ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب در کنتراست تصویر با WINDOWS photo viewer

GHAGHALEELEE
02-04-2012, 13:34
سلام دوستان
من به یه مشکل عجیب خوردم .همونطور که تو عنوان تاپیک گفتم نمیدونم کنتراست تصویره چیه توی برنامه windows photo viewer یعنی همون برنامه تماشای عکس خود ویندوز به هم ریخته واسه همین کیفیت عکسی که باهاش میخوام ببینم هم افتضاح شده.عکسش رو براتون میگذارم تا ببینید.گزینه تنظیماتی هم نداره که بخوام تنظیم کنم! واسم تماشای عکسها با این برنامه خیلی مهمه چون بهترین کیفیت رو میده.بخصوص در مورد عکسهای با رزولوشن بالا این برنامه کیفیت اصلی رو میده ولی برنامه های دیگه تصویر رو مات میکنن.
راهی واسه درست کردنش میدونید؟یا مثلا با سی دی خود ویندوز اگه ترمیم کنم درست میشه؟فقط همین برنامه اینجوری شده
اولین عکس مال windows photo viewer هست که خراب شده و دومی ماله picture manager افیس هست که رنگش مناسبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafarian
02-04-2012, 22:12
این روش تست کن نیما سایت مایکروسافت گفته

سرچ منوی استارت اجرا کن داخلش دستور Color Management تایپ کن هم روی گزینه اول کلیک کن بعدش طبق شکل اول تو قسمت 1 گرافیک سیستم مشخص کن بعد طبق شماره 2 روی گزینه add کلیک کن طبق شماره 3 گزینه مورد نظر انتخاب کن بعدم اوکی کن بعدش طبق شکل دوم شماره طبق شماره 5 روی گزینه مورد نظر کلیک بعدشم طبق شماره 6 گزینه مورد نظر انتخاب تایید کن بیا بیرون به احتمال زیاد رفع مشکل بشه:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GHAGHALEELEE
03-04-2012, 12:07
اره مهدی جان درست شد.میدونستم اگه کسی بلد باشه فقط خودتی:11:
اینم عکسش.کنتراست دقیقا مثل picture manager تو عکس اول شده.
دستت درد نکنه.