PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال حیرانی



NET DOCTOR
02-04-2012, 13:26
خلاصه داستان فیلم حیرانی : داستان پولاد مرزبان روایت می شود که پس از سالها غربت نشینی برای همراهی مادربزرگ بیمارش مهربانو به ایران بازمی گردد، غافل از آن که ناگفته های مهربانو و آشنایی با خانواده فرجام او را به ورطه حیرانی می کشاند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجموعه تلویزیونی “حیرانی” به کارگردانی امید بنکدار و کیوان علی‌محمدی نهایی شده است.به گزارش مهر، با پایان تصویربرداری ۱۰ قسمت از سریال “حیرانی” به تهیه‌کنندگی رضا جودی مراحل تدوین و صداگذاری این مجموعه در حال انجام است و تاکنون آهنگسازی و صداگذاری ده قسمت از سریال توسط کیوان خسروشاهی نهایی شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
“حیرانی” داستان مردی را روایت می‌کند که پس از سال‌ها غربت نشینی برای همراهی مادربزرگ بیمارش، به ایران باز می‌گردد. غافل از این که ناگفته‌های مادربزرگ و آشنایی وی با خانواده، او را به ورطه حیرانی می‌کشاند.

عکس های سریال حیرانی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره اسکندری(عاطفه)، مریم بوبانی(مهربانو)، حمیدرضا پگاه(پولاد، بهرام)، شهین تسلیمی(پروین)، هادی جاوید(شوکت)، رویا جاویدنیا(زیبا)، فریبا جدیکار(عطیه)، بابک حمیدیان (ایرج)، احمد ساعتچیان (کلانی)، فریده صابری (پهلوانی)، مهرداد صدیقیان(محمد)، آزاده صمدی (تینا)، گلاره عباسی (لیلا)، آتنه فقیه نصیری (سودابه، نرگس)، بهروز قادری (سالار)، الهام کردا (گلچهر)، فرزین محدث (یوریک)، رویا میر علمی (کمالی) و فرخ نعمتی (میرقلی) از جمله بازیگران این مجموعه هستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجموعه “حیرانی” با نام اولیه “یار در خانه” در ۴۰ قسمت ۴۵ دقیقه ای تهیه می‌شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوامل این سریال عبارتند از نویسنده: مهشید تهرانی و رویا اسدی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: رضا کشاورزی، منشی صحنه: ماریا امیری، مدیر تولید: بهرام جلالی، مدیر تصویربرداری: مرتضی پورصمدی، صدابردار: مهدی صالح کرمانی، طراح صحنه: آیدین ظریف، طراح لباس: شیده محمودزاده، طراح چهره پردازی: سودابه خسروی، عکس: امیر عابدی و مهرداد امینی، تدوین: سیاوش پور خلیلی، امید بنکدار و کیوان علیمحمدی، آهنگساز و صداگذار: کیوان خسروشاهی. در سریال حیرانی …


این سریال از امشب شروع میشه

شنبه تا چهارشنبه ها ساعت 22 از شبکه یک پخش میشه

Kurosh
06-04-2012, 22:38
مهم‌ترین چیزی که تو این سریال جلب توجه می‌کنه، اول موسیقی انتخابی معرکه‌اش هست، و بعد نماهای خاص و منحصر به فرد کیوان علی محمدی و امید بنکدار ...
این نماها رو در شبانه و شبانه روز هم می‌شد دید ...

کلاً تفکرات خاص و جالبی دارن این دو نفر ...
برای خلاقیتشون احترام خاصی قائلم ...
شبانه به جز تدوین و فیلمبرداری متفاوتش هیچی نداشت، اما شبانه روز رو ندیدم هنوز ...

حیرانی تا اینجا که خوب بوده، باید دید در ادامه چی میشه ...

poonel
26-04-2012, 04:14
تاپیک سریال به این سوت و کوری تا حالا نداشتیم

انگار کسی این سریالو نگاه نمی کنه.

به جای ساخت این سریالهای زشت و اعصاب خرد کن، یه چند تا سریال کمدی باس بسازن که مردم روحیه بگیرن.

Kurosh
26-04-2012, 16:57
آقای پورصمدی! با چه کارنامه‌ای از ما انتظار دارید به شما اعتماد کنیم؟


کریم نیکونظر: ایران از معدود جاهایی است که آدم‌های سرشناس و غیرسرشناس‌اش بابت کاری که می‌کنند، پولی که درمی‌آورند و لذتی که می‌برند، بر سر مردم منّت می‌گذارند و کارشان را بزرگ‌تر از آن‌چه هست نشان می‌دهند.
طرف «خصوصی» ساخته اما خودش را پیامبر رحمت و اخلاق معرفی می‌کند، آن یکی اکشن درجه دوی قلابی و باسمه‌ای ساخته اما خودش را جای کوستا گاوراس می‌گذارد و جلوی دوربین تلویزیون خودش را یک منتقد تمام عیار نشان می‌دهد. خب، مثال‌ها فراوان است. نمونه‌اش همین سازندگان سریال «حیرانی» که بعد از «شبانه‌روز» خودشان را نماینده‌ی سینمای پست مدرن در ایران معرفی می‌کنند؛ چند جوان که اصولا دنبال تجربه‌اند این‌بار به‌هم ریختگی فرمی را وارد یک سریال 26 قسمتی کرده‌اند و با ترکیبِ سبکِ محمدرضا اصلانی و بهرام بیضایی، معجونی ساخته‌اند که خودشان از تماشایش لذت می‌برند.
این‌که آدم‌های جسوری هستند و گمان می‌کنند دارند معیارهای ساخت سریال را در ایران متحول می‌کنند به‌جای خود محترم، اما وقتی بحث ادعا می‌شود همه‌چیز جور دیگری می‌شود. آقای مرتضی پورصمدی مدیر تصویربرداری سریال «حیرانی» در گفت‌وگو با خبرآنلاین برای ما، مخاطبان عام، گفته که: «[مخاطب عام] اگر به کار ما اعتماد دارد و ما را می‌شناسد باید صبور باشد. اگر هم غیر از این است که بهتر است برود سریال‌های جویده‌شده کانال‌های دیگر را ببیند.» و بعد ادامه داده: «برایم ذره‌ای اهمیت ندارد تماشاچی عام چه قضاوتی می‌کند. او باید رنج این کار‌ها را تحمل کند، چون قرار نیست ما او را کول کنیم و با خودمان ببریم. تماشاچی عام بهتر است برود آبگوشت و قرمه سبزی‌اش را بخورد و سریال‌های آبکی شبکه‌های دیگر را ببیند.» این همان‌جایی که بحث ما را راه می‌اندازد:
1. آقای پورصمدی! با چه کارنامه‌ای از ما انتظار دارید به شما اعتماد کنیم؟ چه چیز قابل توجهی ارائه کرده‌اید که بابتش از مردم طلب‌کارید؟ به‌چه چیزِ این اغتشاش بصری می‌نازید؟ به نماهای متعددی که بدون قاعده مدام زوایایشان عوض می‌شود، خط فرضی را می‌شکند، از پشت دیوار و برگ و درخت قایم باشک‌بازی درمی‌آورد کجایش مایه‌ی افتخار است که حالا ما باید در برابر آفریدگارش سر تکریم فرود بیاوریم؟ آقای پورصمدی! شما که جان فورد و آلفرد هیچکاک نیستید؛ مردم به آن‌ها هم اعتماد نکردند چون دیده بودند که این اسطوره‌ها هم فیلم‌هایی مثل «سه پدرخوانده» و «توطئه‌ی خانوادگی» و «دردسر هری» ساخته‌اند. شما که در برابر آن‌ها... بی‌خیال، بگذریم!
2. آقای پورصمدی! فکر می‌کنید سریالی که شما ساخته‌اید با بودجه‌ی شخصی و خصوصی تهیه شده که این‌جور توی صورت مخاطب عام می‌کوبید و او را تحقیر می‌کنید؟ سریال «حیرانی» برای شبکه‌ی اول سیما، یعنی شبکه‌‌ی سراسری تلویزیون، که در همه‌ی شهرها و روستاها پخش می‌شود، تهیه شده آن هم با پول همین مردم. قبض‌ برقتان را نگاه کنید، خود شما هم در آن سهم دارید. حالا که سریال‌تان ساخته شده و نگرفته و دیده‌اید که چطور آن قر و اطوارهای روشنفکری دستتان را رو کرده و همه به ساخته‌اند مشکوک‌اند به همه می‌پرید؟ آن آبگوشت و قرمه‌سبزی حداقل آزاردهنده‌ی روح‌ و روان نیست و سینما و هنر را تحقیر نمی‌کند و آبرویش را نمی‌برد، کارکردش سیر کردن شکم است و واقعا هم همین کار را می‌کند. سریال «حیرانی» چه می‌کند؟ شما چه می‌کنید؟
3. آقای پورصمدی! امیدوارم یک بار بنشینید و بازی‌ها و تدوین سریال‌تان را با دقت نگاه کنید. به حمیدرضا پگاه نگاه کنید که ظاهرا از فرانسه آمده و با لهجه‌ی «تهرونی» فرانسوی‌ حرف می‌زند، اسلوموشن‌های گاه‌و‌بیگاه را ببینید و روی اغراق‌ها متمرکز شوید. به نماهایی که گرفته‌اید و حالا مدام جای‌شان در یک قاب‌ عوض می‌شود توجه کنید. آن‌چه می‌بینید ساخته‌ی شماست؛ نه کسی تنبل است و نه کسی از شما توقع دارد سریالی به سبک فارسی‌وان بسازید. شما بابت یک آش‌ شله‌قلمکار به بقیه سرکوفت می‌زنید، بابت ادا، بابت ساختمان معیوبی که ساخته‌اید، بابت ناتوانی‌ گروه سازنده‌ی سریال، بابت پز و بابت ژست روشنفکری. اما «حیرانی» حقیرتر از آن است که اصلا درباره‌اش بحث شود. این جملات هم فقط برای این نوشته شدند که فکر نکنید حق دارید به همه فحش بدهید و پشت بنای کِیج‌تان مخفی شوید. شرم، گاهی به داد آدم می‌رسد، بهتر است آن را ستایش کنید و ... بهش فکر کنید!

منبع : خبر آنلاین

SA3EDLORD
25-05-2012, 19:58
والا منی که سینما حالیم نیست هم فهمیدم این تصویر برداری ها خیلی اگاهانه نیست!