مشاهده نسخه کامل
: سریال مسير انحرافی
ragbar12
02-04-2012, 16:37
گويا قراره از شنبه هفته اينده هر شب شاهد اين مجموعه باشيم.
در خلاصه داستان اين سريال آمده است: دانشمندي قصد دارد يكي از هواپيماهاي ايراني را كه سرنشينان آن تعدادي از نخبگان هستند به سوي جزيره ناشناخته كشانده و با آزمايش هاي متعدد روي آنان به مقاصد خود دست يابد.
در اين حين، هواپيماي مسافربري كه از ايران به مقصد آفريقاي جنوبي پرواز مي كند، به شكل كاملااتفاقي در مسير جزيره قرار مي گيرد و دانشمند به خيال آن كه اين همان هواپيماي مورد نظر است، با ايجاد اختلال در سيستم ناوبري هواپيما، باعث مي شود آن در جزيره سقوط كند. حالاافرادي به اشتباه در جريان آزمايش ها قرار مي گيرند. آنها جامعه اي كوچك تشكيل مي دهند و تلاش مي كنند كنار يكديگر راهي براي فرار از جزيره بيابند.
پوريا پورسرخ، شقايق دهقان، فرزاد حسني، بهنوش بختياري، مجيد واشقاني، سپند اميرسليماني، اكرم محمدي، نادر سليماني، عزت ا لله مهرآوران، محمد شيري، ساعد هدايتي، علي كاظمي، پرستو گلستاني، مرجان سپهري، سحر ولدبيگي، نيما فلاح، رضا كريمي، مريم مقبلي، محبوب اوين، آزاده قوام و كمند اميرسليماني در اين سريال بازي دارندكارگردان اين مجموعه هرنگ توفيقي است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahriman323
02-04-2012, 19:50
لاست وطنی هم ساخته شد
M o h a m m @ d
02-04-2012, 20:10
ولی اون خلاصه ای که تلویزیون نشون داد اصلا به خلاصه شما شباهت نداره.
خیلی مسخره بود تو خلاصه ای که تلویزیون نشون داد؟!!!:31:
MOHAMMAD2010
02-04-2012, 20:51
آخه خلاصه تی وی هنوز به اونجا هایی که این دوستمون زده نرسیده !
----------------------------------------------------------------------------------
به نظر نمیرسه بد باشه !
تو داستانش که کپی برداری هست تو جاهای از سریال محبوب لاست....
و تو تبلیغات تلویزیونیش ارجاعاتی داشت به ارتفاع پست ساخته ی ابراهیم حاتمی کیا....
در کل فکر کنم یه چیز دران دشتی بشه.دی
M o h a m m @ d
02-04-2012, 21:20
فکر نکنم :41:
تو ایران:18:
اونم طنز:19:
بعیده!!!!!:31:
mohsen_gh1991
02-04-2012, 22:31
البته سریالش تو ژانر طنزه تو تبلیغاتش نشون داد یکی داشت ادای فیلم ارتفاع پستو در میاورد :31:
Majid-6120
07-04-2012, 20:53
سلام
قسمت اول رو دیدم .
خوب بود و امیدوار کننده .
تیکه های جالبی هم داشت . اونجا که یارو به فرزاد حسنی گفت : دکتر دستم به دامنت . بعد دکتر گفت : دامنم کجا بوده ... من آخرین باری که دامن پوشیدم ... ( یهو صدای حرف زدنش کم شد که مشخص بود عمدیه) خیلی جالب بود :دی
جلوه های ویژش هم بد نبود خداییش .
بعد از مدتي يه سريال طنز جالب داره از تلويزيون پخش ميشه ....اونم با بازيگرايي اكثرا محبوب و واقعا هنرمند توي زمينه ي طنز...
تيكه هاي خيلي قشنگي داشته...اونجا كه بهنوش بختياري ميگه بارالهــا....يا اينكه هركي رو ميبينه ميگه اون حرفي رو كه اخر ميخواي بزني همين الان بگو :دي
فرزاد حسني كه ديگه گفتن نداره....
Glad Boy
08-04-2012, 02:20
خوب بود واسه قسمت اول !
علاوه بر جاهای باحالی که دوستان اشاره کردن اونجاش که توی حراست فرودگاه بود هم خیلی با حال بود !
اگه واسه بقیه قسمت هام همین قدر انرژی صرف شده باشه خوبه ! ما به همین حداقل هام راضیم !
Mr7 Illusive
08-04-2012, 13:30
قسمت اول خوب و جالب بود
mr_khodaei2008
08-04-2012, 14:12
قسمت اول :
ابتدای فیلم را مثل فیلم سینمایی مقصد نهایی شماره 2 ساختن . پسره تو ذهنش اتفاقاتی که میوفته تو هواپیما را دید و کشته شدن مردم را حالا میخاد خودشو نجات بده . از رو اون فیلم ساختن
بد نبود
مخلوطی از مقصد نهایی و لاست..........
کی گذاشت ؟
ساعت چند میزاره ؟
mf.designing
08-04-2012, 17:33
سلام
من اصلا نمیدونستم قرار هست پخش بشه اما دیشب اتفاقی دیدم ! برا ایران بد نبود !!
اولش جلو های ویژه متفاوت ترش نسبت به سایر فیلمهای ایرانی برام جالب بود ! بد که دیدم تیکه های جالبی هم توش به کار رفته خوشم اومد . به نظر من طنز جالبی توش بود ! ادعاهای اون سیاستمداره ! :دی یا حرفهای اون ماموره ! میگه کسی از شما چیزی پرسید ؟!! بعد که اون گفت دیگه چی بلدی بگی گفت رابطت با این آقا چیه ؟!! :دی خوب بود در کل
M o h a m m @ d
08-04-2012, 17:38
کی گذاشت ؟
ساعت چند میزاره ؟
از شنبه هرشب 20:45 دقیقه
اين سريال كپي برابر اصل مقصد نهايي 1 هست البته با درو نمايه طنز.
مشكلش اينه كه اديت صحنه هاش با هم خوانايي نداره.
من قسمت دوم را دیدم ،طنز با کیفیتی هست ، حداقل از این فیلم های روتینی که تو این دو سه سال اخیر پخش میشه خیلی متفاوت هست .
فقط یکی از دوستان زحمت میکشه یک خلاصه ای از قسمت اول برای ما بگه ...
Mr7 Illusive
08-04-2012, 20:55
این همه هواپیما چالش داشت کیسه هواش باز نشد.هواپیماش ایرانی بود
ارتفاع پست هم که امشب ارجاع داده شد!!
Majid-6120
08-04-2012, 20:56
یک کلام ... ای ول : دی
خیلی سریال جالبیه ! جالب تر این که بر عکس سریال های درپیت قبلی اصلا هیچ تبلیغی ازش نشد !
خیلی هم تیکه های جالبی داره ... قیچی هم نشده مثه این که : دی
امشب اون تیکه باحال بود که تو هواپیما بهش گفت : فیلم برداریه ؟ گفت آره . بعد یه تیکه حمید فرخ نژاد رفت خیلی باحال بود :دی
چه جلوه های ویژه ای ! ای ول ...
کلا باریک شبکه سه : )
Lady Negar
08-04-2012, 21:05
بهنوش بختیاری مثل همیشه کلیشه هست
ولی من خودم ار فرزاد حسنی خوشم اومد!!تیکه ها خوبی میومد:27:
ولی کلا یه ایده ای داشتن ,یه کارایی هم کردن ولی همچین چیز
خوب و آسی درنیومده البته هنوز!
+این Jack Sparrow هست یعنی؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 07aozdt790rbrn.jpg
تيكه هايي كه ميمودن خوب بود ولي جلوه هاي ويژه ش يكم بيشتر جاي بهتر شدن داشت هرچند همينم واسه يه سريال وطني بد نبود.
فقط یکی از دوستان زحمت میکشه یک خلاصه ای از قسمت اول برای ما بگه ...
جريان مربوط به چند تا زوج ميشه كه مقصد همشون افريقاي جنوبيه.
يكي از اين زوج ها (پوريا پورسرخ) خواب ميبينه كه يه زن كه اسلحه داره ميخواد هواپيما رو بدزده در حمين گيرودار يه گلوله به پنجره ي هواپيما ميخوره و باعث سقوطش ميشه.بعد از اينكه از خواب ميپره هركاري واسه منصرف كردن خانمش و برادرخانمش كه بعدا بهشون ملحق ميشه انجام ميده كه حتي باعث ميشه كارشون به حراست فرودگاه و بازرسي بدني هم كشيده بشه اونم به خاطر اينكه يه مسئول سياسي هم ميخواسته با همون پرواز بره ولي بازم نميتونه سفر رو كنسل كنه و ...
aluminum
08-04-2012, 21:37
منم اولین پستم رو بدم توی این تاپیک:31:
بعد از چند وقت تلویزیون یه سریال ساخت که داستانش در مورد ازدواج نیست و روال سریالهای مزخرف بیرون اومده
البته این دو قسمت اینجوری نشون داد
سریالهای ایرانی رو میتونی اول و اخرش رو ببینی و مشکلی پیش نمیاد
ولی این سریال تا اینجا جوری داره داستان رو نشون میده که باید از اول تا اخر سریال همراهش باشی تا متوجه اعمالو گفتار شخصیتها بشی
در مورد جلوه های ویژه هم نمیشه خیلی انتظار داشت در نوع خودش خوب بود.من زیاد با کارهای گرافیکی اشنا نیستم ولی میتونم حدس بزنم که زمان زیادی صرف این کار شده
MOHAMMAD2010
08-04-2012, 22:01
همون طوری که پیشبینی میشد سریال خوبیه ...
hellpatrol
08-04-2012, 22:24
دوستان عزیز هر چی دقت کردم هیچکدام از دوستان از شباهتهای انکار نا پذیر این سریال با سریال بسیار پرطرفدار لاست حرفی نزدند.گفتن چند نکته شاید برای دوستان جالب باشه :
1 - برای اولین بار در تلویزیون از 2 بازیگر این سریال ( آقای امیر سلیمانی و خانم بختیاری ) در شبکه 3 در یک برنامه مخصوص به انتخابات ( که اصلا هیچ ربطی به موضوع سریال ندارد و فقط و فقط برای جذابیت بیشتر برنامه این دو عزیز دعوت شدند ) خواسته شد که در مورد این سریال توضیح دهند و با کمال نا باوری جناب امیر سلیمانی متذکر شدند داستان این سریال کاملا نو و جدید می باشد!!! البته شاید باور دارند ملت ایران تنها و تنها برنامه های صدا و سیما رو تماشا می کنند و لا غیر!!! ( البته این اغراق شاید دیکته شده آنهم در برنامه انتخاباتی که اصولا باید با مردم رو راست بود جای تفکر دارد )
2 - شباهت بسیار نزدیک شخصیتهای سریال لاست را با این سریال وطنی به راحتی عیان است . به عنوان مثال :
جک = فرزاد حسنی البته با شخصیت مخ زدن ساوویر در مورد خانم ها
کیت = پرستو گلستانی
بن = همان شخصیتی که در آخرین سکانس قسمت 2 از درون مقر خود ( دارما ) در حال کنترل ماجرا بود.
ساوویر = تا حدود زیادی پوریا پور سرخ و البته با خصایص هیوگو
.
.
.
3 - کاراکتر طراحی شده بسیار عجیب یکی از مسافران که شباهت بسیار زیادی به جناب محسن نامجو دارد.هم از نظر چهره هم لحن صحبت کردن و به همراه داشتن یک سه تار...دلیل این شباهت انکار ناپذیر به نظر این شخص نمی تواند تصادفی باشد و احتمالا گفته شده که این شخصیت در سریال قرار داشته باشد.لطفا دوستان کمی فکر کنند و بعد بگن من خرافاتی شده ام.
4 - شباهت زیاد این سریال به فیلم ارتفاع پست و همینطور فیلم مقصد نهایی ( که دوستان عرض کردند )
البته با این تفاسیر به طور کاملا واضحی هم از نظر انتخاب بازیگران - دیالوگها و لحن گفتار امروزی ( که کاملا در سریالهای تلویزیون جایش خالی بود ) - جلوه های سمعی و بصری و... پیشرفت بسیار چشمگیری داشته است و جای بسی خوشحالی است.امیدواریم این پیشرفت تا انتها ادامه داشته باشد.
dash_mehdi
08-04-2012, 22:27
خیـــــــــــــــــــــــ ــلی فیلم توپیه
صحنه های گرافیکی خوبه ولی عالی نیست
بازیگرا هم فرزاد حسنی و پوریا پور سرخ باحالن
بهنوش بختیاری هم بر عکس همیشه بازیش رو تو این فیلم خوشم اومد
mr_khodaei2008
14-04-2012, 15:21
قسمت 1 تا 3 خوب بود ولی الان دیگه اشغال شده
toolhelp
14-04-2012, 15:53
فعلا كه مزخرفه حتي واسه چند ثانيه هم نميشه تحملش كرد.
MOHAMMAD2010
14-04-2012, 16:10
فعلا كه مزخرفه حتي واسه چند ثانيه هم نميشه تحملش كرد.
خدا وکیلی فاجعه هست !!!!
به شدت تایید میشه !
-----------------------------------
همون طوری که پیشبینی میشد سریال خوبیه ...
عجب پیشبینی اشتباه و افتضاحی کردم ... !
این بهنوش بختیاری دیگه چرا اینجوری حرف میزنه ! :2:
مزخرف به تمام معنا
من اتفاقی قسمت اول و دوم جمعا ده دقیقه دیدم چیز خاصی نیافتم توش
دیشب گفتم بذارم کامل ببینم چقدر به خودم فشار اوردم :دی نزنم کانال دیگه از ساعت 9 تا 9:30 صبر کردیم اخر زدم پاورچین از ifilm دیدم با اینکه چند سال میگذره از ساختش ولی صد برابر این سریالای مسخره می ارزه
M o h a m m @ d
14-04-2012, 16:31
من که از اول گفتم مسخرست کسی حرفم باور نکرد:31:
همه تعریف میکردن ازش :41:
فکر نکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
تو ایران[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
اونم طنز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
بعیده!!!!!:دی
فکر کنم سر 2قسمت اول خیلی زور زده بودن که یکم قشنگ شده بود ولی الانش:2:
ahmad000012
14-04-2012, 16:40
دو قسمت اولش خوب بود اما بعدش بدجوری گند زدند اصلا نمیشه تحملش کرد.
ما فعلا همون ساخت ایران را می بینم خیلی بهتر از این چرت و پرته
toolhelp
14-04-2012, 16:57
این بهنوش بختیاری دیگه چرا اینجوری حرف میزنه ! :2:
گند زد به همه سابقه خوب بازيگريش با اين مونگل بازياش ! بيچاره ديگه واقعا چيزي واسه ارائه نداشته زده به مونگل بازي....
گند زد به همه سابقه خوب بازيگريش با اين مونگل بازياش ! بيچاره ديگه واقعا چيزي واسه ارائه نداشته زده به مونگل بازي....
سابقه خوب بازیگریش!!!؟ به غیر نقش لیلون دماغ تو شب های برره و ژینوس تو خانه به دوش که اونم هنر مهران مدیری و رضا عطاران بود خوب بازی ازش گرفتن دیگه چه بازی درست حسابی داشته که سابقه خوب محسوب میکنی واسش ؟ نکنه شاهکاش تو فیلم فاخر اخراجی های 3 رو میگی
همش نقش های بی مزه و لوس
اتفاقا من از همون اول فهمیدم که اینم تو این سریال بازی کرده میدونستم چه سریال چرتی هست
Saeed System
14-04-2012, 17:05
واقعا ضد حال شده این سریال...من که 2 قسمت اول رو دیدم بعدش توبه کردم...
بهنوش بختیاری با اون لهجه معلوم نیست کجایی..اون محافظه یهویی مثل زن ها حرف میزنه....چه قدر به قول مشهدیها
خنک! ( لوس بی مزه)....بخدا آدم یاد ساختمان پزشکان میفته شقایق دهقان رو میبینه اونجا چه قدر قشنگ بازی میکرد..
بخاطر کارگردانیش و نویسنده هاش..هنوزم یکی از شبکه های ما-هوا-ره داره تکرار ساختمان پزشکان رو میزاره...میشینم میبنم کیف میکنم
اصلا قابل قیاس نیست با این سریال....حیف فقط نمیدونم کدوم شبکه همیشه شانسی کانال عوض میکنم میبنم داره میزاره
منم فکر میکردم قشنگ باشه ولی فاجعه ست . اصلا نمیشه تا آخر تحملش کرد .
masooumi
14-04-2012, 17:25
موافقم ، الان دارن الکی کشش می دن
Mr.Mazmamfi
14-04-2012, 17:43
سلام
دم خودم گرم که نشستم عمر عزیزمو پای مسخره بازیه اینا صرف کنم . به شما دوستان هم توصیه میکنم که وقتتون رو جای دیگه ای صرف کنید .
والا فرزاد حسنی که داشت خودشو .... (شیطون فکر بد نکن :31:) میکرد ، که خیلی سریاله (طنز) توپیه .
تو یکی از برنامه های سال تحویل گفت .
موفق باشید.
aluminum
14-04-2012, 18:17
سلام
دم خودم گرم که نشستم عمر عزیزمو پای مسخره بازیه اینا صرف کنم . به شما دوستان هم توصیه میکنم که وقتتون رو جای دیگه ای صرف کنید .
والا فرزاد حسنی که داشت خودشو .... (شیطون فکر بد نکن :31:) میکرد ، که خیلی سریاله (طنز) توپیه .
موفق باشید.
اولش خیلی خوب شروع شد و ما رو امیدوار کرد بعد از مدتها میشه یه سریال خوب دید
ولی الان به شدت ضعیف شده و به قول شما تلف کردن وقته
Golbarg01
14-04-2012, 20:41
امشب نداره؟
Mr7 Illusive
14-04-2012, 21:11
بعد از خبر22
Mr7 Illusive
14-04-2012, 21:19
شروع داره میشه...
هیچی نداره و اصلا طنز به حساب نمیاد
فقط یک چیزی خوب اونم تا حدودی موسیقی متن جالبی داره این موسیقی نمیشه گیر اورد ..؟! کمی اشنا ؟!
landscape
14-04-2012, 23:15
خیلی خیلی ضعیف و غیر قابل تحمل
فقط یک چیزی خوب اونم تا حدودی موسیقی متن جالبی داره این موسیقی نمیشه گیر اورد ..؟! کمی اشنا ؟!
کلا تو سریالش این دو مورد به نظر من قشنگه:
موسیقی + تیتراژ (تیتراژ اولش جالبه)
موردی هم که قشنگ نیست سریالشه:31::27:
anti-military
14-04-2012, 23:38
به شعور آدم توهین میکنه این فیلم من چند قسمت رو از سر بیکاری و موقع آشپزی دیدم که حالم داشت بد میشد و هیچ وقت موفق نشدم یه قسمت کاملش رو نگاه کنم . یا خوابم میبرد یا کانل میزدم
تو ایران هرچی خاله زنکه و ننه پیرزنه شده کارگردان
اقا چرا اینجوری میکنید...بده تو این دوره زمونه که شاد ترین برنامه تی وی کلیده اسراره یه سریال هر چند چیپ و مزخرف از نظر کیفی
رو گزاشتن که حداقل اسمش طنزه؟؟؟ تو این وضعیت همین مقواها هم غنیمته...
Mr7 Illusive
14-04-2012, 23:52
سینا حجازیه دیگه:8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FSingle4%2FSina%2520Hejazi%2520-%2520Masire%2520Enherafi.mp3)
واقعا یه حال به هم زنه درجه یک !
هر چقد از مضخرف بودنش تریف کنم کمه!!!!!!
dash_mehdi
15-04-2012, 01:16
اینم 1000 رمین پست ما:5::8:
2 قسمت اول خوب بود خوشم اومد اما قسمت 3 به بعد یه چیز عجیبی شد:18:
بازیه بازیگرا خیلی خیلی به دور از واقعیته:2:
از قسمت 3 به بعد یک لحظم نخندوند منو:2:
دیگه نمی خوام زیاد توضیح بدم یک کلام ختم کلام افتضاح
من چند قسمتش رو دیدم و کلآ نفهمیدم هدفش چیه ! فکر کنم خود کارگردان هم نمیدونسته میخواد چی بسازه و فقط گفته بیایین دور هم جمع بشیم یه چیزی میسازیم دیگه ! :دی
بعد یه چیزی که دقت کردم این بود که آرایشش و پوشش بازیگرهای زن نسبت به بقیه سریال ها یه درجه جلوتره ! احتمالآ میخوان به خیال خودشون با این کارا به مقابله با سریال های درجه یک خارجی برن ! lol
M o h a m m @ d
15-04-2012, 15:00
فیلمی که مخلوطی از تقلید چندتا فیلم ارتفاع پست ،لاست،مقصد نهایی ،دزدان کارائیب .... باشه معلومه که هیچ هدفی نداره.
این فیلم فقط بدرد یک فیلم سینمای میخوره که زود تموم شه که بشه ازش تعریف کرد نه یه سریال .
فقط دارن کشش میدن اونم فقط بخاطر بازیگرای مهمش که این همه پول بازیگر داده ورشکست نشن وگرنه تو فیلم که شکست خوردن.
بی باک بی بال
15-04-2012, 18:34
دیگه اینقدر ها هم بد نیست :31:
حالا اینقدر مزخرف نیست که نشه نگاش کرد.........باز بهتر از فیلم هایی مثل کلید اسرار هست که چپ و راست دارن تو شهادت
وعید برای مردم میزارن.........
mahdi_talia
15-04-2012, 19:01
عزيز من همينم اگه ملت پاي تلويزيون ها نگه داره تا نرن سمت ماهواره ، خيلي هم خوبه.
اين سريال ها با تمام گنديش بهتر از اون سريال هاي ماهواره است.
البته اون ها از اين بهتره ها ولي خداييش به درد جامعمون نمي خوره ديگه.
Sent from mahdi_talia
AMIR-AIRGUNNER
15-04-2012, 19:21
مضخرف به تمام معنا !
الان در سریال های خارجی چند قسمتش یکم ضعیفتر کار میشه ادم حوصله اش سر میره . دیگه چه برسه به این سریال در پیت!
حیف اون چند ساعتی که صرف دیدن ۵ قسمت از سریال شد
dash_mehdi
15-04-2012, 21:14
بابا به مولا کلید اسرار:31: خیلی چرته ولی باز اموزندس من که خیلی اموختم:31:
ولی نگاه کردن این فیلم ظلمه به این چشم های مظلوم
وقت تلف کردنه
واقعا دوستمون راسمیگه کارکردان گفته بیاید دور هم جم شیم یه چیزی میسازیم دیگه:31:
عجبا از این فیلم :31:
بابا به مولا کلید اسرار:31: خیلی چرته ولی باز اموزندس من که خیلی اموختم:31:
ولی نگاه کردن این فیلم ظلمه به این چشم های مظلوم
وقت تلف کردنه
واقعا دوستمون راسمیگه کارکردان گفته بیاید دور هم جم شیم یه چیزی میسازیم دیگه:31:
عجبا از این فیلم :31:
خوب داداش من مگه هانیبال واستاده بالا سرت میگه ببین نبینی می خورمت؟؟؟خوب نگاه نکن...
،
منم خودم همچین کشته مرده این سریال نیستم ولی همین که دو دقه میام پیشه خانواده میشینم صدای گریه از
تلوزیون نمیاد دستشون درد نکنه...
بابا يه كم انصاف داشته باشين.
يه كاري نكنين همه فكر كنن لياقت مردم همون ستايش و شيدايي و تا ثريا.
نكنه از گريه كردن و ديدن بدبختي هاي مردم خوشتون مياد.
والا من حاضرم 1000 تا سريال اينجوري ببينم ولي حاضر نيستم يه ثانيه از ستايش رو تحمل كنم.
AMIR-AIRGUNNER
16-04-2012, 10:21
بابا يه كم انصاف داشته باشين.
يه كاري نكنين همه فكر كنن لياقت مردم همون ستايش و شيدايي و تا ثريا.
نكنه از گريه كردن و ديدن بدبختي هاي مردم خوشتون مياد.
والا من حاضرم 1000 تا سريال اينجوري ببينم ولي حاضر نيستم يه ثانيه از ستايش رو تحمل كنم.
اون سریال ها که کلا هیچ !!!!
من خودم به شخصه از طنز ساختمان پزشکان خیلی خوشم اومده بود و احتمال میدادم این سریال هم با داستان و دبالوگ های متفاوتش یه چیز جالب در بیاد ولی ......................
لیاقت مردم هیچ کدوم از این سریال ها نیست !
پاورچین ساخته مهران مدیری یک دهه قبل رو دوباره نگاه کنم خیلی بهتر از این سریال های به اصطلاح جدید هست !
سینا حجازیه دیگه:8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FSingle4%2FSina%2520Hejazi%2520-%2520Masire%2520Enherafi.mp3)
اره این تیتراژش اینم قشنگ ولی موسیقی متن به کار بردن جالب، اشنا میزنه فکر کنم مال فیلم خاصی بود خیلی گشتم ولی پیدا نکردم :8:
به قول یک بنده خدایی کلا گارگردان و ... ما بی سواد هستن :21:
MOHAMMAD2010
16-04-2012, 11:46
من که دیگه این سریالو نمیبینم
farshidshd
17-04-2012, 12:13
به معنای واقعی کلمه چرت و پرت
حیفه این همه بازیگره خوب که خودشونو خراب کردن
Majid-6120
17-04-2012, 12:31
میدونین مشکل کار کجاست ؟
سریال کلیت طنز داره .
اوایل ، سریال کاملا جو حادثه ای و داستان گونه ای رو پیش میگیره . به ناگه یهو سریال وارد ژانر خانوادگی و اجتماعی میشه اونم نه به صورت اشاره ای و جزئی ! بلکه کل داستان تغییر هویت پیدا کرد !
الان همش شده ازدواج و طلاق حقوق زنان و ... خراب شد رفت !
اگه کل سریال رو بر مبنای داستانی پیگیری میکردن بهتر بود . اصلا اگه کل داستان در راستای اون گنج و اینا باشه باز بهتره ! اصلا گم شدن تو این همه زرق و برق !
نمیدونم چی بگم ... بازگر ها عالی ، لوکیشن عالی ، دوربین و نور و فیلم و جلوه های ویژه و کارگردانی عالی ! فقط این متن چرا باید اینطور باشه ؟
ولی به نظرم هنوز امید هست برای بازگشت سریال . کاش خودشون رو پیدا کنن و بفهمن چیکار کنن .
Lady parisa
17-04-2012, 13:22
من فقط قسمت اولش رو کامل دیدم، تکرارش رو هم نصفه و نیمه دیدم اما قسمتای بعدش روز به روز بدتر میشه
mr_khodaei2008
17-04-2012, 15:45
واقعا دیگه اشغال شده
شبکه سه چطوری روش میشه اینو نشون بده
Ssarshar
17-04-2012, 19:32
2 قسمت این فاجعه رو دیدم ...
آخرین نفس های صدا و سیما برای عرضه سریالی پر مخاطب با دستانی لرزان !
وقتی هسته ی اصلی داستان اصلا کششی برای ساخت یه مجموعه نداشته باشه
و دستمایه های فرعی که برای ادامه پیدا کردن داستان به کار میره هویت و ظرافتی نداشته باشه اینطور میتونه یه سریال رو از پا در بیاره ...
اون وقته که بازیگرا برن توی بعد کلیشه ای خودشون ... فرزاد با همون اطوارها ... پورسرخ با همون فیگورها ...
و بقیه در مود سابقشون ...
کارگردانی هم که رسما تعطیلات ...
سکانسهای بی منطق ... بدون هدف و بدون روح ...
چیدمانی که بشدت تظاهر به کلیشه میکنه ...
نه ایده ای و نه گره ی جذابی که داستان رو به سمتی مثبت هدایت کنه ...
جدا من گاهی برام سوال پیش میاد ... تدوین در قاعده ی سریال سازی ما چه نقشی داره ؟
بازیگردانی چقدر میتونه تاثیری توی شخصیت بازیسازی بازیگرای ما داشته باشه ؟
من فکر کنم تقریبا هیج ...
یعنی از این آشغالتر هم میشه چیزی ساخت ؟
یه سریال بی مزه ی هجو آشغال که بعضی جاهاش رو از سریالها و فیلمهای خارجی مثل لاست تقلید کرده و ذره ای تبسم هم روی صورت آدم نمیاره ، چه برسه به خنده . اگه این چهار تا دونه هنرپیشه ی معروف توش نبودن ، همین تعدا کم بیننده رو هم نداشت .
آشغال خالص :2:
همون مسخره بازیهای مهران غفوریان از این سریال بهتره .
Bad Request
17-04-2012, 20:00
یکی از مضخرف ترین سریالهایی که تو عمرم دیدم . یعنی بعد 10 دقیقه کانال رو عوض کردم داشت سرم درد میگرفت
مثل اینکه با سقوط هواپیماشون , کیفیت و داستان فیلم هم سقوط کرد:)
مثل اینکه با سقوط هواپیماشون , کیفیت و داستان فیلم هم سقوط کرد:)
از اولش هم همچین آش دهن سوزی نبود
بله منم یادمه ! از جمله تعریف های ایشون :
- سریال یه سر و گردن از کل سریال های تاریخ ایران بالاتره
- جلوه های ویژه این سریال با نمونه های خارجی رقابت میکنه و حتی بالاتر از اونها
- خوب شد که این سریال تو عید پخش نشد وگرنه کسی سریال های دیگه عید رو نگاه نمیکرد !
- با پخش این سریال از سیمای ملی اعتبار از دست رفته باز خواهد گشت !
اینها رو فقط یادم مونده بود . وگرنه توی اون 5-6 ساعت برنامه تحویل سال هر بازیگری از این سریال میومد برای مصاحبه کلی از هم تعریف و تمجید میکردن . والا من که داشتم لحظه شماری میکردم واسه دیدنش . به قول شاعر "عطر آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید"
Amin4All
20-04-2012, 15:16
منم از همون اسمش فهمیدم تقلیدی از سریال های خارجیه.
یکم دیدم مسخره بازی هاشو ن رو به خودم گفتم درست حدس زدم. مضخرف به تمام معنا بود.
ولی اون بازیگر زنه خیلی جذاب و با مزه ـس قیافه ـش.
jeremy28
20-04-2012, 16:23
بابا به جای این آشغالا بشینین کلاه قرمزی 91 رو ببینین.
والا اون ارزش 100 بار دیدنم داره، ولی اینا ارزش نیم بار دیدنم ندارن.
عین اون تبلیغ گاج بود... می گفت: "به جای این که چندین کتاب بخوانید، کتاب های گاج را چندین بار بخوانید!"
الان شما هم به جای اینکه این مزخرفات سیما رو ببینید، سریال شریف کلاه قرمزی رو چندین بار ببینید:40:
mr_khodaei2008
20-04-2012, 16:27
اینقدر افتضاح شده که دیگه ساعت 9 نمیزارنش و 10:30 میزارنش درد مجبوری
armin_punisher6
20-04-2012, 17:14
من که 2 ساله تلویزیون ایران رو نمیبینم به این دلایل:
تقلید تقلید تقلید
نبود نو آوری
نداشتن موضوع جالب
دروغ پردازی (جوری که مخاطب رو خر فرض میکنن)
naser_2006
20-04-2012, 17:33
دوستانی ک از این سریال جذاب و دینی ایراد میگیرن به شدت تایید میشن!!!:19:
آخه این چیه درست کردین وقتی این سریال رو میبینم حالم از تلویزون به هم میخوره:2::2:
کلا ماهی یه بار تی وی نیگاه میکنم اونم از شانس من میوفته به این سریال های فوق کهکشانی!!:41:
ragbar12
20-04-2012, 18:53
اين سريال كلا انحراف زيادي داشت
اولاش خوب بود ولي منحرف شد:41::31:
Amin4All
20-04-2012, 20:31
بابا به جای این آشغالا بشینین کلاه قرمزی 91 رو ببینین.
والا اون ارزش 100 بار دیدنم داره، ولی اینا ارزش نیم بار دیدنم ندارن.
عین اون تبلیغ گاج بود... می گفت: "به جای این که چندین کتاب بخوانید، کتاب های گاج را چندین بار بخوانید!"
الان شما هم به جای اینکه این مزخرفات سیما رو ببینید، سریال شریف کلاه قرمزی رو چندین بار ببینید:40:
همون سریال کلاه قرمزی رو که توی شبکه 2 میداد رو میگی ؟
aliy2324
20-04-2012, 21:03
کالا یه جوری تکراری شده داستان اصلی که نداره دیالوک های تکراری و ضعیف هم که فراوان داره .
اصلا شخصیت پردازی ضعیفی داره و یه جوری به نظر می رسه که هر کدوم از بازیگرا دارن برای خودشون بازی می کنن نه با هم دیگه
armin_punisher6
20-04-2012, 22:07
همون سریال کلاه قرمزی رو که توی شبکه 2 میداد رو میگی ؟
بله منظورشون همونه.
anti-military
20-04-2012, 22:46
سریال فقط کلاه قرمزی 91
من با اینکه 23 سالمه همیشه نگاه میکردم و به معنی واقعی خنده دار بود . مخصوصا اون پیر مرده که کچل بود و اون یارو خالی بنده و پسر خاله
پخش پشت صحنه «مسیر انحرافی» از شبکه سه
خبرگزاری فارس 91/01/02 :
پشت صحنه مجموعه تلویزیونی «مسیر انحرافی» از شبکه سه سیما پخش میشود.
پشت صحنه مجموعه «مسیر انحرافی» فردا -شنبه 2 اردیبهشتماه- ساعت 21 از شبکه سه پخش میشود.
بنا بر این گزارش، تکرار این برنامه روز بعد ساعت 14:30 به روی آنتن میرود.
پشت صحنه این سریال تلویزیونی توسط امین هاشمی اصل کارگردانی شده است.
سریال مسیر انحرافی به کارگردانی بهرنگ توفیقی ساخته شده و بازیگرانی نظیر فرزاد حسنی، پوریا پورسرخ، بهنوش بختیاری، محمد شیری، سپند امیرسلیمانی، نادر سلیمانی و ... در آن ایفای نقش کرده اند.
EngineeR EhsaN
21-04-2012, 08:51
حیف پوریا پورسرخ که تو این فیلم بازی کرد :2:
Lady parisa
21-04-2012, 09:03
حیف پوریا پورسرخ که تو این فیلم بازی کرد :2:
خیلی هم حیف نشده والا!
این مجریه که دیگه شورشو درآورده
سینا حجازی واقعا عالی کار کرده برا شروع.....
همون ثانیه های اول،ارتفاع پست و لاست رو تو ذهن ادم میاورد قسمت اولش....
متاسفانه تو داستانش موندن.....رو اوردن به خل و چل بازی وگرنه میشد کار های خیلی خیلی بهتری کرد با سریال!
این سریال عجیبی بود. چند تا قسمت اولش باحال بود ولی بعدا معلوم نبود چی شد من که یکم گذاشتم کنار گفتم آخرشو ببینم که آخرشم اون هلیکوپتره اومد تموم شد!! :31:
behnam129
22-04-2012, 02:02
این سریال به معنای واقعی کلمه ، مزخرف و غیر قابل تحمل و نفرت انگیز بود.
من خودم به تعداد قسمت های مزخرف این سریال ، انیمیشن "من نفرت انگیز" رو نگاه کردم و میتونم پنجاه بار دیگه هم نگاهش کنم و هنوز هم لذت ببرم
واقعا برای کارگردان و نویسنده این مجموعه ابراز تاسف میکنم
دیدید وقتی یه مهاجم فوتبال ، یه فرصت 100% گل رو میزنه بیرون ؛ گزارشگر میگه : سخت ترین کار ِ ممکن رو کرد!
به نظر من این فیلم هم با اینکه بازیگران خوب و معروفی در عرصه طنز داشت ، نمی دونم چجوری اینقدر آشغال و بی مزه از آب در اومده بود؟
واقعا بدترین فیلمی که میشد با این بازیگران درست کرد همین بود و بس.
باز هم تکرار میکنم ؛ این فیلم یه فاجعه بود.
Edit:
به پیشنهاد دوستان ، میخوام به این سریال نفرت انگیز نمره بدم:
0.0
عجب مجموعه بی محتوا و چرتی بود!
خاک تو سرشون
توف تو هنرشون
حیف که محدودیتهای سایت نمیزاره! والا هر چی فحش +18 که بلدم نثارشون می کردم.
بهنوش بختياري:
لهجه را خودم ساختم
روزنامه جام جم 3 اردیبهشت 1390 :
بهنوش بختياري يكي از بازيگران معروف حوزه طنز و كمدي است. بختياري با وجود اينكه دانشآموخته زبان فرانسه است با حضور در سريال مسير انحرافي هفتادمين اثر نمايشي خودش را تجربه كرد.
ادامه در اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به صحبتاي پوريا پورسرخ تو برنامه نوروز 91 شبكه سه و اون دو ، سه قسمت اول فكر مي كردم سريال خوبي از آب در اومده ولي متاسفانه اصلا رضايت بخش نبود .
خيلي بهتر از اينا مي تونست باشه.
اميدوارم اين روند عقب گردمون تو ساخت فيلم و سريال ادامه پيدا نكنه.
من فقط 2 قسمت اول رو دیدم ......
sajjad1973
22-04-2012, 12:02
به نظرم سریال بیخودی بود - فقط تو این مدت یه سری تصاویر رودیدیم با یه داستان بیخود - که هیچی نمیشد ازش فهمید - اصلا این چی بود - کمدی بود؟ - اکشن بود؟ - روایی بود ؟- مستند بود؟ - مخلوط بود؟ - هدف داشت ؟- داستان داشت؟.......؟......................
به نظرم یه سری بازیگر با یه کارگردان جمع شده بودن دور هم رفته بودن تفریح گفتن بزار یه فیلمی هم از این تفریحمون بسازیم که لا اقل خرج گردشمون دراد - بعد اومدن اینو ساختن قالب کردن به صدا و سیما
.
dash_mehdi
22-04-2012, 13:47
تموم شد بلاخره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید بریم سراغ کلید اسرار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amin4All
22-04-2012, 18:08
طبق گفته های منبع موثقی این سریال برای فصل دو تمدید شد.:31:
و همچنین طبق گفته های همین منبع این سریال طرفداران بیشماری را در آمریکا پیدا کرده.
من فکر میکنم این ایده ی کپی شده از روی لاست خیلی بهتر میتونست پردازش بشه ، شاید اگر تیم کاربلد شخصی چون مهران مدیری این طرح بهش سپرده میشد ، باز هم یکی از شاهکارهای مدیری رو میتونستیم ببینیم .
فرزاد حسنی هم به شدت در اکثر سریال منو یاد کاووسی بدون شرح با بازی فتحعلی اویسی می انداخت ، لغات و اصطلاحات و حتی زبان بدنش انگار یک "های کپی" از اویسی بود :دی
من پیشنهاد میکنم دوستان به جای استفاده از واژه های توصیفی خاص ! :دی به سریال نمره بدن بطور مثال از 1 تا 10 ( مثل کاری که آی ام دی بی و کاربرانش انجام میدن )
نمره ی من به سریال : 3
+
حتی میشه برای چنین تاپیکهایی نظرسنجی نمره دهی گذاشت ، البته تماما بستگی به نظر عزیزان تیم هنر هفتم داره :11:
MOHAMMAD2010
24-04-2012, 17:22
حتی میشه برای چنین تاپیکهایی نظرسنجی نمره دهی گذاشت ، البته تماما بستگی به نظر عزیزان تیم هنر هفتم داره
خوبه من که کاملا موافقم
-------------------------------
نمره من 0.01 از 10
Reza31001
24-04-2012, 17:32
فرزاد حسنی هم به شدت در اکثر سریال منو یاد کاووسی بدون شرح با بازی فتحعلی اویسی می انداخت ، لغات و اصطلاحات و حتی زبان بدنش انگار یک "های کپی" از اویسی بود :دی
دقیقا
من تا قسمت ماقبل آخر دنبال این بودم این فرزاد حسنی ادای کی رو در مساره که یهو یاد آی کاووسی افتادم :31:
نیما ( واشقانی) هم سعی کرده بود صدای داودنژاد رو در بیاره که زیادموفق نبود
من 2 میدم از 10
به خاطر دو قسمت اول
Lady parisa
28-04-2012, 12:50
من نادر سليماني به هيچ وجه كساني را كه ميگويند مسير انحرافي كپي شده لاست است، درك نميكنم. به نظر ميآيد عادت داريم به محض اينكه كاري خوب از آب دربيايد بگوييم آن كار كپي از كار ديگري بوده. هر كدام از ما 70 دفعه هملت را ديدهايم؛ هملت مگر كاري غير از شكسپير است. اگر در عالم واقعيت اتفاقهاي سريال براي من پيش ميآمد نميدانم شايد با وزش يك باد ميلرزيدم و سكته ميكردم واقعا نميدانم چطور با اين اتفاقها برخورد ميكردم ولي خب به هر حال موضوع اين است كه همه اين اتفاقها در سريال ميافتد و خوشبختانه در عالم واقعيت از اين خبرها نيست.
ما خودمانيم، آنها خودشان
يك زماني كاري از شبكه 3 پخش شد به نام «3درجه» كه اين «3 درجه» داستان يك عده بود كه ميآيند در جزيرهاي كنار ساحل مينشينند و با 2 آدمخوار آشنا ميشوند كه اجازه ميدهند در آن جزيره زندگي كنند. يادم ميآيد در آن زمان همه ميآمدند به ما ميگفتند قبول داريد «3 درجه» به يك كار خارجي شباهت دارد؟ در آن زمان هنوز «لاستي» ساخته نشده بود كه به آن ربطمان بدهند. اينكه مسير انحرافي شباهتهايي با سريال «لاست» دارد دليل نميشود برداشت آزاد يا كپيبرداري شده باشد.
كاراكترم را در لحظه ميسازم
بهرغم اينكه خيليها در مورد به كاراكتري كه آن را بازي كردهاند، صحبت ميكنند و معتقدند از قبل درباره آن فكر كردهام من شخصي هستم كه كاراكترم در روز ساخته ميشود يعني همان زماني كه كاراكتر را بازي ميكنم بنابراين ممكن است فرداي آن روز كاراكتر را تغيير بدهم.
اين يك كار متفاوت است
به نظر من كار آقاي بهرنگ توفيقي با تفكري كه داشت و توانايي ارائه اين تفكر به بازيگران باعث شد بازيگران ياد بگيرند به كار ساده نگاه نكنند. كارگردان و تهيهكننده اين سريال واقعا براي كار زحمت كشيدند. وقتي فيلمنامه ميرسيد بهرنگ توفيقي سكانسها را براي بچهها ميخواند و وقتي بچهها نظر ميدادند فلان سكانس، سكانس خوبي نيست به سادگي آن سكانس را حذف ميكرد. ما براي يك سريال 15 قسمتي 6 ماه مكرر كار كرديم در صورتي كه در كارهاي ديگر مثل «خانه اجارهاي» 90 قسمت را در 5 ماه ضبط كرديم مخاطبان ميتوانند تفاوت را بين كارها تشخيص بدهند. قطعا هرچه بيشتر براي كاري تفكر داشته باشي كار زيباتر از آب درميآيد. يكي از هدفهاي پروژه مسير انحرافي اين بود كه تمام افراد گروه دور هم جمع شده بودند و حرفي براي گفتن داشته باشند. هدف اين نبود كه فقط ساعاتي از وقت مردم را پر كنند و بعد تمام شود. گونه طنز اين نيست كه فقط مردم را بخنداند، خدا را شكر مسير انحرافي اينطور نبود و نتيجه كار هم نتيجه خوبي بود.
رفاقتي كه در گروه بود
نكته جالب سريال مسير انحرافي اين بود كه ساعتها در سرما ميلرزيديم ولي با لذت كار ميكرديم. اين گروه، گروه فوقالعادهاي بود. شايد دومين گروهي بود كه طي اين سالها با آنها راحتتر كار كردم. همه اعضاي آن انتقادپذير بودند. آقاي هاشمي، تهيهكننده اين كار هرگز براي اينكه كار فيلمبرداري سريعتر تمام شود به بچهها فشاري نياورد. وقتي بيماري و خستگي براي يكي از اعضاي گروه پيش ميآمد ميگفتند برويد استراحت كنيد و كار را به خاطر يك نفر ميخواباند. يكي از مزيتهاي اين كار كه در ذهنم باقي ماند آرامش كار بود و رفاقتي كه بين بچهها وجود داشت.
"برترین ها"
armin_punisher6
28-04-2012, 13:25
من نادر سليماني به هيچ وجه كساني را كه ميگويند مسير انحرافي كپي شده لاست است، درك نميكنم. به نظر ميآيد عادت داريم به محض اينكه كاري خوب از آب دربيايد بگوييم آن كار كپي از كار ديگري بوده. هر كدام از ما 70 دفعه هملت را ديدهايم؛ هملت مگر كاري غير از شكسپير است. اگر در عالم واقعيت اتفاقهاي سريال براي من پيش ميآمد نميدانم شايد با وزش يك باد ميلرزيدم و سكته ميكردم واقعا نميدانم چطور با اين اتفاقها برخورد ميكردم ولي خب به هر حال موضوع اين است كه همه اين اتفاقها در سريال ميافتد و خوشبختانه در عالم واقعيت از اين خبرها نيست.
ما خودمانيم، آنها خودشان
يك زماني كاري از شبكه 3 پخش شد به نام «3درجه» كه اين «3 درجه» داستان يك عده بود كه ميآيند در جزيرهاي كنار ساحل مينشينند و با 2 آدمخوار آشنا ميشوند كه اجازه ميدهند در آن جزيره زندگي كنند. يادم ميآيد در آن زمان همه ميآمدند به ما ميگفتند قبول داريد «3 درجه» به يك كار خارجي شباهت دارد؟ در آن زمان هنوز «لاستي» ساخته نشده بود كه به آن ربطمان بدهند. اينكه مسير انحرافي شباهتهايي با سريال «لاست» دارد دليل نميشود برداشت آزاد يا كپيبرداري شده باشد.
بهرغم اينكه خيليها در مورد به كاراكتري كه آن را بازي كردهاند، صحبت ميكنند و معتقدند از قبل درباره آن فكر كردهام من شخصي هستم كه كاراكترم در روز ساخته ميشود يعني همان زماني كه كاراكتر را بازي ميكنم بنابراين ممكن است فرداي آن روز كاراكتر را تغيير بدهم.
اين يك كار متفاوت است
به نظر من كار آقاي بهرنگ توفيقي با تفكري كه داشت و توانايي ارائه اين تفكر به بازيگران باعث شد بازيگران ياد بگيرند به كار ساده نگاه نكنند. كارگردان و تهيهكننده اين سريال واقعا براي كار زحمت كشيدند. وقتي فيلمنامه ميرسيد بهرنگ توفيقي سكانسها را براي بچهها ميخواند و وقتي بچهها نظر ميدادند فلان سكانس، سكانس خوبي نيست به سادگي آن سكانس را حذف ميكرد. ما براي يك سريال 15 قسمتي 6 ماه مكرر كار كرديم در صورتي كه در كارهاي ديگر مثل «خانه اجارهاي» 90 قسمت را در 5 ماه ضبط كرديم مخاطبان ميتوانند تفاوت را بين كارها تشخيص بدهند. قطعا هرچه بيشتر براي كاري تفكر داشته باشي كار زيباتر از آب درميآيد. يكي از هدفهاي پروژه مسير انحرافي اين بود كه تمام افراد گروه دور هم جمع شده بودند و حرفي براي گفتن داشته باشند. هدف اين نبود كه فقط ساعاتي از وقت مردم را پر كنند و بعد تمام شود. گونه طنز اين نيست كه فقط مردم را بخنداند، خدا را شكر مسير انحرافي اينطور نبود و نتيجه كار هم نتيجه خوبي بود.
رفاقتي كه در گروه بود
نكته جالب سريال مسير انحرافي اين بود كه ساعتها در سرما ميلرزيديم ولي با لذت كار ميكرديم. اين گروه، گروه فوقالعادهاي بود. شايد دومين گروهي بود كه طي اين سالها با آنها راحتتر كار كردم. همه اعضاي آن انتقادپذير بودند. آقاي هاشمي، تهيهكننده اين كار هرگز براي اينكه كار فيلمبرداري سريعتر تمام شود به بچهها فشاري نياورد. وقتي بيماري و خستگي براي يكي از اعضاي گروه پيش ميآمد ميگفتند برويد استراحت كنيد و كار را به خاطر يك نفر ميخواباند. يكي از مزيتهاي اين كار كه در ذهنم باقي ماند آرامش كار بود و رفاقتي كه بين بچهها وجود داشت.
"برترین ها"
آقای سلیمانی شما به روح و عمه اعتقاد دارین؟
behnam129
28-04-2012, 14:51
ما خودمانيم، آنها خودشان
اين يك كار متفاوت است
رفاقتي كه در گروه بود
"برترین ها"
آخه اگه مردم بگن این سریال شبیه لاست بوده ، که باید کلی هم از مردم ممنون بود و به خاطر این لطف ازشون تشکر کرد
به نظر من که این سریال ، شبیه ماست هم نبود:2: و فقط ساخته یک ذهن بی هنر بود.
من به جای آقای سلیمانی بودم ، ساکت می ماندم و به هیچ وجه سعی نمی کردم این سریال مزخرف رو توجیه کنم و ازش دفاع کنم.
EngineeR EhsaN
28-04-2012, 19:13
من نادر سليماني به هيچ وجه كساني را كه ميگويند مسير انحرافي كپي شده لاست است، درك نميكنم. به نظر ميآيد عادت داريم به محض اينكه كاري خوب از آب دربيايد بگوييم آن كار كپي از كار ديگري بوده.
من این تیکه رو اصلا درک نمیکنم :31: مگه این فیلمم جزو کارای خوب حساب میشه؟!
Jang Bogo
30-04-2012, 13:40
ما خودمانيم، آنها خودشان
اين يك كار متفاوت است
رفاقتي كه در گروه بود
"برترین ها"
چرت ترين و مزخرف تزين دفاعيه
Jang Bogo
03-05-2012, 05:00
از یک طرف در مورد این جملات و خصوصا جمله (كاراكترم را در لحظه ميسازم) ، حتی بزرگترین بازیگرهای جهان هم نمیتونن همچین تعریفی از خودشون کنن.
از طرفی دیگر هم راجع به همین جمله ، آقای سلیمانی، همون کاراکترتو در لحظه ساختی که این سریال کاری به این مزخرفی و بی محتوایی دراومده بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.