیخیال بشین چون فن خوبی هم ندارین همین الانش دما تو لود 60 درجست
دما رو تا چقد بزارم بره بالا؟
دما رو تا چقد بزارم بره بالا؟
دما در لود نباید از 65 بیشتر بشه
این بار خوبه ای طوری؟دما رو 60 هست ... تو لود
خوبه ولی 200 مگاهرتز تاثیر آنچنانی در کارایی نداره حداقل 600 الی 700 مگاهرتز باید بالا بره تا یک تاثیری داشته باشه
آخه نمیشه.
الان روی 215 هست Bus هر چقدر بیشتر ببرم نیمشه.216 هنگ میکنه تو ویندوز.217 صفحه آبی میده.218 به بعد هم اصلا بوت نمیشه... تا همون قدر هم که گفنید ولتاژ دادم ولی نشد...تسیدم یهو سی پی وی بترکه !!!!! آِا بیشتر ولتاژ بدم؟چون بعضی وقتا هم میگه Over Voltage Failed وقتی داره بوت میشه...
بایاس مادربرد هم بازم آپدیت کردم ولی نیمشه فکر کنم این مادربرد مناسب نیست
ess_1362
05-04-2012, 19:12
vdda را بذار روی 2.8 ولت و یک تست بگیر
آخه نمیشه.
الان روی 215 هست Bus هر چقدر بیشتر ببرم نیمشه.216 هنگ میکنه تو ویندوز.217 صفحه آبی میده.218 به بعد هم اصلا بوت نمیشه... تا همون قدر هم که گفنید ولتاژ دادم ولی نشد...تسیدم یهو سی پی وی بترکه !!!!! آِا بیشتر ولتاژ بدم؟چون بعضی وقتا هم میگه Over Voltage Failed وقتی داره بوت میشه...
بایاس مادربرد هم بازم آپدیت کردم ولی نیمشه فکر کنم این مادربرد مناسب نیست
شما کلا چقدر ولتاز دادین به سی پی یو ؟
شما کلا چقدر ولتاز دادین به سی پی یو ؟
ولتاژش یادم نیست ولی به اندازه ی 3 یا 4 دفعه + رو زدم فکر کنم 1.6 یا 1.06 تو همین مایه ها ولی اصلا تاثری نداشت.الان میرم کارایی که احسان جان گفتن رو انجام میدم ببنیم چی میشه.
====================
سی پی یو قبلی من Pentium 4 631 3Ghz بود با پاور 300 و مادربرد P5LD2 ایسوز تا 3.6 با فن استوک اورکلاک کرده بودم نمیدونم این چرا این طوریه
ولتاژش یادم نیست ولی به اندازه ی 3 یا 4 دفعه + رو زدم فکر کنم 1.6 یا 1.06 تو همین مایه ها ولی اصلا تاثری نداشت.الان میرم کارایی که احسان جان گفتن رو انجام میدم ببنیم چی میشه.
====================
سی پی یو قبلی من Pentium 4 631 3Ghz بود با پاور 300 و مادربرد P5LD2 ایسوز تا 3.6 با فن استوک اورکلاک کرده بودم نمیدونم این چرا این طوریه
البته علاوه بر مدار تغذیه مین میتونه از بچ سی پی یو باشه بعضی بچ ها خوب اور نمیشن و با ولتاز بالا پایدار میشن
البته باید رو یک مین بهتر تست بشه تا معلوم بشه
حالا چیکار کنم بازم ولتاژ بدم؟خطرناک نیست؟
اگر بخوام فرکانس رو تا 600-700 یا 800 مگاهرتز بالا ببرم فرکانس باس رو روی چند بزارم؟ و ولتاژ چی؟روی VDDNB هم باید تغیرات اعمال کنم؟دیگه اگه تنظیماتی مونده بگید
توی بایوس وقتی میواخم ولتاژ هارو ببرم بالا وقتی از Auto یه دونه + میزنم ولتاژ مثل پایینه.
باید روی چند بزارم؟
اگر بخوام فرکانس رو تا 600-700 یا 800 مگاهرتز بالا ببرم فرکانس باس رو روی چند بزارم؟ و ولتاژ چی؟روی VDDNB هم باید تغیرات اعمال کنم؟دیگه اگه تنظیماتی مونده بگید
توی بایوس وقتی میواخم ولتاژ هارو ببرم بالا وقتی از Auto یه دونه + میزنم ولتاژ مثل پایینه.
باید روی چند بزارم؟
ولتاژ دیفالت سی پی یو تون فکر کنم 1.287 باشه آره ؟
ولتاژ رو روی 1.34 گذاشتین ؟
من هنوز هیچی ولتاژ ندادم و ولتاژی که توی CPU-z نشون میده 1.35 هستش.اگه 600-800 Mhz فرکانس ببرم بالا باس رو روی چند و ولتاژ رو روی جند و بقیه تنظیمات رو چکار کنم؟؟؟
من هنوز هیچی ولتاژ ندادم و ولتاژی که توی CPU-z نشون میده 1.35 هستش.اگه 600-800 Mhz فرکانس ببرم بالا باس رو روی چند و ولتاژ رو روی جند و بقیه تنظیمات رو چکار کنم؟؟؟
اون 1.35 زمانی هست که سی پی یو تحت فشاره در حالت بیکاری چنده ؟
شما فقط رو فرکانس سی پی یو کار کنید رم و بقیه پارامترها کم میشه نیازی به دادن ولتاژ به اونا نیست
شما باید به سی پی یو ولتاز بدین
آخرین ولتاژی که برای سی پی یو ست کردین چند بود ؟
در حالت بیکاری 1.34.از این کمتر ندیدم بشه.حتی بدون اورکلاک.
من اصلا به سی پی یو ولتاژ ندادم چون نیمدونم تا چند ولتاژ بدم
الان که روی 1.05 تو بایاس هست بیشترش کنم؟ ببرمش روی مثلا 1.38؟و Bus رو روی 225؟
در حالت بیکاری 1.34.از این کمتر ندیدم بشه.حتی بدون اورکلاک.
من اصلا به سی پی یو ولتاژ ندادم چون نیمدونم تا چند ولتاژ بدم
الان که روی 1.05 هست بیشترش کنم؟ ببرمش روی مثلا 1.38؟
بله زیاد کنید بزارید رو 1.38
خب الان روی 1.38 هتسش و فرکانس روی 3.6 NB هم 1125 و مموری هم همین حدودا.و دما با 30 دقیقه تست 58 بود.
بیشتر هم میشه کرد پس؟
NB و HT و Memory هم بالا ببرم و ولتاژ بدم یا همین بسه؟اگه آره بگید تا چند ولتاژ بدم...
برای فرکانس 4.0 Bus رو روی چند بزارم و ولتاژ رو روی چند؟ NB و HT و Memory چی؟
برای فرکانس 4.0 Bus رو روی چند بزارم و ولتاژ رو روی چند؟ NB و HT و Memory چی؟
شما فرکانس nb و ht و رم رو کنترل کنید و تو همون فرکانس ها نگه دارید و ولتاژ بهش ندین
فرکانس سی پی یو رو افزایش بدین
حالا ببرید رو فرکانس 3.6
فرکانس بیس رو بزارید رو 230 مگاهرتز
برای اینکار اگه دیدید سیستم بوت نشد یا هرنوع ناپایداری بوجود آمد 40 میلی ولت دیگه ولتاژ بدید
الان روی 3.6 هست با ولتاژ 1.38 . برم ببینم بیشتر میشه .....
الان روی 3.6 هست با ولتاژ 1.38 . برم ببینم بیشتر میشه .....
فکر کنم تا 3.8 بشه رو این ولتاژ stable کرد بیشتر باید برید رو 1.4 اینا
برای 45 نانومتری با air سعی کنید ولتاژ بیشتر از 1.4 برای مدت طولانی نباشه
فکر کنم تا 3.8 بشه رو این ولتاژ stable کرد بیشتر باید برید رو 1.4 اینا
من با همین 3.8 تا 1.4 بردم ولی استیبل نبود
من با همین 3.8 تا 1.4 بردم ولی استیبل نبود
چه مشکلی پیش اومد ؟
صفحه آبی میده
بهتره یک کولر بگیری و تست کنی ولتاژ بیشتر از 1.42 با فن استوک زیاد جالب نیست
نه دیگه به نظرم همین خوبه چون بعد از خرداد میخوام 1055t بگیرم با فن اون موقع دوباره تاپکی میدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.