PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی ست تاپ باکس(گیرنده دیجیتال) سما AT-200

gheymeh
02-04-2012, 16:18
ست تاپ باکس سما AT-200

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با جدیدترین چیپ ست MStar 7818 با سرعت پردازش 550 مگاهرتز

شرکت عـرشیان تجارت سما طی 3 سـال گذشته ، پس از مـعرفی مدل های مختلف

ست تاپ باکس های بلوسنس و الکومکس و دریافت بازخوردهای ارزشمند از کاربران

مـحترم در سراسر کـشور ، سـرانجام قـویترین و کامـلترین ست تاپ باکس را از نظر

سخت افزاری و نرم افزاری با نام تجاری سما مدل AT-200 عرضه می نماید.

ست تاپ باکس سما مدل AT-200 با کاملترین و جذاب ترین منوی فارسی که توسط

مهندسین این شرکت طراحی گردیده ، استانداردهای مورد تایید سازمان صدا و سیمای

جمهوری اسلامی ایران و مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک و سازمان تنظیم مقررات و

ارتباطات رادیویی به شماره های EN300743 ، IEC62216 و EN300744 را کسب و تاییدیه

استاندارد کیفی را از مراجع مذکور دریافت نموده است.

گیرنده سما AT-200 فقط با هولوگرام (FAH) شرکت عرشیان تجارت سما

دارای 12 ماه ضمانت تعویض برد اصلی و تعمیر بدون اجرت

دستگاه سما AT-200 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی مدیا پلیر تشکیل شده است.

مشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر

» پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا حجم 2 ترا بایت

» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV , MKV , 3GP , MP4 , TP, TS, DAT ,

DivX , AVI با پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت SRT

» قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D

» پخش فرمت های صوتی WMA , MP3

» پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG

» نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow

» خروجی HDMI و Component و Composite

» خروجی صدای دیجیتال S/PDIF (اپتیکال)

» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i , 576P , 720P , 1080i , 1080P

تفاوت اسکن تصویر Progressive و Interlaced ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال

» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر 17 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه

رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران فعال گردیده است)

» منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای

» دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)

» تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی و اتوماتیک

» ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر

» ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک

» مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور همزمان (Time Shift)

» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد علاقه

» بروزرسانی نرم افزار از طریق USB و یا از طریق دریافت از آنتن (OTA)

» دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه

» دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاه

» نمایش ساعت بر روی پنل جلوی دستگاه در حالت استندبای

» تنظیم شفافیت فهرست ها

» دارای 6 نوع بازی

» طراحی نرم افزار توسط شرکت عرشیان تجارت سما - ساخت چین

لوازم جانبی همراه دستگاه

» کابل HDMI

» کابل AV

» ریموت کنترل

» دفترچه راهنمای فارسی

ehsan102
03-04-2012, 07:31
این دستگاه تقلبی است و پیشنهاد می کنم خریداری نکنید .

HITB0Y
03-04-2012, 17:10
این دستگاه تقلبی است و پیشنهاد می کنم خریداری نکنید .
میشه بیشتر توضیح بدید...
ممنون

ehsan102
04-04-2012, 07:06
شرکت سما دیگر دسترسی به محصولات الکومکس و بلوسنس نخواهد داشت . آنچه به نام سما 200 عرضه می کنند یک کلاهبرداری ناموفق و بی نتیجه است زیرا دیگر دسترسی به هیچ ارتقای نرم افزاری نخواهند داشت .
برای نمونه نرم افزار زیر جهت مدل 200 - 2012 الکومکس ارایه شده است که در آن زبان روسی به منوی های دستگاه اضافه شده است .

سایت اینترنتی الکومکس در طی تا چند روز آینده معرفی می گردد محصولات بلوسنس نیز دیگر از طریق شرکت سما ارایه نخواهند شد و نام این شرکت از فهرست سایت بلوسنس اسپانیا در طی چند روز آینده حذف خواهد گردید .
تا اطلاع ثانوی خرید محصولات الکومکس فقط از طریق سیستم های غیر گمرکی ممکن است تا ما مشکلات حقوقی خودمان را با شرکت سما در مراجع قانونی حل و فصل کنیم .
اگر هم از طریق مراجع قانونی حل نشد در سایت رسمی الکومکس روش تهیه محصولات الکومکس در ایران و بطور قانونی توضیح داده خواهد شد.

در واقع همون الکومکس که اسمشو عوض کردن فقط

HITB0Y
07-04-2012, 00:04
سلام
میخواستم درباره این دو مورد بیشتر توضیح بدید.

با جدیدترین چیپ ست MStar 7818 با سرعت پردازش 550 مگاهرتز
واقعا همچین چیپستی روشه؟
سرعت تعویض کانال ها مناسب هست؟

» بروزرسانی نرم افزار از طریق USB و یا از طریق دریافت از آنتن (OTA)
با توجه به قطع رابطه با شرکت دوبی آیا تضمینی برای ارائه فایل بروزرسانی وجود داره؟!

ممنون

ehsan102
07-04-2012, 07:15
لطفاً سوالات خود را از آقای EP3SK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در تاپیک بررسی گیرنده دیجیتال الکومکس بپرسید من فقط مصرف کننده الکومکس هستم . با تشکر:10::10::10:

HITB0Y
07-04-2012, 23:12
لطفاً سوالات خود را از آقای EP3SK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در تاپیک بررسی گیرنده دیجیتال الکومکس بپرسید من فقط مصرف کننده الکومکس هستم . با تشکر:10::10::10:
ایشون که به حالت تعلیغ در اومد...
برادرشون هم که خیلی کم میاد انجمن...
ما الان سردرگم موندیم...:(

HITB0Y
14-04-2012, 15:57
طبق صحبتی که من با شرکت عرشیان کردم گفتن این محصول بین 5 تا 10 اردیبهشت وارد بازار میشه...قیمتش هم حدود 100 تومان و اینکه گفتن ساپورت فرمت هاشو بیشتر کردن...
فعلا

kaveh1589
14-04-2012, 16:25
درود
آیا این مدل 1080p رو واقعاً ساپورت می کنه ؟
چه تفاوتی بین این مدل و الکومکس وجود داره ؟

HITB0Y
14-04-2012, 16:38
درود
آیا این مدل 1080p رو واقعاً ساپورت می کنه ؟
چه تفاوتی بین این مدل و الکومکس وجود داره ؟
همونطور که توی preview مشخصه این ویژگی رو داره ولی باز هم دلیل نمیشه تست نکنیم!:31:
این محصول از نظر ظاهری کاملا مشابه الکومکس هست ولی از نظر کیفیت ساخت باید صبر کرد تا وارد بازار بشه و بعد نظر داد.
خود شرکت گفت ساپورت فرمت هاشو نسبت به الکومکس بیشتر کردن,بقیه تفاوت ها باید بیاد تا مشخص بشه...
چیزی تا عرضه اون نمونده...احتمالا خودم یکی میخرم و بعد از تست بلافاصله میام دربارش توضیح میدم.
موفق باشید
------------------------------
ویرایش:الان زنگ زدم شرکت با قاطعیت تمام گفتن که از 1080p به طور کامل پشتیبانی میکنه.:46:
ولی باز هم این چیزیه که اونا میگن نظر من نیست!
خودتون هم هر سوالی داشتید میتونید ازشون بپرسید:
تلفکس : 66745904-021

hkhafan
14-04-2012, 17:08
نمیدونیم حق با کیه! :دی...
اگه آپدیتای دستگاه الکومکس توسّط سازندش داده میشد ( و نه شرکت سما ) ، پس رو این دستگاه پشتیبانی خاصی نخواهیم دید!
ما که این وسط گیر کردیم!

HITB0Y
15-04-2012, 00:07
نمیدونیم حق با کیه! :دی...
اگه آپدیتای دستگاه الکومکس توسّط سازندش داده میشد ( و نه شرکت سما ) ، پس رو این دستگاه پشتیبانی خاصی نخواهیم دید!
ما که این وسط گیر کردیم!
اتفاقا این برای من هم سوال بود...وقتی ازشون پرسیدم گفتن مگه میشه دستگاه آپدیت نداشته باشه؟!!
به نظر منطقی هم میاد چون بازار پر شده از برند ها و مدل های مختلف و متفرقه که اتفاقا ادعا میکنن آپدیت هم دارن!اونوقت این شرکت که سابقه بدی هم نداره دلیلی نداره نتونه آپدیت ارائه بده!به نظرم ما خیلی داریم متخصص های داخل کشور رو دست کم میگیریم...به خاطر محبوبیت دستگاه الکومکس در ایران اومدن ظاهر دستگاه رو مثل اون درست کردن ولی ما هنوز نمیدونیم کیفیت سخت افزاری و نرم افزاریش به چه صورت هست!پس بهترین راه صبر کردنه...:46:

arasharashian6
15-04-2012, 12:44
طبق صحبتی که من با شرکت عرشیان کردم گفتن این محصول بین 5 تا 10 اردیبهشت وارد بازار میشه...قیمتش هم حدود 100 تومان و اینکه گفتن ساپورت فرمت هاشو بیشتر کردن...
فعلا
اقا باز دم تو گرم که مارو بی خبر نمی زاری.اما فکر نکنم بدند بیرون.قصه اینا سر دراز دارد
یه دستگاه کوفتی می خواهیم بگیریم چقد دردسر باید بکشیم:31:

Sama Support
15-04-2012, 22:41
مرکز خدمات و پشتیبانی شرکت عرشیان تجارت سما ضمن تشکر از کاربران محترم ، بدینوسیله آمادگی خود را در خصوص پاسخ به سوالات فنی مربوط به ست تاپ باکس های عرضه شده توسط این شرکت اعلام می نماید.

arasharashian6
15-04-2012, 23:15
مرکز خدمات و پشتیبانی شرکت عرشیان تجارت سما ضمن تشکر از کاربران محترم ، بدینوسیله آمادگی خود را در خصوص پاسخ به سوالات فنی مربوط به ست تاپ باکس های عرضه شده توسط این شرکت اعلام می نماید.
اقا راسته می خواهید 5 اردیبهشت دستگاه رو توزیع کنید؟ 100% اینبار توزیع میشه دیگه؟

Sama Support
15-04-2012, 23:28
کاربر گرامی ، طبق پیش بینی ها سما AT-200 پس از انجام مراحل گمرکی در نیمه اول اردیبهشت از طریق نمایندگی ها عرضه خواهد شد.

HITB0Y
16-04-2012, 13:44
سلام
میگم چه خوب میشد به مناسبت عرضه این دستگاه پرقدرت یه فلش مموری 4 گیگ با مارک سما توی سری اولش به عنوان اشانتیون قرار میدادید.:46:
اینطوری تبلیغ هم میشه براتون...

arasharashian6
16-04-2012, 14:51
سلام
میگم چه خوب میشد به مناسبت عرضه این دستگاه پرقدرت یه فلش مموری 4 گیگ با مارک سما توی سری اولش به عنوان اشانتیون قرار میدادید.:46:
اینطوری تبلیغ هم میشه براتون...
بابا خود دستگاه رو بدند حله فلش رو بیخیال:31:

HITB0Y
16-04-2012, 16:43
بابا خود دستگاه رو بدند حله فلش رو بیخیال:31:
بالاخره مشتری مداری هست دیگه...:31:
ما که این همه صبر کردیم باید یه جوری جبران بشه!:27:

vivabarca
17-04-2012, 14:46
آخه با این وضعیت جامعه کی مجانی اشانتیون میده ؟! :31: به نظر من همون کابل HDMI هم باید خارج کنن تا قیمت دستگاه ها بیاد پایین . خیلی ها HDMI دارن .

HITB0Y
17-04-2012, 17:26
آخه با این وضعیت جامعه کی مجانی اشانتیون میده ؟! :31: به نظر من همون کابل HDMI هم باید خارج کنن تا قیمت دستگاه ها بیاد پایین . خیلی ها HDMI دارن .

من ندارم!:41:
شما هرچی داری باید بیای به دیگران فخر بفروشی؟!:31:

gheymeh
06-06-2012, 18:23
ورژن جدید نرم افزار گیرنده دیجیتال SAMA AT-200 به تاریخ 2012/04/25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

haajrezaei
07-06-2012, 09:20
قیمت این دستگاه چنده؟

khaligefarsi
07-06-2012, 10:27
من دوتا از این دستگاه خریدم دونه ای 100 هزار تومن از هر دو هم راضی هستیم

haajrezaei
07-06-2012, 11:39
من دوتا از این دستگاه خریدم دونه ای 100 هزار تومن از هر دو هم راضی هستیم

می شه لطف کنی بگی از کجا خریدی ؟

khaligefarsi
07-06-2012, 11:55
شما تهرانی؟

khaligefarsi
07-06-2012, 11:56
من از تهران نمایندگی خیابان جمهوری فروشگاه رضا خریدم

khaligefarsi
07-06-2012, 11:57
تلفنش 66749066

monaj
10-06-2012, 08:14
واقعا این تاپیک خیلی بودار شده. به نظر میاد خیلی از پستها توسط یکی دو نفر برای تبلیغ زده میشه.

khaligefarsi
10-06-2012, 11:46
واقعا این تاپیک خیلی بودار شده. به نظر میاد خیلی از پستها توسط یکی دو نفر برای تبلیغ زده میشه.

دوستان کمی بی انصافی میکنن ! مگه قراره هر کی از این دستگاه میخره صاف بیاد توی این تاپیک نظر بده یا حرفی بزنه ؟ حالا یکی مثل ما بیکار اومدیم نطرمونو گفتیم . ولی به نظر من اونایی که کمی ناراحتن و این مطالب را میگن از طرف شرکتهای رقیب این دستگاه هستن

haajrezaei
10-06-2012, 17:37
شما تهرانی؟

بله تهران هستم .

alinababa
15-06-2012, 15:09
سلام؛
آقا من چند روز پیش با شرکت عرشیان تجارت سما (تهران) تماس گرفتم. خیلی شاکی بودند از دست کسایی که برچسب تقلبی بودن به گیرنده دیجیتال Sama AT-200 زدند. می گفت چطور میشه دستگاهی که چهار تا تاییدیه رسمی داره ( از صدا و سیما و ...) با هولوگرام اصلی، جنسش تقلبی باشه. گفت یک سری از برند الکومکس سوء استفاده کردند و از راه های غیر قانونی اقدام به فروشش کردند و ما اون برند رو جمع کردیم. می گفت این گیرنده تمام قابلیت های الکومکس 2012 رو داره و از اون هم بهتره. گفت او نهایی هم که می گن آپدیت نمیشه بهتره برن تو سایت رسمی سما و آپدیتش رو ببینند (یه آپدیت براش اومده)؛ من بعد از کلی تحقیق قصد داشتم الکومکس 2012 رو بخرم ولی چون دیگه تو بازار نبود و گفتند دیگه وارد نمیشه، به حرف شرکت سما اعتماد کردم و هفته پیش اون رو به قیمت 98 هزار تومن از قم خریدم (خیابان دورشهر، جنب پاساژ طوبی، کامپیوتری سبحان، نمایندگیش تو شهر قمه). تا امروز هم که ازش راضی بودم، امیدوارم در آینده هم همینطوری باشه و خراب نشه. خیلی سبک و جمع و جوره. خیلی داغ نمی کنه و کیفیتش هم خیلی خوبه. این فرمت ها که در ادامه میاد رو شخصا تست کردم ، مواردی رو هم که می گم عین واقعیته. هرکی این دستگاه رو داشته باشه حرف های من رو تایید می کنه :

*** فرمت های تصویری :
avi (یه فایل سه گیگیه اچ دی با زیر نویس فارسی گذاشتم راحت پخش کرد با کیفیت عالیه p 1080. زیر نویس رو هم عالی می آورد. اسم فایل با زیر نویس مربوطه باید یکی باشه تا زیر نویس خونده بشه، که البته همه اینو می دونند و من هم جهت یادآوری گفتم. عقب و جلو هم می کردی هیچ فرقی نمی کرد و صدا و تصویر درست درست بود و عقب و جلو نمی شد. چند تا دیگه هم کلیپ گذاشتم که اکثرش رو پخش کرد و فقط چند تا رو نیاورد که احتمالا یا به خاطر کانورت شدن بد بوده یا عدم تطبیق کدک ها)
mkv (دو تا فیلم که یکیش اچ دی بود رو گذاشتم که با زیرنویسSRT به خوبی پخش کرد.چند تا کلیپ دیگه هم گذاشتم که مشکلی نداشت و همه رو پخش کرد)
mp4 (بیست و سه تا تا کلیپ (هم اچ دی و هم غیر اچ دی) گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
dat (چهار تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
mpeg ( هفت تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
mov (دو تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
flv (نوزده تا کلیپ گذاشتم ، به جز یکی، همه رو پخش کرد)
wmv (بیست و چهار تا کلیپ گذاشتم که یازده تاشون رو پخش کرد و بقیه رو پخش نکرد. این فرمت دسته بندی های مختلفی داره که این گیرنده بعضیاش رو می خونه)
3gp (هفده تا کلیپ گذاشتم که همش رو پخش کرد ولی تنها چهار تاش هم تصویر و هم صدا داشت، بقیشون تصویر داشتند ولی بی صدا بودند)
vob ( این فرمت رو هم به خوبی اجرا می کنه. سه تا فیلم دی وی دی گذاشتم (VIDEO_TS , AUDIO_TS) که خیلی خوب پخش کرد. امکان انتخاب زیر نویس رو هم به وسیله دکمه Sub که روی کنترل قرار داره رو هم می ده و اگه زیر نویس فارسی روش باشه پخش می کنه. البته دوتا از فیلم ها زیرنویس فارسی داشت ولی نمی آورد و فقط زیرنویس انگلیسی رو پخش می کرد. شاید هم من بلد نبودم بیارمشون. اما یکی از فیلم ها رو زیرنویس فارسیش رو درست آورد.
ts (چند تا کلیپ گذاشتم که دوتاش رو پخش کرد و بقیه رو نخوند)
trp (یه کلیپ با این فرمت گذاشتم که پخش کرد)
rmvb (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
rm (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
mts (فرمت خود گیرنده دیجیتاله. یعنی با این فرمت ضبط می کنه. البته توی کامپیوتر باید با 2.0.1VLC Player ببینیش. با چند تا پلیر امتحان کردم که یا پخش نمی کرد یا بدون صدا بود. خود گیرنده هم که به راحتی پخش می کنه)
فرمت های (m2ts,tp) رو هم نداشتم که تست کنم. تو کاتالوگش نوشته که این ها رو هم ساپورت می کنه.

*** فرمت های صوتی :
aac,wma,mp3 ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی اجرا می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت m4a رو نداشتم چند تا به این فرمت کانورت کردم که تیکه تیکه و خراب می خوند و درست اجرا نمی کرد. احتمالا خوب کانورت نشده بودند. چند تا فرمت دیگه رو هم تست کردم (ogg,amr,oga) که پشتیبانی نکرد، البته تو کاتالوگش این فرمت ها رو ننوشته که ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** فرمت های عکس :
png,bmp,jpg ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی باز می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت gif رو هم تست کردم که ساپورت نکرد.البته تو کاتالوگش هم ننوشته که gif رو ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** به نظر من مهم سه تا فرمت mkv.avi.mp4 هست که این همه رو به خوبی ساپورت می کنه. زیر نویس فارسی SRT رو هم ساپورت می کنه واقعی و نه مثل بعضی گیرنده ها الکی؛ با همه چیزش ( تغییر سایز و تغییر رنگ و تغییر زمینه زیرنویس رو هم داره). ساب آی دی ایکس فارسی رو ولی ساپورت نمی کنه (اینو هم خودم تستش کردم)، که این هم خیلی مهم نیست. چون اکثر زیر نویس ها SRT شون هست.
*** تا اینجا که گیرنده خوبیه و من راضیم. 16 تا کانال تلویزیونی می گیره و 16 تا کانال رادیویی. کیفیت سیگنالش هم خوبه . مال من 91 درصده. (البته کیفیت سیگنال به آنتن و سیم آنتن هم بستگی داره)
*** یه کم کنترلش ضعیفه و باید روبروی چشمیش بگیری تا کار کنه. تعویض کانالش هم یه کم آرومه که اون هم در مقابل ویژگی هایی که پلیرش داره اصلا مهم نیست. پلیرش در مقایسه با سایر گیرنده ها، یه سرو گردن بالاتره. البته تا به امروز؛ مطمئنا همه مدل ها خودشون رو در طی زمان ارتقا می دند و پیشرفته تر می کنند.
*** هنگام ضبط یه کانال می تونی به کانال های دیگه هم بری. و خودش کار ضبط رو انجام میده. البته اگه از کانال 1 تا 8 بذاری برای ضبط تو همین محدوده فقط میره و اگه از کانال 9 تا 16 بذاری برای ضبط تو این محدوده میره (موقع ضبط). سیستمش اینجوریه. یعنی موقع ضبط کانال یک، اگه خواستی شبکه ها رو عوض کنی، تا شبکه 8 امکان دیدن رو داری و بعد از پایان ضبط می تونی بقیه رو هم ببینی. اگه کانال 9 رو مثلا بذاری برای ضبط از 9 تا 16 رو می تونی موقع ضبط ببینی و روی کانال های 1 تا 8 نمیره. وقتی ضبط رو قطع کنی می تونی به همه شبکه ها بری. اینکه میتونی موقع ضبط کانال ها رو عوض کنی یه مزیت خیلی خوبیه.
*** ساعتش هم تنظیمه و با امکانات کامل راحت میتونی برای ضبط، بهش تاریخ زمان بدی.
*** کابل HDMI هم داخلش داره. که کیفیت رو خیلی بهتر می کنه. تلویزیون ما از این قدیمیاست (شهاب 2000) که پورت HDMI نداره. ولی خونه یکی از دوستام بردم و اونجا امتحان کردم که کیفیتش خیلی بهتر می شد با این کابل . البته همینطوری هم کیفیتش خوبه.
*** بالای تله تکستش تو تلویزیون ما که یه تلویزیون قدیمیه معلوم نیست (خیلی کم) که این رو هم تو LCD دوستم امتحان کردم که اونجا کاملا درست بود.

اینم آدرس سایتش (برید یه سری بهش بزنید و اطلاعات تکمیلی رو از اونجا بگیرید) :

من امروز دارم میرم مسافرت و یک هفته دیگه میام. دوستان اگه سوالی درباره این گیرنده داشتند می تونند بپرسند. هفته بعد که اومدم جواب میدم.
26 خرداد 1391 ساعت 3 و 55 بعد از ظهر
موفق باشید و سربلند.

khaligefarsi
16-06-2012, 11:20
سلام- کنترل دو تا دستگاهی که من خریدم خوبه و تا زاویه 45 درجه براحتی عمل میکنه البته فاصله هم مهمه و من تو فاصله 3 متری استفاده میکنم - زمان تعویض کانالها رو از شرکتش سوال کردم گفتن استانداردش زیر 3 ثانیه هست که این دستگاه مطابق این استاندارده ، راستش برای اطمینان بیشتر با شرکت تکتا تماس گرفتم اونا تائید کردن و گفتن از 2 ثانیه کمتر نمیونه باشه چون دستگاه های فرستنده صدا و سیما کمتر از 2 ثانیه رو ساپورت نمیکنه

forumforum
18-06-2012, 06:36
سلام؛
آقا من چند روز پیش با شرکت عرشیان تجارت سما (تهران) تماس گرفتم. خیلی شاکی بودند از دست کسایی که برچسب تقلبی بودن به گیرنده دیجیتال Sama AT-200 زدند. می گفت چطور میشه دستگاهی که چهار تا تاییدیه رسمی داره ( از صدا و سیما و ...) با هولوگرام اصلی، جنسش تقلبی باشه. گفت یک سری از برند الکومکس سوء استفاده کردند و از راه های غیر قانونی اقدام به فروشش کردند و ما اون برند رو جمع کردیم. می گفت این گیرنده تمام قابلیت های الکومکس 2012 رو داره و از اون هم بهتره. گفت او نهایی هم که می گن آپدیت نمیشه بهتره برن تو سایت رسمی سما و آپدیتش رو ببینند (یه آپدیت براش اومده)؛ من بعد از کلی تحقیق قصد داشتم الکومکس 2012 رو بخرم ولی چون دیگه تو بازار نبود و گفتند دیگه وارد نمیشه، به حرف شرکت سما اعتماد کردم و هفته پیش اون رو به قیمت 98 هزار تومن از قم خریدم (خیابان دورشهر، جنب پاساژ طوبی، کامپیوتری سبحان، نمایندگیش تو شهر قمه). تا امروز هم که ازش راضی بودم، امیدوارم در آینده هم همینطوری باشه و خراب نشه. خیلی سبک و جمع و جوره. خیلی داغ نمی کنه و کیفیتش هم خیلی خوبه. این فرمت ها که در ادامه میاد رو شخصا تست کردم ، مواردی رو هم که می گم عین واقعیته. هرکی این دستگاه رو داشته باشه حرف های من رو تایید می کنه :

*** فرمت های تصویری :
avi (یه فایل سه گیگیه اچ دی با زیر نویس فارسی گذاشتم راحت پخش کرد با کیفیت عالیه p 1080. زیر نویس رو هم عالی می آورد. اسم فایل با زیر نویس مربوطه باید یکی باشه تا زیر نویس خونده بشه، که البته همه اینو می دونند و من هم جهت یادآوری گفتم. عقب و جلو هم می کردی هیچ فرقی نمی کرد و صدا و تصویر درست درست بود و عقب و جلو نمی شد. چند تا دیگه هم کلیپ گذاشتم که اکثرش رو پخش کرد و فقط چند تا رو نیاورد که احتمالا یا به خاطر کانورت شدن بد بوده یا عدم تطبیق کدک ها)
mkv (دو تا فیلم که یکیش اچ دی بود رو گذاشتم که با زیرنویسSRT به خوبی پخش کرد.چند تا کلیپ دیگه هم گذاشتم که مشکلی نداشت و همه رو پخش کرد)
mp4 (بیست و سه تا تا کلیپ (هم اچ دی و هم غیر اچ دی) گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
dat (چهار تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
mpeg ( هفت تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
mov (دو تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
flv (نوزده تا کلیپ گذاشتم ، به جز یکی، همه رو پخش کرد)
wmv (بیست و چهار تا کلیپ گذاشتم که یازده تاشون رو پخش کرد و بقیه رو پخش نکرد. این فرمت دسته بندی های مختلفی داره که این گیرنده بعضیاش رو می خونه)
3gp (هفده تا کلیپ گذاشتم که همش رو پخش کرد ولی تنها چهار تاش هم تصویر و هم صدا داشت، بقیشون تصویر داشتند ولی بی صدا بودند)
vob ( این فرمت رو هم به خوبی اجرا می کنه. سه تا فیلم دی وی دی گذاشتم (VIDEO_TS , AUDIO_TS) که خیلی خوب پخش کرد. امکان انتخاب زیر نویس رو هم به وسیله دکمه Sub که روی کنترل قرار داره رو هم می ده و اگه زیر نویس فارسی روش باشه پخش می کنه. البته دوتا از فیلم ها زیرنویس فارسی داشت ولی نمی آورد و فقط زیرنویس انگلیسی رو پخش می کرد. شاید هم من بلد نبودم بیارمشون. اما یکی از فیلم ها رو زیرنویس فارسیش رو درست آورد.
ts (چند تا کلیپ گذاشتم که دوتاش رو پخش کرد و بقیه رو نخوند)
trp (یه کلیپ با این فرمت گذاشتم که پخش کرد)
rmvb (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
rm (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
mts (فرمت خود گیرنده دیجیتاله. یعنی با این فرمت ضبط می کنه. البته توی کامپیوتر باید با 2.0.1VLC Player ببینیش. با چند تا پلیر امتحان کردم که یا پخش نمی کرد یا بدون صدا بود. خود گیرنده هم که به راحتی پخش می کنه)
فرمت های (m2ts,tp) رو هم نداشتم که تست کنم. تو کاتالوگش نوشته که این ها رو هم ساپورت می کنه.

*** فرمت های صوتی :
aac,wma,mp3 ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی اجرا می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت m4a رو نداشتم چند تا به این فرمت کانورت کردم که تیکه تیکه و خراب می خوند و درست اجرا نمی کرد. احتمالا خوب کانورت نشده بودند. چند تا فرمت دیگه رو هم تست کردم (ogg,amr,oga) که پشتیبانی نکرد، البته تو کاتالوگش این فرمت ها رو ننوشته که ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** فرمت های عکس :
png,bmp,jpg ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی باز می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت gif رو هم تست کردم که ساپورت نکرد.البته تو کاتالوگش هم ننوشته که gif رو ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** به نظر من مهم سه تا فرمت mkv.avi.mp4 هست که این همه رو به خوبی ساپورت می کنه. زیر نویس فارسی SRT رو هم ساپورت می کنه واقعی و نه مثل بعضی گیرنده ها الکی؛ با همه چیزش ( تغییر سایز و تغییر رنگ و تغییر زمینه زیرنویس رو هم داره). ساب آی دی ایکس فارسی رو ولی ساپورت نمی کنه (اینو هم خودم تستش کردم)، که این هم خیلی مهم نیست. چون اکثر زیر نویس ها SRT شون هست.
*** تا اینجا که گیرنده خوبیه و من راضیم. 16 تا کانال تلویزیونی می گیره و 16 تا کانال رادیویی. کیفیت سیگنالش هم خوبه . مال من 91 درصده. (البته کیفیت سیگنال به آنتن و سیم آنتن هم بستگی داره)
*** یه کم کنترلش ضعیفه و باید روبروی چشمیش بگیری تا کار کنه. تعویض کانالش هم یه کم آرومه که اون هم در مقابل ویژگی هایی که پلیرش داره اصلا مهم نیست. پلیرش در مقایسه با سایر گیرنده ها، یه سرو گردن بالاتره. البته تا به امروز؛ مطمئنا همه مدل ها خودشون رو در طی زمان ارتقا می دند و پیشرفته تر می کنند.
*** هنگام ضبط یه کانال می تونی به کانال های دیگه هم بری. و خودش کار ضبط رو انجام میده. البته اگه از کانال 1 تا 8 بذاری برای ضبط تو همین محدوده فقط میره و اگه از کانال 9 تا 16 بذاری برای ضبط تو این محدوده میره (موقع ضبط). سیستمش اینجوریه. یعنی موقع ضبط کانال یک، اگه خواستی شبکه ها رو عوض کنی، تا شبکه 8 امکان دیدن رو داری و بعد از پایان ضبط می تونی بقیه رو هم ببینی. اگه کانال 9 رو مثلا بذاری برای ضبط از 9 تا 16 رو می تونی موقع ضبط ببینی و روی کانال های 1 تا 8 نمیره. وقتی ضبط رو قطع کنی می تونی به همه شبکه ها بری. اینکه میتونی موقع ضبط کانال ها رو عوض کنی یه مزیت خیلی خوبیه.
*** ساعتش هم تنظیمه و با امکانات کامل راحت میتونی برای ضبط، بهش تاریخ زمان بدی.
*** کابل HDMI هم داخلش داره. که کیفیت رو خیلی بهتر می کنه. تلویزیون ما از این قدیمیاست (شهاب 2000) که پورت HDMI نداره. ولی خونه یکی از دوستام بردم و اونجا امتحان کردم که کیفیتش خیلی بهتر می شد با این کابل . البته همینطوری هم کیفیتش خوبه.
*** بالای تله تکستش تو تلویزیون ما که یه تلویزیون قدیمیه معلوم نیست (خیلی کم) که این رو هم تو LCD دوستم امتحان کردم که اونجا کاملا درست بود.

اینم آدرس سایتش (برید یه سری بهش بزنید و اطلاعات تکمیلی رو از اونجا بگیرید) :

من امروز دارم میرم مسافرت و یک هفته دیگه میام. دوستان اگه سوالی درباره این گیرنده داشتند می تونند بپرسند. هفته بعد که اومدم جواب میدم.
26 خرداد 1391 ساعت 3 و 55 بعد از ظهر
موفق باشید و سربلند.

البته برند الکومکس هم باید در بازار موجود باشه چون یک سایت فارسی هم داره

این سایت مربوط به مدل الکومکس MV200 شرکت پیشرو تماشا ایرانیان با قیمت 95,000 تومان

این سایت مربوط به مدل سما AT200 شرکت عرشیان تجارت سما با قیمت 100,000 تومان

alinababa
20-06-2012, 14:56
سلام. من حرفی که «شرکت عرشیان تجارت سما» زده بود رو نقل کردم. اونا می گفتند گیرنده سما، جایگزین الکومکس شده و الکومکس تو بازار نیست.
این گیرنده هم همون الکومکسه که اسمش رو فقط عوض کردند. قابلیت های جفتشون یکیه.

alinababa
20-06-2012, 15:25
خیلی از گیرنده ها تو کاتالوگشون زدند که همه فرمت ها رو می خونند ولی تو عمل می بینی فرمت ها رو درست ساپورت نمی کنند. یکی از دوستام یکی از مدل های جدید پرو ویژن رو داره ؛ روش هم زده اکثر فرمت ها رو ساپورت می کنه و فروشنده ها هم موقع فروش هی ازش تعریف می کنند، ولی وقتی بخریش می بینی یکی رو بی صدا میاره یکی رو بی تصویر میاره. به خصوص اچ دی های کیفیت بالا رو اینطوری می کنه و با کدک هاشون مشکل داره؛ بعضی فرمت ها رو هم اصلا نمیاره (flv , 3gp و ...)؛ زده زیرنویس اس آر تی رو هم ساپورت می کنه ولی تندتند و تیکه تیکه زیرنویس فارسی رو میاره و اصلا نمیشه زیرنویس رو متوجه شد. یعنی در اصل ساپورت نمی کنه. خیلی از گیرنده های دیجیتال تو بازار اینطوری هستند. تو کاتالوگ همه چیز خوبه ولی تو واقعیت می بینی راضیت نمی کنه و از خریدش پشیمون میشی. این گیرنده رو من شخصا وقت گذاشتم و تست کردم و گفتم چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه. فعلا هم که دو هفته است این گیرنده رو خریدم، مشکلی پیش نیومده. دوستان هم لطفا خودشون شخصا هر گیرنده ای که دارند رو تست کنند و بعد نتیجه رو در اختیار دوستان بذارند. کاتالوگ خود گیرنده رو بذارید کنار. بدون تعصب تست کنید و نتیجه رو بگید. فرمت های مختلف با کیفیت های مختلف با تست زیرنویس فارسی SRT. کاتالوگ های گیرنده ها همیشه خوب و رویاییه ولی حرف هایی که تو کاتالوگه تا تست نشه فایده نداره.

راستی فرمت صوتی wav رو هم تست کردم این رو هم خوندش.

khaligefarsi
21-06-2012, 16:01
[سلام - حالا شما که تست کردی تا چه حد نوشته های توی کاتالوگ سما به واقعیت نزدیک بود؟

alinababa
21-06-2012, 20:01
اکثرش درست بود.
من آدرس سایتش رو گذاشتم. برید ببینید، توش نوشته چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه. بعد با نوشته های من تطبیق بدید. من که به شما دروغ نمیگم. من وقت گذاشتم و این مطالب رو تهیه کردم برای استفاده دوستان.
گفتم اطلاع رسانی کنم؛ همین. هر کسی می خواد باور کنه هر کسی هم می خواد نکنه.

khaligefarsi
23-06-2012, 09:13
QUOTE=khaligefarsi;7064177][سلام - من هم تست کردم البته همه فورمتهارو نداشتم ولی نتیجه رضایتبخش بود و به دوستان توصیه میکنم اگه دنبال یه دستگاه مولتی مدیای ارزون و کامل میگردن دستگاه سما عالیه

asstubirs
25-06-2012, 09:24
بعد از گذشت نیم ساعت بد جوری پارازیت داره تصویر از چیه؟ گیرندم سما است.

alinababa
25-06-2012, 19:36
سلام؛
بعضی وقت ها از مرکز مشکلاتی وجود داره و تصویر مشکل پیدا می کنه و ربطی به گیرنده دیجیتال نداره و هر گیرنده ای باشه فرقی نمی کنه. من تو این دو هفته ای که این گیرنده را دارم با این مشکل مواجه نشدم. فقط یکبار پرس تی وی ، صداش قطع و وصل می شد. که پس از مدتی هم درست شد. اون هم احتمالا یا به خاطر اشکال مرکزی بوده، یا اشکال اطلاعات ارسالی پرس تی وی.این چیزها رو خود آدم متوجه میشه که کجا اشکال از گیرنده است و کجا اشکال از مرکزه و ربطی به گیرنده نداره. وقتی مرکز مشکل پیدا می کنه مگه میشه گیرنده درست نشون بده. مسلمه که نمیشه.
اگر مشکل از آنتن و کابل آنتن نباشه، ممکنه دستگاهتون ایراد پیدا کرده باشه. به هیچ وجه من این مورد رو تو گیرندم مشاهده نکردم.

khaligefarsi
26-06-2012, 12:34
سلام - همانطور که قبلا گفتم من از این دستگاه دوتا خریدم یکیش در تهران شهرک غرب استفاده میشه و یکیش در شهر ری و ما تا حالا چنین مشکلی نداشتیم - خدایش دستگاه بی آزاریه

gheymeh
18-07-2012, 22:05
اینی که نوشته فیلم های سه بعدی پخش می کنه واقعیت داره؟

amir_t6262
18-07-2012, 22:11
پخش تصاویر سه بعدی آنچنان موضوع خارق العاده ای نیست که نتونه پخش کنه. Xvision ها هم فیلم سه بعدی پخش میکنند. هر دستگاهی که فایل MKV پخش کنه، فیلمهای سه بعدی mkv را هم پخش میکند.
اما بصورت دو تصویر و اگر بخواهی واقعا آن را سه بعدی ببینی، باید تلویزیونت سه بعدی باشد.

در اصل سه بعدی کردن یک فیلم توسط تلویزیون صورت میگیره نه دستگاه پخش.

gheymeh
05-08-2012, 10:12
پخش تصاویر سه بعدی آنچنان موضوع خارق العاده ای نیست که نتونه پخش کنه. Xvision ها هم فیلم سه بعدی پخش میکنند. هر دستگاهی که فایل MKV پخش کنه، فیلمهای سه بعدی mkv را هم پخش میکند.
اما بصورت دو تصویر و اگر بخواهی واقعا آن را سه بعدی ببینی، باید تلویزیونت سه بعدی باشد.

در اصل سه بعدی کردن یک فیلم توسط تلویزیون صورت میگیره نه دستگاه پخش.

پس باید به فکر خرید یک تلویزیون سه بعدی هم باشیم . ممنون از راهنمایی شما

vivabarca
07-08-2012, 01:45
این دستگاه بر خلاف توضیحاتی که تو سایتش گفته اصلا قابلیت برنامه ریزی برای ضبط نداره ! چه شروع چه پایان دادن به ضبط ! مشکل عجیب دیگش هم اینکه نمیشه بیشتر از 1.2 گیگ باهاش ضبط کرد! یعنی از یه فیلم دو ساعته ، یک و نیم ساعتش فقط ضبط میشه !من که روی هارد با فرمت ntfs نمی تونم .

enriquefk2
07-08-2012, 21:45
این دستگاه بر خلاف توضیحاتی که تو سایتش گفته اصلا قابلیت برنامه ریزی برای ضبط نداره ! چه شروع چه پایان دادن به ضبط ! مشکل عجیب دیگش هم اینکه نمیشه بیشتر از 1.2 گیگ باهاش ضبط کرد! یعنی از یه فیلم دو ساعته ، یک و نیم ساعتش فقط ضبط میشه !من که روی هارد با فرمت ntfs نمی تونم .

سلام
من مشکل ضبط ندارم

یک فلش سلیکون پاور معمولی هست که استفاده می کنم ! برای مثال برنامه نود رو برای ضبط می گذارم صبح میبینم فلش پر شده و 8 گیگ ضبط کرده !

البته برند الکومکس هم باید در بازار موجود باشه چون یک سایت فارسی هم داره

این سایت مربوط به مدل الکومکس MV200 شرکت پیشرو تماشا ایرانیان با قیمت 95,000 تومان

این سایت مربوط به مدل سما AT200 شرکت عرشیان تجارت سما با قیمت 100,000 تومان
مدل الکومکس 200 با سما at 200 دقیقا یکی هستند با این تفاوت که دیگه الکومکس رو خوده شرکت ساپورت نمی کنه و بجاش مدل جدید تری بنام سما داده که از نظرت سخت افزاری پشتیبانی و فرمت ها دقیقا یکی هستند ولی منو هاشون با هم فرق می کنه

که دوستان می توانند آپدیت ها سما رو روی الکومکس نصب کنند ظاهرشون هم در منو ها یکی میشه

amir_t6262
08-08-2012, 10:35
دوستانی که این مدل را دارند، یه امتحانی بکنند ببینند میتوانند فایلی که در لینک زیر است را بدون مشکل پخش کنند. مهم برایش پخش صدای فیلم است

enriquefk2
09-08-2012, 10:23
دوستانی که این مدل را دارند، یه امتحانی بکنند ببینند میتوانند فایلی که در لینک زیر است را بدون مشکل پخش کنند. مهم برایش پخش صدای فیلم است

این لینکی که قرار دادی واسه من بازی نمیشه و می نویسه : File Blocked for Violation.

اما چند صفحه قبل یک فایل گذاشتی که من دانلود کردم الان نامش هست f-the.sitter.720-sample

با گیرنده ----343 به راحتی پخش شد ولی صدا نداشت

با گیرنده ElcomaxMV200 راحت پخش شد و صدا هم داشت

با گیرنده سما AT-200 هم راحت پخش شد وصدا هم داشت

amir_t6262
09-08-2012, 12:03
این لینکی که قرار دادی واسه من بازی نمیشه و می نویسه : File Blocked for Violation.

اما چند صفحه قبل یک فایل گذاشتی که من دانلود کردم الان نامش هست f-the.sitter.720-sample

با گیرنده ----343 به راحتی پخش شد ولی صدا نداشت

با گیرنده ElcomaxMV200 راحت پخش شد و صدا هم داشت

با گیرنده سما AT-200 هم راحت پخش شد وصدا هم داشت

دوست عزیز خیلی ممنون از شما.

فایل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نمیدانم چرا برای شما نمیاره. من الان تست کردم باز میشه. البته چون اسمش همنام فیلم است، احتمالش هست که مدیافایر بخاطر قوانین کپی رایت اذیت کنه.

این فیلمها صدایشان DTS است.
من هم دنبال دستگاهی بودم که صدای dts را به راحتی پخش کند.

خودم هم که xvision 333 دارم این فیلمها در آن صدا ندارد.

پس این دو مدلی که معرفی کردید، مشکلی از این بابت نخواهند داشت.

البته ظاهرا این دو دستگاه یکی هستند و فقط اسمشان عوض شده. درسته؟
از نظر قیافه هم مثل هم هستند؟

enriquefk2
11-08-2012, 20:08
دوست عزیز خیلی ممنون از شما.

فایل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نمیدانم چرا برای شما نمیاره. من الان تست کردم باز میشه. البته چون اسمش همنام فیلم است، احتمالش هست که مدیافایر بخاطر قوانین کپی رایت اذیت کنه.

این فیلمها صدایشان DTS است.
من هم دنبال دستگاهی بودم که صدای dts را به راحتی پخش کند.

خودم هم که xvision 333 دارم این فیلمها در آن صدا ندارد.

پس این دو مدلی که معرفی کردید، مشکلی از این بابت نخواهند داشت.

البته ظاهرا این دو دستگاه یکی هستند و فقط اسمشان عوض شده. درسته؟
از نظر قیافه هم مثل هم هستند؟

خواهش می کنم

آره اینطور که من تست کردم صدا داشتند

دقیقا یکی هستند حتی ظاهرشون یکی هست تنها فرقی که دارند اینه که بر روی دستگاه و کنترل الکومکس آرم الکومکس و بر روی دستگاه سما و کنترلش آرم سما هست

فرق دیگه هم در منو ها هست که میشه آپدیت ها این 2 دستگاه رو بروی یکدیگر نصب کنی و منو هم یکی میشه

به هر حال اگه قصد خرید داشتید حتما سما رو بگیرید تا الکومکس رو

چون الکومکس دیگه ساپورت نمیشه توسط شرکت

zMehdiz
07-01-2013, 10:59
سلام دوست عزیز من مشکلاتمو تو قسمت تماس با ما سایت الکومکس مطرح میکنم و مدیریت سایت به بنده پاسخ درست و حسابی میدهد :n02: ولی جداً دستگاه خوبی است و پشتیبانی قوی ای دارد و در ضمن دستگاه سما کپیه الکومکس میباشد با قطعات استوک . یکی از دوستانم زمانی که الکومکس نبود دستگاه سما را تهییه کرد و اون چیزی که تو جعبه بود بر خلاف شکل و شمایل روی جلدش بود و انگار که با قطعات استوک سر هم کرده بودنش.

آدرس سایتشان : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آدرس تاپیک بحث و تبادل نظر الکومکس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed afshar
07-01-2013, 15:38
از تبلیغش معلومه خالی بندیه
قابلیت پخش سه بعدی؟
بعضی ها واقعا مردم رو چی فرض کردن

jafarsadeghloo
15-07-2013, 13:21
1.دوستان عزیز من نزدیک یک ساله از ست آپ باکس sama-at 200 استفاده میکنم و باید بهتون بگم که این گیرنده فرمت mkv با ویژگی format profile:high@5.0 رو ساپورت نمیکنه. قابل توجه دوستان که اکثر فیلمهایی که با کیفیت 1080p در اینترنت قرار میگیره به این شکل هستند.(البته تو چند ماه اخیر).

2.ضمن اینکه این گیرنده فقط فرمت wmv 9 رو پخش میکنه و سایر ورژنهای این فرمت رو ساپورت نمیکنه.البته بگم اکثر فایلای hd ، فرمتشون wmv 9 هست.

3. این دستگاه فقط فابلیت پخش یک مدل از فرمت flv و یک مدل از فرمت avi( که xvid هست) رو ساپورت میکنه .

به نظر من اگه تازه میخواید این دستگاه رو بخرید و پخش فرمتای بالا براتون مهمه این دستگاه رو نخرید و دنبال یک دستگاه با قابلیتهای بالاتر باشید. دوستان گل اگه دستگاه بهتری رو سراغ دارید حتمن تو همین پست به منم اطلاع بدید.

jafarsadeghloo
20-07-2013, 17:38
کسی ست آپ باکس بهتر سراغ نداره

s.m.hoseyni
01-09-2013, 04:20
دوستان من اين گيرنده رو بعد از تحقيق فراوان خريدم
ظاهر دستگاه جالب نيست مثل گيرنده هاي دنا كه خيلي خوشگله
كنترل قوي داره اما انگار از مواد بازيافتي درست شده بي كيفيته
ميرسيم به خود دستگاه _ گيرندگي عالي ( با ايكس ويژن برابره )
سرعت لود كانالها عالي مخصوصا تو آپديت جديد ( باگيرنده دنا كار كردم كلافه ميكنه آدمو تا كانالارو لود كنه)
منوي كامل و بي نقص
واقعا موندم هر فرمت صوتي تصويري كه بگيد تو فلش ريختم دستگاه خوند واقعا بايد بگم محشره _________ من كه راضيم از خريد نسبت به گيرنده بي كيفيت ايكس ويژن كه هر10 تايي كه ازش فروخته ميشه 3-4 تا مرجوعي داره و سريع خراب ميشه اين دستگاه فيدبك مثبتي از خودش بجا گذاشته كه يوزرهاش تاييد ميكنن __

ariana18
11-12-2013, 21:57
من که راضی نیستم!!
حالم از این دستگاه بهم میخوره
نزدیک یک ساله دارمش پر از مشکله
دستگاه تا یک ماه اول قوی بود بعدش گیرندش افتضاحححححح شد حالمو گرفت زنگ زدم نمایندگی میگم بعضی شبکه ها رو ندارم بعضیهاشم که پر از فیریزه میگه مشکل از آنتنه!! میرم دستگاه خودمونو با همسایه عوض میکنم میبینم دستگاه همسایمون تو خونه ما با همون آنتن عین آیینه میگیره مال ما تو خونه اونا مثل قبل پر از فیریزه حتی کانال یابی هم کرده بودن ولی جواب نداد!!
هرچی زنگ زدم شرکت و ایمیل دادم جواب مثبت نگرفتم همش جواب سربالا
متاسفانه گارانتی تو ایران به هیچ دردی نمیخوره
فقط ابزار کلاهبرداریه قانونیه !!!!
واسه بیشتر شرکتا میگم نه فقط شرکت خاصی. اینو گفتم که بعضیا نیان بگن من طرفدار شرکتهای دیگه ام و قصد تخریب دارم
خیر اصلا اینطور نیست همشون یه پخن!!
از خریدم کاملا پشیمونم
شاید دستگاه من از اولش خراب بوده ولی به هر حال باید جواب بدن ودستگاهو عوض کنن اینطور نیست؟؟ پس گارانتی به چه دردی میخوره؟
ولی افسوس ...

kavoshm
05-02-2014, 18:17
آقا بلاخره ما بگیریم یا نه؟!

mojtaba2321
19-02-2014, 23:03
دوستان تفاوت AT 200 و AT 300 در چی هست که مدل 300 ، 15 تومن گرونتره؟

amiraliqq
20-07-2015, 17:41
كلا نخرين مزخرفه من دارم پدرمو در اورده