مشاهده نسخه کامل
: تفاوت گرافیک بازی در 7 با xp در dell vostro 1015
iranaryanews
02-04-2012, 21:34
سلام. من یه لپ تاب دل وسترو 1015 دارم با رم 4 و گرافیک 1 و ویندوز 7 32 بیت ، اما تمام بازی ها حتی کانتر با افت گرافیک شدید رو به رو هستند درحالی توی xp مشکلی ندارند . ضمناً کارت گرافیکم هم نصبه . توی مشخصات کارت گرافیک هم که می رم system video memory رو زده 32 ، لطفا راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من یه لپ تاب دل وسترو 1015 دارم با رم 4 و گرافیک 1 و ویندوز 7 32 بیت ، اما تمام بازی ها حتی کانتر با افت گرافیک شدید رو به رو هستند درحالی توی xp مشکلی ندارند . ضمناً کارت گرافیکم هم نصبه . توی مشخصات کارت گرافیک هم که می رم system video memory رو زده 32 ، لطفا راهنماییم کنید
میشه یک عکس از دیوایس مینجر از قسمت display driver بزارید اینجا
شما این مشکل افت فریم رو درویندوز xp هم داشتین ؟
درایور گرافیک رو آپدیت کنید و چک کنید ویندوز سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه
اگه باز مشکلی بود بگین
iranaryanews
02-04-2012, 21:59
میشه یک عکس از دیوایس مینجر از قسمت display driver بزارید اینجا
شما این مشکل افت فریم رو درویندوز xp هم داشتین ؟
درایور گرافیک رو آپدیت کنید و چک کنید ویندوز سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه
اگه باز مشکلی بود بگین
نه این مشکل رو توی xp نداشتم. سیستم که ویروسی نیست ، آنتی ویروسم هم avast و آپدیت هم هست. اینم تصاویر که خواسته بودید . درایور رو هم آپدیت می کنم اما پیغام میده درایور شما در حال حاضر آپدیته !!! (از توی خود device manager آپدیت می کنما اگه راه دیگه ای داره بگید)
و اینهم بعد از update و search online
saeed_136915
02-04-2012, 22:07
خوب سون سنگین تره طبیعیه که افت فریم داشته باشه. کارت گرافیکتون هم اونقدر قوی نیست که افت فریم نداشته باشه.
نه این مشکل رو توی xp نداشتم. سیستم که ویروسی نیست ، آنتی ویروسم هم avast و آپدیت هم هست. اینم تصاویر که خواسته بودید . درایور رو هم آپدیت می کنم اما پیغام میده درایور شما در حال حاضر آپدیته !!! (از توی خود device manager آپدیت می کنما اگه راه دیگه ای داره بگید)
و اینهم بعد از update و search online
از اونجایی که تو xp مشکل نداشتین پس به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری نیست
شما برای آپدیت درایور ابتدا درایور الان رو از سیف مود از دیوایس مینیجحر پاک کنید سپس درایور جدید رو که دانلود کردین به صورت اتوران نصب کنید و سپس سیستم رو ریست کنید
الان در بازی تنظیمات رو هم کمترین مقدار میزاین بازم تیک داره بازی ؟
با بازی های دیگه هم همینطوره ؟
اگه از اینا نبود باید راه های سخت افزاری چک بشه
mehdy.sms
02-04-2012, 22:25
تا جایی که من می دونم آپدیت کردن درایو از این طریق بی فایده هست ، به نظر من قسمت device manager فقط برای مشخص کردن وظیفه و اسم و مدل قطعه و ... هست ولی در مورد قطعات حرفه ای کارایی نشون نمیده و باید درایور خود اون قطعه رو نصب کنید.
این اطلاعاتی که از device manager دادید ، ربطی به نصب بودن درایور نداره :13:
با توجه به چیزی که گفتید ، من 99 درصد احتمال میدم درایورهای لپ تاب شما موقعی ویندوز xp بود ، نصب بوده و حالا که ویندوز 7دارید نصب نیست. باید درایوری سازگار با ویندوز 7 برای مختص لپ تابتون نصب کنید.
اینم آدرس دانلود درایورها. حتماً دانلود و نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa.com%2Fpost-48.aspx)
DirectX 9 هم باید نصب کنید. به جای ستاره ها در آدرس زیر اسم سافت گذر رو به انگلیسی بنویسید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*******.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=18&Title=DirectX-9.29.1974---June-2010---April-2011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2A%2A.com%2FWebPage%2FDownload.aspx%3FSoftwareId% 3D18%26Title%3DDirectX-9.29.1974---June-2010---April-2011)
dash_yaser24
03-08-2017, 00:14
سلام. کسی از دوستان درایور وبکم برای دل 1015 داره؟؟؟؟؟؟؟ من ویندوز 7 داشتم نتونستم وبکم نصب کنم. ویندوز 10 نصب کردم تا درست شه ولی نشد. ممنون میشم اگه کسی داره آپلود کنه یا لینک بده تا ما بتونیم استفاده کنیم. تو سایتش فقط واسه ایکس پی داره. قبلا رو ویندوز ۷که داشتم نصب بود. ویندوزو که پاک کردم دیگه درایورشو پیدا نکردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.