مشاهده نسخه کامل
: نحوه حذف کامل تم پرندگان خشمگین در سون؟
سلام دوستان. بنده چند روز پیش تم پرندگان خشمگین رو روی ویندوزم نصب کردم. و بلا فاصله با Advanced Uninstaller حذفش کردم اما صداهای دیفالت ویندوز و آیکونها همیونجور باقی موندن و درست بشو نیستن؟ چطوری میشه ویندوز رو به حالت اورجینالش برگردوند؟ ممنون :10:
خواهشا یکی کمک کنه. اعصابم رو خورد کرده این تم.
Dew Drop
03-04-2012, 12:35
سلام
از System Restore ببینید ریستور پوینتی دارید که برش گردونید به زمان قبل از نصب تم؟!
jafarian
03-04-2012, 14:06
اگر منظورتون اینه که روی آیکونها یا پوشه ها کلیک میکنید صدای ویندوز ندارین بصورت عادی سرچ منیو استارت باز کنید داخلش دستور mmsys.cpl تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم طبق شکل به ترتیب شماره عمل کنید :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
از System Restore ببینید ریستور پوینتی دارید که برش گردونید به زمان قبل از نصب تم؟!
سلام. نه غیر فعال کرده بودم ریستور رو.
اگر منظورتون اینه که روی آیکونها یا پوشه ها کلیک میکنید صدای ویندوز ندارین بصورت عادی سرچ منیو استارت باز کنید داخلش دستور mmsys.cpl تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم طبق شکل به ترتیب شماره عمل کنید :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. مشکل صدا رو هم قبلا خودم همین قسمت رفته بودم. همه چی رو دیفالت کردم درست شد. فقط صدای استارت آپ درست نشده بود که اونم الان رو رو لوگ آن ساوند تنظیم کردم درست شد، ممنون. مشکل باقیمانده آیکون هاست. آیکون استارت منو، مای کامپیوتر، سطل آشغال، درایوا، پوشه ها و ...
jafarian
03-04-2012, 22:14
منظورتون اینه که اون آیکونها هم که تو استارت منو هستن روشون کلیک کنید صدا دارن از خودتون شما یک user دیگه درست کنید بعدشم از اون طریق یک تست کنید ببنید به همین صورته یا که نه اگر منظورتون اینه که آیکونهای استارت منو صدا دارن چون هر چی تنظیمات مال صدای اون قسمتی هست که عکسش قراردادم.
سروش بهمرد
04-12-2013, 15:14
سلام دوستان. بنده چند روز پیش تم پرندگان خشمگین رو روی ویندوزم نصب کردم. و بلا فاصله با Advanced Uninstaller حذفش کردم اما صداهای دیفالت ویندوز و آیکونها همیونجور باقی موندن و درست بشو نیستن؟ چطوری میشه ویندوز رو به حالت اورجینالش برگردوند؟ ممنون :10: سلام من سروش بهمردم من هم برام همین مشکل پیش امده با عکس بهم نشون بدید:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n30::n30:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.